Hvordan velge en praktisk kjøkken skala: Vi tar en veid beslutning

Hvordan velge en praktisk kjøkken skala: Vi tar en veid beslutning

Hvordan velge en praktisk kjøkken skala: Vi tar en veid beslutning

Mange anser dem ikke for å være nødvendig. Imidlertid, tidligere eller senere, har de fleste husmødre en tendens til å lære å velge en kjøkkenskala. Årsakene kan være forskjellige. Hvis du er ivrig etter matlaging og forsøker å eksperimentere med matlaging, trenger du en skala for å ta den nøyaktige mengden ingredienser. Vekter er også nødvendig hvis du har en dacha, og du forbereder vinteren.

Velge kjøkkenskalaer: egenskaper og egenskaper

Velge en kjøkkenskala: sammenligningen og egenskapene til ulike modeller

Hvis du ser på vekten din og teller kalorier, er det mulig at du allerede har skalaene. Tross alt blir alt som kommer til deg i en plate veid, registrert og talt. Men kanskje du drømmer om en mer nøyaktig elektronisk balanse. Og hvis noen i familien har diabetes, og det er nødvendig å gi et spesielt kosthold, er spørsmålet "om du trenger det" ikke engang verdt det. Har nettopp kjøpt kjøkkenskalaer med muligheten til å måle XE (antall brød enheter) av produktet, som veies.

Hvordan velge kjøkken skalaer for hjemmet

Den viktigste vekten av vekt er maksimal vekt - antall kilo som balansen kan absorbere. Ulike vekter har forskjellige grenser. Delta i store mengder - velg en skala med en maksimalvekt på 5 kg. Teller du kalorier? Det vil være tilstrekkelig å ha en maksimal vekt på 3 kg. Minste veietrinn er også viktig. Det kan være fra 1 g til 50 g. De mest nøyaktige skalaene er de med en liten divisjon på 1-2 g.

Hvilken er mer praktisk: en bolle eller en flat plattform

Elektroniske vekter med flat plattform for elskere av presis vekt

Elektroniske vekter med flat plattform er ideelle for elskere av retter med kompleks oppskrift og et stort antall ingredienser

Hvis skalaene du velger, har en flat plattform, kan du veie produktene i samme beholdere der matlagingen foregår. Ikke glem å tilbakestille balansen ved å plassere en bolle eller kopp på den. Bare etter dette legger du ned produktene som må veies. På skalaer med en plattform er det praktisk å veie slike produkter, som ikke passer i bollen (fisk eller fjærfe).

Hvis du liker å bake, vil du passe på en skala med en bolle. Det er bedre hvis de har en nullfunksjon. Så, selv et lite barn kan takle kneading prosessen. Tross alt er det veldig enkelt - ingrediensen er lastet, vekten tilbakestilles, en annen er lastet, igjen nullstilling. Deretter blir den resulterende massen blandet.

Den mest praktiske er skalaene med en flyttbar bolle. Det er lett å fjerne for vask, i stedet for det er det mulig å bruke andre redskaper. Det finnes modeller for kompakt oppbevaring: bollen er fjernet, skalaene er satt i den, alt blir fjernet til bordet. Både praktisk og pålitelig.

Hvilke kjøkkenskalaer er bedre: mekanisk eller elektronisk

Mekaniske kjøkkenskalaer finnes fremdeles ofte i kjøkken

Mekaniske kjøkkenvekter - vanlige innbyggere i kjøkkenene våre, så enkle og velkjente

Prinsippet om den mekaniske balansen er forflytningen av våren. Når vekten øker, endres posisjonen til fjæren og dermed posisjonen til balansen. Slike modeller er mye billigere enn elektroniske skalaer, men feilen i dem er mye større. Fordelen med mekaniske skalerer er at mange tror at de ikke er avhengige av strømkilder. Ulempene, bortsett fra den store feilen, er mangelen på moderne funksjoner som de fleste elektroniske enheter har - automatisk kalori telling, innebygd minne og andre funksjoner.

Elektroniske vekter opererer på batterier, på batterier eller fra et elektrisk nettverk. Deres fordel er at de er mye mer nøyaktige enn mekaniske tiltak, vekten av produktet. De er utstyrt med ulike tilleggsfunksjoner - kalori telling, tare teller og påfølgende vei, automatisk minne. Elektroniske vekter, i forhold til mekaniske vekter, har et lite veieområde.

Tilleggsfunksjoner av moderne kjøkkenskalaer

Mini-datamaskin til kjøkken - en nyttig multifunksjonell enhet

For kjennere av høyteknologi i alle mini-datamaskiner til kjøkkenet - en ekte gave av skjebnen

Hvis du - den personen som kontrollerer din diett på vekten blir nødt til å bruke en betydelig mengde. Men du vil ikke bare skalaer, og en mini-datamaskin for kjøkkenet, som vet alt om kaloriinnholdet i hvert produkt og dens ernæringsmessige verdi. Det er programmert informasjon om mange frukter, grønnsaker, frokostblandinger. Alle produkter er kodet (se driftsveiledningen for balansen). Putting produktet oppgi koden nok til å lære om innholdet i produktet av fett, proteiner, karbohydrater og kilojoule i noen sekunder, brød enheter, og så videre. D. Og det er alle basert på vekten.

1

En klokke og en timer kan integreres i den elektroniske kjøkkenskalaen. Vær oppmerksom på dette hvis du er interessert i disse funksjonene. Mange skalaer er utstyrt med en funksjon for å måle volumet av væske. Det er modeller med overbelastningsindikator.

Hvordan velge en pålitelig og holdbar kjøkkenskala

Veggskala er praktisk og praktisk for bruk i store kjøkken

Veggskaler er mer egnet for romslige kjøkken, fordi de er permanent festet på veggen

At skalaene serverte deg trofast lenge, velg kvalitetsprodukter. Balansen skal helt dekke deres mekanisme. Hvis denne kroppen også er metall, vil skalaene vare minst 10 år.

Hvis grunnlaget for skalaer består av plastdeler, vil skalaene koste deg billigere. Men husk at noe plast fra varme og fuktighet med tiden deformert. Generelt påvirker fuktigheten balansen, så det er bedre å velge en modell der mekanismen er helt isolert.

Vær oppmerksom på knappene på skalaene du har valgt. Gummi knapper varer mye lenger. Det er modeller med et panel som er dekket med en gummilag. Dette er et godt alternativ - gummi er forseglet, så balanse mekanismen vil være pålitelig beskyttet mot spildte produkter.

Nesten alle modeller av elektroniske kjøkkenskalaer er utstyrt med en automatisk avstengningsfunksjon. De har en flytende krystallskjerm. Noen ganger har det til og med et lavt batteri indikator. Merk at kvaliteten på batteriene ikke er relatert til kvaliteten på veie, det bestemmer bare levetiden til enheten på disse batteriene.

Det er også nødvendig å være oppmerksom på tilbudte varianter av lagring av skalaer. Det er modeller som er festet til veggen, og for deg kan dette alternativet være den mest praktiske. Det er skalaer som er plassert i en spesiell beholder til oppbevaring, og det er også de som skalene legges til i bolle.

Mange kjøpere legger stor vekt på utformingen av kjøkkenskalaer. Dette gjelder spesielt for folk som teller kalorier eller kornenheter, og planlegger å holde skalaene på kjøkkenbordet. Det er skalaer som er produsert og tre, glass, plast, rustfritt stål. Ulike materialer kan kombineres i en skala. Vel, hvis utformingen av skalaene dine vil oppmuntre deg når du trenger å veie noe. Tross alt påvirker positive følelser helse så mye som riktig ernæring.

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

99 − = 96

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map