33 lilla humør i det indre af lilla og lilla køkken

33 lilla humør i det indre af lilla og lilla køkken

33 lilla humør i det indre af lilla og lilla køkken

Lilla køkken, lilla eller lilla vil passe til fans af ikke-standardfarve løsninger. Ejerne af en lilla bolig er som regel kreative naturer, som ikke tolererer stereotype og monotoni. Fra designsynspunktet kan lilla med absolut sikkerhed kaldes den mest kontroversielle og tvetydige farve, der kan blive både en højdepunkt i interiøret og en uoprettelig fejltagelse. Lilla eller lilla mad er mere en nysgerrighed end en norm. Ifølge de fleste mennesker er dette køkken slet ikke forbundet med komfort og varme. Men hvordan kan kulden udstråle fra en blød lilla eller lilla farve med lyserøde noter? Lilla farve er ekstremt multifacetteret, lunefuld og pervers. Efter at have besluttet at dekorere køkkenet i lilla toner, er det vigtigt ikke at forveksle med en skygge og farver-ledsagere.

Køkken i violette farver - et sjældent fænomen

Køkken dekoration i violette farver: spektakulære, men sjældne skuespil

Psykologi af lilla i interiøret

Lilla farve symboliserer enhed af modsætninger, fordi den kombinerer den kølige og rolige blå med en varm og lidenskabelig rød, is og ild, yin og yang, feminin og maskulin. Balancing de to ender af farvespektret, farven lilla forenet krop med sindet, at materialet skal åndelig, men i den menneskelige krop - de mandlige og kvindelige energier. Det symboliserer spiritualitet, visdom, mystik, artisteri, inspiration, adel, magt og rigdom.

Lilla og lilla køkken: lyse ideer med billedeksempler på interiør

Valget af lilla eller lilla farve til køkkenets design kræver en række forhold

Violet er mystikernes, filosofernes og digternes farve. I orientalsk medicin, og i farvet lys lilla farve er forbundet med arbejdet i højre hjernehalvdel og pinealkirtlen, som er ansvarlig for vores følelser, intuition og kreativitet. Det er ikke tilfældigt, at lilla farve anbefales til åndelig praksis og meditationer. Det menes, at mennesker, hvor den aura er domineret af lilla toner er ikke kun kreative natur, men også have helbredende evner.

Smuk violet farve kan påvirke folkens psyke negativt

Den mættede lilla farve ser meget elegant ud, men det kan udøve et deprimerende indtryk på de tilstedeværende

Den majestætiske violet var altid til stede i konger og præsteres tøj, husk i det mindste den "pavelige lilla". Når violet var de udvalgtes farve. Så troede Julius Caesar pious at han var den eneste person værd at bære lilla tøj på. I dag er det tilgængeligt for alle. Beslutter at bruge det til at dekorere køkkenet, ikke haste for at gribe til den første mulighed. Se nærmere på de mange nuancer, og når du beslutter dig, tænk over indretningen i de mindste detaljer: Den kongelige lilla går ind i et hvilket som helst rum, men ikke alle kvarterer vil være rart for ham.

Lys lilla farve i det indvendige højteknologiske køkken

Lys lilla eller lilla farve skaber en romantisk atmosfære selv i køkkenet i højteknologisk stil

Calm, blide, dæmpede nuancer af lilla med hjælp af negative mentale tilstande som en neurose, fortvivlelse, selvværd og tab af tro på fremtiden, lindre mental træthed og stress. De har også en positiv effekt på tilstanden af ​​patienter med epilepsi, en hjernerystelse, neuralgi og multipel sklerose. Nuancer af lilla skalaer, ifølge psykologer, er i stand til at undertrykke appetitten, så lilla eller violet køkken kan være en stor hjælper i kampen for skønhed og harmoni af former.

Lys og attraktivt køkken i lilla toner

Et omhyggeligt udvalg af dekorative elementer og farvekombinationer gør dette køkken lyse og attraktive

Det anbefales ikke at bruge lilla, især dens dybe nuancer, i det indre af lokaler, hvor folk med alkoholisme eller alvorlige psykiske lidelser kan være. Og generelt bør mættede violetfarve i interiøret bruges med stor omhu. Overfladen af ​​violet kan kaste et melankoli, lægge i sjælen en følelse af angst, forårsage depression og fratage sig styrke. I et sådant rum, i en bogstavelig og figurativ forstand, kan alt blive "violet".

Kombinationen af ​​violet og hvid påvirker positivt psyken

Negativ indvirkning af dyb lilla farve kompenserer nemt for overflod af hvid i interiøret

Lilla køkken - fra ametyst til lilla

Sats på en lilla eller lilla køkken, vær ikke doven til at tage behørigt hensyn til valget af en harmonisk og hyggelig skygge. Ser på verden gennem de lilla linser, du vil indse, at det vil være ret svært at gøre dette. Hvad gør du dyrere: udsøgt ametyst, indigo mystiske, majestætiske lilla, saftige brombær, lækre blommer, aubergine fancy, delikat blåregn, bjerg lavendel, beskedne træ violet, fuchsia eller ekstravagante blomstrende lilla buske?

Belysningen i det violette køkken skal understrege fordelene ved farveskemaet

Den korrekte placering af belysning i et lilla køkken - en af ​​betingelserne for indretningens attraktivitet

En rig lilla-lilla skala, når du indretter det indvendige køkken, kræver en delikat holdning. Det er kun lidt overdådigt og magisk overdækket plads vil blive til et uvenligt miljø, selektive kræfter og irriterende.

Lilla køkken karakteriserer ejerne som kreative mennesker

Mesterne af den lilla bolig er som regel kreative naturer, som ikke tolererer stereotypitet og monotoni

Den psykologiske virkning er direkte relateret til den valgte skygge. Koldt nuancer af lilla med blå og blå nuancer skelnes af en afslappende og beroligende effekt. Lilla med røde eller scarlet noter (ametyst, brombær) aktiverer, stimulerer, spænder.

Når du vælger en lilla farve til slutningen af ​​køkkenet, skal du overholde modereringen

Overfladen af ​​lavendelfarve i dette køkken kan forårsage en følelse af ubehageligt pres

1

Til køkkenet i lilla toner ser ikke kicchevo ud, men man bør foretrække det begrænsede og lakoniske design af møbler med strenge geometriske former.

Bright sollys lægger vægt på lilla dekorative egenskaber

Kombinationen af ​​hvidlilla eller hvidlilla-metalliske - en ideel mulighed for køkkenet i højteknologiske og minimalistiske stiler.

Lette mættede nuancer af violet i store mængder anbefales at bruge i veloplyste rummelige værelser. I et lille køkken vil de "lægge pres på psyken" og i øvrigt visuelt "spise" en del af det allerede savnede rum. For at omdanne køkkenet er blot nogle få lyse accenter eller streger!

Elegant indretning af køkkenmøbler i lilla toner

De bedste farver i violet sortiment kombineres med rolige, lyse, neutrale farver, for eksempel grå eller hvid

Meget flot og diskret i køkkenets indretning, se rolige dæmpede toner fra lyseblå til grå-lavendel og ashy grå-lilla.

Brugen af ​​dekorative elementer i det violette køkken

Lys nuancer af lilla i kombination med pink eller blid blå vil bringe en fornemmelse af frisk tidlig morgen til køkkenet

Skånsom violet og lilla nuancer med en subtil lyserød mellemtone giver køkkenet en slags eventyr og flygtig, hvorfra og ånder magi. Ser man på dette køkken, er det svært at forestille sig, at nogen kan her banale steger kartofler eller tilberede kød ... godt, bortset fra at brygget te fra violer, forberede salater af mælkebøtter og bage pandekager fra pollen og stjernestøv.

Harmonisk sammensætning af baggrunden, møbler og dekorative elementer

Baggrunde med forskellige lilla nuancer, matchet i romerske gardiner, lette møbler i dette køkken skaber en enkelt harmonisk sammensætning

En vellykket kombination af farver til køkkenet i lilla toner

Designere anbefaler ikke at overbelaste lokalet med lilla eller kombinere i interiøret flere sorter af violet på én gang. Bedste af alt er farverne i det violette område kombineret med rolige, lyse, neutrale farver, for eksempel grå eller hvid. Kombinationen af ​​hvidlilla eller hvidlilla-metallisk - ideel til køkken i højteknologisk og minimalistisk stil.

Violet og koldt metal skinner i det indre af high-tech

Violet i kombination med den kolde glans af metal passer godt ind i interiøret i stil med high-tech

En hyggelig, hjemlig atmosfære kan hjælpe med en kombination af lilla nuancer med creme eller salviegrøn. Den lilla køkken vil også se godt ud med en brun, lysegrå og lyserød farve. Lys nuancer af lilla i kombination med pink eller blid blå vil bringe en fornemmelse af frisk tidlig morgen til køkkenet.

Gennemførelse af reglen

En simpel opdeling af køkkenet i en "lys top - mørk bund" undgår den lilla negativ følelsesmæssige virkning

Det glamourøse køkken vil blive hjulpet af en kombination af lilla og perlehvid, lyserød, sort og sølv. Blegt lilla køkken kan flittigt fortyndes med blå, blå, grøn, lysegul, fløde og sølv. Men mauve-mauve vil se godt ud med mørkerøde, smaragdgrønne og brune nuancer.

Kompetent fordeling af farveaccenter i det violette køkken

Meget flot og diskret i køkkenets indretning, se rolige dæmpede toner fra lyseblå til grå-lavendel og askegrå-violet

Lysfiolet i køkkenets indre ser altid ud til ekstravagant. Glem ikke at dette er en farve kameleon, som i kombination med andre farver kan ændre sig uden for anerkendelse: I kvarteret med blå nærmer den indigo, og ved siden af ​​rødt virker det lilla.

Billeder af eksempler på udsøgt køkkendesign i lilla toner

Tabe sig i det lilla køkken, ifølge psykologer er det lettere

Skygge af lilla skala, ifølge psykologer, kan undertrykke appetit

Brug af originale dekorelementer i lilla toner

Delikat lilla og lilla nuancer med et næppe perceptible pink podtonom vil give køkkenet en slags eventyr og efemere, hvorfra og wags med magi

Kombinationen af ​​dristige linjer og farver i køkkendesign

Den dristige silhuet i køkkenet kombineret med et dristigt farveskema giver et glimrende resultat

Kombinationen af ​​lilla med mørkere farver understreger dens dekorative

Lilla vil ikke se dyster, hvis indretningen af ​​køkkenet indeholder mørkere farver

Dyb lilla farve bruges succesfuldt af designere

En rig lilla farve i moderne køkken ser passende og harmonisk ud

Funktioner af belysning et lilla køkken

Med naturlig og kunstig belysning ser det violette køkken anderledes ud

Luksus og forfining af dekorative elementer i køkkenet

Brug af ekstra dekorative elementer vil gøre atmosfæren i det violette køkken luksuriøst og udsøgt

Respektabilitet for violet farve er velegnet til køkkenindretning

Kombinationen af ​​lilla og naturligt træ passer bedst til et respektabelt moderne køkken

Interiør i violette toner til et rummeligt køkken

Lilla farve er velegnet til at skabe et usædvanligt interiør i et rummeligt køkken

Lilac forklæde passer godt i et mørkt køkken sæt

I det mørke køkken spiller en lyst lilla forklæde og gul bordplade rollen som frivoløse dekorative detaljer

Lilla farve i det indre af et multifunktionelt moderne køkken

For et så moderne og multifunktionelt køkken er dyb lilla den bedste mulighed

Brug printet på møbelfasaderne i det violette køkken

For at undgå overflod af rige lilla i dette køkken blev facaderne af møbler trykt med et romantisk landskab

Spillet af farve opstår når en kombination af forskellige nuancer af lilla

Kombinationen af ​​forskellige nuancer af lilla skaber et interessant farvespil i dette køkken

Lilla farve som accent i interiøret

Mængden af ​​lilla i dette interiør er lille, så farven fra baggrunden bliver til en original accent

Kombination af lilla og beige blomster på en mørk køkken baggrund

På en mørk baggrund er kombinationen af ​​beige og violette blomster

Let og rummeligt køkken - en platform til eksperimenter med lilla farve

Lys lilla farve i et lyst rummeligt køkken er i stand til at overraske med nye effekter og fornemmelser

Brug af violet til at blødgøre den sorte og hvide kontrast

En lille violet i dette køkken tiltrækker straks opmærksomheden, hvilket gør den sorte og hvide situation mindre officiel

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 1 = 2

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map