Sådan opdateres klædningen i tekøkken selv: vi styrer teknologien for indsnævring af polstrede møbler

Sådan opdateres klædningen i tekøkken selv: vi styrer teknologien for indsnævring af polstrede møbler

Sådan opdateres klædningen i tekøkken selv: vi styrer teknologien for indsnævring af polstrede møbler

Blød tekøkken med til at skabe en særlig atmosfære af hygge og komfort i køkkenet. Det er bare ikke altid muligt at holde sit udseende præsentabelt. Efter alt, kan køkkenelementer få en dråbe olie, spildt vin, falder en skarp kniv, og i sidste ende bare slidt klud. Kun én tør renere kan ikke gøre - for at opnå en god effekt kun tillader indhaling tekøkken. Ikke nødvendigvis bestille denne service i møbelforretning - du selv kan gøre jobbet, især hvis du kender alle nuancerne i proceduren, snørklede af valg af materialer, opskæring polstring og springe direkte ind i taljen af ​​køkkenmøbler.

Særegenheder i hjørnet af køkkenhjørnet

Udseendet af køkkenhjørnet forbliver sjældent attraktivt i mange år. Ofte kommer polstring til forfald, hvilket i høj grad ødelægger den slags møbler og hele køkkenet. Det er ikke nødvendigt at købe et nyt tekøkken, bare opdatere polstring. Denne temmelig enkle, men meget kreative proces vil helt omdanne spisepladsen.

køkkenhjørne

Et stilfuldt køkkenhjørne gør det mere behageligt end ethvert spiseplads. Hvis efterhånden mister polstret sit attraktive udseende eller bare keder sig - hjælper tilspændingen

Bare gå på arbejde burde være ansvarlig. Først skal du vælge materialet. Og uanset hvordan du vil tage et cremefarvet velourstof, skal du først og fremmest tænke på det praktiske ved et sådant materiale. Når alt kommer til alt, kan du kaste te eller kaffe på det hele, når du bruger sofaen en gang ved et uheld, sæt en fedt plet eller slip kniven med punktet nedad. Derfor bør det mulige materiale til polstring være let at rengøre og være så holdbart som muligt.

køkkenhjørne

Upholstery køkken hjørne skal være praktisk og slidstærk - dette vil i høj grad forenkle plejen af ​​sådanne møbler

Og selvfølgelig bør det nye stof være i harmoni med køkkenets indre. Og det er ikke nødvendigt at perfekt matche farven a-la "til røde gardiner - en rød sofa" og passer ind i rummets overordnede stilistik. For eksempel, hvis køkkenet er indrettet i Provence-ånden, så skal du vælge ikke kunstlæder, men bløde tekstiler til sofaens polstring. Hvis dette er en moderne high-tech, så vil en lædersofa gøre meget mere end et tapestry hjørne.

hjørne i køkkenet

Køkkenhjørnet skal stylistisk supplere og dekorere køkkenet

Valg af materiale til taljebåndet

Uanset hvilket materiale der oprindeligt blev brugt til polstring af køkkenhjørnet, kan du bruge et hvilket som helst egnet stof til taljen. Dette vil ikke kun opgradere interiøret, men også bruge et mere slidstærk materiale. Valget i dag er simpelthen fantastisk - fra tapet og jacquard til ægte læder.

Materiale til taljen

I dag er der så mange forskellige materialer til møbelbutikken, at alle kan vælge den rigtige mulighed i udseende og ydeevne

Tekstilmaterialer

Dette er den bredeste gruppe af materialer, blandt hvilke du kan vælge den mest egnede til farve og tekstur af stoffet. Blandt de mest populære er:

 • Tapestry - tæt slidstærk stof, specielt fremstillet til polstring polstring. Fordelene er høj holdbarhed og en række farve løsninger.
sofa med polstring

Sofa med polstring fra gobeliner ser smuk og præsentabel ud

 • Velour er også et stærkt nok stof med en kort og tæt bunke. Det ser meget smukt ud, men der er en ulempe - over tid kan villi overskrive, så det bløde hjørne ikke længere ser så præsentabelt ud.
rengøring af møbler

Velour på møbler ser smukt ud, men omsorg for det er ret besværligt

 • Flock - et godt materiale til polstring køkken hjørne. Den meget stof robust og modstandsdygtig over for mekanisk slid og en særlig vandafvisende imprægnering tillader problemfrit zastiryvat og fjerne pletter, der uundgåeligt vil vises på polstrede møbler i køkkenet.
sofa

For møbelbetræk bliver flokken i stigende grad brugt - den er perfekt rengjort og ser godt ud i interiøret

 • Jacquard - smuk og behagelig at røre ved. Ulempen er det hurtige slid, og at fjerne pletten fra et sådant stof er ret vanskeligt.
møbler

Jacquard stoffer er smukke, men det er svært at fjerne pletten fra overfladen af ​​et sådant materiale

Kunstlæder

Oftest til reparation af sofaen i køkkenet, brug kunstlæder af høj kvalitet. I udseende, struktur og egenskaber er det ikke meget ringere end naturligt, men det er meget billigere på samme tid. Men det har sine ulemper - tæt materiale ikke "ånde", og derfor er det ikke behageligt at sidde på det i varmen, kroppen sveder tungt. Hvis du vælger en tynd og substandard kunstig hud, så kan den hurtigt bløde, knække eller endda bryde.

Derfor er det vigtigt at vælge den rigtige læder til beklædningen af ​​køkken sofaen. Fortrinsvis bør et af følgende væv gives:

 • PU læder. Meget lig den naturlige. Den har styrke, modstand mod mekanisk skade, blødhed, elasticitet og varmebestandighed - bare en uundværlig mulighed for polstring i køkkenet sofaen. Sådanne høje operationelle kvaliteter kan opnås på grund af de 3 lag af materialet. Det første lag - bomuld, som det vil være behageligt under lange sammenkomster, ikke køkkenet. Det andet lag bruger naturlig, men defekt hud. Og den tredje polyurethan, hvis anvendelse giver dig mulighed for at give huden farve og tekstur.
køkkenhjørne

Køkkenhjørne med sort kunstlæder polstring - rigtig boligdekoration

 • MF læder. Dette er dyrere materiale, som undertiden er svært at skelne fra ægte læder. Denne belægning er modstandsdygtig over for mekanisk angreb, har ingen lugt og endog afviser vand. Sidstnævnte giver dig mulighed for nemt at fjerne enhver plet på sofaen, betrukket med MF hud. Og at sidde komfortabelt på det på bekostning af et grundlag fra "vejrtrækning" mikrofibre.
sofa polstring

En rig blå polstret læder sofa polstring animerer køkkenet interiør i hvide toner

 • Øko-læder. En anden egnet mulighed. Materialet er fremstillet på basis af polyurethan - det er helt sikkert, og derfor forårsager det ikke allergier og har ingen lugt. En anden fordel i elasticitet og blødhed til berøring.
 • PVC læder. Dette materiale bruges ofte i møbelindustrien. Det er billigere end andre muligheder for hudsubstitutter. Dens ydeevne egenskaber er også i en højde: holdbar, elastisk, kan draperes, let at rengøre. Det er kun PVC-læder, eller med andre ord kan polyvinylchlorid på stofbasis give afkald på usikre for parrets sundhed. Hvis det er muligt, er det bedre at opgive det.
køkkenhjørne

Dette køkkenhjørne passer ind i det indre af ethvert hus eller lejlighed

køkken sofa

Når du køber materialet til møbelbeklædningen i køkkenet sofaen, skal du bede sælgeren om at vise kvalitetscertifikatet. Imidlertid er næsten kunstigt læder med korrekt brug sikkert

Ægte læder

Dette er den dyreste og en af ​​de mest præsentative materialer. Det passer perfekt ind i det moderne interiør og understreger husejernes gode smag og høje indkomst.

Det er dog den naturlige hud, der kræver en meget omhyggelig holdning:

1
 • det skal være væk fra varmekilder (komfurer, komfurer, centralvarme batterier);
 • det kræver omhyggelig og delikat rengøring med specielle vaskemidler.

For ikke at nævne det faktum, at mekanisk skade, for eksempel en kniv ved et uheld faldt på polstring eller en kat, der hopper på sædet, kan være for dyrt for ejerne.

køkkenhjørne

Ikke alle har råd til et køkkenhjørne lavet af ægte læder, men udseendet af produktet er værd at bruge pengene på

Sådan klippes den nye polstring korrekt

Det gamle ordsprog om behovet for at måle syv gange og kun derefter skære i tilfælde af hjørne af køkkenhjørnet er sandt som aldrig før. Og du er nødt til at kende nogle af nuancerne om, hvordan man korrekt måler og udskærer den nye polstring af køkkenhjørnet. Så er det nødvendigt:

 1. At afmontere den gamle polstring, dvs. Fjern det gamle dæk fra køkkenhjørnet.
 2. Derefter måle med målebånd eller centimeter bånd alle parametre af udskæringerne - stykkets højde og bredde. Alle målinger skal foretages i henhold til maksimal længde af bøjningerne.
 3. Målingerne blev taget af. Nyt materiale blev erhvervet. Du kan gå direkte til skæringen. For at gøre dette, er du nødt til at sprede sig i stoffet i et enkelt lag, og på toppen af ​​det at placere brikkerne i den gamle polstring. Konturerne af nedskæringer på de nye konturer lærredet særlige kridt eller konventionel tynd skive tørret sæbe - dette bånd er let fjernes under stryges stof eller tørres af med en let fugtig klud. Det er også ønskeligt at forlade på hver side cirka 5 centimeter på stof forneden.
 4. Hvis stoffet ikke er monofonisk, men med et klart mønster, skal du sørge for, at de udskæringer, der vil blive placeret side om side, kombineres billederne. Under skæringen skal du også bestemme den såkaldte deltråd - dette er trådspændingen i stoffet. Det er vigtigt at i alle områder af vævet er en sådan tråd placeret i en retning, for eksempel overalt i bredde eller i højden.
materiale

Skær detaljerne komfortabelt på en stor flad overflade. Hvis du ikke har en, kan du bosætte sig på gulvet derhjemme

Tip: En ukorrekt beregning af stoffet kan reducere alt efterfølgende arbejde til ingenting og blive til yderligere omkostninger. Derfor anbefales nybegyndere at foretage den mest præcise beregning af stoffet på følgende måde. Det er nødvendigt at tage alt unødvendigt gammelt materiale, hvor alle stykker af tidligere fjernet polstring er lagt ud. Hvis der ikke er noget egnet stof, kan du arrangere udskæringerne af stoffet på et stort bord eller endda på gulvet. Herefter er det nok at måle hvor bredt og hvor længe et stykke ny klud er nødvendig.

Hvilke værktøjer er nødvendige for at arbejde

Forsigtigt, hurtigt og smukt udføre indsnævring af køkkenhjørnet er kun muligt, hvis den herre ved hånden har alle de værktøjer, han har brug for. I særdeleshed skal du:

 • en anti-hæftemaskine, en almindelig kniv eller en fladskive skruetrækker til at trække hæfteklammer fra møbler, mens du fjerner det gamle polstring;
 • en hammer;
 • Maleskniv til opskæring af stof;
 • bilnøgler er nødvendige for demontering af møbelrammen;
 • symaskine;
 • Møbelbræt, hvor det er lettere at lave en jævn søm;
 • Hæftemaskine til møbler, som vil blive fastgjort til rammen af ​​en ny polstring;
 • tilbehør;
 • klæbemiddel til skumgummi.

Det er fortsat at tilføje, at for arbejde er det nødvendigt at forberede en tilstrækkelig mængde stofmateriale og skumgummi til polstring.

konstriktion

Gør en indsnævring af møbler muligt ved hjælp af et minimalt sæt værktøjer, der er i hvert hus

Trin-for-trin instruktion til hjørner af køkkenhjørnet

Arbejdet med selvstramning af køkkenhjørnet kan ikke kaldes meget svært, men udholdenhed, udholdenhed og viden vil være nyttig. Vi sorterer ud, hvordan man sy en sofa med egne hænder:

 1. Først skal du fjerne den gamle polstring. Den hurtigste måde er at gøre den til en anti-hæftemaskine. Hvis det ikke er tilfældet, vil en flad skruetrækker eller en almindelig kniv også hjælpe med at fjerne alle de hæfteklammer, som kluden blev spikret på i et blødt køkkenhjørne.
ramme af møbler

For det første frigøres rammen af ​​køkkenhjørnet fra den gamle polstring og skumgummi

 1. Med trædækslet på sæderne for at fjerne det gamle skumgummi. Hvis fabrikanten af ​​materialet klæber, skal du rengøre den med en kniv i lang tid. Vi skal forsøge at rense alt så forsigtigt som muligt.
 2. Hvis omslagene endnu ikke er syet, så er det tid til at gøre det. Lad os gentage, at vi skærer på et stof, vi gør på størrelsen af ​​en gammel polstring. Og materialet kan bruges af alle, ikke bare identiske med fabrikken.
 3. Når dækslerne er klare, skal du lave blød "sidushki", med andre ord blødgør skumgummisædet og ryggen. Det er lettere at bruge et konventionelt skum, der er skåret i egnede firkanter. Det er mest hensigtsmæssigt at gøre dette med en speciel byggekniv, i mangel af det kan du bruge nogen saks. Så er der 2 måder at arbejde på:
 • Skum kan limes til sofaens ramme med byglim eller bruge lim fra limpistolen, i ekstreme tilfælde - lim "Moment".
fastgørelsesmidler

Den nemmeste måde at klæbe skum på på møblerne

 • Det er muligt at sy skumgummi i skårne dele af stof. Til dette er materialet lagt ud med den forkerte side opad. Klart i midten af ​​delen er der lagt en egnet skumgummi ud, og stoffet tilbage på folden er indpakket indad. Og brug ikke nødvendigvis det fremtidige sæde og ryglæn på skrivemaskinen, det er nok at feste stoffet med møblerne negle eller hæfteklammer af byggestiften.
 • Det er fortsat at trække køkkenhjørnet direkte. For at gøre dette, trækkes nye dæksler på rammen og på bagsiden er der flere steder fastgjort af industriens hæfteklammer. På dette stadium er det vigtigt ikke at skynde og arbejde forsigtigt for at undgå forvrængning af stoffet.
Hæftemaskine

Det er mest bekvemt at arbejde med en pneumatisk hæftemaskine. I mangel af det kan du vedhæfte den nye polstring til trærammen med negle og en hammer

Vigtigt: Afstanden mellem hæfteklammerne må ikke overstige 4 cm, ellers vil stoffet skrøbes og arbejdet skal omarbejdes.

 • I sidste fase skal du samle alle detaljer i køkkenhjørnet sammen - med en ny polstring vil det perfekt opfriske køkkenets indretning.
samling

Den sidste fase af arbejdet er samlingen af ​​alle møbeldele

Hvis der efter køkkenkrogen er der nye stykker klud tilbage, kan de bruges til syning af afføring i køkkenet eller til syning af små puder, der supplerer de opdaterede møbler og gør rummet endnu mere hyggeligt.

Video mesterklasse: peretyazhka køkken sofa

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

34 − 26 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map