Slik kobler du en vaskemaskin på kjøkkenet og bygger den inn i hodesettet

Slik kobler du en vaskemaskin på kjøkkenet og bygger den inn i hodesettet

Slik kobler du en vaskemaskin på kjøkkenet og bygger den inn i hodesettet

Det setter reparasjoner på kjøkkenet, prøver vi å ikke bare erstatte den gamle finish og bære møbler, men også til å oppgradere sine egne hjem, for å gjøre det behagelig, stilig og ergonomisk. Og en av de viktigste assistentene i å nå disse målene er den innebygde teknikken. For plater, ovner og jevne kjøleskap, tilbyr møblerprodusenter allerede målrettet nisjer og inventar. Men for en vaskemaskin er stedet vanskelig å finne. Men hvis du liker denne løsningen, kan du også bygge denne enheten, spesielt siden installasjonen av en vaskemaskin med egne hender ikke krever spesielle ferdigheter og høyt spesialisert kunnskap. Det viktigste er at utstyret harmonisk blander seg inn i kjøkkenets indre.

Vaskemaskin i kjøkkenets indre

Vaskemaskin under benkeplaten på kjøkkenet er ikke en innovativ løsning, spesielt for små leiligheter. Selv om mange husmødre anses ikke veldig hygienisk nærheten av skittentøy og lage mat, men hvis riktig tilnærming til spørsmålet om overnatting og å bygge en vaskemaskin på kjøkkenet slik at hun ikke skiller seg ut fra mengden, fordelene er åpenbare: du kan samtidig kjøre flere prosesser uten å forlate rom. Derfor vil vi i større detalj vurdere alle måter å plassere denne enheten på, deres fordeler og ulemper.

kjøkkenutstyr

Innebygde apparater og møbler på kjøkkenet i en enhetlig stil

Åpen stilling av vaskemaskin

Enheten er enkelt installert mellom kjøkkenmøbler i noe ledig rom. I dette tilfellet forblir teknikken, som er presset fra sidene, åpen både fra og i frontpartiet. Dette gjør at du kan bruke maskinen med hvilken som helst type last av vaskerom, og preferanse er gitt til vertikal - som smalere.

vaskemaskin

Åpne enhetsplassering - praktisk, ikke styggt

Viktig! Når du velger et sted for en vaskemaskin, må du ikke glemme at det må ha tilgang til vannrør og kloakkavløp.

Som et resultat - en reell økonomi i rommet, men ikke det mest estetiske utseendet. Så hvordan skjuler du vaskemaskinen på kjøkkenet når enheten er åpen? Den optimale løsningen - forkledning det under basiske indre via maling eller selvklebende film, som er spesielt enkel å utføre nøyaktig vertikalkoy med sine plane flater. Etter en slik dekorasjon teknikken ikke vil skille seg ut fra mengden og perfekt passform på kjøkkenet.

dekorasjon

Innredning av husholdningsapparater med vinyl klistremerker

Vaskemaskin under benkeplaten

Den mest praktiske innvendige løsningen er installasjon av en vaskemaskin under benkeplaten på kjøkkenet. I dette tilfellet er det mye lettere å motstå en enkelt stil av et møbelsett med alle de innebygde apparatene. Ved bestilling av kjøkken bare angir stedet og størrelsen av den nisje i henhold stiralku eller bare fjernet en av bærebukkene med egnet størrelse, og i den resulterende åpningen satt enhet og i kombinasjon med en pakke med generell bordplaten. For dette alternativet er det kun maskiner med frontlasting av klesvask.

Viktig! Vaskemaskinen bør ikke installeres i nærheten av komfyren eller ovnen!

Når du plasserer utstyret under benken, er kun den åpne fasaden synlig. Løs dette problemet ved å bruke samme dekorasjon med maling eller limbelegg eller ta opp en vaskemaskin i samme stil med resten av husholdningsapparater.

Til notatet! Hvis det er ønskelig, er det mulig å bygge inn et hodesett og en vaskemaskin med vertikal tilgang, men i dette tilfellet er det nødvendig å lage en sammenleggbar benkeplate, som er ganske vanskelig i utførelse og ikke veldig praktisk i praksis.

vertikal lastemaskin

Vaskemaskin med vertikal vaskekapasitet under kantetoppen

Stengt installasjon av vaskemaskin

Og det siste alternativet er å legge inn teknologien i et lukket skap eller skap for vaskemaskin på kjøkkenet. I dette tilfellet er ikke flere tricks av forkledning trengte, da integriteten til kjøkkenet settes ikke i fare. Men det er problemer med komforten av bruk av maskinen, fordi med utilstrekkelig rigid fiksering under sentrifugering vil vibrere alle møblene, og for lasting og lossing av vaskeri og renhold produkter må hele tiden åpne / lukke døren.

vaskemaskin

Vaskemaskin innebygd skap

Viktig! Gitt at skapet for vaskemaskinen på kjøkkenet antar tilstrekkelig inntrenging av apparatet, kan den vanlige korte skuffen overlappes helt med benken. Derfor må du enten velge en modell med en langstrakt skuff eller legge vaskemiddel direkte til trommelen.

brett

Skuffproblemer

Teori: forhold for riktig installasjon av vaskemaskin

Før du installerer vaskemaskinen på kjøkkenet, foreslår vi at du gjør deg kjent med de tekniske kravene som kan være avgjørende når du velger et sted for installasjon.

 1. Vaskemaskinen i kjøkkenet skal kobles til vann- og avløpsutløp, og lengden på tilkoblingsslangene må ikke overstige 4 meter. Det er det mest hensiktsmessig å plassere den i nærheten av vasken.
 2. Når du arbeider (spesielt i spinnmodus), kan sterk vibrasjon overføres til stående gjenstander i nærheten av maskinen. Derfor bør avstanden fra de tilstøtende veggene av møbler og benkeplater ikke være mindre enn 1-2 cm, og overflaten for installasjon er fast og jevn.
 3. Hvis et gammelt sett er installert på kjøkkenet, kan vaskemaskinens høyde ganske enkelt ikke passe under benken. Deretter må du enten fjerne bunnen av kabinettet og sette enheten direkte på gulvet, eller erstatt toppen av enheten med et borddeksel.
 4. Før du bygger en vaskemaskin på kjøkkenet, sørg for at døren tabeller åpne minst 90 grader (og ideelt sett - til 180, vaskeri praktisk lasting), monterer loopen vil ikke forstyrre valg av skuffen, og inne nok plass for tilgang til filteret og slanger.
 5. Hvis stylalka er installert ved siden av ovnen, ta vare på varmeisolasjonen mellom dem.
maskin

Uventet løsning; i stedet for ovnen - vaskemaskin

Øvelse: Tilkobling av vaskemaskinen til kommunikasjon

Når beregningene er fullført og møblene er valgt med teknikken, er det fortsatt å ordne alt på plass og koble til hovedkommunikasjonen. For å gjøre dette må du forberede enheten selv, frigjøre den fra transportdelene, noe som vil forstyrre videre drift, og installere pluggene. Før du kobler vaskemaskinen på kjøkkenet, må du nøye lese reglene, uten at risikoen for nødssituasjoner øker betydelig.

Strømforsyningsfunksjoner

Det ser ut til at dette stadiet er det enkleste. Er det vanskelig å koble støpselet til et stikkontakt? Men det er to viktige punkter som er bedre å gi på forhånd.

1
 1. Vær først oppmerksom på at belastningen på kjøkkenkabling er den største - bare beregne hvor mange kraftige elektriske apparater vi kobler til her. Derfor, før maskinen tilkobles, sørge for å kontrollere om kjøkkenet er en separat ledning, hvorvidt det kan motstå den stigende med bruk av maskinens belastning, hvorvidt et individ har en effektbryter. Disse forholdsregler vil unngå alvorlige problemer.
 1. For det andre, husk hvor ofte du opplever strømforstyrrelser i nettverket. Hvis et slikt fenomen ikke er uvanlig, er det verdt å få beskyttelse mot energidråper (eller for å sikre at den kjøpte enheten er sikret fra slike problemer ved den innebygde sikringen)

Viktig! For å koble til en moderne vaskemaskin, er det bare mulig i stikkontakten, med jordforbindelse.

stikkontakter på kjøkkenet

Varianter av plassering av stikkontakter på kjøkkenet

Vannforbindelse

Hvis på kjøkkenet allerede er blitt erstattet av vannrør med fleksible vannforsyningsslanger, blir det enkelt å koble maskinen til. Du trenger bare å kjøpe en adapter for å koble vaskemaskinen til vannforsyningen. For å binde i det gamle rørsystemet, dessuten, og forsterket med mer enn ett lag med maling, er det bedre å invitere en spesialisert rørlegger.

Algoritmen til arbeider er som følger:

 1. Koble sentralt vannet i leiligheten.
 2. Vi finner padding av kaldt vann, vi koble det fra blanderen.
 3. Vi kutter inn i det et beskyttende filtermaske. Det er nødvendig for å hindre at mekaniske partikler av rust eller annet avfall kommer inn i styralki-systemet (dette filteret bør periodisk rengjøres av smuss!).
 4. Etter filteret legger du gjennom gjennomgående tee med en kulventil, kobler fylleslangen til maskinen og røret til blanderen. Vi sørger for at slangen ikke er vridd, knust eller stram. Kranen til vannforsyningen til apparatet åpner bare for vaskeprosessen, hvorpå den igjen er lukket.

Viktig! Når du vikler nøtter ikke glem om komprimeringen, kan du bruke gummiputene, elastisk bånd eller en sanitær vanlig slep.

forbindelse

Tilkobling av vaskemaskinen til vannforsyning og kloakk

Avløpsutløp

For en stasjonær tilkobling av avløpet til avløpssystemet, kan du bruke et hvilket som helst praktisk alternativ:

 1. Bytt standard siphon under vasken med en modifisering med en ekstra tut og sett avløpsslangen fra maskinen inn i den. Dette, om enn en elementær, men pålitelig måte, der vann fra kloakken er garantert, ikke å falle inn i styralkaen. Og takket være den innebygde vanntetningen, beskytter systemet også mot ubehagelige lukt.
 2. Installer avløpsrøret, til en av utgangene som et rør fra sikten er koblet til, og til den andre - en avløpsslange. I dette tilfellet anbefales det å bruke en spesiell gummibånd til tetning.
ordningen

Kablingsskjema på vaskemaskin

Viktig! Etter at vaskemaskinen er helt koblet til verktøykommunikasjonen, må det utføres en prøvekjøring for å sikre at alle tilkoblinger er korrekte og det ikke er noen lekkasjer.

Riktig installasjon av vaskemaskinen

Når alle ledninger og slanger er på plass, gjenstår det å installere enheten selv slik at vibrasjonsnivået reduseres i driftsmodus.

For dette trenger du:

 1. Kontroller overflaten, som skal installeres i den innebygde vaskemaskinen på kjøkkenet, på jevnhet og styrke. Hvis basen ikke er ideell, kan den nivelleres og styrkes med et kryssfinerark eller kjøpe spesielle anti-vibrasjonsputer.
 2. Installer enheten, kontroller plasseringen ved hjelp av nivået, juster eventuelt høyden med justerbare ben.
 3. Kontroller at pennen er stabil ved å trykke litt på hjørnene på toppdekselet.

Nå kan du bare gå videre og nyte en vaskemaskin, bygget vkuhnyu sine egne hender, og for å vurdere hvor harmonisk det ser ut i interiøret, og om hennes dekorere arbeid som trengs.

Video-instruksjon for å installere en vaskemaskin

Vi har vurdert alle relevante sider ved den innebygde selv installasjon av vaskemaskin på kjøkkenet. Men hvis du vil ha en garantert resultater av høy kvalitet - se spesialister som ikke bare rask teknikken vil koble til alle systemer for kommunikasjon og rask og det beste alternativet for å sette det inn i interiøret.

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

1 + 1 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map