Hvordan lage et lite kjøkken koselig og vakkert: bildeinnredning

Hvordan lage et lite kjøkken koselig og vakkert: bildeinnredning

Hvordan lage et lite kjøkken koselig og vakkert: bildeinnredning

Hver utleier vet: jo større arealet av kjøkkenet er, jo mer komfortabelt og funksjonelt blir rommet. Men dessverre finnes det ofte små kjøkken i våre borgers leiligheter, og de øker heller ikke fra skuffelser om mangel på plass eller fra beskrivelser av ulempen med et lite rom. Og hvis du tenker på interiøret i et lite kjøkken til minste detalj, kan det lett bli et funksjonelt og koselig rom.

Et lite kjøkken kan være vakkert og koselig

Med en kreativ tilnærming kan et lite kjøkken bli koselig og vakkert

Små kjøkkendesignregler

Nesten alle moderne kvinner kan skryte av et arsenal av kjøkkenapparater. Disse er hogstmaskiner og juicers, blender og mikrobølger, elektriske kjøttkverner og kaffemaskiner, et kjøleskap med to koder og en oppvaskmaskin. Og det er steamers, multivarks, brødristere, roadsters, brød beslutningstakere og annet utstyr. Det er nesten umulig å passe alt dette inn i et lite kjøkken. Tross alt er det fortsatt plass til et arbeids- og spisestue. I mellomtiden vil moderne designløsninger bidra til å gjøre interiøret til små kjøkken koselige i 4-5 kvm. m, og med et stort ønske om å utstyre et fullt kjøkken selv på loggiaen.

Riktig planlegging - nøkkelen til suksess i arrangementet av et lite kjøkken

For en liten familie er det mulig å utstyre et komplett kjøkken selv på en loggia

Hvordan lage et lite kjøkken koselig og funksjonelt

Tegninger og farge

Vet du hvordan profesjonelle designere maksimerer mulighetene for små kjøkken? I utgangspunktet skyldes bedrag. De øker visuelt plassen, som de har på lager mange gode triks. La oss ta dem til notatet ditt.

  • Bruk i det indre av et lite kjøkken rolige og nøytrale farger

De skyver visuelt grensen til rommet, fordi de reflekterer lysbrønnen. Spesielt hvis du foretrekker en dyp og rik farge. Vær oppmerksom på glatte møbler. Glatte fasader reflekterer også lys, så det lille kjøkkenet virker større. Designere anbefaler ikke bruk av mer enn to farger for små kjøkken i interiøret.

Et lite kjøkken kan bli visuelt utvidet, ved bruk av dekorasjon er det et lyst fargeskjema

For et lite kjøkken er det bedre å velge lette rolige nyanser, mørke eller for lyse understreke tettheten i rommet

Jo enklere kombinasjonen av farger, jo større plass. Det anbefales ikke å bruke komplekse tegninger og mønstre på tapet eller tekstiler. Mønstre i en liten plass er for kjedelige. Men hvis du virkelig ønsker å se på kjøkkenet tapet eller tekstiler med et mønster, er det ønskelig at bildet på dem var så blek som mulig. En lettelse ornament i tonen av basen i et lite kjøkken vil se best ut.

  • Gi maksimalt naturlig lys

Avvis de tunge gardinene. Vær oppmerksom på lys gjennomskinnelige gardiner, rulle eller romersk persienner. Jo mer lys, jo mer romslige ser rommet ut. Sammenlign ønsket interiør i et lite kjøkken med bilder som allerede er implementert i livsprosjekter. Kanskje du vil få nye, mer interessante ideer.

Jo mer sollys, jo bedre inntrykk blir produsert selv ved det minste kjøkkenet

I et lite kjøkken er det verdt å bruke alle mulighetene for naturlig belysning - sterkt sollys vil gjøre rommet mer attraktivt

  • Kombiner kjøkkenet med et tilstøtende rom minst visuelt

Hvis dine planer ikke inkluderer en sammenbrudd av veggen mellom rommet og kjøkkenet og arrangementet av kjøkken / spisestue, kan du visuelt kombinere kjøkkenet med et tilstøtende rom (for eksempel fra gangen). Spesielt vellykket er denne metoden for leiligheter der døren til kjøkkenet mangler. For å gjøre dette må du male veggene i begge rommene i samme farge eller deksel med samme bakgrunn. Dette trikset gir effekten av en stor plass, i stedet for to små rom.

En kompetent distribusjon av kjøkkenmøbler og en kombinasjon med et tilstøtende rom kan delvis løse problemet

Visuell forening av kjøkkenet med et tilstøtende rom som et av alternativene for å løse problemet med et lite kjøkken

  • I det indre av et lite kjøkken er det bedre å bruke lette stoffer

Nyanser av stoffer som du bruker i interiøret, bør være pastell og trykker - myk. Deretter opprettes effekten av en jevn overgang. Skrikende eller kontrasterende farger tiltrekker seg visninger og visuelt "klemmer" veggene.

Velge møbler

Møbler for et lite kjøkken anbefales å velge et lett, mykt. Det virker mindre voluminøst og massivt, spesielt når det nesten fusjonerer med fargene på veggene. Transparente møbler er et utmerket valg. Dette kan være et spisebord av glass, gjennomsiktige plaststoler, en stolpe eller hengende glasshyller. Slike møbler ser nesten vektløse ut.

Møbler bør være romslige, så det er verdt å være mer oppmerksom på å velge riktig hodesett

Jo mindre kjøkkenet, jo mer romslig og ergonomisk bør det være kjøkkenskap

1

Møbler skal være store nok, men kjøkkenets innredning bør være minimal. Hvis du pynter et lite kjøkken med små skap, kommoder og bord, vil effekten av uorden bli opprettet, rommet vil virke enda mindre.

Det er ønskelig at minst ett møbel "strekkes opp". Dette vil trekke oppmerksomhet til toppen av rommet og visuelt løfte taket. Noen designere anbefaler den mest besværlige gjenstanden (for eksempel et kjøleskap med to koder) for å sette inn i det fjerne hjørnet av rommet.

Når det gjelder middagsbordet, er det bedre at formen er rund eller oval. Visuelt tar et rundbord mye mindre plass enn en firkant. Tenker på interiøret i et lite kjøkken i leiligheten, mange velger glidebord eller brettbord. Og de gjør det riktig. Hvis på kjøkkenet samtidig tar mat ikke mer enn 2-3 personer, er det ikke behov for et stort bord. Du kan utvide den når du ankommer, eller når du trenger en stor arbeidsflate. Dermed spoler kjøkkenbordene en god plass.

Vi velger tekstiler

Prøv å bruke mønstre og tegninger veldig delikat. Designere rådes vanligvis til å begrense seg til visse "slag" - mønstre på møbelbelegg, dekorative puter på avføring. Da ser ikke plassen overbelastet ut.

Gardiner til et lite kjøkken bør være gjennomsiktig og lett

For ikke å forverre den visuelle mangelen på plass, er det bedre å velge lys gjennomsiktige gardiner for kjøkkeninnredning, og ikke tunge gardiner

Cornice over vinduet, hang så høyt som mulig - nesten under taket. Da vil vinduet "strekke" oppover, visuelt heve taket. På samme tid velger du en lang cornice. Hvis du vil henge både tyll og gardiner, bør de ikke lukke, men ramme vinduet, og la i rommet maksimalt naturlig lys.

Nekter å bruke trykte tekstiler. Mye bedre i det indre av et lite kjøkken, se tekstiler med et teksturmønster.

Tre trinn til perfeksjon: Interiøret i et lite kjøkken med hemmelighet

For å skape en spektakulær design og funksjonalitet i kjøkkenet, er det nødvendig å utstyre lagringssystemene for mat og kjøkkenredskaper, organisere riktig belysning, og bruk multifunksjonsutstyr.

Lagringssystemer

Vær oppmerksom på organisasjonen av arbeidsområdet. I små kjøkken er det ofte kombinert med vinduskarme, med vask eller kokeplate ved vinduet med nisjer for lagring av kjøkkenutstyr på bunnen. Du kan lage en multifunksjonell "øy" i midten av kjøkkenet, som vil bli brukt både som spisebord og som arbeidsflate, og som et sted for lagring av besværlige redskaper.

Et bord med vask i midten av kjøkkenet er noen ganger det eneste alternativet for å plassere arbeidsflaten

Det ser ut til at øya er mer egnet for romslige rom, men multifunksjonaliteten vil komme til nytte og i et lite kjøkken

Du kan utstyre den såkalte "galley" - dette er en original løsning som vil bidra til å skape en illusjon av utvidet plass. Oppsettet innebærer å plassere nisjer og hengende skap i parallell på begge sider av kjøkkenet, og på slutten er det en vask og komfyr.

belysning

Hvis du plasserer lyse spotlights over de hengende skapene (de kan være plassert over de øvre og nedre skapene og under dem), kan du oppnå effekten av visuell utvidelse av rommet.

Vellykket planlagt belysning kan gjøre arbeidet på kjøkkenet lettere, spesielt med fokus på arbeidsområdet

Punktbelysning for et lite kjøkken er spesielt viktig i arbeidsområdet

I et lite kjøkken kan du gjøre hovedakten i belysning på en lysekrone. Det viktigste er å velge en original modell, uvanlig i design, som er i harmoni med stilen på kjøkkenet ditt. Vær oppmerksom på multi-lampe, som jevnt fordeler lys over overflaten på arbeids- og spisebordet.

utstyr

Det mest hensiktsmessige valget for eiere av små kjøkken er innebygde hvitevarer. Moderne produsenter av kjøkkenutstyr tar hensyn til behovene til små rom og produserer mange forskjellige teknikker som er bygget inn i kjøkkenmøbler. Forresten, du kan montere denne teknikken i veggene på rommet. Slike enheter kan avvike fra den vanlige størrelsen. Trenger du et lite kjøleskap eller en mini oppvaskmaskin? Og kanskje, for du vil være komfortabel komfyr ikke for fire, men for 2-3 kokeplater? I tillegg produserer små kjøkken små mikrobølgeovner og ovner som kan monteres over arbeidsflaten på parentes.

Den beste løsningen er innebygget teknologi, fordi det vanlige tar mye plass, og det er umulig å gjøre uten det

Innebygd teknologi passer best for de tilfellene hvor hver centimeter i vekt av gull

Vis litt fantasi, ta hensyn til vårt råd, og det eksisterende lille rommet for matlaging og mat vil være 100% passende for dine ideer om et koselig og komfortabelt kjøkken.

Interiør av et lite kjøkken i bilder

Romslige skap for et lite kjøkken - en av de vanligste løsningene på problemet med ledig plass

Kjøkkenskap fra gulv til tak er i stand til å imøtekomme alt du trenger i et moderne kjøkken

Kjøkkenvasken plassert ved vinduet gjør det mulig å bruke den naturlige belysningen i sin helhet

I denne nisje er det best å plassere en kjøkkenvask, siden resten av møblene passer inn i det mindre vellykket

Med effektiv plassutnyttelse kan du plassere alt du trenger i et lite kjøkken

I et lite kjøkken bør hver centimeter brukes så effektivt som mulig, så for alt er det et sted

Åpne hyller gjør ikke rot i rommet, så for små kjøkken er de å foretrekke for skap

Kjøkkenskap er sikkert veldig praktisk, men åpne hyller ser bedre ut uten å rote opp plass

Hvis møblene er mørke, må du nøye vurdere belysningssystemet, ellers vil alle feilene flyte til overflaten

Når du velger et mørkt fargeskjema for å designe et kjøkken, må belysningssystemet være nøye gjennomtenkt

Folding bord for lite kjøkken

Svært ofte i små kjøkken er det sammenleggbare bord av forskjellige modeller

Transparente plaststoler er nesten vektløse og nesten usynlige

Transparente stoler laget av plast er nesten usynlige, derfor visuelt ikke roter kjøkkenplassen

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

2 + 4 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map