Kuinka valita täydellinen kahvinkeitin

Kuinka valita täydellinen kahvinkeitin

Kuinka valita kahvinkeitin tai kahvinkeitin

Kahvikoneen valinta kotiin riippuu budjetista, maku-mieltymyksistä ja jopa teidän ja kotitaloudenne elämäntavoista. Ensinnäkin tarjoamme 4 kysymystä, jotka auttavat sinua päättämään laitteen tyypistä, ja sitten voit oppia lisää kahvinkeittimestä / kahvinkeittimestä, josta olet kiinnostunut.

 1. Kuinka paljon kahvia juot? Tämä on ensimmäinen kysymys, jota sinun pitäisi kysyä itseltäsi ennen kuin ostat kahvinkeitin tai kahvinkeitin. Jos haluat juoda pari suurta mukit kerralla tai sinulla on suuri perhe, niin sinun pitäisi valita laite, joka voi kokata suuria määriä juomaa. Aikaa testattu kahvikone sopii tähän tarkoitukseen, koska useimmat niistä kykenevät keittämään 10-12 kuppia kierrosta kohden. Kuitenkin, jos käytät vain yhtä kuppia kerralla, tarvitset koneen, joka valmistaa kahvia.
 2. Minkälaista kahvia pidät? Kahvin ystävät ovat yhtä monipuolisia kuin lajikkeet, ja kussakin tyypissä voi tarjota omat kahvinkeitin / kahvinkeitin. Esimerkiksi ranskalainen lehdistö tyydyttää todellisen gourmetin, koska se säilyttää kaikki viljan makuiset sävyt paremmin kuin toiset. Geyser-kahvinkeittimet ovat ihanteellisia erityisen vahvan kahvin ystäville. Maitojuomien (cappuccino, latte, kaakao jne.) Kannattajat ostavat kapseli-kahvinkeittimen tai automaattisen kahvinkeitin cappuccinolla. No espresso ystäville suositellaan espressokeitin maku tyyppi.
 3. Kuinka ja milloin juon kahvia? Jos vietät aamun useimmin kiireellisissä ja kiireellisissä olosuhteissa, kahvinkeittimet, joissa on kaksinkertaiset ruostumattomasta teräksestä valmistetut mukulat, luovat kahvin nopeasti, mutta eivät juo sitä välittömästi, mutta kun olet valmis siihen. Lisäksi voit ottaa lämpimän mukin mukanasi ja juoda osa kofeiinista tiellä tai jo töissä.
 4. Kuinka suuri on minun keittiöni? Päätä, mihin paikkaan voit jakaa kahviautomaatille ja mahdollisesti erilliselle kahvimyllylle. Jos ei ole paljon tilaa, sinun on etsittävä kompakti malli sisäänrakennetulla kahvimyllyllä.

Kun vastasitte näihin neljään kysymykseen, katsokaamme kahviautomaattien tyyppiä, joka kiinnostaa sinua tarkemmin.

Kaada kahvia

Tämä on luultavasti yleisin kahvinkeitin maailmassa, koska ne ovat niin käteviä, edullisia ja helppokäyttöisiä. Höyrykahvin koneet voivat kiehua enintään 12 kuppia noin 5-10 minuutissa. Ja vaikka he saavat ruuhkat arvostelusta tiukista asiantuntijoista ruoanlaadun laadusta, niille, jotka pitävät kahvia "amerikkalaisista" eikä espressoista, eivät juo päivittäin hienoja lajikkeita, tippukahvin valmistaja on erinomainen valinta.

Kaada kahvia

Tämä "workhorse" on ihanteellinen valinta suurille perheille ja amatööreille "Americano" (kahvia iso muki eikä yhtä voimakas kuin espresso)

Toimintaperiaate: Säiliössä lämmitetty vesi putoaa suodattimeen jauhettua kahvia ja sitten juoma putoaa kannelle.

Kuivatuskahvin käyttö: sinun täytyy vain täyttää vesisäiliö, kaataa maapähkinä suodattimeen, painaa pari painiketta ja voila, kahvi on valmis!

Miten valita tippukahvia:

 • On toivottavaa, että vesisäiliö on irrotettava, ei sisäänrakennettu, jotta voit puhdistaa sen.
 • Mitä suurempi laitteen teho, sitä nopeampi kahvi valmistetaan. Toisaalta, mitä pidempi keittoaika, sitä voimakkaampi kahvi.
 • Suodatin kahviautomaatissa voi olla paperi (kertakäyttö) tai nailon (suunniteltu 60 sykliin). Paperisuodattimet ovat hyviä, koska heidät heitetään kahvijauheen pariin, on parempi suodattaa juoma, mutta he tekevät sen hieman kauemmin. Lisäksi ne on ostettava erikseen ja niillä on aina oltava varastossa.
 • No, jos valittu malli tarjoaa kannun lämmittämisen valmiin juoman lämpötilan ylläpitämiseksi. Tämä toiminto on pääsääntöisesti kalliimmista kahvinkeittimistä (2500 hieroa).
 • Kahvi kahvinkeittimellä voi olla kahvin suodatin, mutta myös vesisuodatin.
 • Huomaa myös vaihtoehto "Drop-stop". Kiitos siitä, kun kannu irrotetaan kuormalavan päälle, kahvin jäähdytysosan suodatusosa ei tippa.
 • Joissakin malleissa voit säätää juoman voimaa, mikä on aina hyvä.
 • Se on kätevää, kun mittausasteikko lasketaan millilitroina eikä kupuissa, kuten usein tapahtuu. Ennen kuin ostat kahvinkeittimen, varmista, että sekä säiliössä että syöttäjässä on asteittainen kalibrointi.
 • Lasikuitin on varustettava vanteella, joka on suunniteltu suojaamaan astia rikkoutumasta.
 • Kaksi ihmistä voi ostaa mini-mallin, joka tarjoilee kahvia samanaikaisesti kahdella mukilla, ei yhdellä syöttäjällä.

hinnat: yksinkertaisimpia malleja voi maksaa 1000 ruplaa, kahvinkeittimiä luokan "premium" - 2500 ruplaa.

Seuraavassa videossa näet yleiskatsauksen neljästä tippukahvin mallista.

Geyser-kahvinkeitin

Hyvä vanha menetelmä kahvin valmistamiseen kamiinan kahvinkeittimessä on edelleen suosittu kahvinkeittimien keskuudessa. Syynä tähän on muotoilun haluttu ja yksinkertaisuus, ja tietenkin juoman voima, jonka se näyttää saavuttavan.

 • Kahvi kahvinkeittimestä on hiukan rikkaampi maku kuin kahvi kahvinkeittimestä, mutta silti ei ole parempaa kuin espressokeitin.
 • Geyser-kahvinkeitin uunissa
 • Geyser-kahvinkeitin valmiiseen kahviin
1

Geyser-kahvipannujen haittapuoli on se, että ne vaativat huomiota kahvin keittämisen aikana ja pienen säiliön tilavuuden. Itse asiassa geyser-kahvinkeitin on laite yhdelle tai kahdelle ihmiselle. Cook useita kupillisia kahvia vieraille on melko vaikeaa. Kuitenkin hitsaamaan juoman, joka on pienempi kuin valmistajan toimittama volyymi, se ei toimi.

Toimintaperiaate: kun kannen pohja kiehuu vettä, paine kohoaa maahan jauhetun kahvin keskelle, kulkee sen läpi ja lopulta juoma päätyy kahvipannun päälle.

Kuinka käyttää geyser-kahvinkeitin: täytä pohjaosasto vedellä ja täytä keskimmäinen kahvin avulla (keskikypsytetty), koota kahvinkeittimen osat ja aseta se uuniin. 3-4 minuutin kuluttua, heti kun höyry tulee ulos suuttimesta tai hilistä alkaa kuulostaa, irrota kahvipannu lautasesta ja nauti juomasta. Tärkein temppu ei ole ylimääräinen leipoa kahvia eikä se saa kiehua, muuten maku osoittautuu katkera.

 • Electric geyser kahvinkeittimet eivät edes vaadi levyä, ne lämmittävät ja sammuvat automaattisesti.

Kuinka valita geyser-kahvinkeitin:

 • Äänenvoimakkuus on ensimmäinen kriteeri geyser-kahvinkeitin valinnalle. Harkitse, että yksi "italialainen" kuppi, jota usein mitataan kahvipannujen tilavuudella, on vain 50 ml, eli vain neljäsosa standardikupista.
 • Juomakelpoisuuden astetta on helpompi määrittää, onko lamppu lasi eikä metallista.
 • Kahvin lämpötilan ylläpitämistoiminto antaa sinulle mahdollisuuden juoda kuumaa juomaa välittömästi, mutta 30 minuutin kuluessa sen valmistuksesta.
 • Induktiokeittimen osalta on tarpeen ostaa tähän tarkoitukseen suunniteltu kahvipannu.
 • Laitteen kahva on valmistettava lämpöä eristävästä materiaalista.

hinnat: 1200-4000 ruplaa (standardi geyser kahvinkeittimet) ja 4000-8000 rub. (sähkömallien kustannukset).

Horn-kahvinkeitin (puoliautomaattinen espressokeitin)

Keksi ihanteellinen espresso, cappuccino tai latte kotona voi olla karobin espressokeitin, jota kutsutaan myös puoliautomaattiseksi tai manuaaliseksi. Tällainen aggregaatti on kallista, mutta tehokkaamman kahvinpoiston takia kolmasosa vähemmän jyviä.

Espressokeitin

 • Karob espressokoneet ovat erillään seisomaan ja rakennettu keittiön sarjaan.

Toimintaperiaate: puoliautomaattisessa kahvinkeittimessä juomaa ei ole keitetty kiehuvalla vedellä, mutta vesihöyry kulkee kerrospurkauksen läpi korkealla paineella (9-15 bar).

Jauhettu kahvi sarvean

Monilla tavoilla makrillin espresson maku riippuu siitä, miten jauhettu kahvi on tiivistynyt sarviin. Muuten voit kokeilla juoman makua, muuttamalla lämpötilan painamista

Johanneksen espressokeitin käyttö: Ensin sinun on täytettävä kattila vedellä. Sitten jauhettu kahvi kaadetaan erityisen suunnitellun sarven (Holder, Port Filter), se ruiskutetaan manuaalisesti temperaa "tabletilla" ja pannaan panimo ryhmään. Seuraavaksi sinun tarvitsee vain käynnistää auto ja odottaa noin puoli minuuttia, kun juoma kaatuu valmiiksi valmistettuun kuppiin.

 • Useimmat espressokeittimet valmistavat paitsi espressoa, mutta maitovaahtoa cappuccinoa tai lattea varten kädellä (panarello) tai automaattisella cappuccinolla, joka lypsää maitoa (katso wiki).

Seuraavassa videossa näet kuinka valmistaa cappuccinoa puoliautomaattisella kahvinkeittimellä, jossa on manuaalinen capucciator panarello.

Kuinka valita kahvinkeitin (puoliautomaattinen) tyyppi:

 • Espressokoneen sarvi voi olla metallia tai muovia. Metallirunko ei ole pelkästään turvallisempi, vaan myös paremman kahvin poistamiseksi. Espresso, joka on valmistettu muovisuotimen suodattimesta, on heikompi.
 • Laitteessa on oltava automaattinen ylikuumenemissuojaus, joka pidentää laitteen käyttöikää ja suojaa palovammoja.
 • On toivottavaa, että kädessä pidettävällä kahvinkeittimellä on tarkoitus ylläpitää valmiin juoman lämpötilaa.
 • Kahden pumpun ansiosta voit valmistaa cappuccinoa ja espressoa samanaikaisesti.
 • Kahvinkeittimessä on oltava tippa-alusta.
 • Hyvän vaihtoehdon maku-kahvinkeittimelle on mahdollisuus valmistaa paistettuja paahdettuja papuja, mutta myös chaldia (kuvassa). palot - suodatinpaperin "pilleri" ja annostelun ja puristetun kahvin "täyttö". Yksi pod vastaa 1 kupin juomaa. Espresso, joka on keitetyt kaloista, on erittäin herkullinen ja kahvin valmistusprosessi helpottuu.
 • Chalda sarviin
  Chalda sarviin
 • palot
  palot

hinta: 8 - 70 tuhatta ruplaa kapasiteetista riippuen, veden säiliön tilavuus ja toiminnallinen.

Automaattinen kahvinkeitin

Jos edelliset kahviautomaatit tarvitsevat osallistumisen / valvonnan, automaattinen kahvinkeitin voi hitsata täydellisen juoman käytännössä ilman sinua. Tällöin se suorittaa täydellisen työkierron - jyvän kahvin hiomisesta itsepuhdistukseen. Automaattisen kahvinkeitin ainoa haittapuoli - korkea hinta (keskimäärin - 650 dollaria).

automaattinen kahvinkeitin

 • Valmistusprosessi 1 annosta (jauhatuksesta vuotamiseen) kestää vain 30-40 sekuntia.

Automaattisen kahvinkeittimen käyttö: Kaada kahvipavut, kaada vettä, valitse juomaveden voimakkuus, aseta haluamasi annosmäärä ja kytke yksikkö päälle. Puolessa minuutissa ihanteellinen kotitekoinen espresso on valmis.

Alla on videovalvonta KAFFITCOM: n keskimmäisen hintaluokan täysin automaattisessa kahvinkeittimessä.

Automaattisen kahvinkeitin valinta: Itse asiassa kaikki automaattiset kahvinkeittimet ovat samankaltaisia ​​ja kahvia lähes yhtä hyvin. Eri hintaluokkien mallit poikkeavat vain suunnittelusta, koosta ja toimintojen joukosta.

 • Esimerkiksi halvin kahvia 2016 Philips Sarja 2000 HD8649 ei ole voimaa säädin, ruoanlaitto vain kahvipavut ja espresso vain (mutta maitojuomat voit tehdä manuaalisesti rakennettu spumatore). Mutta yksi kalleimmista kahvinkeittimet Kodin Longhi ESAM 6904 on LCD-näyttö, hipaisupainikkeita kaksi kiinnitysyksikön voit valita korkeus vaahtoa ja voi jopa keittää kuumaa kaakaota napin painalluksella. Kahvi, jonka he kokevat, on kuitenkin samaa laatua ja samaa nopeutta.

Siksi sinun on valittava yksikkö hinta-toiminnallisen suhteen perusteella. "Muilla tasavertaisissa olosuhteissa" kannattaa antaa etusijalle kone, jossa on metallikotelo, keraaminen kahvimylly, korkeampi kuppikorkeus, suurempi paine ja teho. Ennen ostamista kannattaa kokeilla kapusiiniputkea, avata / sulkea vesi / vilja / kakku säiliöt, paina nappeja.

hinnat: 20 tuhatta ruplaa.

Kapselikone

Kapseli kahvi - paras valinta niille, jotka haluavat espresso ja juomat vaahto, mutta ei halua: viettää paljon rahaa ostoon kahvinkeittimet, itse hautua kahvia tahansa oli kahvinkeitin tai vain ei pidä harjoittaa osien puhdistukseen.

 • Kapselin kahvinkeittimet on suunniteltu keittämään kahvia vain eräkapseleista ja kaldeista. Ne ovat erittäin käteviä sekä juomien valmistuksessa että puhdistuksessa. Jotta laite pysyisi kunnossa, sinun tarvitsee vain kerran kolmessa kuukaudessa käynnistää "ruoanlaitto" -sykli erityisellä puhdistustabletilla.

Kapselikone

Kuitenkin kapseli-kahvinkeittimet voivat ensinnäkin hitsata vain yhden kuppin kierrosta kohti ja toisaalta rajoittaa jonkin verran lajikkeiden valintaa (vaikka kapseleita on useita). Kolmanneksi, vaaditaan kahvin ostamista erikoismyymälöissä. Lisäksi cappuccinon ja latteen vaahto valmistetaan jauhemaidosta ja pakataan myös erilliseen kapseliin. On selvää, että cappuccinoa valmistettaessa sinun on käytettävä kahta kapselia, mikä ei ole liian taloudellista. Näiden juomien maku, tietenkin, menettää juomat kahvinkeittimestä.

Toimintaperiaate: kapseli lävistetään, kahvia sekoitetaan ilmavirralla, ja osastoon kahvin mukana tulee vettä korkeassa paineessa.

Kapselikameran käyttö: sinun tarvitsee vain lisätä kapseli erityiseen lokeroon, täyttää säiliö vedellä ja paina käynnistyspainiketta.

Miten valita kapseli kahvinkeitin: vinkkejä kapseli-kahvinkeittimen ja itse kapselien valitsemiseen voit oppia seuraavasta videostarista.

Mutta suosittu kapselimallin Nescafe Dolce Gusto krups kp 2205 melodia 3.

hinta: 3000-19000 hieroa.

Ja lopuksi, tarjoamme yleiskatsauksen siitä, miten valita oikea kahvi / kahvinkeitin kotiin.

Katso myös: 12 vinkkejä kodin leipäkoneen valintaan.

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 60 = 68

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map