Hoe een filterpot voor drinkwater te kiezen: een overzicht van populaire merken

Hoe een filterpot voor drinkwater te kiezen: een overzicht van populaire merken

Hoe een filterpot te kiezen voor drinkwaterzuivering: een overzicht van populaire merken

We weten allemaal dat water een bron van gezondheid is. Op voorwaarde dat het schoon is. Regelmatig gebruik van onvoldoende gezuiverd leidingwater kan verschillende ziekten veroorzaken. De kannen voor waterzuivering zullen helpen om water kwalitatief en goedkoop te zuiveren.

Niet alle hebben de mogelijkheid om een ​​filter onder de gootsteen te installeren. Een filterkan voor water zal helpen om het drinkwater thuis schoon te maken. Hoe gebeurt het reinigingsproces?

De meest populaire voor een lange tijd is een eenvoudige filter-kan met een vervangbare cartridge

Filterwaterkan met vervangbare cartridge - het meest gebruikte apparaat voor waterzuivering

Kannen voor waterzuivering zijn een transparante container, waarvan de binnenkant een vervangbare patroon is. Hij is het die het water zuivert. De belangrijkste voordelen van potfilters zijn dat ze goedkoop zijn, dat ze weinig plaats innemen op de tafel en harmonieus in elk interieur passen. De filter werper is zeer gemakkelijk te gebruiken. Zelfs een kind kan het aan.

Waaruit bestaat de filterpatroon?

Ten eerste is het geactiveerde koolstof met verschillende additieven die chloor en zijn organische verbindingen verwijderen, het gezuiverde water beschermen tegen micro-organismen. Ten tweede is het ionenuitwisselingshars, dat de hardheid en mineralisatie van water vermindert. Het vertraagt ​​de zouten van magnesium en calcium, radionucliden, zware metalen, ijzerverbindingen. Het is calcium en magnesium die het uiterlijk van kalkaanslag op het binnenoppervlak van de ketel veroorzaken. Ten derde is het een actieve kool met een poreuze structuur, die zeer goed natuurlijke organische verbindingen uit het water verwijdert en de kleur, smaak en geur van gezuiverd water verbetert. Ten vierde is deze vezel polypropyleen, dat onoplosbare deeltjes in het filter tegenhoudt, waardoor mechanische onzuiverheden uit het water worden verwijderd.

Sets vervangbare cartridges zijn verkrijgbaar met verschillende kenmerken voor verschillende soorten water

Onder de vele sets vervangbare cartridges kunt u de optie kiezen met de optimaal geschikte kenmerken

Filter Aquaphor - een kan voor waterzuivering

Het bedrijf "Aquaphor" biedt verschillende systemen voor de zuivering van drinkwater, inclusief potfilters. Agate, Art, Premium, Prestige, Gratis, Standard - dit zijn waterkanfilters voor deze fabrikant. Er zijn verschillende goederen met de capaciteit en de hulpbron van het filter. De filterkruik Aquafor Standard bevat bijvoorbeeld 2,5 liter water, één cartridge kan 170 liter reinigen. Dit is de eenvoudigste en goedkoopste filter, het is een miniatuur stijlvolle kan die ideaal is voor een klein gezin en goed past in een kleine keuken. Om water in dit filter te gieten, moet de afdekking worden verwijderd. Een filterkruik Aquafor Prestige, die het bedrijf relatief recent heeft vrijgegeven, is uitgerust met een speciale schuif, die de rekrutering van water in de kan aanzienlijk vereenvoudigt en de scheepsromp beschermt tegen stof. Ook is er een mechanische resourceteller (gefilterd water). De filtercapaciteit van de Prestige van Aquafor is 2,8 liter.

Er is een bedrijf Aquaphor en een speciale filterkan voor een landhuis of een landhuis - Aquafor Country. De capaciteit van de werper is 3,9 liter, de filterbron is 300 liter. De filtermodule bevat zware metalen en actief chloor, olieproducten en andere schadelijke onzuiverheden. De kan en de trechter zijn erg ruim, dus u kunt op een bepaald moment meer water reinigen dan in het standaard- of lijnfilter.

Origineel ontwerp en gebruiksgemak maakten het filtermodel Aquaphor Prestige erg populair

Filter-kan Aquafor Prestige is gemakkelijk in gebruik en heeft een aantrekkelijk ontwerp

Filter Pitcher Barrier

Filters zijn ook beschikbaar in verschillende modificaties. Dit filtert de werpers van de Barrier Grand, Norma, Eco, Compact, Award. Barrier Grand zal 3,6 liter water schoonmaken. True pour zal moeten verdubbelen, omdat de trechter slechts 1,8 liter bevat. Met dit filter kunt u altijd een voorraad water in de keuken hebben voor het maken van thee, koffie of soep. Vervangingspatroon voor verbruiksartikelen - 350 liter. Filter Grand is de ideale oplossing voor een groot gezin. Het unieke ontwerp van de trechter voorkomt dat stof of ongezuiverd water het filter binnendringt. De cassette laat geen ongefilterd water in de kan. Het handvat is ergonomisch, zeer comfortabel. Het gebruikte plastic is goedgekeurd voor contact met voedsel. De cartridge reinigt water van chloor, fenol, benzeen, 95-99% lindaan en 97-99% DDT volledig. Aan dit filter zijn geschikte 4 soorten patronen Barrière. Als een cartridge geschikt is voor relatief zuiver leidingwater, kan de andere het water verrijken met fluoride, het beschermen tegen ijzer, stijfheid verwijderen.

Filter werper Barrier De norm is minder ruim, het kan slechts 1,65 liter water per keer schoonmaken, maar het neemt niet veel ruimte in uw keuken in beslag. Het zuivert het water op dezelfde manier als de Grand-filter. De norm is een van de meest populaire onder de consumenten van de Barrier-filtermodellen.

Filter-werper Barrier Grand zal ook zijn eigenaars niet teleurstellen

Degenen die de filter-pitcher Barrier Grand kiezen, blijven tevreden over de kwaliteit van de waterbehandeling

Jar Geyser - een economisch en goedkoop filter

Dergelijke filters worden als de meest economische beschouwd. Hun vervangende cartridges zijn universeel, ze passen op alle Geyser-modellen. Met behulp van een speciale adapter kunnen patronen op andere filterkannen worden geschroefd. Geyser Gryphon kan 2,2 liter water reinigen. De vervangbare filters zijn er in twee maten (serie 500 en 300). De capaciteit van de Geiser-N kan is slechts 1,5 liter, maar de cartridge-opbrengst is 450 liter. De filtratiesnelheid in de beginfase van 35 l / uur, neemt af naarmate deze wordt gebruikt. Geyser Gryphon-kan is ontworpen voor waterzuivering van onoplosbare onzuiverheden (roest van pijpen, zand, klei). De cassette is bovendien voorzien van een mechanisch filter, dat voor het hoofdfilter wordt geplaatst.

Filterpot Geyser Griffin wordt als het meest economisch beschouwd onder vergelijkbare modellen

Geyser Gryphon-filters, die als de meest economische worden beschouwd, hebben hun onmiskenbare voordelen

Voordelen van waterkanfilters

  • Alle filters passen goed in het interieur van de keuken. Als u de juiste kleur kiest, kunt u een enkele compositie maken met keukenaccessoires. Veel filters hebben een ring op de zool die voorkomt dat deze van de tafel glijdt als deze glad of nat is.
  • Op het filterdeksel bevindt zich een speciale lob die het gebruik van het filter vereenvoudigt.
  • Veel moderne kanfilters hebben een speciale klep waarmee u leidingwater in het filter kunt gieten zonder het deksel te verwijderen.
  • De kosten van een liter water, gezuiverd door een filterkruik, zijn veel lager dan dezelfde hoeveelheid flessenwater.
  • Filters-kannen helpen mechanische micro-infecties uit het water te verwijderen, verbeteren de kwaliteit en samenstelling ervan, verminderen de mineralisatie.
1

Gebruik potfilters voor waterzuivering, onthoud:

  • De mate van waterzuivering is afhankelijk van de initiële samenstelling, tijdens de werking van het filter kan de indicator fluctueren.
  • Vergeet niet om de cartridges tijdig te vervangen.
  • Als uw waterpijp water met verhoogde stijfheid heeft, wordt het aanbevolen om patronen te gebruiken met een hoeveelheid tot 400 liter.
  • Wanneer de nieuwe patroon voor de eerste keer wordt gebruikt, moet het gefilterde water in het riool worden geloosd.
  • Filters-kannen zijn uitsluitend ontworpen voor het reinigen van koud leidingwater.
1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

83 − = 79

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map