Indretning af køkkenet i serien "Venner" - inspireret af ideer

Indretning af køkkenet i serien “Venner” – inspireret af ideer

Indretning af køkkenet i serien "Venner" - inspireret af ideer

Velkommen til køkkenet i Monica!

En af de uudtømmelige inspirationskilder til køkkendesign er vores yndlingsfilm og tv-shows. Enig, vi ser comedy sitcom eller romantisk melodrama - vi observerer altid ikke kun tegnene, men også det omgivende miljø. I køkkenet spiser tegnene ikke kun, men diskuterer også deres succeser og fiaskoer, joke og have det sjovt. - Generelt er en stor del af lydtiden lige her. Hvorfor ikke analysere interiøret i køkkenerne af kult serien af ​​forskellige tidsperioder og ikke vedtage vellykkede ideer til at udstyre dit køkken?

Tolker tv-køkkener vi begynder måske fra kult komedie sitcom "Venner» (F.R.I.E.N.D.S.) og mest genkendelige køkken interiør.

Analyse af køkkenet i serien Venner

Hvad kan vi lære af indretningen af ​​køkkenerne i de seks hovedfavoritter af tv-seere hele tiden? Køkkenet i Monica Gellers lejlighed er kombineret med stuen - en lignende måde at zoning rum er nu populær i Rusland. Ud over den oplagte stigning i brugbar plads er dette en hel brohoved til kreativitet!

Hvis lejligheden som helhed kan karakteriseres som eklektisk, er Monica køkkenet indrettet i stil tæt på landets stil: naturlige materialer anvendes overalt; facader, møbler og inventar - træ, på vinduet - gardiner lavet af let bomuld med et billede af druer. Hængslede sager uden døre giver dig mulighed for hurtigt at få alt hvad du behøver, og på brændeovnen på væggen hængende stegepander og pander. Det er disse detaljer, der adskiller landsstilen, som Monica følger. Hvordan spredte hun det? Til køkkenet var ikke alt for ansigtsløst, det vigtigste redskab til mangfoldighed her er farven på facaden. Blågrøn, det er interessant at kombinere med lavendelens farve i den tilstødende stue og udsmykningen af ​​væggene under mursten i køkkenet.

Derudover bringer Monica en mishandling ved hjælp af møbler - så vi ser forskellige stole ved rundbordet - et uforanderligt mødested for tegnene. De kan være af forskellige farver, med forskelligt polstring eller ryglæn mønster, der er endda forskellige dæksler på sædet! De er forenet kun efter størrelse og materiale - normalt er det et almindeligt træ (i moderne virkeligheder er det mere sandsynligt, at spånplader eller finer).

Selvfølgelig ville det være at kombinere brute force med flere fakturaer - for eksempel kobber futuristisk stol af Haas Brothers, plast Calligaris og klassiske "Börje" fra IKEA. Forresten er et rundbord en glimrende løsning for huse, hvor gæsterne altid kommer. Opriktigheden af ​​samtaler på grund af at sikre kontakt mellem øjnene og øjnene bagved det vil simpelthen gå ud af skalaen. Og hvordan det er praktisk til brætspil! Vi kan huske, hvordan "Venner" spillede poker for ham, for det passer han også perfekt.

De detaljer, der er velkendte for vores opfattelse er selvfølgelig magneter på køleskabet og dekorative plader på væggen. Vi kan godt lide at bringe mindeværdige souvenirs fra rejser og til at bygge en slags altar af ture i køkkenet. Det er dejligt at opdatere køkkenets udseende, hvis det passer ind i hendes stil, og land for dette er rigtigt.

Plader på væggen i serien venner

Hvor kan man købe?

Vi hentede flere links til dem, der ønsker at få deres køkken til at ligne køkkenet i Monica.

  1. De øverste skuffer uden døre er en slags "visitkort" af Monicas køkken. Mange husmødre kan virke upraktisk at opbevare retter og mad på en sådan måde: du er nødt til konstant at tørre støv, for at sikre, at nogle produkter ikke fik lys, og mange andre små ting ... Hvis det er for "ekstrem" for dig, så kan du starte små og hænge en en lille hylde uden døre. En vintage boks med lilla farve kan fyldes med farvede retter - stemningen ved synet af det vil øjeblikkeligt forbedre selv i de mest overskyede dage.
1

Du kan købe her.

Vintage lilla boks
  1. Hvis du vil finde møbler til spisepladsen, der ligner møblerne i Monica, vil nøgleordet for søgningen være "uoverensstemmende" (ulæselig, uegnet - en.). Nå, faktisk er ethvert rundt træbord, for eksempel LEKSVIK glidebord fra IKEA, velegnet.
LEKSVIK glidebord fra IKEA

Hvis der er fundet en passende tabel i lang tid, og stole ikke ønsker at male sig selv, er der mulighed for at bestille en til en "uegnet" stole i Emily Rose vintagebutikken her.

Stole i køkkenet i serien Venner

  1. Keramiske støtter til køkkenredskaber er nu solgt i næsten alle butikker, men hvis du har brug for nøjagtig det samme som det var Monica - frem til butikken Cynthia s Attic Antikviteter og Samlerobjekter, sælger en bred vifte af vintage ting, herunder køkken.

Link til online butik

Bordservice som i serien Venner

En anden vintage butik Clopedi antikke tilbud om at købe den oprindelige vugge til madlavning skeer i form af et overskæg kok. Tør at købe, sandsynligvis kun sande fans vil kunne - prisen på $ 500 lidt skubber: link.

Kog i serien Venner
  1. Hvis skabelsen af ​​køkkenet "som i Monica" stadig kun er i dine planer, kan du engagere sig i en slags visualisering. Gutterne fra Beautiful Peace tegner bare seje plakater på forskellige emner, herunder forfatterens billeder af køkkener fra forskellige serier.

Maleri i online butik

Et billede i serien Venner
  1. Vi har alle ikke kun et køkken, men Monicas lejlighed er forbundet med en gul ramme på hoveddøren, der rammer dørhullet. I dag er der mange butikker, der laver en kopi på denne ramme, men vi tilbyder traditionelt et glimt af Etsy.

Gul ramme i online-butikken

Den gule ramme på hoveddøren i serien Venner
  1. Du kan vise kærlighed til serien på den nemmeste måde - gennem retter med citater fra serien og indskrifter som "Jeg elsker veninder". Mug "Hvordan har du det?" Som damer som Joe.

Mug "hvordan har du det?"

krus som du gør som i serien Venner

Et almindeligt hvidt krus med påskriften "F.R.E.E.N.D.S." vil gøre teen endnu mere smagfuld. link

Flager bliver sødere, hvis der er dem fra en dyb plade i stil med din yndlings-tv-serie. link

tallerkener som i serien Venner

Nogle butikker leverer ikke til Rusland, og i sådanne tilfælde er der i dag mange formidlere, hvorigennem du kan bestille. For det første leveres varerne til en adresse, der ikke strider mod butikens leveringspolitik, og derfra skal det sendes til Rusland. Denne metode er bevist, og elsket af de mest ivrige Internet-kunder. Så afstande betyder ikke noget, hvis du beslutter dig for at gøre dit køkken bedre. De vigtigste rådgivning - brug altid dokumenterede tjenester!

Med venlig hilsen håber vi, at du kan lide venner så meget som vi gør, og vores udvalg har tjent dig inspiration. Og lad dit køkken, samt køkken og Monica, og fortryller med aromaer forenet familie og kære.

serie Venner

P. S. Hvis du er en fan af «F.R.I.E.N.D.S» serie, så højst sandsynligt har du allerede formået at fange de fancy af sitcom «Cougar Town» ( «Cougar Town») c Courteney Cox i hovedrollen. Det indre af køkkenet af hendes heltinde, der hedder Jules, overrasker igen! Og selvom du ikke har haft tid til at blive bekendt med "Predatorsbyen", vil du stadig være interesseret i at se på et af de bedste tv-interiører.

Predatorsbyen
1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

4 + 2 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map