33 lilla humør i det indre av det lilla og lilla kjøkkenet

33 lilla humør i det indre av det lilla og lilla kjøkkenet

33 lilla humør i det indre av det lilla og lilla kjøkkenet

Lilla kjøkken, lilla eller lilla vil passe til fans av ikke-standard fargeløsninger. Eierne av en lilla bolig, som regel, er kreative naturer, som ikke tolererer stereotypitet og monotoni. Fra designsynspunktet kan lilla kalles med absolutt sikkerhet den mest kontroversielle og tvetydige farge som kan bli både et høydepunkt i interiøret og en uopprettelig feil. Lilla eller lilla kjøkken er mer en nysgjerrighet enn en norm. I de fleste menneskers syn er dette kjøkkenet ikke i det hele tatt forbundet med komfort og varme. Men hvordan kan kulde utstråle fra en myk lilla eller lilla farge med lysrøde notater? Lilla farge er ekstremt flerdimensjonert, lunefull og pervers. Etter å ha besluttet å dekorere kjøkkenet i lilla toner, er det viktig å ikke forveksle med en nyanse og farger-følgesvenner.

Kjøkken i fiolette farger - et sjeldent fenomen

Kjøkkendekorasjon i fiolette farger: spektakulær, men sjeldent skuespill

Psykologi av lilla i interiøret

Lilla farge symboliserer foreningen av motsetninger, fordi den kombinerer kjølig og rolig blå med en varm og lidenskapelig rødt, is og ild, yin og yang, feminine og maskuline. Balansere de to endene av fargespekteret, fargen lilla forent kroppen med sinnet, må materialet til åndelige, men i menneskekroppen - den mannlige og kvinnelige energier. Det symboliserer åndelighet, visdom, mystikk, artisteri, inspirasjon, adel, makt og rikdom.

Lilla og lilla kjøkken: lyse ideer med bildeeksempler på interiør

Valget av lilla eller lilla farge for utformingen av kjøkkenet krever en rekke forhold

Violett er fargen til mystikere, filosofer og diktere. I orientalsk medisin og i fargeterapi er lilla farge knyttet til arbeidet i høyre hjernehalvdel av hjernen og pinealkjertelen, som er ansvarlig for våre følelser, intuisjon og kreative evner. Det er ingen tilfeldighet at lilla farge er anbefalt for åndelig praksis og meditasjoner. Det antas at mennesker i auraen som fiolintoner overhodet ikke bare er kreative naturer, men også har helbredende evner.

Vakker fiolettfarge kan negativt påvirke folkens psyke

Den mettede lilla farge ser veldig elegant ut, men det kan utøve et deprimerende inntrykk på de tilstedeværende

Den majestetiske fioletten var alltid til stede i kongens og prestens klær, husk i det minste den "pavelige lilla". Når fiolen var fargen til de utvalgte. Så trodde Julius Caesar pious at han var den eneste personen som var villig til å ha på seg lilla klær. I dag er det tilgjengelig for alle. Å bestemme seg for å bruke den til å dekorere kjøkkenet, ikke haster for å få tak i det første alternativet. Ta en nærmere titt på forskjellige nyanser, og når du bestemmer deg, tenk over interiøret i de minste detaljene: Den kongelige lilla kommer inn i et hvilket som helst rom, men ikke alle nabolag vil være hyggelige for ham.

Lys lilla farge i interiøret i det høyteknologiske kjøkkenet

Lys lilla eller lilla farge skape en romantisk atmosfære selv på kjøkkenet i stil med høyteknologi

Rolig, milde, dempede nyanser av lilla med hjelp av negative mentale tilstander som en nevrose, fortvilelse, selvfølelse og tap av tro på fremtiden, lindre mental trøtthet og stress. De har også en positiv innvirkning på tilstanden til pasienter med epilepsi, hjernerystelse, neuralgi og multippel sklerose. Nyanser av lilla skalaer, ifølge psykologer, er i stand til å undertrykke appetitten, så lilla eller fiolett kjøkkenet kan være en god hjelper i kampen for skjønnhet og harmoni i former.

Lys og attraktivt kjøkken i lilla toner

Et forsiktig utvalg av dekorative elementer og fargekombinasjoner gjør dette kjøkkenet lyst og attraktivt

Det anbefales ikke å bruke lilla, spesielt dype nyanser, i det indre av lokaler der folk med alkoholisme eller alvorlige psykiske lidelser kan være. Og generelt bør mettede fargede toner i interiøret brukes med stor forsiktighet. Overflødig av fiolett kan kaste et melankoli, plassere i sjelen en følelse av angst, forårsake depresjon og frata seg av styrke. I et slikt rom, i bokstavelig og figurativ forstand, kan alt bli "fiolett".

Kombinasjonen av fiolett og hvitt påvirker positivt psyken

Negativ effekt av dyp lilla farge kompenserer lett for overflod av hvit i interiøret

Lilla kjøkken - fra ametyst til lilla

Sats på en lilla eller lilla kjøkken, ikke vær lat til å ta tilbørlig hensyn til valg av en harmonisk og koselig skygge. Ser på verden gjennom de lilla linser, vil du innse at å gjøre det vil ikke bli lett. Hva gjør du kjærere: utsøkt ametyst, indigo mystiske, majestetiske lilla, saftige bjørnebær, deilige plommer, aubergine fancy, delikat blåregn, terreng lavendel, beskjedne tre fiolett, fuchsia eller ekstravagante blomstrende syrinbuskene?

Lyset i det violete kjøkkenet bør understreke fordelene ved fargeskjemaet

Den riktige plasseringen av belysning i et lilla kjøkken - en av betingelsene for innredningen av interiøret

En rik lilla-lilla skala når du pynter innvendig i kjøkkenet krever en delikat holdning. Det er bare litt overdreven og magisk dekket plass vil bli til et unfriendly miljø, selektive krefter og irriterende.

Lilla kjøkken karakteriserer eierne som kreative mennesker

Høvdingene i den lilla boligen er som regel kreative naturer, som ikke tolererer stereotypitet og monotoni

Den psykologiske effekten er direkte relatert til den valgte skyggen. Kald nyanser av lilla med blå og blå nyanser er preget av en avslappende og beroligende effekt. Lilla med rød eller skarlet notater (ametyst, bjørnebær) aktiverer, stimulerer, spenninger.

Når du velger en lilla farge for kjøkkenets overflate, må du observere moderering

Den overflod av lavendelfargen i dette kjøkkenet kan føre til en følelse av ubehagelig press

1

Til kjøkkenet i lilla toner ser ikke kicchevo ut, fortrinnene bør gis til den begrensede og lakoniske utformingen av møbler med strenge geometriske former.

Bright sollys vektlegger fordelaktig lilla dekorative egenskaper

Kombinasjonen av hvit-lilla eller hvit-lilla metallisk - et ideelt alternativ for kjøkkenet i stil med høyteknologisk og minimalisme

Lyse mettede nyanser av fiolett i store mengder anbefales å bruke i godt opplyste, romslige rom. I et lite kjøkken vil de "sette press på psyken" og dessuten visuelt "spise" en del av det allerede savnede rommet. Å forvandle kjøkkenet er bare noen få lyse aksenter eller slag!

Elegant innredning av kjøkkenmøbler i lilla toner

De beste fargene i det fiolette området er kombinert med rolige, lyse, nøytrale farger, for eksempel grå eller hvit

Veldig hyggelig og ikke-påtrengende i kjøkkenkroken, se rolige, svake toner fra blek lilla til grå-lavendel og ashy grå-lilla.

Bruken av dekorative elementer i det violete kjøkkenet

Lys nyanser av lilla i kombinasjon med rosa eller blått blå vil gi en følelse av frisk tidlig morgen til kjøkkenet

Lett fiolett og lilla nyanser med en subtil rosa mellomtone gi kjøkkenet et slags eventyr og flyktig, hvorfra og puster magi. Ser på dette kjøkkenet, er det vanskelig å forestille seg at noen kan her banale steke poteter eller koker kjøtt ... vel, bortsett fra at brygget te fra fioler, forberede salater av løvetann og bake pannekaker fra pollen og stjernestøv.

Harmonisk sammensetning av bakgrunnen, møbler og dekorative elementer

Bakgrunnsbilder med forskjellige nyanser av lilla, matchet i tonen til romerske gardiner, lyse møbler i dette kjøkkenet skaper en enkelt harmonisk sammensetning

En vellykket kombinasjon av farger for kjøkkenet i lilla toner

Designere anbefaler ikke å overbelaste rommet med lilla eller kombinere i interiøret flere varianter av violet på en gang. Best av alt, er fargene i det violette området kombinert med rolige, lyse, nøytrale farger, for eksempel grå eller hvit. Kombinasjonen av hvit-lilla eller hvit-lilla metallisk - ideell for kjøkken i høyteknologisk og minimalistisk stil.

Violett og kaldt metall skinner i interiøret med høyteknologi

Violett i kombinasjon med den kalde glansen av metall passer godt inn i interiøret i stil med høyteknologi

En koselig, hjemmekoselig atmosfære kan bli hjulpet av en kombinasjon av lilla nyanser med krem ​​eller salviegrønn. Den lilla kjøkkenet vil også se bra ut med en brun, lysegrå og rosa farge. Lys nyanser av lilla i kombinasjon med rosa eller blått blå vil gi en følelse av frisk tidlig morgen til kjøkkenet.

Gjennomføring av regelen

En enkel oppdeling av kjøkkenet i en "lys topp - mørk bunn" unngår den negative følelsesmessige effekten av lilla

Det glamorøse kjøkkenet vil bli hjulpet av en kombinasjon av lilla og perlehvite, rosa, svart og sølv. Svakt lilla kjøkken kan omhyggelig fortynnes med blå, blå, grønn, lysegul, krem ​​og sølv. Men mauve-mauve vil se bra ut med mørkrøde, smaragdgrønne og brune fargetoner.

Kompetent distribusjon av fargeaksenter i det violete kjøkkenet

Veldig hyggelig og diskret i kjøkkenkroken, se rolige, svake toner fra blek lilla til grå-lavendel og askegrå-violet

Lys lilla i det indre av kjøkkenet ser alltid ekstravagant. Ikke glem at fargen-Chameleon, som i kombinasjon med andre farger er i stand til å endre seg til det ugjenkjennelige: I nærheten av det blå nærmer han indigo, og ved siden av den røde vises lilla.

Bilder av eksempler på utsøkt kjøkkendesign i lilla toner

Miste vekt i det lilla kjøkkenet, ifølge psykologer, er det lettere

Nyanser av lilla skala, ifølge psykologer, kan undertrykke appetitt

Bruk av originale dekorelementer i lilla toner

Delikate lilla og lilla nyanser med et knapt merkbart rosa podtonom vil gi kjøkkenet en slags eventyr og ephemeral, hvorfra og vekk med magi

Kombinasjonen av dristige linjer og farger i kjøkkendesign

Den dristige silhuetten av kjøkkenet kombinert med et dristig fargeskjema gir et utmerket resultat

Kombinasjonen av lilla med mørkere farger understreker dens dekorative

Lilla vil ikke se dystert, hvis kjøkkenets indre inneholder mørkere farger

Dyp lilla farge er vellykket brukt av designere

En rik lilla farge i moderne kjøkken ser passende og harmonisk ut

Funksjoner av belysning et lilla kjøkken

Med naturlig og kunstig belysning ser det fiolette kjøkkenet annerledes ut

Luksus og forfining av dekorative elementer på kjøkkenet

Ved å bruke ekstra dekorative elementer vil atmosfæren i det violette kjøkkenet bli luksuriøst og utsøkt

Respektbarhet for fiolettfarge er egnet for kjøkkeninnredning

Kombinasjonen av lilla og naturlig tre passer best til et respektabelt moderne kjøkken

Interiør i violette toner for et romslig kjøkken

Lilla farge er godt egnet til å skape et uvanlig interiør i et romslig kjøkken

Lilac forkle passer godt i et mørkt kjøkken sett

I det mørke kjøkkenet, spiller et lyst lilla forkle og gul bordplate rollen som frivoløse dekorative detaljer

Lilla farge i interiøret i et multifunksjonelt moderne kjøkken

For et så moderne og multifunksjonelt kjøkken er dyp lilla det beste alternativet

Bruke utskriften på møblerfasader i det violete kjøkkenet

For å unngå overflod av rik lilla i dette kjøkkenet ble fasadene av møbler trykt med et romantisk landskap

Spillet av farge oppstår når en kombinasjon av forskjellige nyanser av lilla

Kombinasjonen av forskjellige nyanser av lilla skaper et interessant fargespill i dette kjøkkenet

Lilla farge som en aksent i interiøret

Mengden lilla i dette interiøret er liten, så fargen fra bakgrunnen blir til en original aksent

Kombinasjon av lilla og beige blomster på en mørk kjøkkenbakgrunn

På en mørk bakgrunn, kombinasjonen av beige og fiolette blomster

Lett og romslig kjøkken - en plattform for eksperimenter med lilla farger

Lys lilla farge i et lyst, romslig kjøkken er i stand til å overraske med nye effekter og opplevelser

Bruk av fiolett for å myke den svarte og hvite kontrast

En liten fiolett i dette kjøkkenet tiltrekker umiddelbart oppmerksomhet, noe som gjør svart-hvitt-situasjonen mindre offisiell

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

81 − 80 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map