Függöny-szál a konyhában - választás, gondozás, gyártás saját kezével

Függöny-szál a konyhában – választás, gondozás, gyártás saját kezével

függöny-szálak a konyhában

A szálak függönyei nem olyan régen jelentek meg ránk. Ugyanakkor ez a díszítés már majdnem egy évezred belsejében ismert. A Kisei gazdag történelemmel rendelkezik, és kitalálták először a keleti országokban. A szoba könnyű árnyékolására szolgál, anélkül, hogy meggátolná a természetes levegőáramlást.

Milyen jó a konyhában és a belső térben?

A Kisei segít abban, hogy a szoba kényelmesebbé váljon, és a légkör ellazult. Sokféle módon díszíthető, hagyományos függönyökkel vagy más színű szálfüggönyökkel kombinálva.

Kisei függönyökkel és panel függönyökkel kombinálva

A vágás során a menet nem bozontos, mert ezek könnyen kötve csomót szőtt egymással, és ugyanolyan könnyen elválik, és megszerezni a régi megjelenését, anélkül, hogy deformálódik.

Függönyök - kötési és díszítési módok

Függönyök - kötési és díszítési módok

Azonban az elegáns design - ez csak az egyik fő jellemzője, amely lehetővé teszi a szálak függönyének használatát a konyhában.

a függönyöket a konyha belsejében

a függönyöket a konyha belsejében

1
 • Például, ha a nap napfényes, világos, hogy a fűtőszál függöny védi a szemet a vakító napfény, egy felhős napon, akkor nem nagyon akadályozza a fény bejutását a konyhába;
 • Ne félj, és nem praktikus az ilyen termékek - valójában, sőt, a függöny a fonal szinte nem piszkos képest a hagyományos textilek. Ezért ritkán kell törölni őket.

A szálfüggönyök nem csak az ablaknyílás díszítésére használhatók - segítve látványos zonálódást, étkezőhely kiválasztását vagy a stúdió lakásban való elosztását. A tészták áttetsző "falat" hoznak létre, amely nem szünteti meg a belső tér egységét, és azon keresztül nem lesz nehéz átadni.

Zománcozás az izzófüggönyökkel

Zománcozás az izzófüggönyökkel

Zománcozás az izzófüggönyökkel

Ezenkívül az izzó függönyei hozzájárulnak a vizuális térbeli növekedéshez, növelve a mennyezeteket. Ezért az ilyen függönyök használata kis mennyezetű konyhákban ajánlott.

Függönyök a konyhában

Függönyök egy kis konyha belsejében

Van-e hátránya?

A menetfüggöny hátrányai
 • Ha kedvence van, különösen egy macska, akkor jobb, ha hagyományos függönnyel mehetsz;
 • A fonott függönyök a konyha belsejében nagyon szépek, de a színük, a formatervezésük és a dekorációjuknak alaposan át kell gondolniuk, hogy díszítéssel, bútorokkal, stílussal kombinálva legyenek. Így különösen fontos választani függönyöket üveggyöngyökkel, pecsétekkel és egyéb dekorációval. Túl sok díszítés tűnhet íztelen és gyorsan unatkozni.

A függönyfajták típusai

A belső térben használt függönyök segítenek a konyha élvezetesebbé tételében. Sőt, számos tervezési megoldás választja meg a lehetőséget bármilyen stílus - a fantasztikus klasszikusok az eredeti etnikai.

Jelenleg az ilyen függönyök kialakítása nagyon, nagyon különböző - ez lehet:

 • Keskeny szálak vagy széles tészta;

Szálas és függönyfüggönyök

 • Spirálok, "láncok", vastag kötelek és puha, plasztikus szálak;

Kisei különböző vastagságú és típusú

 • Monofonikus fonalak;

Kisei egyszólamú

 • A "Rainbow", sima átmenetek vagy éles kontrasztok kombinációi;

Kisei színezett

 • Különböző díszítő elemekkel - tollak, gyöngyök, pelyhek, üveggyöngyök és még az újév "eső";

A díszítéssel ellátott szálak függönyei

 • Szálak pom-poms-szal.

Függöny szálak pom-poms

Hogyan kell megfelelően felakasztani a muszlin, hogy elkerülje a szálak összezavarását

A Kisei egy sorozat vagy több kaszkád szálak, amelyek egy ilyen határbázistól származnak, amint a képen látható.

Függöny-menet - 2 felfüggesztési mód

Így a függönyöket háromféle módon lehet felfüggeszteni:

 1. áthúzza a rudat (keret) a kerékpánt zsebében (ha a peremben nincs lyuk, akkor egyszerűen hajtogathatja félbe és megölheti);
 2. csak függeszteni lehet a horgokat;
 3. egy univerzális módon - varrni egy függöny szalagot, és akasztani a muszlin a horgok a pántos.

És hogyan kell lefüggeszteni a szálfüggönyöket, hogy a szálak ne vezessenek be? Ez egyszerűen történik.

Kivesszük a függönyöket a csomagból, és látjuk, hogy több helyen szalaggal vannak összekötve, ezért a gyártó gondoskodott arról, hogy a szálak ne keveredjenek össze.

Hogyan kell megfelelően függeszteni függönyöket

Most távolítsuk el az első felső szalagot, és a függönyöket a kereten a fenti módon lecsatoljuk. Ezután távolítsa el a fennmaradó szalagokat rendben, és óvatosan kezdje szétszerelni a kusza szálakat, és a muszlinot a keret szélességén keresztül nyomja. A legfontosabb dolog nem a szálak megcsavarodása és a felülről lefelé történő feloldása.

Hogyan kell megfelelően függeszteni függönyöket

A cérna függönyei kezdetben hosszúak lehetnek. Ebben nem kell aggódnunk - a muszlin könnyen vágható éles ollóval. Ez csak néhány perc alatt végezhető el.

Hogyan vágjuk le és szabjuk meg a szálak függönyét

Hogyan kell megfelelően lemosni

 • Ahhoz, hogy mossa a függönyöket fonalat, akkor gondosan kell sodort össze egy anyag, anyag lekötött több helyen (akkor is csomót kötni vagy szőni a fonat), majd helyezzük egy speciális zsák (alkalmas nylon harisnya). Ha korábban nem köted a húrokat, akkor zavarodni fog, és felborítani őket nagyon nehéz lesz;
 • A tészta mosása után gyorsan kiszárad - nem szükséges szárítani, csak a függönyön lógni, ahol a saját súlya alá kerül, és kiszárad. Ebben az esetben először egy összekapcsolt alakban kell felfüggeszteni őket, majd fokozatosan feloldják a köteleket és felakasztják a kusza szálakat;
 • Azt is megadhatja a kiseyu vegytisztítást.

Hogyan készítsd el a függönyöket?

Kisei a saját kezemmel

Egyáltalán nem nehéz kiseyu-t készíteni a saját kezemmel, még a kezdő is megbirkózik. És az ötlet megvalósításához az életben csak szálakat vagy széles szalagokat kell használni a függönyökhez a la-tészta számára. A szálak helyettesíthetik a gombokat, a kagylókat, a borosakokat, a különböző színű szalagokat, a szövetszalagokat, például a tüllöt.

A cérnák függönyei saját kezükben - ötletek

A cérnák függönyei saját kezükben - ötletek

A cérnák függönyei saját kezükben - ötletek

Ezenkívül megfelelő díszítésre lesz szüksége, például gyöngyök, gyöngyök, flitterek, kövek. Ne feledje azonban, hogy a konyhában a tollakkal, fuzzekkel, villi, szövetgömbökkel vagy pompomokkal ellátott függönyök nem praktikusak.

Ha azt szeretné, hogy a kagyló úgy nézzen ki, mint a gyár, akkor válassza a saját kezébe varrni egy sima fonatot a viszkózból, amely áramlik, és a napba öntik. 2,5 m-es függőhosszt és 3 m szélességűek esetén legalább 10 szál fonal hagyja el.

Milyen fonalból készítsd függönyeket a saját kezeddel

Mielőtt elkészítené a saját kezei függönyét, pontosan kiszámolja a termék hosszát az ablaknyílás mérésével, és válassza ki az optimális lépést a párhuzamos vonalak között. A saját kezű kialakítás alapjaként a zsinórt, a széles szalagot vagy a fából készült (fém) szalagot választják.

A cérnák függönyei saját kezükben

A cérnák függönyei saját kezükben

A cérnák függönyei saját kezükben

Az izzóspirálok végei lángolnak vagy csomósodnak. A legegyszerűbb verzió - a tüll (vagy más olyan anyag, amely nem igényli az él feldolgozását) ugyanolyan hosszúságú és szélességű csíkokra vágódik, és egy rúdszegélyhez van kötve.

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 25 = 33

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map