Vi belyser børnenes drøm - vi tegner på væggene: væggen kreativ i køkkenets indre

Vi belyser børnenes drøm – vi tegner på væggene: væggen kreativ i køkkenets indre

Vi belyser børnenes drøm - vi tegner på væggene: væggen kreativ i køkkenets indre

Modedesignere, som antikens kunstnere, belyser deres kreative ideer ikke kun på lærredene i malerier, men også på væggene. De dyreste tapeter og eksklusive fliser kan ikke konkurrere med manuel arbejde. En talentfuld maler, der skaber tegninger på væggene, vælger en historie eller et motiv, der passer perfekt ind i køkkenets, børnehave eller gangens design. Samtidig tager han hensyn til forholdene og belysningen af ​​lokalerne, ligesom han vil lytte til kundens ønsker.

Tegning af gaden på væggen

Billede over bordet

Billede over pladen

Hovedtyper og metoder til at anvende vægmønsteret

De første kunstneriske skabninger af mand, rockart, var magiske talismaner og en måde at formidle information på. I dag udfører malingen på loftet eller på væggen en dekorativ funktion eller maskerer overfladedækningerne.

Typer af dekorative malerier:

 • monokrom eller flerfarvet;
 • fladt eller tredimensionalt billede (tegning med elementer af stuck);
 • ornament;
 • lysende figur;
 • billede med effekten af ​​"bluff";
 • efterligning af berømte kunstmalerier.

Tegn tegninger på væggene med egne hænder kan være vandbaserede og olie maling. Til køkkenet er alkyd og akryl egnede, de er ikke bange for fugt. Hvis du vil have en lysende effekt, har du brug for et fluorescerende farvestof. Værktøjer tjener traditionelt som svampe, børster, airbrushes, frimærker. Føreren kan male muren direkte på stedet eller montere et færdigt lærred med et billede på væggen.

Enkelt tegning

Billede over vasken

1

Billede af et træ i køkkenet

Tredimensionelle billeder er særligt effektive. Tegninger på væggen, glat vende sig til loftet, udvide grænserne for rummet, skabe virkningen af ​​ægte tilstedeværelse.

For små værelser anvendes zoneinddeling ofte. I dette tilfælde er rummet opdelt af skillevægge og loftkonstruktioner. En tegning lavet på det rigtige sted adskiller arbejdsområdet fra restzonen eller madlavningsområdet fra spisestuen.

Kontur tegning

Kunstnerisk tegning på væggen

Tegninger på væggene med egne hænder

Valg af komposition eller prydplot

 • Sort og hvid tegning. Denne indstilling er mere streng og asketisk end et flerfarvet billede. Denne mulighed er egnet som indretning til næsten ethvert værelse, især det vil se harmonisk ud i et værelse indrettet i minimalistisk stil.

Vigtigt! Jo større det sorte mønster på væggen er, jo mindre bliver rummet.

I den sort-hvide gamut skabes ofte tegninger af en filosofisk orientering. Samtidig bliver rummet mystisk, ekstravagant. Sammen med et sort og hvidt billede på væggen er møblerne med lystfarvet polstring succesfuldt kombineret.

Træ på køkkenvæg

Sort og hvid tegning

En mere detaljeret beskrivelse: Skygger og halvtoner så præcist som muligt kan formidle nøjagtigt det sorte og hvide billede. Her kan en kontrastteknik bruges, for eksempel mod baggrunden af ​​et regnfrit London, en lys rød bus passerer forbi.

Rådet. Overdrive ikke designet i sort / hvid, du risikerer at få et grumt, undertrykkende miljø.

 • Blomster, træer, skov eng - et værelse indrettet i landskabsstil naturligt udseende, påvirker positivt psyken, mens den grønne farve slapper af øjnene og nervesystemet. Tegninger med blomster, tulipaner, hyacinter eller mælkebøtter har en stærk positiv holdning, giver en fjederstemning og en følelse af fest.

Maling på væggen

Tegning i brune toner

Maling over bordet

 • Abstraktion. Denne kunstneriske retning opstod i New York i midten af ​​XX århundrede. Kunstnere, abstraktionister nægtede at overholde nogen logiske love, når de lavede deres egne malerier. Spontane tanker, fantasier, følelser - alt dette blev vist i form af meget kaotiske former. Sådanne billeder er en kontinuerlig strøm af bevidsthed, de bærer ikke en stor semantisk belastning, men de kan perfekt klare den dekorative funktion. Denne mulighed er egnet til et værelse i højteknologisk stil.

Maleriprocessen på væggen

Lys tegning på væggen

Sort og hvid abstraktion

Screen printing

Hvis du ikke har en kunstuddannelse, men der er et stort ønske om at dekorere væggen med et geometrisk mønster, et billede af en Sakura-gren eller en Amur-tiger, skal du bruge stenciler. Det er praktisk at tegne elementerne i et billede med en stencil, men oftere bruges det til at oprette et ornament. Følelsen af ​​skønhed vil helt sikkert fortælle dig, hvor det er bedst at anvende et billede: over et spejl, ved en stikkontakt eller ved siden af ​​et sengebord.

Stencilen kan købes i en bygningsbutik, men kan være lavet af pap, polyethylenfilm, plast. Til arbejde skal du også have en brevpapirkniv, en markør, et klæbebånd, et sporpapir, en akrylmaling.

 • Vælg et ornament eller mønster. Brug kopimaskinepapir til at overføre billedet til pap.

  Stioversigt

  Du kan cirkulere en sti ved at vedhæfte en film

  1
  1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
  Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 64 = 68

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map