Lett kjøkken - ekte bilder av vellykkede interiørløsninger

Lett kjøkken – ekte bilder av vellykkede interiørløsninger

Lett kjøkken - ekte bilder av vellykkede interiørløsninger

Ideen om å dekorere kjøkkenet i lyse nyanser og fristende, og tvetydig. På den ene siden er et slikt interiør attraktiv for sin friskhet, eleganse og komfort, men på den andre - det er nødvendig å tillate et par feil i design og plass plutselig blir blek, kald og kjedelig. Hvordan ikke å krysse denne linjen? Bare for å forstå nyansene i lys farger kjøkken design: hva som er passende i en klassisk stil, og som - i dag, hvilken farge ensembler merke til hvor kompetent spille på kontraster - til din oppmerksomhet nyttige tips og ekte bilder av interiøret.

Klassisk mat i lyse farger

En lys palett er en av hovedtrekkene til det klassiske interiøret i små og store kjøkken. Utformingen av slike mellomrom har en rekke funksjoner med hensyn til valg av møbler, overflater, materialer på arbeidsflater og fargekombinasjoner - vi vil demontere dem i teorier og i bildeeksempler.

kjøkken

Grasiøs og majestetisk klassisk

Møbler i et lyst kjøkken

Møbler av lett klassisk mat er utførelsen av adel, pålitelighet og eleganse. Dette forutbestiller rekkevidden av anbefalte materialer - hodesettet - ideelt sett bør det være laget av naturlig tre: bjørk, bøk, linden, pære, lønn, lerk. Som et alternativ kan du bruke høy kvalitet imitertre - finért MDF-brett eller laminert sponplater.

Vær oppmerksom! En autentisk klassiker nekter ikke bruk av glasselementer - dører og hyller av skap og skap.

fasade

Fasader med glassdører gjør rommet lyst og elegant

Som du kan se på bildet, har kjøkkenmøbler for det meste rett geometriske linjer. Men denne begrensningen kompenseres ofte av fasadens innredning - de er dekorert med forgylning, stikkforming og carving av varierende kompleksitet. En mer original teknikk er patina: treet er kunstig alderen for å gi det ånden i antikken.

kjøkken

Patinert fasader gir plass til en touch av elegant antikk

Fargeskalaen til møbler av lett klassisk mat er veldig bredt. Hvis oppgaven er å skape den mest diskrete designen, står fasader nesten uten dekorative forandringer - i beige, sand eller lysebrun farge. For å skape effekten av den edle antikken, kan settet dekkes med et tynt lag av hvit eller perlemaling - det resulterer i en litt hvitaktig farge. Og det tredje alternativet - et aktivt maleri av møbler i varme farger: krem, melk, hvit, vanilje.

fasade

Cream fasader med et pent forgylt utseende stilig, men ikke pretensiøs

Etterbehandling av gulv og vegger

Når du velger trim for lett klassisk mat, bør du ta hensyn til to viktige faktorer: for det første aksepterer stilen ikke overflod av billige kunstige materialer - dekorasjonen må stemme overens med det edle bildet av rommet; For det andre bør beleggene være praktiske og gjenstand for våt rengjøring, ellers på grunn av deres marquess mister de raskt deres estetiske utseende.

For gulvdesign kan du bruke:

 • Keramiske fliser - upretensiøs i vedlikeholdsmateriale, som ikke er redd for fuktighet og forurensning. Fotografi viser at bruk av flisene i klassisk setting vekt: enkelt fargebelegg, en kombinasjon av forskjellige størrelse ringer, kontrast geometriske mønstre, sort-og-hvitt rutemønster, monokolornaya murverk ispedd mosaikk.
kjøkken

Laconic kombinasjon av svart og hvitt fliser i forskjellige formater

 • Porselen - slitesterk og slitesterk finish med en respektabel design. Det mest fordelaktige alternativet - porselen, imitere naturlig tre eller marmor.
porselen steintøy

Glansig keramisk granitt moderniserer klassikere

 • Parkett - et spektakulært materiale som gir interiøret en ekte eleganse. Basisplaten er ikke forskjellig i slitestyrke, så den må dekkes med olje, voks eller lakk for å beskytte den mot fuktighet, fett, vaskemidler og riper.
klassisk mat

Parkettbrett - "innfødt" dekorasjon av klassisk design

Vær oppmerksom! Hvis parkett er for dyrt for deg, gjør du et valg for et laminat som simulerer et naturlig trebrett - det er mer praktisk og billigere. Men husk at for holdbarhet og estetikk er imitasjonen dårligere enn originalen.

Variasjoner av veggene:

 • Venetian gips - vanntett materiale, slik at du kan lage et lettelsesbelegg for naturlig marmor. Facing kan helles forgylling, perlemor eller sølv.
Venetiansk gips

Ekspressivt venetiansk gips

 • Bakgrunn - vinyl, nonwoven eller cullet. Alle utpekte arter er motstandsdyktige mot fuktighet og husholdningsskader. I det klassiske interiøret vil være passende teksturmateriale, dekorert med monogrammer eller plante mønstre.
klassisk mat

Bakgrunnsbilder med monogrammer supplerer effektivt den generelle stemningen til klassikerne

 • Paneler - tre eller fra MDF-plater, hvis tekstur etterligner tre eller stein. De mest pålitelige og holdbare versjoner av MDF paneler - med matt akryl eller lakkert topplag.
panel

Bilde av et eksempel på lakoniske trepaneler

Bordplaten og forkle i det lyse kjøkkenet

Rollen som et forkle og benkeplate i et lett kjøkken er flott - de tar på seg den grunnleggende arbeidsbelastningen og er ansvarlig for at interiøret alltid ser pent og rent ut. De skal være laget av praktiske og holdbare materialer, motstandsdyktige mot fuktighet, mekanisk stress og kjemisk aggressive forbindelser.

Den mest komplette over de spesifiserte kravene oppfyller natursteinen: marmor, onyks, travertin, basalt. Mer rimelig alternativ - kunstig stein: akryl eller agglomerat. Alternativ til steinen til benkeplaten er en naturlig tre eller MDF-plate med et spesielt beskyttende belegg. Og for forkleet - keramiske eller porselen fliser.

1
stein benkeplate

Kombinasjon av stein benkeplater og porselen fliser i en relatert palett

Men praktisk er ikke det eneste kravet til en duet av benkeplater og forklær, etter at alle de estetiske komponentene er like viktige. Oftest presenteres de i en monofonisk ytelse - disse arbeidsområdene er lakoniske, men ikke blottet for eleganse. Kontrastmottaket, som kan sees på bildet, er forvandlingen av forkle og benkeplate til et fokuspunkt av plass ved å dekorere dem med en strukturert dekorativ stein. Til dette formål kan mosaikk eller fliser med mønstre brukes.

arbeidsområde

Accent arbeidsområde laget av dekorativ stein

Viktig! I det klassiske interiøret bør forklær og benkeplater ikke sterkt kontrast til hverandre - deres design bør ekko for å skape følelsen av et enkelt harmonisk arbeidsområde.

Vi spiller på kontraster: en mørk bunn og en lys topp

Kontrastmetoden "Dark Bottom - Light Top" er et effektivt verktøy for å skape et dynamisk, men ikke prangende interiør. Løsningen er å vinne både for små og store klassiske kjøkken: i det første lar du visuelt bevege veggene, og for det andre - for å unngå kjedsomhet og friskhet, som ofte forekommer i monokrome store rom. Men for å få det ønskede resultatet må du kjenne funksjonene ved å kombinere lys og mørke farger i ett område.

Det første trinnet er å velge en grunnleggende mørk farge. Tradisjonelle løsninger:

 1. Svart er en dyp og kompleks, men utrolig stilig farge som aktivt forstyrrer den generelle oppfatningen av interiøret. Svart anbefales kun i store rom, som i små rom kan det se grumt ut.
svart og hvit separasjon

Klassisk svart-hvitt separasjon

 1. Gray - en allsidig og diskret farge som skifter karakter avhengig av temperaturen følges farger: Hvis toppen er laget i varme farger, blir grå bunn behagelig, og hvis kulden - frittliggende.
kjøkken

Kul grå farge gjør klassikerne mer konsise og strenge

 1. Brun - elegant og sofistikert farge, noe som gir klassikerne et naturlig humør. På grunn av sin uendelige varme karakter, ser det bra ut i rom av hvilken som helst størrelse.
arbeider øy

Alternativ kombinasjon: en mørk arbeiderøy på pastellbakken av de øvre fasadene

Lys toppen bør ikke være i konflikt med en mørk bunn - for å skape en harmonisk duett er mulig på grunn av myke nyanser: champagne, melk, beige, elfenben, krem, blek rosa, karamell, blek fersken. Hvit er også hensiktsmessig, men det er bedre å forlate sine kalde derivater - sølvfarget eller blekblått -.

Viktig! Definer fargenes grenser på forhånd. Praktisk variant: mørk palett - gulv, lavere nivå hodesett og arbeidsområde, lysvegger og øvre tier hodesett

Lett kjøkken i moderne stil

Moderne stil i videste forstand skyver grensene for det som er tillatt: her er et rikere utvalg av etterbehandlingsmaterialer, variasjoner av møbler og tilbehør. Derfor er fokuset ikke er på arrangement av reglene, og farger: hvordan å kombinere farger, hvordan å lage en stilig, moderne lyst kjøkken som aksenter, hvordan å dekorere interiøret i svart-hvitt - se gode ideer og for å støtte nye fotokunnskap.

Velg fargen og plasser aksentene

Utvalget av nyanser som kan brukes i utformingen av et lett moderne kjøkken er svært bredt:

 • hvit og dens variasjoner: perle, melkeaktig, elfenben, snøhvit;
kjøkkendesign

Milky-beige palett

 • Krem-beige palett: Vanilje, karamell, lysebrun, champagne, kaffe med melk, fersken, sand, lys gul;
 • gråfarger: stål, røykaktig, ashy, gråperle;
 • bleke nyanser av myke farger: blå, mynte, rosa, fiolett, pistachio, salat.
kjøkken

Duo av blekblått og hvitt

Som grunnleggende anbefales det å bruke ikke mer enn fire toner fra de utpekte gruppene. Men ikke bare begrense deg til en lys palett - for å gjøre plassen frisk og interessant, kan du bruke flekker av lyse farger. Variasjon av dynamiske fargerike aksenter for moderne mat sett:

 • veggmalerier, tekstilapplique, tapestry;
 • hus planter i dekorative potter;
 • fargerike tekstiler: gardiner, servietter, potholders, håndklær, møbler dekker;
 • malte plater på veggene;
 • fargede retter på åpne hyller: krukker, melkekanne, kopper, vaser;
 • dekorative innsatser på møbelhodesettet eller forkleet.
kjøkken

Foto eksempel på aksent lyse forkle

Enkeltveggløsninger for vegger og møbler

Utsmykningen av veggene og møbler i samme målestokk - et dristig trekk, noe som krever forsiktighet og omtanke. Det er viktig å velge riktig farger og teksturer som, på den ene siden, for å skape en harmonisk kombinasjon av den andre - for ikke å provosere den komplette fusion overflater og snu moderne kjøkken i kjedelig og beinfri rom. Hvordan lage en monokrom design en vinnende?

Først, spill med nyanser. Til veggene og møblene oppfattes ikke som et enkelt lerret, bør fargedesignet være merkbare forskjeller. Den enkleste måten å oppnå målet på - å kombinere tonen: For veggene - mer lys og myk, for hodesettet - noen få toner muffled. Alternativ mottak - aksentfargeinnsatser i form av en utskrift av vegger, beslag eller innredning, som vist på bildet.

kjøkken

Glatt overgang fra hvit til beige

kjøkken

Monokrom moderne design med fargerike impregneringer

For det andre, bruk forskjellige teksturer. På heterogene overflater kan samme farge ta et helt nytt utseende, så den kontrastrike teksten i dekorasjonen av vegger og møbler er den riktige måten å diversifisere monofonisk design, men for å bevare integriteten til oppfatningen av det felles rom. Vellykket kombinasjon av ulike teksturer i moderne kjøkken kan ses på bildet:

x23
x24
x25
kjøkken

Moderne kjøkken

Vær oppmerksom! For å velge et enkelttonesett, dekorere det med stiplet bakgrunnsbelysning - det vil gi møbler originalitet og vil ikke la det gå seg vill på den generelle bakgrunnen.

En kombinasjon av lys og mørk i kjøkkenets indre

kan brukes lyse og mørke farger i klassisk og moderne kjøkken i ulike forkledninger - da ikke bare vurdere de mest stilfulle alternativer, men også sortere ut de vanskelige øyeblikkene av kombinasjonen av kontrasterende farger: bruk av den populære hvit brun farge, er kombinasjonen av farger, involvering av aksenter i mørke farger, design forkle i nye fargeriske forhold.

Kombinasjoner i et hvitt brunt sortiment

Den hvitebrune duetten har en dobbel effekt: Den balanserer rommet og gjør den energisk. En annen fordel med kombinasjonen er et bredt utvalg av nyanser av brun: bjørk, honning, kaffe, honning, tre, kastanje, sjokolade. Men for å skape et stilig interiør er det viktig å lære å jobbe med disse tonene riktig - å kombinere i harmoniske ensembler med en hvit følgesvenn.

Tradisjonelle variant - hvit topp og brune bunnen: et gulvbelegg, og det lavere nivå drifts hodesett benk - poteter i den øvre nivå hodesettet og etterbehandling av vegger og tak - hvit. Forkle kan utstedes i tre varianter: i tonen i øvre møbler, som en fortsettelse av benken eller som en separat designelement, som avgrenser toppen og bunnen. Pluss kombinasjon - Allsidighet: det er hensiktsmessig i lokalene til alle størrelser.

moderne design

Hvit og sjokolade moderne design med en strukturert beige overgang

Motsatt mottak - brun topp og hvit bunn: gulvet og de nedre skapene - i et lyst fargeområde, de øvre møblerne - i brune. Designet av benkeplaten og forkleet er variabel - de kan referere til både den øvre sonen og bunnen. Det anbefales å dekorere vegger og tak i overgangsblanketter av en hvitbrun palett - det er viktig at de ikke skaper en dystert bakgrunn. Kombinasjonen er kun egnet for romslige og rikelig opplyst rom.

kjøkken

Brun topp - en dristig, men spektakulær design mottak

Vær oppmerksom! Hvis den solide brune linjen i den øvre sonen ser ut til å være for aggressiv, er alternative lukkede skap med åpne hyller - de vil gjøre plassen lettere.

En kompromissløsning er en hvit og brun design uten høydeavdeling, presentert på bildet. Kombinasjonen er basert på bruk av hvit i rollen som primærfarge og brun - i aksentets rolle. Det mest praktiske og stilige alternativet - bruken av brune nyanser i utformingen av arbeidselementer: forkle, benkeplate, vaskesone. Også saftige aksenter kan være: servise, kjøkken tema tilbehør, tekstiler.

kjøkken

Selv med aktiv bruk av brun, kan du lagre det lyse utseendet på rommet

Kontrasterende kjøkken - bilde av vellykkede beslutninger

Mange bilder bekrefte at en lys palett er universell, så det kan skape en gunstig kombinasjon med kontrasterende farger. Bruk denne fordelen kan være i ulike formater: arrangere i lyse farger forkle eller flere fasader headset, plasserer aksent tilbehør for å dekorere en av veggene fargerike utskrifter eller delvis malt den i en saftig skygge.

Velg kontrasterende farger for kjøkkenet bør være basert på stilretningen. For den klassiske designen passer: svart, grå, oliven, konjakk, mørkegrønn, brun, mahogny. Moderne trender gjør at du kan vende deg til mer dristige løsninger: burgunder, skarlet, sitron, oransje, turkis, sjokolade, trekull, metallisk, lilla.

Viktig! Ikke overdriv det med mengden kontrasterende farger, slik at designen ikke ser lurky ut - i ett kjøkken er en eller to nyanser nok i motsetning til en lys palett.

For å velge et fargevalg for ditt rom, tilbyr vi å evaluere bildene av vellykkede kontrastløsninger i klassisk og moderne design:

x30
x31
x32
x33
x34
Grønn og hvit kjøkken Hjemmedesigner Bilder Remodel and Decor - Kjøkkensamlinger

Fotogalleri - mer vellykkede kombinasjoner

x36
x37
x38
x39
x40
37016482 - Interiør i moderne kjøkken. 3d render. bildet bak vinduet ble laget av meg.
x42
x43
x45

Video - Finesser av dekorasjon av lyse kjøkken

Lett kjøkken med fargerike aksenter

Moderne kjøkken i lyse farger

Som du kan se, kjøkken design i lyse farger - ikke en lett oppgave. For å få komfortable og opprinnelige plass i den valgte stilen, vurdere alle detaljer, med fokus på den velprøvde anbefalinger og bilder av innvendige løsninger - de vil hjelpe deg å lage en virkelig inspirerende og frisk design.

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 1 = 9

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map