Standard perfektion af design af køkken i klassisk stil

Standard perfektion af design af køkken i klassisk stil

Standard perfektion af design af køkken i klassisk stil

Det er dejligt at starte dagen med duftende te eller kaffe, når du er omgivet af majestætiske, men samtidig elegante og elegante møbler! Køkkenet i den klassiske stil kan ikke sammenlignes med andre. Elegance, subtilitet, aristokrati i hver linje.

Køkken dekoration i klassisk stil

Klassikere ser altid respekt i alt - design, farve og dekorelementer

Klassikere er en fantastisk mulighed for jævnligt at juble dig selv. Klassisk køkken er en fremragende lejlighed til at møde gæster. Klassisk køkken er praktisk og sofistikeret i en.

Køkkenet i den klassiske stil er det gyldne middel i indretningen

Klassisk stil i køkkenets indretning vil blive værdsat af tilhængere af traditionelle designløsninger. Denne stil er valgt af folk, der stræber efter stabilitet. De ved, at et sådant køkken vil være relevant i mange år. Det er pålideligt og behageligt.

Afsluttende materialer til køkken i klassisk stil

Gilding, natursten og træ er ideelle til færdiggørelse af køkkenet i klassisk stil

Normalt klassiske køkken sæt er lavet af naturligt træ. Classic fascinerer med udsøgt udskæring og spejlglans, rig tekstur af alder og eg. Uden for facaden er der fred og ro indeni - udstyr, der hjælper moderne husmødre til at lave mad med særlig fornøjelse.

Sådanne headsets kan opdeles i to grupper. Den første er udført i en lys og jævn kunstnerisk stil. I et sådant køkken er der mange dekorative elementer. Dens design indebærer brug af pilasters, udsmykkede dekorative genstande, udskårne sokler, krøllede penner på kasser, udskårne sokkler. Fastholdelsen er karakteristisk for en anden gruppe af klassiske møbler til køkkenet. Ekspressivitet er begrænset til simple former. De vigtigste elementer i indretningen er glasvinduer, eventuelt matte, hvorigennem indholdet af kabinetterne kommer igennem.

1
2
2
3
4
9
10
11
12
13
14
19
20
21
22
23
24
29
30
31
32
33
34
39
40
41
42
43
44
5
6
7
8
15
16
17
18
25
26
27
28
35
36
37
38
19
23
Varmt lys

Karakteristiske træk ved klassisk køkken

Uanset de design-fantasifulde eller reserverede, traditionelle møbler i den klassiske stil opfylder sådanne krav:

  • Lavet af træ (en kombination af et array og finer eller brugen af ​​kun en matrix er mulig);
  • Møblerne er lavet i hvide, fløde eller brune toner;
  • På facaderne af skabe skal der være stiliserede penne;
  • Håndlavet, indlagt med sjældne træarter, udskæring - disse er de vigtigste måder at dekorere traditionelle køkkener på. Det er et design, der aldrig vil miste dets relevans;

Klassisk køkkenmøbler er mere velegnet til et stort køkkenområde. Dens massive facade reducerer rummet visuelt. Udhold stilen med "klassisk" betyder at opgive de ultramoderne metoder til efterbehandling af møbler. Men hvis du ikke kan undvære dem, minimeres disse metoder. Moderne producenter klarer sig ikke at komme helt væk fra at afslutte med plast og metal. Hvis elementerne i disse materialer er til stede, er de sikkert gemt inde i køkkenet.

Rummeligt klassisk køkken i lyse farver

Classics tolererer ikke rumlige begrænsninger, ved hjælp af lyse farver for at udvide og så rummelige rum

Køkken møbler i klassisk stil

Det er funktionelt og harmonisk. Disse er skabe med svingdøre, borde med skuffer, åbne piedestaler og hylder. I den klassiske stil kan du ikke lade være med et skab, skænk, kommode, kommode. Hængslede tilfælde giver køkkenet et unikt billede. Relevant vil være linjen. Perfekt komplement til indersiden af ​​dækslerne på stole. I tilfælde er det ønskeligt at anvende de samme tekstiler som i indretningen af ​​hele køkkenet.

Spisebordet skal være massivt og forlængeligt. Det er et stort bord, hvor i aften hele familien, så er det vigtigt at have plads nok til alle.

1

Farveområdet kan enten være lys eller mørkt. Ofte er det lavet i beige eller brune toner. Men der er mulige muligheder for design af klassiske køkkener i sort. Hvis køkkenet har møbler med polstring, skal det være almindeligt eller med en diskret tegning.

Husk at møbler af lyse farver, samt et stort antal nicher og døre med glas trim, udvider visuelt rummet. Det er generelt accepteret, at et klassisk køkkenaggregat er mere egnet til et stort køkken. Men med det rigtige udvalg af møblernes størrelse og farve, afslag på udskæringer, massive cornices og andre former for indretning, kan du sætte et klassisk køkken i et lille og meget lille køkken. Massive cornices, stucco molding, carving - alt dette er tabu, hvis køkkenet ikke er stort nok.

Det originale design af døråbningen i den klassiske stil

Det særprægede af dette køkken er den oprindeligt udformede brede indgang, harmonisk forenende to værelser

Funktionel og elegant belysning

Fixtures og sconces skal matche stilen på den "klassiske". Belysning skal være funktionel og elegant. Ideelt set i det klassiske køkkeninteriør passer en lysekrone lavet af krystal eller specielt farvet glas. Egnet og lamper med en skygge.

Køkkenet er opdelt i to funktionelle områder - madlavning og spisning. Disse zoner kan accentueres med et loft på flere planer lavet af gipsplader og forskellige layouter af keramiske fliser på gulvet. På gipspladens loft over spisepladsen kan du organisere et skjult baggrundsbelysning, hænge en lampeskærm eller en klassisk lysekrone - alt dette passer organisk ind i den klassiske stil. Det anbefales at belyse arbejdsområdet med spotlights. Det vigtigste er at undgå moderne plastikekroner, for ikke at ødelægge det samlede indtryk af rummet.

Hvad angår udsmykningen af ​​væggene, kan de klistres med tapet med et engelsk mønster - i en lille blomst, stribe. Det vil ikke være overflødigt at dekorere med forgyldning.

Kombinationen af ​​klassisk og moderne i belysning køkkenet

En succesfuld kombination af klassiske og moderne elementer i belysning giver dette interiør en særlig appel

Atmosfæren af ​​konstans og ro

Køkkenmøbler sætter tonen til hele indretningen af ​​dette værelse. Hvis du foretrækker klassikere, så kan du lide atmosfæren af ​​varighed og ro. En mulig udvalg af klassiske stil for dig knyttet til barndomsminder eller du elsker alle naturlige - træ, sten, metal, keramik. Uanset hvad det var, køkkenmøbler, lavet i en klassisk stil, profitabel fremhæve din kunstneriske smag og social status.

På trods af den generelle tilgangs enhed kan klassiske køkkener se helt anderledes ut. Udvalget af modeller er fantastisk. Fra de strenge facader med en enkelt indretning - tekstur af finer, til barokke og pseudo-klassiske køkkener med krøller, stukkestøbning, søjler. Vælg den mulighed du bedst kan lide, og vær sikker på: Denne stil vil altid være i mode.

Vinduesdrap er et uundværligt element i klassisk indretning

Den oprindelige draperi på vinduet er et af hovedelementerne i indretningen i den klassiske stil

For klassiske køkkener udskåres ofte facade, farvet glas, som ofte anvendes på de øverste hylder, udskårne træbalustrader. Møblerne til klassisk køkken er normalt mørke, men der kan være undtagelser. Ideelt set bør den laves af massivt træ, men for moderne klassikisme er det tilladt at anvende finer.

Udsmykning: keramik, porcelæn, tekstiler

Tekstiler skal udformes i farveskemaet, hvilket er bedst kombineret med væggen af ​​mure og møbler. Normalt er det tæt på naturlige farver af bløde toner. Traditionel klassikisme indebærer brugen af ​​tunge tætte væv. Moderne tilhængere af klassisk stil foretrækker lette og luftgennemsigtige stoffer.

Komfort og komfort i et klassisk køkken

Strenge linjer, kontrastfarver og sløret luksus har skabt et behageligt og attraktivt miljø i dette køkken

Her kan du som i traditionel klassikisme bruge skulptur og maleri. Vindende kig på et sådant køkkenprodukt lavet af keramik eller porcelæn. Dette er en række retter, figurer. Væggene kan dekoreres med et billede i en klassisk ramme med billedet af et stille liv. Relevant i det klassiske køkken vil være et fotogalleri. Hvilke billeder skal du inkludere i det - bestem selv. Det kan være billeder - fra dine kulinariske mesterværker til portrætter af familiemedlemmer. Og du kan forestille dig på billedet de steder, hvor du allerede har besøgt eller drømmer om at besøge. Det vigtigste er, at alle fotos skal være på samme emne.

Følelser og smag - de grundlæggende regler for udsmykning af køkkenet i en klassisk stil

Et par elementer af indretningen i det klassiske køkken skal arrangeres med en følelse af proportioner og ubeskrivelig smag

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

91 − = 83

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map