Sådan laver du et vindue i køkkenet: moderne indretningsmuligheder med gardiner

Sådan laver du et vindue i køkkenet: moderne indretningsmuligheder med gardiner

Sådan laver du et vindue i køkkenet: moderne indretningsmuligheder med gardiner

Det er meget vigtigt, at du ikke blander indtrækningen af ​​det naturlige sollys ind i dit køkken. Men måske vil du skabe balance mellem lysstyrken og ensomheden. Så er det ikke overflødigt at lære at lave et vindue i køkkenet, så det supplerer din designidee.

Bomuldsstof med en munter floral ornament vil dekorere ethvert køkkenvindue

Vinduet, dekoreret i retro stil, dekoreret med gardiner af let bomuldsstof med et muntert blomstermønster, glæder øjet

Sådan skjuler du en mislykket visning fra et vindue

Hvis vinduet i dit køkken går til et nabohus eller til en tom mursten, kan du skjule dette uæstetiske udseende med en speciel film. Den har en klæbrig base og fastgøres direkte til glasset, mens den kombineres perfekt med gardiner, persienner, rulle eller romerske gardiner. Til salg er der en film med forskellige mønstre. For eksempel efterligning af facetteret glas med sprøjtning, gennemsigtig let skygget eller farvefilm. Hvis du kan lide at lave noget til indretningen med egne hænder, vil du måske skabe en farvet glas effekt på køkkenvinduet. For at gøre dette kan du bruge en film af flere farver, skære ud firkanter eller striber af forskellige former og farver fra den.

Strikt og komfortabelt køkken i ethvert hus vil give gardiner et diskret geometrisk mønster

Gardiner med et diskret geometrisk mønster, udsmykker vinduet fra loftet til gulvet, udvider visuelt rummet, giver det et stramt og samtidig yndefuldt udseende

Hvor smukt "passer" vinduet ind i køkkenet: vi bruger vindueskarmet

Mange forlader karmen, erstatter den med en arbejdsflade eller et bord. Især vellykket er løsningen til små køkkener. Og du kan som regel placere ud af vinduet en vask eller kogeplader. Det er meget praktisk. For det første er der nok lys på arbejdsfladen, og for det andet, så du kan skabe en ideel arbejdstrekant. For det tredje er det bare smukt og interessant.

En vellykket måde at dekorere døren på balkonen ved hjælp af lette monokrom gardiner

Lysluftgardiner af forskellig længde opretholder diskret køkkenvinduet og altandøren

Moderne designere overvejer omhyggeligt placeringen af ​​vinduet og placeringen af ​​møbler i køkkenet med hensyn til dette vindue. I gamle sovjetiske lejligheder er desværre vinduet i køkkenet i de fleste tilfælde ikke særlig veletableret, uden at blive med og ikke integrere med noget. Prøv at placere en arbejdsflade eller en vask her. Sikker på, du vil ikke fortryde det, især hvis udsigten fra dit vindue er smukt.

Placering af arbejdsfladen ved vinduet muliggør effektiv brug af naturligt lys

For effektivt at bruge køkkenområdet og naturlig belysning kan du placere en arbejdsflade ved vinduet

Anbring et skærebord i nærheden af ​​køkkenvinduet på forskellige måder

En anden mulighed for at placere et skærebord i nærheden af ​​køkkenvinduet

På et lille bord nær vinduet kan du placere forskellige køkken triviaer

Et lille bord af den oprindelige form er velegnet til arbejde, og til opbevaring af små køkkenartikler og til te drikker sammen

Dette vindue vil være populært hos husholdningerne

Uovertruffen i praktisk, vil kombinationen af ​​komfort og dekorativitet blive et yndlingssted for indbyggerne i huset

Overfladen på bordet er niveau med vindueskarmen, over eller under den - det hele afhænger af din designidee. Du kan "passe" vinduet ind i køkkenet indvendigt, hængende fra begge sider af vinduet hængende skabe. Og du kan udstyre en vinduesbjælke eller et mini spisebord. Dette er en glimrende løsning til et lille køkken.

Hvis dit køkkenvindue har en dyb vindueskarm, kan du lægge den på plastinddelere til skuffekasser for at skabe en interessant honeycomb-effekt. Sådanne skillevægge er billige og sælges i hardwareforretninger. De er designet til at opbevare tøj i kommode. Overflødige sektioner, du nemt kan afskære med saks.

I et sådant udførligt køkken kan værtinden arbejde behageligt og behageligt

Omhyggeligt designet design af dette køkken hjælper med at optimere arbejdsprocessen og giver maksimal komfort til værtinden

Sådan laver du et vindue i køkkenet med gardiner

Bomulds- og muslinstof passerer godt, men skaber en vis barriere mellem køkkenet og omverdenen uden for vinduet. Det er ønskeligt, at køkkengardinerne ligger så tæt på vinduet og så vidt muligt fra komfuret. For at fastgøre gardinet langs vinduet kan du sy en tråd eller en særlig stang til gardiner til hver af kanterne. Ledningen fastgøres i den øverste eller nederste del af rammen ved hjælp af små kroge, og gardinestangen er monteret på halvcirkelformede søjler.

Simple gardiner på køkkenvinduet kan blive et uerstatteligt dekorativt element

Dejlige enkle gardiner, fladrende i vinden, fylder med en følelse af fred og velvære

Mange vælger gardiner til køkkenvinduer. Hvis dit køkken er lille, skal gardinerne være tynde og lyse i tone med væggene. Dette skaber et enkelt rum i køkkenet. Undgå gardiner med folder og folder. De kan dekorere vinduet kun i et meget stort køkken. I et lille rum, foldes på gardiner "stjæle" plads.

Udført af egne hænder er køkkengardiner helt i stand til at blive et interessant element af indretning

Hvis du vil have og har nogle færdigheder, kan du selv lave stilfulde gardiner til køkkenet

Gardiner til køkkenet, du kan gøre selv. Så bliver de dit lille designer mesterværk. Så de mest almindelige gardiner af lysfarget monofonisk materiale vil se meget mere interessant ud, hvis du dekorere dem med et mønster af flerfarvede knapper af forskellig form og størrelse. Du kan ikke bruge knapper, men farverige perler, rhinestones eller paljetter - det hele afhænger af din fantasi og den generelle stil i rummet.

1

En anden interessant effekt, der kan opnås ved hjælp af knapper, er efterligningen af ​​detaljerne om tøj i gardinet. For eksempel kan gardiner kantes med en kant af kontrastfarve, ved kanten af ​​en af ​​panelerne sy knapene, og på den anden kant gør hængsler modsat disse knapper.

Hvis du vælger køkkenet lys gennemskinnelige gardiner, kan de være grundlaget for et stilfuldt billede. Du kan vælge et hvilket som helst billede, udfylde det med en smuk skrifttype og udskrive sammensætningen på et ark papir. Overlejre stof gardin på arket nøjagtigt spore konturen blyant tegning, og derefter strække stoffet på en fast overflade og maling tegning særlig permanent markør for klud og, efter trækning progladte jern uden damp, at løse det på stoffet. Vask sådanne gardiner manuelt ved en temperatur på højst 30 grader.

Husholdningsapparater, møbler og vinduesindretning bør udføres i en stil

I et stort, oprindeligt indrettet køkken skal stilen af ​​vinduesdesign svare til stilen på møbler og husholdningsapparater

En anden original idé - vinduets design i køkkenet med håndklæder. Det er nødvendigt at tage et par køkkenhåndklæder af forskellige farver og sy dem i par. Hovedhemmeligheden er i teksten af ​​de valgte håndklæder og deres juiciness. Hvis du har det, kan du lave sådanne gardiner med dine egne hænder.

Køkken vindue dekoration med gardiner

Persienner - Den perfekte løsning til vinduesdekoration i køkkenet. Mange er sikre på, at persiennerne er i kontorerne. Men nu tilbyder producenterne så mange muligheder, at persienner kan blive en værdig dekoration, ikke kun i køkkenet, men også i stuen. For køkkenet er det bedre at vælge ikke plastikgardiner, men fra et stof med speciel imprægnering. Og hvis lamellerne er små i bredden, og mekanismen er udstyret med et håndtag, tørres og rengøres persiennerne er ret enkle.

Romerske gardiner fra strøer tjener som en pålidelig beskyttelse mod direkte sollys

Romerske gardiner lavet af strøer i køkkenet indretter ikke kun vinduerne, men beskytter dem også mod det sollys

Hvis dit køkken er designet i højteknologisk eller minimalistisk stil, kan du bruge plastik eller metalgardiner. Hvis du foretrækker orientalsk design, skal du være opmærksom på bambus. En mere original løsning - fotogalleri med et tematisk billede på overfladen. Nogle gange hjælper de med at skabe visuelt rum og perspektiv.

Hvis du har valgt til køkkenet glatte foldeblinds fra stoffet, kan de være pænt fastgjort til vinduesrammen. De vil ikke tage meget plads og lade ind i rummet være tilstrækkeligt med dagslys. Stofgardiner stiger til toppen af ​​vinduet, og i deflateret tilstand kan de sprede dagslys.

Kombinationen af ​​gardiner og persienner er praktisk og attraktiv

Kombinationen af ​​rullegardiner med gardiner ser ret organisk ud, uden at forårsage en følelse af overdreven overbelastning i indretningen

Du kan lave et vindue i køkkenet med rulle eller romersk persienner. De er knyttet direkte til vinduesrammen eller til væggen over vinduet. Roller gardiner ruller i en roll placeret over eller under, og romerske folder i lige fold af samme bredde. Begge gardiner ser godt ud i køkkenet. De giver dig mulighed for at gøre vinduet ekspressivt og ikke besværligt og skabe klare linjer.

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

64 − 62 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map