Hvordan tænker man gennem køkkenvinduets design fra A til Z: hvordan man kan dekorere et køkkenvindue

Hvordan tænker man gennem køkkenvinduets design fra A til Z: hvordan man kan dekorere et køkkenvindue

Hvordan tænker man gennem køkkenvinduets design fra A til Z: hvordan man kan dekorere et køkkenvindue

Hvis du har udsigt til bjergens snedækkede sporer eller den storslåede skovgrønne fra dit vindue, tænker du sandsynligvis ikke engang på, hvordan vinduets åbning skal være som. Men det meste af panoramaet fra køkkenvinduet efterlader meget at ønske, og så er det tid til at tænke på, hvordan man designer et vindue.

Selv det enkleste glasmosaikvindue på køkkenvinduet klarlægger rollen som accent i interiøret

Farvet glas på vinduet i køkkenet ser usædvanligt og attraktivt ud

Vælg vinduesrammer i køkkenet

Hvis du vælger dette element i køkkenvinduets design, skal du "danse fra komfuret", det vil sige, se på de generelle farvetendenser i køkkenets indre. I dag har vinduesindustrien nået, hvad det har at tilbyde dig en unik metal-plast ramme, hvid på ydersiden og farvet indefra. I denne skygge kan du vælge enhver, selv den mest ekstravagante, for eksempel "aubergine" eller "Montmartre grøn". Fra stilanbefalingerne kan du forlade dem, der vedrører glansen - til højteknologisk, moderne køkken og moderne køkken og matte overflader til andre, mere afslappede og traditionelle stilarter. Forresten kan plastrudekonstruktioner indefra styles "under træet".

Funktionaliteten af ​​trærammer forstærkes af deres høj æstetiske egenskaber

Trærammer i køkkenet er altid relevante på grund af deres naturlige skønhed og anvendelighed

Trærammer er velegnede til køkkener i individuelle ejendele: i sommerhavehuse, hytter, palæer og rækkehuse. Komplekse foldende strukturer kan bruges her. Vinduerne i taghældningen er også gode til at fylde køkkenpladsen med naturligt lys.

køkken

køkken

køkken

Køkken design

vinduesrammer

Vinduesrammer i køkkenet

Vinduesdekoration i køkkenet bør være en klar accent, understreger stilen i rummet. Der er tricks, når hele køkkenets ensemble er bygget omkring lyskilden, mens mængden af ​​indretning - blomster, gardiner og gardiner - minimeres eller endda rengøres.

køkkenstudio

Luksuriøst køkkenstudio: Løfte gardiner forlader et åbent landskab

Farvet glas på et lille vindue: hvordan man forlader maksimalt lys i køkkenet

Glasmosaiket i køkkenet er et element af indretning, der kræver absolut smag og stilfølelse. Brugen af ​​klassisk dekoreret glasmosaik er kun mulig i de rum, hvor det bliver centrum: alle andre elementer understreger kun dens betydning. På billedet: Et luksuriøst hjem interiør i studiet: hvid farve - en anstændig ramme til et solfyldt glasmosaik.

køkken

køkken

Det største problem i udviklingen af køkken design med glasmosaik - Lad tilstrækkeligt dagslys eller udskift det med kunstig belysning. Farvede briller farve lyset og dybere meget i rummet - i et lille køkken med et enkelt vindue kan en sådan indretning blive et problem. Designteknikker, der giver dig mulighed for at skrive et ægte eller falsk farvet glasvindue i et kompleks, ud fra belysningssynspunkt, værelser:

  • Glasmosaik i køkkenet bør ikke være den eneste. Dekorer et element, andre er efterladt uden indretning, stofgardiner - der lægges vægt på luksusen af ​​farvet glas, understreget af dagslys.
oplyste køkken

Maksimale åbne vinduer: Veloplyst arbejdsflade

  • Et falsk vindue i væggen med et farvet glasvindue - det er ikke nødvendigt at dekorere en enkelt lyskilde. Unikt design: halvkugleformet partition med farvet glasdesign som en gennemsigtig væg med belysning.
køkken

Absolut harmoni af farve, form, lys i interiøret: varme nuancer, blanke facader, headset og gentagelse af form

  • I stedet for at dekorere vinduesglaset - et suspenderet glasmosaik på den øverste del af rammen. Laconic plante motiv i en solramme lavet af gult glas mod baggrunden af ​​hvide vinduer er diskret enkelhed.
suspenderet glasmosaik

Ophængt glasmosaik i køkkenet

  • Briller i træblader med flere blade er bedst malet med et delikat glasfibervindue af grøntsagsfilm eller et mønster der ikke dækker hele overfladen af ​​glasset.
mønstre på vinduet

Træer og blomster i et vindue med kompleks geometri

  • I en lille lejlighed skal du bruge sarte glasmosker, der giver plads til indretning på vindueskarmen.
farvede glas gardiner

Farvede glas gardiner

  • At lege med lyset ved hjælp af farvet glas teknik til at dekorere køkkenet forklæde - en interessant tanke. Lys, reflekteret fra de farvede striber, vil gøre køkkenet lyst. Det vigtigste er at male væggene i kontrastfarve monofonisk farve.
forklæde af glas

Forkladen af ​​glas kan belyses med spotlights

forklæde

Forklæde af glas

  • Overfør det farvede glas fra vindueskarmen til facaden. Snehvitt sæt, hvid multifakture mosaik, farvede glasfacader - en god løsning til et lille køkken.
køkken

Køkken facade

Nyttige krydderier i udsmykningen af ​​vinduesåbningen

Genopliv det mest kedelige indre af levende planter - a indretningen af ​​vinduerne i køkkenet ser ikke kun æstetisk ud, men giver dig også mulighed for helt at opgive stofgardiner.

For eksempel et hvidt interiør i stil med Provence. Vinduet er i midten af ​​køkkenet. På baggrund af hvide møbler og vægge ser det ud som et lyst sted, der tiltrækker øjet. Denne effekt blev opnået af designeren takket være symmetri: på vindueskarmen - dekorative planter i lerpotter med en grå belægning, en urte sammensætning af krydderier i en kurvekurv.

køkken design

Køkken design i Provence stil

Vinduet i køkkenet i loftet stil synes uforeneligt med søde planter? Overhovedet ikke. Naturligvis er oppløbet af farver i et strengt lavnøglet design uacceptabelt, men en dygtigt udvalgt samling af grønne planter passer perfekt sammen med rammen og det grå murværk.

1
vinduesdesign i køkkenet

Succesfuldt vinduesdesign i køkkenet: grønt i antracitfarvepotter

For køkkener med små smalle vinduer er der en anden interessant løsning: i stedet for at skjule vinduerne bag gardinerne er det nok at lave flere vandrette suspensioner. De således forbundne rammer ser ud til at være bredere, og indretningen får dig til at smile selv om regnfulde dage.

blomster på vinduet

Blomster på vinduet i gryderne er stiliseret som galvaniserede spande fra den sovjetiske fortid

Et lille vindue med et ubehageligt landskab kan dekoreres med en hængende ramme og en samling af succulenter: Kaktuser er uhøjtidelige og overholder helt sikkert rollen som et tykt gardin, der dækker en storslået udsigt fra vinduet.

blomster på vinduet

Ramme af træ og planter i samme lerpotter

Valget af planter er enormt. På køkkenet sill perfekt blomstrende Kalanchoe, krydret urter: basilikum, dild, selv kirsebær tomater, mini chili peber, stedsegrønne bregner perfekt sameksistere.

køkkenhave

Den grøntsagshave på vinduet i køkkenet: fra "haven" på bordet

mynte og rosmarin

Mint, rosmarin - krydderier i dejlige gryder med påskrifter

Fans af ekstravagant indretning vil sætte pris på muligheden for at dekorere køkkenet med glashængende florariumer med miniatureplanter.

florariumamy

Glashængende florariumer med miniatureplanter

Panoramavinduer: skal jeg dekorere dem

Spørgsmålet, hvordan man arrangerer panoramavinduer i køkkenet, Faktisk har ikke et entydigt svar. Store vinduer fra gulvet til hele væggen er selv et ornament af ethvert rum. Og i valg af indretning er det bedre at følge reglen: bedre mindre, jo mere. Bevis: Interiøret med placering af arbejdsområdet langs panoramavinduet.

køkken

Laconisme og lysets hav: ingen indretning

Lokalerne er bedre beskyttet mod solen af ​​en vægtløs organza på de skjulte takkanter. En sådan løsning vil gøre det muligt at forlade vinduet så åbent som muligt og samtidig for at dæmpe det for stærke lys.

loft cornices

Loftet køleskabe i køkkenet

Vinduer, der ikke starter fra gulvet, men fra midten af ​​væggen, er gode til at installere polstrede møbler og spisestue. Nichelbrillen kan omdannes til en bænk med kantsten, og lyse tekstilpuder vil fortynde det monotone interiør.

køkken design

Køkken design med vindue

En bred ramme kan dekoreres med lamper og en vindueskarm - med blomstrende orkideer i strenge blanke potter. Spisestuen under panoramavinduet giver mulighed for at nyde vinterlandskabet.

køkken

Køkken med store vinduer

Hvordan man laver et køkken vindueskarm

Vinduesarket er det nemmeste at dekorere. I moderne køkkener bruges den som en ekstra arbejdsflade. I by stilarter (moderne, højteknologiske) på vindueskarmen accepteres ikke at sætte noget. Nå, eller på vindueskrankens kant - et stativ med knive.

Det oprindelige resultat kan opnås ved at dekorere køkkenvinduet i minimalistisk stil

Eklekticisme og minimalisme er retninger, der, hvis de bruges dygtigt, kan give et vidunderligt resultat

I klassikerne - vaser eller smukke lerpotter med blomster. Kun for Guds skyld behøver du ikke at dekorere køkkenet med kunstige primroser og roser - du vil ikke have, at de støvede, beskidte blomster giver dig levende påmindelse om kirkegården?

Usædvanlige dekorative elementer gør dette vindue ikke-standard

Det ikke-klassiske køkkenvindue med hylder er dekoreret med usædvanlige gryder med kaktusser og keramiske figurer

Derudover er det sædvanligt at sætte attraktive køkkenredskaber eller gennemsigtige vaser af frugt på vindueskarmen. Hvis køkkenet er lyst - på karmen skal lægges kopper og dybe plader i tone eller i overensstemmelse med kontrastprincippet.

Rolige figurer af små dyr på vindueskarmen kan spille rollen som et vigtigt element i indretningen

Sæt dig selv på vindueskarmen et par søde små dyr!

Gardiner eller persienner: valg af tekstiler og stilistisk kompatibilitet

Valg af tekstiler til vinduesdesign i køkkenet, det er nødvendigt at huske:

  • Designet af stoffet skal svare til den generelle stil i rummet.
  • Farve og tekstur skal gentages i mindst et andet element: polstring eller stolebetræk.
  • Kraftige hætter er usandsynligt at beskytte gardiner fra køkken dufter: Et kompliceret snit og mange fold vil kun komplicere plejen.
køkken

Beige farve dominerer indretningen af ​​vinduet og tjener som en generel farveopløsning til interiøret i et rummeligt køkken

Klassikere: valg til spiseplads

Det klassiske design af køkkenvinduet med tunge gardiner af tæt stof kan kun bruges til store og store værelser - køkkener, der også er spisestuer. Massive draperier, guldbørster, frynser og strømpebånd med forgyldte ledninger - kun til det klassiske interiør i landehuse.

Af stor betydning er vejen til at installere cornice og vælge den type fastgørelser til gardiner. Massive gardiner af tæt stof passer perfekt sammen med lysetranslucent tyl uden ornament og kant. Skjult under det falske loft forlænger kronen visuelt væggen.

kaffe nuancer

Kaffegardiner og mælketulle i det indre af en klassisk spisestue

Bredre rektangulære cornices, dækket af stof, favoriserer de gennemsigtige gardiner gunstigt - et alternativ til den klassiske flerlags.

gennemsigtige gardiner

Let gennemsigtige gardiner i køkkenet

Den nye tendens er aflange gardiner uden tøfler, liggende frit på gulvet. Denne lille uagtsomhed eliminerer pompositeten og giver dig mulighed for at bruge klassiske gardiner i et moderne interiør uden at krænke den stilistiske integritet i lokalerne.

Langstrakte gardiner uden trikotage

En ny trend - aflange gardiner uden trikotage

Interessant er asymmetrien i indretningen af ​​køkkenvinduet: Gennemsigtig lys tule og ensidig gardin af kontrasttæt stof. En sådan beslutning vil tage ejerne af et smalt vindue med en balkondør.

gardiner i køkkenet

Asymmetrien udvider rummet optisk

En ny ide til klassikerne: To lag af blød tyll på en traditionel cornice - interiøret ser luftigt ud, fyldt med lys.

køkken

Køkkenindretning

<Или только шторы, закрывающие боковые части в свободной естественной драпировке.

køkken

Gardiner i køkkenet

Løfte gardiner: Aging Trend

Den bedste indretning til køkkenvinduet er elevatorens gardiner. Romersk, london, østrigsk og fransk - antallet af arter gør det muligt at finde den rigtige løsning til klassisk og moderne interiør.

persienner med snore

Gardiner med stropper

Romersk persienner ser godt ud både uafhængigt og i kombination med gardinerne. Stof til gardiner er bedre at vælge ikke kun under hensyntagen til indretningens farvebelastning. Det anbefales at vælge specialmaterialer til køkkenet: et stof med pletter, fugtbestandigt, med mulighed for vask.

farvet køkken

Farve køkken med hvide gardiner

Rullende gardiner giver flere muligheder for eksperimentering. Du kan hente noget stof og en kombination, arrangere låse og skabe multi-level stofgardiner, der beskytter mod lys.

rullegardiner

De tre sektioner med døren er dekoreret med rullegardiner med chokoladefarvede bånd

Brug stoffer med varierende grad af gennemsigtighed, hvilket gør det muligt at opnå varierende grader af skygge.

blinde

Udgang til altanen, dagsgardiner

Løfte gardiner og paneler er det eneste materiale, der giver dig mulighed for at dekorere panoramavinduer og samtidig lade dem så åbne som muligt.

elevator gardiner

Løfte gardiner og paneler

Gardinpaneler: En stilfuld indretning til panoramavinduer fra gulvet

Japanske gardiner - tynde strimler af stof, fastgjort i rammer, vil gøre køkkenet rummeligt og lyst. Materialet til syning kan også bruges. Derudover er der ingen begrænsninger i at kombinere farver, teksturer. Derfor ser glidende paneler så harmonisk ud i et lyst ungdoms køkken og en stram spisestue.

blomster ornament

Restrained: paneler med vegetative sorte ornamenter understreger lakonisk interiør med et panoramisk design

Hvis du kombinerer flere nuancer af gennemsigtigt stof, kan du visuelt udvide det lille køkken.

gardiner i køkkenet

Succesfuld kombination: mælkehvid, grøn og geometrisk ornament

Udskrifter, lyse farver og samtidig brug af tæt og luftgennemsigtigt stof - en løsning til små værelser.

gardiner i køkkenet

Farve gardiner i køkkenet

Paneler passer ikke kun til indretning: du kan zonere rummet, dele vægteløs design af køkken og spisestue.

gardiner til køkken

Design af japanske gardiner til køkkenet

Originale ideer til stilfuldt køkkenvinduesdesign

Hjertet på køkkenets vindue ser simpelt ud, men med den rolle, som tiltrækker opmærksomhed, styres succesfuldt

Den storslåede indretning af køkkenvinduet tiltrækker straks øjet

Ved hjælp af stencils, gouache og børster kan du oprette et unikt design af køkkenvinduet

Men disse søde hvalpe kan males direkte på brillerne ved hjælp af stencils, gouache og et par børster!

En af de mest udmærkede stilarter er den skandinaviske stil, for hvilken der er nok par blomsterpotter

At lave et vindue i køkkenet i skandinavisk stil er et par levende planter nok, men fra gardinerne kan man generelt afvise, hvis de nysgerrige synspunkter ikke forstyrrer dig specielt

For at dekorere køkkenvinduet som Provence eller land skal du være særlig opmærksom på udvælgelsen af ​​dekorative elementer

Så du kan lave et vindue i køkkenet i stil med land og provence

En særlig forårsstue i køkkenet kan skabes ved at dekorere vinduet med elementer, der traditionelt betragtes som forår

Forårets indretning i køkkenvinduet kan skabe den rette atmosfære til enhver tid af året

Nytårs indretning vil være hensigtsmæssigt at se på køkkenvinduet hele vinteren

Den festlige vinterindretning i køkkenvinduet får dig til at tro på mirakler igen!

Til vinduesindretning kan du bruge originale sølvsmykker, der giver den en særlig charme

Original køkken vindue kan håndlaves, uden hjælp fra professionelle dekoratører

Små lyse puder har lykkedes at klare accentens rolle, som erstatter i dette spisestue gardiner

Fremragende beliggenhed for et hyggeligt spisestue med hjørnesofa ser hyggeligt ud og uden de traditionelle gardiner på køkkenvinduerne

Udsmykket design af køkkenvinduet harmonerer harmonisk med den overordnede design stil

Accent vinduesdesign i køkkenet med et karuselvindue svarer helt til det generelle design af køkkenet

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 6 = 16

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map