Gardiner for kjøkken med karnappvindu: ideer til designfoto

Gardiner for kjøkken med karnappvindu: ideer til designfoto

Gardiner for kjøkken med karnappvindu: ideer til designfoto

Erker - en av de mest fasjonable teknikkene i moderne arkitektur. Dette er navnet på de flersidede vinduene, som stikker sterkt ut fra husets vegg. Nå kan de bli funnet i nesten alle nye bygninger. Erker øker visuelt rommet i rommet, gjør det mer lys og høytidelig. La oss prøve å finne ut hvordan du skal designe et kjøkken med et karnappvindu. Tross alt, slike vinduer for mye å forplikte seg. Hvis karnappvinduet ikke er kompetent slått i interiøret, blir det et arkitektonisk element uten mening.

Reglene for kjøkkendesign med et karnappvindu

I moderne arkitektonisk og byggepraksis refererer karnappvinduet til den delen av rommet som rager ut fra veggplanet, utstyrt med et vindu eller flere vinduer. Vinduet kan være glassert og rundt omkretsen. De fleste karnappvinduer har enkle former: halvcirkelformet, trekantet, rektangulært. Men noen ganger har dette arkitektoniske elementet mer komplekse skisser. Slike karnappvinduer ser selvfølgelig imponerende ut, men de krever mye penger for deres dekorasjon.

Sofa i karnappvinduet - en kombinasjon av innredning og komfort

Sofaen i henhold til størrelsen på karnappvinduet vil være den beste dekorasjonen og det mest komfortable stedet på kjøkkenet

Tenker du på kjøkkendesign med et karnappvindu? Det er en feil å tro at hele interiøret skal bygges rundt karnappvinduet. Hvis det er ønskelig, kan du til og med skille mellomrom av denne hylle fra hovedrommet med gardiner eller lette skillevegger og utstyre et lite hvilestue eller studie. Du kan kjøpe eller bestille en spesiell sofa for karnappvinduet og utstyre et spiseplass. Du kan ordne en vinterhage der.

30
29
28
27
20
19
18
17
11
9
8
7
16
15
26
25
21
12
11
6
5
4
3
2
SONY DSC
25
36

Hvor vakkert "passe" karnappvinduet inn i kjøkkenets indre

Erker på kjøkkenet - et ideelt sted for friske blomster

Erker - et ideelt sted for blomsterpotter eller vaser med blomster

Designere hevder at det ikke er noen universelle regler for å dekorere karnappvinduet i rommet, selv på kjøkkenet. Alt avhenger av eiernes personlige preferanser. Oftest er et kjøkken med et karnappvindu et ganske romslig rom som kan deles inn i to eller tre funksjonsområder. Dette er spisestue, arbeidsområde. Hvis rommet tillater det, kan du også utstyre et avslapningsområde med sofa og TV.

Det viktigste er ikke å overbelaste kjøkkenmøblerplassen. Det er ikke så viktig tilstedeværelsen av visse møbler, som en gjennomtenkt og praktisk vei for vertinnen. Veien fra reisen til spisebordet skal være så kort som mulig. Området lar deg sette en sofa? Hvis det er mulig, er det bedre å plassere det i midten av rommet.

Designere anbefales å bevege seg bort fra den tradisjonelle oppfatningen av kjøkkenet. Det er ikke nødvendig at det er laget av tre. I kjøkken med karnappvindu ser glansfulle flater ut. Vel, hvis kjøkkenmøbler er lyse med lyse farger. Funksjonssoner i kjøkkenet med et karnappvindu bør holdes i ensartet stil, og fargeskjemaene skal jevnt passere hverandre.

Hvordan bruke karnappvinduet, bestemmer eierne seg selv. Selv om ekstra plass som er tilgjengelig, takket være karnappvinduet, ikke er veldig stor, er det vanligvis mulig å finne et sted for innkvartering av spisestue. Det er tvert imot mulig å plassere arbeidsområder i karnappvinduet, og overføre spisestuen til det indre av rommet. Kjøkkendesign med et karnappvindu er ikke mye forskjellig fra utformingen av et vanlig kjøkken. Den eneste forskjellen er gardinene. Valget av gardiner til karnappvinduet bør næres med stor omhu.

Dekorere karnappvinduet ved hjelp av gardiner

Ankeret antar vanligvis at et stort vindu er til stede, som kan dekoreres med gardiner

Design av karnappvinduet

Korn og gardiner for karnappvinduet, på grunn av den imponerende størrelsen på dette designelementet, blir vanligvis en hel finansiell bedrift. Det er ikke nok bare å slå karnappvinduet i interiøret, du må plukke opp vinduene som passer til stilen på rommet ditt.

For karnappvinduer kan profilskårene brukes, som bøyer under hvilken som helst radius. Det er dekorative kroker med spesielle leddadaptere som passer under alle vinkler. Festing kan være både tak og vegg. I butikkene finner du spesielle braketter. Kroker for gardiner passerer gjennom dem, slik at de kan bevege seg fritt langs hele lengden på cornice.

1

Da det ikke er noen universelle regler for å dekorere et kjøkken med et karnappvindu, er det ingen regler for å dekorere karnappvinduet selv. Alt avhenger av stilistiske og fargeinnstillinger av eierne av leiligheten. Et stort karnappvindu kan draperes med lyse gardiner med brede fallende krøller. Denne løsningen er ideell for det klassiske interiøret i kjøkkenet, og for kjøkkenet i jugendstil. Du kan tegne et karnappvindu og gardiner. Tunge gardiner forårsaker foreninger med scenen. Hvis du kan kombinere flere farger og teksturer i en bukt, vil du oppnå effekten av romlig dybde.

Fordelene ved karnappvinduet på kjøkkenet kan understrekes av lys og kontrasterende farger

Uvanlig utforming av dette kjøkkenet er understreket av et kontrastfargeskjema og en ukonvensjonell tilnærming til belysning

Det er hensiktsmessig å bruke for karnappvinduet romerske persienner eller persienner, lambrequins og enkle gardiner. Det viktigste er at gardinene skal være fortsettelsen av karnappvinduet, dets integrale del, og samtidig ikke blokkere tilgangen til lyset, og la et hjørne for å se på gaten.

Gardiner for karnappvinduet skiller seg nesten ikke fra gardiner til vanlige vinduer, unntatt deres form. Hvis du har tre karnappvinduer, kan du bestille gardiner for hver av dem eller sy en stor blind til hele karnappvinduet. Hvis du har smale vinduer med tynne bindinger, heng dem med gardinene åpne, som lar vinduene åpne. Hvis det er radiatorer under karnappvinduene, er det bedre å henge korte gardiner, nesten ikke å komme seg over. Og du kan generelt erstatte gardinene med rulle eller franske gardiner.

Søket etter ideer til vindusgardiner synes bare ved første øyekast en vanskelig oppgave. Faktisk, med fantasien og bildene som er lagt ut på nettet, kan du enkelt finne de perfekte gardinene til karnappvinduet på kjøkkenet ditt.

Stilfulle kjøkken med et karnappvindu i bilder

Erker i et lite kjøkken utvider plassen

Spesielt godt ser karnappvinduet ut i et lite kjøkken, da det visuelt utvider plassen

Naturlig belysning på kjøkkenet med et karnappvindu

Vellykket innført i oppsettet av kjøkkenkarmvinduet kan effektiv bruk av naturlig lys

Klassisk mat med et karnappvindu ser respektabel og utsøkt ut

Erker i et romslig kjøkken, dekorert med gardiner i klassisk stil, understreker dens respekt og eleganse

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 51 = 52

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map