Regels voor het kiezen van afwerkingsmaterialen en technieken voor het decoreren van keukenwanden

Regels voor het kiezen van afwerkingsmaterialen en technieken voor het decoreren van keukenwanden

Regels voor het kiezen van afwerkingsmaterialen en technieken voor het decoreren van keukenwanden

De keuken is misschien een van de weinige plekken in het appartement waar experimenten met het combineren van verschillende afwerkingsmaterialen niet alleen mogelijk zijn, maar ze kunnen ook een zeer origineel resultaat geven. Aangezien de keuken aanvankelijk het bestaan ​​van verschillende zones met verschillende doelen veronderstelt, kunnen de wanden grenzend aan deze zones niet door één materiaal, maar door een grote verscheidenheid worden bijgesneden. Daarom kan de ontwerper tegeltegels combineren in verschillende maten, texturen en kleuren met behang of verf, textielcoating of houten en kunststof panelen. Een interessant en ongebruikelijk resultaat kan worden verkregen met decoratieve soorten gips en natuurlijke of kunstmatige steen.

Decoratief gips en hout in keukenontwerp verrijken de omgeving

Sierpleister in combinatie met de houten elementen van het interieur ziet er exquise en ongewoon uit

Soorten moderne keukens

Allereerst moet u beslissen of de keuken wordt geïsoleerd van andere gebouwen van het huis of appartement, of dat deze wordt gecombineerd met de woonkamer. In het eerste geval worden de ontwerpmogelijkheden beperkt door niets, in de tweede - bij het kiezen van een design kamer muren moeten we niet vergeten dat de keuken met gastenverblijf harmonieus moeten worden gecombineerd, en de overgang van het ene weefsel naar het andere moet zo onopvallend mogelijk zijn. Er zijn drie hoofdtypen keukens, en elke keuken in elk appartement verwijst precies naar een van hen.

 1. Werkkeuken - een ruimte die uitsluitend is bedoeld om te koken. Historisch gezien genieten deze keukens in ons land niet van een grote populariteit, maar in veel landhuizen en luxe appartementen van een groot gebied zijn al dergelijke gebouwen voorzien.

  Het interieur van de keuken vereist de meest noodzakelijke apparaten

  Keuken, alleen ontworpen om te koken, speciale lekkernijen in het ontwerp vereist niet, maar de elegante ligatuur van het plantaardige ornament is een goed decorelement geworden

  1
  1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
  Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

58 − = 57

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map