Hvilken kaffekvern er bedre for å velge hjemme: med kniver eller møller

Hvilken kaffekvern er bedre for å velge hjemme: med kniver eller møller

Hvilken kaffekvern er bedre for å velge hjemme: med kniver eller møller

Sanne kaffekjennere vet at fra sliping av korn til tilberedning av en drink må passere et minimum av tid. Da vil duften bli fantastisk. Hvordan velge en kaffekvern som vil gjøre prosessen med å tilberede drikken behagelig, og selve drikken er fantastisk?

Hvordan velge en kaffekvern

Prosessen med å lage kaffe fascinerer

Malt kaffe, lagret i en vakuumpakke, beholder sin duft bare til det tidspunktet du åpner pakken. Etter utpakking vil duften forsvinne, selv om pulveret helles i hermetisk lukkede retter - når du åpner boksen, går det inn i luften.

Hva kaffe slipemaskin å kjøpe for hjemmet

En kvern med kniver er valgt av fans av en duftende drink

Apparatet med kniver fyller kjøkkenet med en herlig aroma 

Alle enheter kan deles inn i to grupper: med grinders-kniver og grinders-millstones.

I kniv-type grinders er det en stor skarp kniv som roterer med høy hastighet. Jo lengre driftstid, desto finere er slipingen. Den største ulempen ved metoden er at kaffepartiklene har forskjellige størrelser. Hvis vi ønsker å brygge en tyrkisk drink på en tyrkisk, vil fresingen gjøre. Men det er ikke egnet for geysertype kaffemaskiner eller en kaffemaskin.

Modellene med møllen kommer til redning. De er mer kompliserte teknisk. Men kvaliteten på sliping er ganske enkelt utmerket.

Du bør svare på spørsmålet, hvor ofte og i hvilke mengder drikker du kaffe. Hvis du brygger det i en kopp eller på en tyrkisk og bruker en kopp om morgenen, og noen ganger inviterer noen fra familien din, betyr det at en liten mengde behandling er antatt. Tenk på et økonomisk alternativ - sentrifugal kniv roterende instrumenter. De kan tjene til å male frokostblandinger til matlaging baby mat.

Hvis du alle drikker kaffe, trenger du en fin, jevn sliping av en viss størrelse. I så fall velg møllenhetene.

Funksjoner av kaffekvern med kniver

Roterende kaffekvernkrok Vitek - lederen blant hjemme kaffekvernere

Roterende kaffekvernkrok Vitek - en populær modell for hjemmebruk

Det er lett å beskrive driftsprinsippet for en slik enhet. Kniver til sliping er i samme kapasitet, hvor kaffebønner helles. Når de er på, begynner de roterende knivene å rotere raskt og kutte kornet.

Når du velger en type kniv, er det nødvendig å ta hensyn til slike parametere som beholderens kapasitet og motorens kraft. For en servering av drikken trenger du 6-7 g kaffe. Standard servering er 7 g pulver per kopp espresso. Beholdere kan holde fra 40 til 120 g. På en gang kan du lage et pulver til 6-18 kopper.

1

Ikke lag mer - lagre grunnpulveret, hvordan du kjøper det i butikken. Erfarne vil du beregne hvor mye kaffe du trenger for å helle for sliping. Det er ingen batchere i rotorapparatet.

Strømmen er proporsjonal med hastigheten på enheten. Vanligvis varierer effektverdiene fra 130 til 270 watt. Jo større volumet av lastebeholderen, jo større kapasitet. Hvis du maler kaffe for en eller to kopper, kjøp en enhet med en mindre kapasitet og en lastebeholder.

For grinders kaffekvernere er den optimale effekten 180 watt. I salg er det mulig å finne enheter med en effekt på 100 W, de håndterer sitt arbeid ikke verre, selv om det tar litt mer tid. Det samme antall korn av maskiner med forskjellig kraft er malet omtrent på samme tid. Forskjellen i minuttet er nesten umerkelig. Men hvis kraften er for høy, blir kornene oppvarmet, til og med forkullet, drikken får en bitter smak.

Direkte påvirker livet til materialet som enheten er laget av. Det finnes kaffemøller som er laget av plast, rustfritt stål (for eksempel Moulinex 843, Bork CG MGN 9227, Vitek VT-1545). Kniver er også laget av rustfritt stål.

Velg den beste kniven kaffekvern

Kaffekvern med en liten beholder for en liten familie

Roterende maskin 

For å tiltrekke seg kjøpere kom produsentene opp med flere funksjoner. Noen modeller er utstyrt med dobbelkniver. Dette øker hastigheten (Zauber X 480). For å øke intensiteten av blanding, for å gjøre slipingen mer uniform, opprettet aggregater med en skrånende bunn (Bosch MKM 6000). På salg finner du kaffekvern, som er utstyrt med et eksklusivt system med pulserende rotasjon (Tefal 8100). Takket være denne innovasjonen blir slipingen av rotormaskinen kvalitativ. Modell Delonghi KG 30 er utstyrt med en tre-nivå slipingsregulator - liten, middels, stor.

Det finnes varianter av knivmaskiner med funksjon for beskyttelse mot overoppheting. Hvis motoren varmes opp, slår kaffekvernet seg av automatisk. Dette forsikrer mot brudd på grunn av overoppheting av motoren.

De fleste roterende er trygge å bruke. De er utstyrt med et låsesystem når dekselet er fjernet. Inntil den er tett lukket, slås ikke apparatet på. For kniver er denne funksjonen spesielt viktig, siden bladene er i kornbeholderen.

Enheten for vikling av ledningen er i mange modeller. Dette er veldig praktisk hvis kaffekvernen blir stadig fjernet fra bordet. Enheten med en skjult innsiden ledning blir mer kompakt for lagring.

Ulemper med roterende typer instrumenter

Fra det riktige valget av grinder avhenger av smaken av drikken

Sanne kjennere velger en kaffekvern veldig nøye

De fleste modeller bruker en beholder for korn og for et ferdig kaffepulver. Hvis dette punktet er viktig for deg, vær oppmerksom på modeller med flyttbare beholdere.

Det er ingen dispenser av kaffekorn, så brukeren må beregne mengden kaffe som trengs for matlaging. Standardberegning - en spiseskje korn per kopp.

Knivs kaffe grinders bryter oftere møllesten. Hvis motoren er brent, kan enheten ikke repareres. Brutte plastdeler av saken (spesielt ofte bryter knappen "Start"), kan du kontakte kundesenteret. For ikke å bli en klient for denne institusjonen, unngå billige kinesiske forfalskninger. Etter kjøp, hold en sjekk og et garantikort. I det faktum at i din by er det et servicesenter som vil godta en kaffekvern, er det bedre å sørge for på forhånd.

Mange husmødre bruker kaffekvern, ikke bare for kaffe, men også for andre produkter - sukker, valnøtter og til og med svart pepper. Å gjøre dette anbefales ikke, siden hoveddelen av mekanismene ikke har en flyttbar beholder, noe som betyr at vedlikehold av enheten er vanskelig. Beholderen vil beholde lukten av disse produktene, som uavhengig påvirker smaken av drikkevaren. Du kan bruke en blender til å male produktene.

Hvordan velge en maskin med en mølle

Kaffekvern med murstein - maksimal fordel, minimum av ulemper

Et valg for de som kjenner den virkelige smaken av en favorittdrink

Mekanismen er basert på koniske eller sylindriske disker. Disse er malstein som er laget av rustfritt stål, slik at graden av kornsliping justeres ideelt ved å redusere eller øke avstanden mellom møllen. For fremstilling av visse typer kaffe (espresso, mokka, cappuccino, moccasino) er ensartet sliping av avgjørende betydning.

Slipemaskiner med murstein har mer kraft enn roterende - 250-300 watt. Koniske modeller varer lenger og har høyere effekt. De roterer omtrent tre ganger langsommere, sammenlignet med sylindriske, slik at kaffekornene ikke blir cauterized.

Vær oppmerksom ikke bare på formen, men på materialet til fremstilling. I kaffekvern av høy kvalitet brukes en spesiallegering med titanbelegg. Slike malesteiner er svært motstandsdyktige mot slitasje. I modellene blir stål brukt billigere, noe som forverres med tiden, noe som fører til brudd.

Hovedforskjellen fra sentrifugalkalkulatorer er tilgjengeligheten av en separat beholder for oppsamling av slipt pulver. Du kan fylle beholderen en gang ved å hente en pakke kaffe inn i den, og etter det spør du bare det nødvendige antall kopper og graden av sliping. Volumet av korn som skal tas, bestemmes av selve slipemaskinen.

Pass på at kornbeholderen lukkes tett. Dette bidrar til å opprettholde kvaliteten av korn under langvarig lagring i en beholder. Det er også nødvendig å være oppmerksom på sikkerheten til enheten (blokkering av arbeidet når lokket er lukket eller løsrevet), enheten for vikling av ledningen. Men den viktigste egenskapen er kvaliteten på slipe.

De mest populære modellene av grinders med møllesten er Kenwood CG 600, Braun KMM 30, Gaggia MM Steel.

Hvis du betrakter deg selv som en ekte kaffelsker, kan du ikke uten dette apparatet. Du vil kunne eksperimentere med varierende grad av sliping og blande forskjellige typer kaffe.

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

12 − 7 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map