Keukenontwerp: nieuwe artikelen in 2017 en 70 foto's met stijlvolle interieurs

Keukenontwerp: nieuwe artikelen in 2017 en 70 foto’s met stijlvolle interieurs

Keukenontwerp: nieuwe artikelen in 2017 en 70 foto's met stijlvolle interieurs

Het trendy interieur van de keukens blijft nog steeds luchtig, en de grote ruimtes die de werkruimte verbinden met de eetkamer - dit is bijna de regel. Hoe zien professionals het ontwerp van de keuken in 2017? Moderne ideeën, fotoprojecten van tentoonstellingen bevestigen: de meest modieuze trends zijn laconiek in decoratie, een combinatie van complexe vormen, een overduidelijke prevalentie van minimalistische ontwerpen met verschillende heldere details. En ten slotte de terugkeer van halfvergeten trends: groen, natuurlijk hout in een specifieke verwerking en rokerig glas.

Retourneren van je favoriete trends: een nieuwe kijk op de vertrouwde elementen

De triomfantelijke terugkeer: de vertrouwde houten wandpanelen, gedessineerde geglazuurde tegels, bloemen en groenen, die al van kindsbeen af ​​bekend zijn, vinden hun plaats in de trends van de keuken van 2017.

keuken

Keuken 2017: combinatie van kunststeen, natuurlijk hout en retro decor

keuken

Moderne ideeën voor het keukeninterieur: veel hout, groen en open planken

Hout in decoratie: hit van 2017

Natuurlijk hout - het belangrijkste materiaal voor de decoratie van wanden, vloeren en plafonds in het ontwerp van de keuken. In 2017, de belangrijkste trend in de verwerking van hout - de afwijzing van onfatsoenlijke glans en exotische texturen. In modieuze keukens - panelen van gewone rassen (eiken, essen, grenen) in matte afwerking.

keuken

Natuurlijkheid in de trend: een boom in minimale verwerking

Modieuze texturen in het interieur van de keuken:

 1. Een licht houten plank op de vloer, blinde hoge kasten met matte deuren gemaakt van hout. De panelen, afgeschuinde randen, glanzende vernis - in het verleden.
keuken

Modern ontwerp - functioneel en laconiek

 1. Hout wordt gecombineerd met matte zwarte en grijze details. Rustieke afwerking is de favoriet van het seizoen. Hoe meer scheuren, hoe donkerder het bord, hoe beter.
keuken façade

Rustiek hout in geveldetails

 1. Het eiland en open planken zijn gemaakt van onbewerkte planken. In de mode, de geaccentueerde achteloosheid van de afwerking.
keukeneiland

Eiland van een oude boom

 1. Houten tegels als een schort, een wandpaneel van vloer tot plafond. Degenen die in 2017 besluiten om reparaties uit te voeren in de keuken, kunnen sparen door een enkel materiaal voor de wanden en de vloer te kiezen.
stijlvolle keuken

Eco-interieur: stijlvolle keuken

 1. Witgekalkt hout past perfect bij het meubilair in de stijl van de Provence, vooral in de trendy "luchtstroom" schaduw.
houten vloer

Witte houten vloer

Eigenaren van kleine trendy keukens worden aangeboden om tegelfineer in trendy tinten te gebruiken om geen kostbare centimeters van een beperkt gebied te verliezen.

houten tegels

Grijze houten tegels voor wanddecoratie

Favoriet groen in de keuken: niet-standaard manieren van tuinieren

Nieuw interieur in 2017 - veel groen. Kruidige kruiden, varens, gazongras en klimplanten moeten aanwezig zijn in elke stijlvolle keuken. Maar in plaats van traditionele vensterbanken, vinden bloemen de meest onverwachte plekken om te leven:

 • Verticale groene zones op de muren zijn een modern idee. Op de foto van het keukenontwerp - nissen met een groen verticaal tapijt en warme verlichting.
groene muren

Groene muren

 • In minimalistische keukens in eco- en Scandinavische stijl bevindt decoratieve tuja zich in het midden van het interieur. De versiering van de potten van het rondhout herhaalt het motief van het paneel - het paneel aan de muur.
keuken

Natuurlijkheid en strikte bestelling

 • In plaats van verveelde hangende kasten bieden ontwerpers een tuin van kruiden in dozen van goud hout. Groen contrasteert met de donkere kleuren van de muren, en correct plaatsen van de accenten zal een zacht warm licht helpen.
moestuin

Moestuin in plaats van de bovenste laag

 • Bij de planning van eilanden worden groene zones gebouwd in het midden van de functionele eilanden. Verse groenten - bij de hand.
keukeneiland

"Bewoond" eiland

 • Individuele planten worden geplant in stijlvolle potten. In lichte keukens is er altijd een plek voor groen: in gratis dozen, in nissen en zelfs op de planken van de kast.
keuken ontwerp

Varen in een ongelooflijke hoeveelheid in een ruime kamer

 • Groen in de installaties en achter het glas: in de verlichte nis achter het schort of op het terras.
bosjes-ballen in een nis

Decoratieve struiken-ballen in een nis

hoek achter een glazen deur

Groene hoek achter de glazen deur

Idee voor zomerkeuken: groene meertrappige boomgaarden van planten in potten.

keuken

Moderne zomerkeuken: de zee van groen

Bekend keramiek: honingraten en patronen

Foto's van het interieur van prachtige keukens tonen een ingetogen afwerking van de muren. De belangrijkste trend is de afwezigheid van plafondlijsten, meerlaagse structuren. De voorkeur gaat uit naar matte monochromatische wanden met de toewijzing van een van de oppervlakken met contrasterende afwerking - een paneel van steen of hout, of keramische tegels.

Onder de modetrends - een glanzende monophonic tegel met een bulkpatroon.

tegel

3D Tile

Klassiek keramiek, tegels van marmer met metselwerk in de vorm van een schaakbord raken niet uit de mode.

1
vloer

Zwarte en witte vloer

Een van de nieuwigheden voor de keuken - mozaïekvloeren van niet-standaard materialen. Bijvoorbeeld van hout of edel koper in verschillende tinten.

mozaïek

Koperen mozaïek

Ontwerpers combineren verschillende texturen en patronen van tegels om een ​​kamer te versieren. Aardewerk met een patroon wordt gecombineerd met roestvrij staal en schilderijen aan de muren.

keuken

Combinatie van keramiek, staal en complexe muurschildering

Keramiek met verschillende patronen verspreid, niet door het combineren van de tekeningen, en het creëren van een lappendeken, waarbij de deken wordt bedekt met een tegeltableau, meubelgevels en een deel van de vloer in het werkgebied.

tegel patchwork

Een strikte set en een heldere patchworktegel

Veelkleurig keramiek verdunt een effen wit interieur en als trending accenten kunt u groen toevoegen.

keuken

Modieus in fusion uit 2017

Nieuw: tegels in de vorm van zeshoeken. Metselwerk lijkt op honingraten van bijen, en het hoogtepunt van het interieur is het koppelen van de houten en keramische vloeren in de vorm van tegels.

vloer

De honingraatvloer in combinatie met een houten bekleding

Glazen planken en etalages

In modieuze keukens in 2017 verscheen opnieuw glas: in de vorm van planken, getinte doorzichtige gevels. Rokerige structuren worden verlicht door een zacht warm licht.

keuken set

De hele lijn is een headset met glazen gevels

Als alternatief voor modieuze dovengevels worden dit jaar hoge kasten met open glazen planken aangeboden.

open planken

Rookglas en open planken met warme gedempte achtergrondverlichting

Glasontwerpen vervangen met succes zware kasten van de bovenste laag. Spiegelende achterwanden van de planken verhogen het oppervlak visueel.

idee voor de keuken

Steen, glas en wit plastic: een gewaagd modern idee voor de keuken

Het interieur modieus maken en de standaard gevels van glazen behuizingen vervangen, is een uitstekende oplossing als u niet van plan bent om nieuw meubilair te repareren en te kopen.

keukenmeubilair

Gebogen glas in een frame van zwart plastic - een modetrend

Retro-interieurs en klassieke keukens combineren glas met geschilderde meubelfazen.

keuken

Idee voor retro- of Provence-stijl kamers

De glazen schuifdeur verbergt het werkgebied en in de kast voor matrassen liggen gematteerde vitrines naast de open planken.

keukenschort

Combinatie van stijlen en texturen

Trends in keukenontwerp: verplichte details van modieuze interieurs

Motieven van stylistische loft in de interieurmode - op de top van de golf. Metselwerk van oude baksteen en steen, grijs beton in plaats van werkbladen, bretels met karakteristieke metaalglans en nauwkeurige geometrie in de lay-out - de belangrijkste trends.

Steen en beton: toepassing in decoratie en meubels

Als de werkbladen van steen een klassieker zijn, zullen de stenen en betonnen gevels moeten wennen. Grijze stenen deuren gemaakt van composiet worden gecombineerd met houten gevels, metselwerk op de vloer.

keukenschort

Mode op natuurlijke facturen

Kunststeen wordt een populair "bouw" -materiaal voor stijlvolle sets: een onberispelijk oppervlak, eenvoudige verwerking en herschepping van elke vorm zijn de belangrijkste voordelen.

gevel

Stenen gevels, tafel en wanddecoratie "voor kaal beton"

Fans van gesloten kasten en monolithische oppervlakken zoals keukensets in een afwerking in één kleur zonder etalageruiten en externe accessoires.

meubeldesign

Ontwerp van meubels 2017: luxueuze beknoptheid

Gewaagde oplossing - tafelblad en gevels van gepolijst beton in toon met wanddecoratie.

eentonige keuken

Modieuze monochrome keuken

Onconventionele oplossingen voor opslagsystemen: in plaats van hangende kasten

Decorelementen en buitengewone keukenaccessoires vinden hun plaats in de schappen van scheidingswanden die voorwaardelijk ruimte delen. In een mode - hoge constructies van een vloer tot een plafond. Het formulier is:

 • Driehoekige scheidingswand met planken.
keuken

Het moderne idee om ruimte te delen in een open keuken

 • Een hoge kast.
kast met planken

Kast met planken en laden zonder deuren

Gebruik accenten en een lichte inrichting met bescheiden smalle planken en kleine nissen.

keuken

Het is moeilijk om te weten in de stijlvolle keukenruimte

Contrast-planknissen in eilandontwerpen en railsystemen voor compacte ruimtes.

sneeuwwitte set

Sneeuwwitte set met heldere details

Keukenapparatuur, gereedschap en accessoires verstoppen zich op betrouwbare wijze achter de dove gevels. In de modieuze meubels van 2017 - een technisch geavanceerde "vulling":

 • Intrekbare rozetten op het aanrechtblad, uitrolbare werkbladen.
keuken

Verborgen functionaliteit

 • Elke centimeter van de interne ruimte is betrokken.
keuken

Organisatie van de interne ruimte van kasten

 • Verkapte sokkels voor kleine spullen.
minidozen

Mini-laden vouwen

Geometrie: een ongewone kijk op de headset

Interessante nieuwigheden van meubels voor de keuken in 2017 - lineaire modulaire headsets met afgeronde hoeken in de stijl van de jaren 50 en 60 van de vorige eeuw.

keuken

Interieur voor degenen die niet van de strenge geometrie en kilheid van de steen houden

De gevels zijn doof, zonder decoratie, met minimale of verborgen accessoires. Afwerking - mat plastic of email.

keukenmeubilair

Modieus meubilair

De lay-out van het lineaire eiland verliest ook geen terrein. Loniconsuites in één stadium in combinatie met een functioneel eiland zijn nog steeds relevant. Meubelgevels van het lagere niveau veranderden de configuratie: in plaats van slingerende smalle deuren - brede horizontale voetstukken.

keukenmeubilair

Meubilair in één laag en een groot eiland

De favoriet van het seizoen is een complexe geometrie op meerdere niveaus. Sets met gevels van natuurlijk hout en fineer zijn mat.

multilevel oppervlakken

Superstructuren en oppervlakken met meerdere niveaus

Kunststof gevels combineren met monotone eilanden, verbonden met eettafels van kunststeen.

keukenkast

Meubels met een bovenste laag en een complex eilandontwerp met een tafel

Tweedelige sets - niet-standaard vorm, met een gemarkeerde bovenste laag, die verder gaat dan de randen van de onderste lijn van meubels.

modieuze meubels

Niet standaard modieus meubilair

IKEA: budgettaire incarnaties van ontwerpideeën

Nieuw 2017 in IKEA - een systeem van modulaire keukenafmetingen. Op basis van één enkel modulair systeem, kunt u elke set samenstellen:

 • Met geschilderde houten gevels in retrostijl:
keukenmeubilair

Witte meubels en heldere details in modieuze kleuren

 • Compacte kit in traditioneel formaat:
gevels

Gevels van Budbin

 • Modieus meubilair voor een kleine keuken in een moderne stijl:
gevel

Veddingevoorgevels

 • Een stijlvolle set met een eiland voor een keuken / eetkamer:
keuken

Optie voor ruime kamers

 • Creëer een uniek ontwerp op zolder:
gevel

Budget gelamineerde gevels en open structuren

Kleuroplossingen: heldere accenten en discrete monochroom

Ingekleurde grijze en zwarte interieurs in 2017 verdunnen oranje tinten. De modieuze kleur van de keuken is warm oranje, in de kleuren pompoen en hout. Een andere favoriet van ontwerpers is het blauw in de grijs-blauwe koele schaduw en de rijke donkere rivieroever.

Modieuze kleuren

Modieuze kleuren en texturen

Antraciet en matgrijs: de populairste kleur

Grijze kleur - in de trend in alle kleuren. Van koud licht, de kleur van natuursteen tot de vloer van een glanzend donker antraciet. Stijlvolle ideeën:

 1. Combinatie van verschillende tinten van dezelfde kleur in de kamer.
keuken

3 grijstinten in een ruime keuken

 1. Halfzachte blinde gevels van antraciet kleur.
gevel

Focus op kleur

 1. Mat geverfde MDF-gevels in de retro-keuken.
kabinet

Stijlvolle oplossing: hoge kasten en een combinatie van zwart en grijs

 1. Combinatie van texturen en tinten: natuurlijk hout op de muren en decoratie van de headset, grijze gevels en stenen vloer.
keuken set

Hout en antraciet: een winnende combinatie

Zwart keukenbinnenland

In de strenge zwarte keukens in 2017 zijn er trendaccenten in modieuze kleuren:

 • Groen op de achtergrond van een matzwarte muur en meubels ziet er luxueus uit.
zwart meubilair

Zwart modieus meubilair en helder groen

 • Koperen binnenoppervlakken van de lampenkappen creëren een stijlvol accent op de houten tafel in felle kleuren.
keuken

Warm licht en natuurlijk hout

 • Transparant glas, bewegende donkere, monofone oppervlakken.
keuken

Op een donkere achtergrond - glas en greens

Warm oranje: de kleur van pompoen en goudbruin hout in modieuze keukens

Een keuken in de kleur van een rijpe pompoen is dit jaar een noviteit. Heldere en warme kleuren worden met succes gecombineerd met details uit hout, steen en chroom.

keukenmeubilair

Helder meubilair met semi-matte gevels van complexe vorm

Budgetoplossing - een modulaire kit met een plastic afwerking. Een hoogtepunt is de transparante oranje stoelen en het keramische decor.

keuken ontwerp

Oranje en wit

En als de felle kleur te opdringerig lijkt, kunt u een paar oranje details aan het discrete interieur toevoegen.

keuken

Matgrijs en oranje glanzend: een geslaagde combinatie voor compacte appartementen

keuken interieur

Designer-interieur met modieuze details

Blauwe schaal: lucht grijsblauw en verzadigd blauw

Lichte tint grijsblauw - een van de meest modieuze kleuren van het seizoen. Ontwerpers kiezen het voor het afwerken van muren, waardoor meubels in klassiek wit worden achtergelaten.

keuken

Wall-nadruk

Wit keukenmeubilair met gladde gevels contrasteert met blauwe muren, hout en heldere textieldetails.

keuken

Modern idee: donkere muur - achtergrond voor witte meubels

Met heldere fusie meng je kleuren en texturen: aan de muur - een mozaïek, meubels - in fel blauw en lampen - in een modieuze gele tint.

keuken

Alle trends in één interieur

Vet besluit - om zowel natuurlijk hout als glanzend blauw plastic te gebruiken.

keuken set

Interessante combinatie: hout en kunststof

Modieuze oplossingen voor kleine keukens

7 moderne ideeën voor een kleine keuken:

 1. Hoeksets met kleine hangende kasten in verschillende vormen. De combinatie van heldere en heldere details zal de ruimte niet overbelasten, en gesloten gevels creëren de illusie van ruimte.
schuine set

Nieuw: modulaire hoekset

 1. Een combinatie van glanzende en matte oppervlakken in rustige lichte tinten. Minimale inrichting en extra onderdelen, panelen en apparaten - gemaakt van roestvrij staal.
keuken

Hightech: roestvrij stalen glans en lichte meubels

 1. In kleine keukens met een lineaire lay-out is het voldoende om een ​​trendy wandpaneel toe te voegen in de kleur van de rustieke boom.
reeks

Witte suite en wandpaneel: trendy interieur 2017

 1. Onder de interessante en frisse ideeën zijn eiland mini-keukens. De meubellijn aan de muur wordt met verminderde diepte gekozen om een ​​halve meter ruimte vrij te maken. En het eiland dient als een volledige eethoek.
eiland

Idee met een eiland voor een kleine kamer

 1. In een lage kamer met een klein raam kun je een klassieke lay-out opofferen. De technologie is ingebouwd in de kast en het werkgebied bevindt zich op het oppervlak van het eiland, in de diepte zijn er ruime kasten voor keukengerei.
keuken

Minimalisme met smaak in een beperkt gebied

 1. Het werkgedeelte met meubels is best geschikt om te verhullen in een nis achter het schuifsysteem: een oplossing voor compacte studio's.
backlight

Hoogwaardige meubels in een kleine nis met verlichting

 1. "Naakte" ramen en het gebruik van elke centimeter van het gebied - een stijlvolle en ergonomische micro-keuken.
lay-out

U-vormige lay-out

Meubels kiezen, herstellingen plannen en zorgvuldig nadenken over het ontwerp van uw favoriete keuken, geven de voorkeur aan de optie, die stijl, ergonomie, functionaliteit combineert. Besteed aandacht aan de materialen: kies voor gevels die gemakkelijk te reinigen zijn. Vermijd een buitensporig aantal open planken en decorelementen - het is beter om slechts een paar stijlvolle en stijlvolle items te kiezen.

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 16 = 22

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map