Funktioner i designet af et let køkken - accenter og efterbehandling på billedet

Funktioner i designet af et let køkken – accenter og efterbehandling på billedet

Funktioner i designet af et let køkken - accenter og efterbehandling på billedet

Ensartede lyskøkkener er ikke populære hos alle: de kan virke kedelige. Farvekombinationer udvider designmulighederne. Korrekt picking up farver kan du oprette et dynamisk, energisk design og zonere rum. Aggressive kontraster ser ofte imponerende ud, men det kan være irriterende, så det er bedre at bruge bløde kombinationer og farveovergange til optisk ændring af rummets proportioner. Vi tilbyder billeder af køkkener med en lys bund og mørk top.

Lys tone i køkken design

Pastellfarver er bedst til stramme værelser. Dette er et godt valg for værelser med asymmetrisk form. Det giver også mening at designe køkkenet i pastellfarver, hvis vinduerne går mod nordsiden, og der er ikke nok naturligt lys. Det bløde, one-color design er universelt, skjuler designfejlene. Det vigtigste er at samle alle elementer i interiøret i en enkelt stil.

køkken

Billede af køkkenet med en hvid bund, mørk top

Lys og mørke farver i indretningen - det er ikke altid kun en kontrastfuld hvid og sort gamma. Der er mange muligheder, og alt afhænger kun af de personlige præferencer hos ejerne af lokalerne. Der er dog nogle regler for farve, som skal overholdes, således at designet ikke kun var æstetisk, men også psykologisk komfortabelt:

køkken

Lys tone i køkken design

 • Hvis køkkenets design råder over let tone, skal du fokusere på lyse detaljer. Mulighed - Tilføj elementer, der afviger i farve. Dette vil give udtryk for indre, hjælpe med at identificere de nødvendige zoner. Vi tilbyder billeder:
køkken

Lys dekoration med kontrastelementer

 • Hvis den primære farve er mørk, skal du omhyggeligt overveje at belyser rummet. Mørke vil passe til det store køkken, som vinduer forlader i syd. Så udformningen "under træet" af mørke nuancer skaber en atmosfære af stabilitet, fred og endda en smule konservatisme. Og alligevel, så det ikke synes dyster, er det ønskeligt at tilføje 1-2 lyse overflader.
køkken

Brun top og hvid bund - varianter af kombinationer

 • Vigtigt er ikke kun farveskalaen, men også proportioner, nuancer. Overdrift af pastelltoner "blurs" konturer, grænser og mørke - visuelt indsnævrer rummet, på grund af hvad rummet ser ud til at være tættere på.
køkken interiør

Billede af minimalistisk interiør: grafit top, mælk bund

 • Ved udvælgelsen af ​​blomster er der praktisk taget ingen begrænsninger. Enhver farveskema kan se godt ud, hvis du med succes vælger kombinationer. Traditionelt er toppen lys og bunden er mørk, men der er altid et sted for mangfoldighed: den omvendte kombination har sine fordele og ser ikke mindre imponerende ud.
køkken

Effektive kombinationer - lys top og neutral bund

 • Hvid og sort i indretningen eksisterer helt sammen med hinanden. Du kan kun bruge disse to farver, eller du kan tilføje en tredje farve. Alle muligheder er gode, hvis accenterne omhyggeligt gennemtænkes.
køkken

Billede af et lille sort-hvidt køkken

Teknikker i køkkenet i lyse farver

Indflydelsen af ​​farve på en persons stemning har været kendt i lang tid. Psykologer anbefaler endda at bruge chromoterapi til at regulere den interne tilstand - beroligende, aktiverende tænkning eller følelse af strømmen af ​​vital energi. Når du udsmykker et værelse, kan du vælge klassiske nuancer og fortynde dem med elementer af passende toner.

Hvid, beige, nuancer af kaffe med mælk, elfenben passer perfekt til alle farver. Fokus på individuelle zoner og opnå effekten af ​​chromoterapi kan ske med andre toner.

Så vil bourgogne se elegant ud og øge tonen, forbedre appetitten, fremskynde stofskiftet. Orange melodier til et optimistisk humør, vil hjælpe i den kreative aktivitet. Gul beroligende aktiverer intellektuelt potentiale. Blå og grøn hjælper med at styre følelser, og lilla hjælper med at indstille sig til at lære, tænke.

sæt

Billede af et rødt og hvidt headset på en lys baggrund

For at opnå den ønskede effekt skal du overholde flere regler for design af et let køkken:

 • Vægindretning. Vægge i pastelfarver - en glimrende mulighed for dem, der ønsker at skjule manglerne i lokalerne. For at undgå monotoni kan du tilføje mørke eller lyse detaljer - et forklæde, møbler, tilbehør.
 • Møbler. I et lette køkken vil hovedtelefonerne med en øvre række af skabe lavet i burgunder, gul, orange, blå, grøn, grå og endda sorte toner se luksuriøse ud.
 • Husholdningsapparater. Hvis husholdningsapparater vil stå i sikte, er det bedre at vælge teknikken med grå, sort farve, med en metallisk glans. Lyse accenter er passende.
Vægindretning

Bright væg dekoration plus brune og lyse detaljer

Sort-hvid kontrast i interiøret

Sort og hvidt design er en win-win for kendte klassikere. Hvid symboliserer renhed, åbenhed, friskhed, nyhed. Det påvirker positivt stemningen og trivselet, fremmer oplysning om kreativitet. Sort er farven af ​​tilbageholdenhed, refleksion, hvile, men dets overskud kan forårsage depression, en tilstand af depression og endda depression. Det er vigtigt at distribuere farverne korrekt.

Bestem den dominerende farve. Hvis den er hvid, vil den udvide rummet, tilføre luft og lys. I dette tilfælde vil de sorte dele hjælpe med at skelne rummet, opdele det i funktionelle områder eller blot placere accenter.

Bestem hvilke farver der bruges til at afslutte loftet, vægge, forklæde, bordplade og headset. Ofte for den øverste og nederste række af skabe vælger forskellige facader. Normalt hængende skabe gør hvide, og gulvstande - sort, men ingen forbyder at vende repræsentationer om en æstetik, efter at have byttet deres steder.

1
køkken sæt

Sort hængekabinetter og hvide kantsten - kontrasterende bund og top

Når vi udvikler et designprojekt, hjælper vores fotos og enkle regler dig:

 • Hovedfarven til et lille køkken er hvidt. Det er bedre at bruge det til dekoration af loftet, vægge, vinduesåbninger. Det er meget risikabelt at lave et hvidt gulv. Dette kan skabe usædvanlige virkninger, men det er bedst at vælge enten sort eller lys, men i en anden skygge i betragtning af farven på belægningerne.
design af gulvet

Gulv design option

 • Luksuriøst udseende sort sæt med blank overflader mod det lyse gulv. Designet kan suppleres med et glasbord, hvide stole, mønstrede tekstilelementer. Vil være passende indretning - vaser, billeder, blomster, som på billedet nedenfor.
sæt

Sort Headset

 • Det hvide sæt og sort forklæde er, hvad der er nødvendigt for folk, der søger at tilpasse interiøret inden for rammerne af den klassiske tradition. Du kan supplere billedet ved hjælp af sorte apparater, stole. For at sikre, at headsettet ikke fusionerer sammen med gulvfinishen, er det værd at vælge en mørk, men ikke sort gulvbelægning. En god mulighed - et træ.
bordplade

Sort farve på forklæde og bordplader

 • Alternativet omvendt - et sort sæt og et hvidt forklæde i et lyst køkken - ser også godt ud. Tilføj et design kan være elementer "under træet." Et eksempel er på billedet.
sort headset

Sort headset med hvidt forklæde

 • "Skakbrættet" på gulvet er en fælles designteknik, men dens popularitet gør det ikke mindre relevant. Dette er en glimrende løsning, hvis headsettet er fuldført i hvid. Sorte elementer er tilladt i møblerne, men der bør ikke være for mange af dem. Billedet nedenfor antyder en risikabelt valg, som ikke passer til hvert værelse.

Figur "skakbræt" på gulvet

 • Den dominerende sorte farve vil være passende i et rummeligt værelse med god belysning. Imidlertid er det helt farligt at male vægge i sort: farligt: ​​Du kan skabe effekten af ​​et lukket, for tæt og dyster rum. Men mørkegrå er en god løsning. Se på, hvordan det ser ud på billedet.
køkken

Grå vægge, sort og hvidt møbler

 • Den hvide top og den sorte bund er udsøgte, elegante og ... trite. Hvorfor ikke eksperimentere med kombinationer? Dette vil gøre interiøret mindre konservativt, men stadig raffineret.
køkken design

Sorte gulve og bordplader

Lyse accenter til lys baggrund

I et lyst køkken er mørke og lyse detaljer passende. De hjælper med at placere accenter og undgå sygehusets effekt. Loftet og væggene kan laves i hvid, mælkeagtig, beige farve. Dette vil optisk øge køkkenet, gøre det mere behageligt.

køkken

Billede af køkkenet med mørke og gennemskinnelige detaljer

Effektivt ser den lyse udsmykning af væggene i kombination med et snehvidt sæt, en lys bund og sorte apparater. Rød, hvid, sort harmonerer perfekt med hinanden, og interiøret ser generelt smukke og udsøgte ud. For et gulv er det bedre at vælge et dække "under et træ". Vi tilbyder billeder af vellykket design.

køkken

Rød top og let bund

Hvis vægge og loft vælges pastellfarver, bør du omhyggeligt overveje belysning og fortynd interiøret med andre farver. Det kan være husholdningsapparater, møbler tilbehør "til metal", dekorative elementer. Dette køkken design med store vinduer vil skabe en følelse af grænseløst plads, fred, ro i sindet. Det vigtigste er at undgå oversættelse af interiøret med kontrastfuldt detaljer.

køkken

Lyse accenter til et let køkken

Et hvidt køkken med kontrasterende detaljer kan være inspirationskilde for fans af usædvanlige kombinationer. For at opnå den "teknologiske" effekt af interiøret kan du bruge belysningen af ​​arbejdsflader, tilbehør, farveaccenter. Bunden er at gøre "varmere". Woody farver på gulvet afslutte en lille "landing", berolige. Marmorbordet giver en følelse af stabilitet. Hvordan det ser ud, kan du se på billedet.

let køkken

Billede af dekoration af et let køkken

Hvis vægge, gulv, forklæde, gulvbelægninger er lavet i pastellfarver, giver det mening at høje headsettet for at gøre det mørkt og tilføje en, men en ekspressiv kontrastaccent. Elegant udsmykning af en del af vægpapiret med sorte striber, og facaderne på vægskabene kan dekoreres med et lyst mønster. Interiøret vil virke strenge, men harmonisk.

køkken

Lys detaljer på en sort og hvid baggrund

Fremragende ser let køkken, hvis øverste er lavet i lyse farver. Denne effekt opnås ved at bruge forskellige farver til vægdekoration. Væggen over suiten og køkkenforkladen er lyst, og resten af ​​detaljerne er hvide. I dette design er mørke elementer passende. Et eksempel er på billedet.

køkken design

Kontrastvæggen er en mørkere top

Den mørke top og lys bund er relevant for interiører lavet i "russisk stil". Hvide facader af headsettet skubber optisk vægge i det trange køkken, og de mørke overflader balancerer rummet og tilføjer dynamik. Toppen kan suppleres med et lyst mønster til gzhel, og bunden er så lys som i billedet.

køkken

Lille køkken i "russisk stil"

Klassisk køkken i lyse farver

Klassisk indretning - en temmelig vag begreb, men du kan altid udføre en lineær eller kantet design køkken i klassisk stil, hvor glans plast og glas vil være økologisk kombineres med et sofistikeret mønster af naturtræ. Begrænsninger er ikke så meget.

loft indretning

Mørk top og lys bund: loft dekoration

Klassiske mennesker tiltrækkes af mennesker, der er forpligtet til familieværdier. Dette er en glimrende mulighed for balancerede mennesker, der søger stabilitet, fred. Afhængigt af dine personlige præferencer kan du altid tilføje elementer af andre stilarter. Det vigtigste er at undgå skarpe kontraster og skrigende nuancer.

køkken

Klassikere med middelhavselementer: En solid mørkblå bund og en vægtløs hvid top

De grundlæggende principper for at skabe et design projekt lokaler i den klassiske stil:

 • Materialer. Klassikere er automatisk forbundet med træ, sten, tunge tekstiler. Alt dette ser luksuriøst ud, men det er for dyrt. For at reducere omkostningerne ved at dekorere køkkenet, kan du vælge sammensatte og syntetiske materialer, der efterligner naturligt. Det vigtigste er et præsentabelt udseende.
køkken

Materialer der efterligner naturligt

 • Den grundlæggende farve skala. Klassiske toner omfatter hvid, sort, beige, burgunder, mørkegrøn. Men det betyder ikke, at ejeren af ​​lokalerne er begrænset i valget. Du kan bruge enhver lav nøglesnit. Det er vigtigt at observere foranstaltningen, så toppen og bunden af ​​køkkenet ser ud til at være afbalanceret.
køkken design

Kombinationer af nuancer

 • Farver er ledsagere. Monokrome interiører skal fortyndes med farvede detaljer. For et hvidt klassisk køkken er elementer af gyldne, bronze, sølvfarvede farver gode. Forgyldningen ser for prætentiøs ud, derfor er det bedre at bruge det moderat. Men for bronze er der ingen begrænsninger. Den bruges til udsmykning af sanitetsartikler, møbler, lamper.
køkken

Farver ledsager: sølv top

 • Decor. Træsnit, støbning og kunst smedning er altid i mode. Men hvert år vokser priserne på kunstnerisk håndlavet indretning kun, så her vil også efterligning gemme situationen. For at supplere designet kan der være gardiner og tekstiler med stiliseret broderi og dekorative børster, frynser.
køkken

Klassisk køkken: hvid bund og mørkere top

Køkken møbler nuancer af hvidt

Hvid er oftest forbundet med nyligt faldet sne. Blændende sterilt hvidt er imidlertid langt fra den eneste mulighed. Der er mange nuancer:

 • Porcelæn - lidt gråagtig med en blank glans
 • frostigt - Isens farve med en blålig refleksion;
 • snedækket - tæt på køligt, men lettere;
 • opal - mat hvid;
 • elfenben - lys med lysegult
 • "Månen" - lidt lettere end elfenbenets skygge;
 • Melk - med en let mærkbar beigefarve
 • hvid chokolade er en mørkere skygge af mælk;
 • kokos - mat skygge, der minder om den indre overflade af frugt af kokosnød;
 • alabaster - grå;
 • blomstrende - med en lysegrå tinge.
sæt

Creme sæt med mørk top og lys bund

For at dekorere køkkenet kan du vælge en blød skygge, hvis den kun ser harmonisk ud på baggrunden af ​​gulv, loft og vægge. Hvidheden af ​​møblerne understreges godt af den mørkere top - en lysekrone, stukkegods, emhætte eller vægdelfinish. Du kan også vælge bunden, lægge en kontrastfarve gulvbelægning eller lægge fliserne.

køkken

Lys top og mørk bund

Ud over æstetiske præferencer er der flere flere grunde til at vælge en hvid nuance til køkkenmøbler:

 • Udvidelse af rummet. Dette er det bedste valg for langstrakte smalle køkkener, værelser med lave lofter.
 • Stilfuld alsidighed. Der er ingen stil, der ikke passer til den hvide farve.
 • Funktionalitet. Lette overflader bliver hurtigt snavsede - en kendsgerning, men møbler facader skal vaskes ofte. Den hvide top er endnu mere behagelig end den blanke mørke. på den er der ikke spor fra fingrene, og skilsmisser er mindre synlige.
 • Cheapness. Møbler og hvid finish er normalt billigere end farvede.
 • En perfekt grundlæggende tone. I dette design vil alle lyse detaljer passe.
møbler

Møbler: rød top, hvid bund

Gulvbelægninger og køkkenforklæde

Materialer til forklæde og gulvbelægning bør først og fremmest vælges under hensyntagen til deres tekniske og operationelle egenskaber. Æstetiske egenskaber er meget vigtige, men de vil hurtigt gå tabt, hvis udsmykningen er forkert valgt.

Til forkladen kan du vælge en flise, et glaspanel, plastik, MDF. På gulvet i køkkenet sætter ofte fliser, laminat, linoleum, mindre ofte - trim med natursten. Når man vælger et materiale, skal man styres af det generelle koncept om design, driftsfunktioner.

For eksempel er selv et vandtæt laminat og MDF-paneler af høj kvalitet relativt kortvarig i et rum, hvor de ofte bager eller dåser. Men flisen vil perfekt klare høj luftfugtighed, temperaturfald.

Vi tilbyder billeder af design ideer til forklæde og gulv i forskellige stilarter:

J34
J35
J36
J37
J38
J39

Moderne lystekøkkener

Pastell nuancer ser godt ud ikke kun i interiør i Provence eller klassikers stil. De passer perfekt ind i det ultramoderne design. Det vigtigste er at tænke over stilistikken, det generelle koncept og bestemme dine egne forventninger.

I moderne Art Nouveau-stil ser du harmonisk set tofarve sæt, solide farver med lyse farver. I minimalisme er kontrasten accenter passende. Og værelserne, indrettet i loftet stil, er ofte dekoreret med lyse tilbehør.

design

Foto design i loft stil

Køkkener i jugendstil

Moderniteten er blevet populær på grund af en særlig kombination af klare linjer og glat form. Dette er en demokratisk stil, der tillader mange "friheder". I farveområdet dominerer bløde pastellfarver. Efterbehandling og møbler kan laves i lysegrå, blålige, ashy, brune toner.

Som farverne bruger ledsagere lyse mættede toner, der fremkalder lysten til at leve: rød, blå, grøn. Andre muligheder er mulige. Det hele afhænger af ejerens personlige præferencer. Ved at kombinere farver skal du tage højde for rummets proportioner, tænk gennem farverne på toppen og bunden.

Foto-eksempler på kontrasterende top- og bundindretning i Art Nouveau-stilen:

køkken

Øverste og nederste dekorationer i jugendstil

Lette køkkener på billedet

Bløde pastellfarver i køkkenets design - en win-win mulighed. De er egnede til ethvert område og layout. De kan altid suppleres eller fortyndes, og den lyse indretning ser godt ud.

Korrekt plukning af basisfarven, du kan modellere interiøret med kontrastelementer: flette plads eller opdele i zoner, udvide visuelt eller indsnævre det.

Lette køkkener er smukke på billedet og i virkeligheden. Dette skelner dem fra værelser med en mørk finish, som afhængigt af belysningen kan virke for stram eller dyster.

Her er billeder af flere vellykkede interiører, hvor designere opdelte toppen og bunden ved hjælp af farve:

J42
J43
Ny moderne køkkenindretning i grønne farver
J45
j46
j47

Varianter af kombinationer af en lys bund med et mørkt eller lyst top sæt. Hver ejer vil finde de rigtige farver til hans køkken. Vi tilbød billeder, design ideer. Sikkert synes nogle af dem at være opmærksomme. Kun du skal lave det endelige valg. Stol på din smag, vær ikke bange for at eksperimentere og ikke glemme følelsensormen.

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

5 + 1 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map