Is het de moeite waard om het oranje behang in de keuken te lijmen: de mening van de ontwerper en fotofeiten

Is het de moeite waard om het oranje behang in de keuken te lijmen: de mening van de ontwerper en fotofeiten

Is het de moeite waard om het oranje behang in de keuken te lijmen: de mening van de ontwerper en fotofeiten

"Ik kleur het hele licht in mijn favoriete kleur - oranje hemel, oranje zee, oranje greens, oranje kameel! .. - wie van ons kan dit grappige liedje niet onthouden? Maar in feite gebruikte haar heldin bewust zo actief deze heldere en levenbevestigende kleur. Als je je humeur onmiddellijk wilt verbeteren en positieve dingen tot leven wilt brengen, welke kleur is hier dan het meest geschikt voor ?! Natuurlijk, oranje! Alsof het een slokje vers sinaasappelsap is, kan een fel oranje moed geven en ontdaan zijn van depressieve, deprimerende gevoelens. Ontwerpers zijn dol op het gebruik van oranje voor het interieur van moderne appartementen, vooral oranje behang in de keuken is zeer aantrekkelijk.

Oranje in de keuken is als een keel van oranje fris - verkwikkend en fris

Als een slokje vers geperst sinaasappelsap is een fel oranje in staat levendigheid te geven en de depressieve, deprimerende gevoelens te verwijderen

Waarom is de zon "oranje" geschikt voor de keuken?

Het vermogen van een oranje kleur om een ​​persoon een vreugdevolle stemming terug te geven, warm te zijn, een last van zonne-optimisme te geven en de meest wanhopige melancholie te verspreiden, is bij iedereen bekend. Niet iedereen weet echter dat de oranje kleur een unieke eigenschap heeft om de eetlust te verhogen en het verteringsproces het meest positief te beïnvloeden. Daarom is er niets verrassends in het feit dat de aanbevelingen van de deskundigen op het gebied van lichttherapie op de planken voor de keuken om behang kiezen voor de muren van de "solar" kleur of tint om dit te gebruiken voor borden en tafelkleden. Als je een attent persoon bent, heb je waarschijnlijk gemerkt dat ontwerpers voor veel interieurcafés oranje op de meest actieve manier gebruiken, wat natuurlijk ook niet per ongeluk is. In zo'n café, waar je vrolijkheid en vrolijke stemming vindt, zullen bezoekers zeker nog keer op keer willen terugkeren!

In het moderne minimalisme ligt de nadruk op het kleurenschema van het interieur

Oranje optimisme in het moderne minimalisme manifesteert zich in alle pracht

Is het de moeite waard om oranje behang in de keuken te gebruiken?

Wat moet je onthouden wanneer je besluit om oranje behang voor de keuken te kiezen?

  • Muren van oranje kleur - een uitstekende keuze voor die gezinnen waar kleine kinderen zijn. Heel vaak is het moeilijk om kinderen te overtuigen om correct en in overeenstemming met het regime te eten, en dan zal Orange enorm helpen ouders - zijn vermogen om de eetlust en "lokken" prikkelen naar de keuken om te eten, erg handig.
Oranje in combinatie met andere kleuren wordt zeer gewaardeerd voor een positieve emotionele stemming

Oranje kleur geeft een opgewekt humeur aan een persoon, verwarmt het, geeft de leiding over zonne-optimisme en verdrijft de meest hopeloze milt!

  • Maar degenen die periodiek op een dieet "zitten" en proberen hun dieet te beperken, een rijke sinaasappel kan geen goed werk doen. Ons advies: geef fel oranje muren op ten gunste van meer bescheiden zand en lichte perzik.
In de ruime keuken verschijnt oranje in al zijn heldere schoonheid

Voor een rijke, rijkoranje kleur heb je ruimte en een breed panorama nodig, dan speelt het alle tintenrijkdom af

  • Oranje behang - niet voor kleine, krappe keukens. Voor deze rijke, rijke kleuren hebt u een ruim en breed panorama nodig. En hoe zit het met degenen die niet kunnen bogen op een ruime keuken? Oranje weigeren? Niets van deze soort! De oranje kleur heeft immers verschillende tinten en ze hebben allemaal dezelfde nuttige en soms genezende eigenschappen. Voor de muren van een kleine keuken is heel geschikt behang zal zachte terracotta, perzik, oranje, crème en zalmtonen zijn.
Zachte oranje tinten zien er beter uit in een kleine keuken

Voor een kleine keuken is het beter om een ​​behang met zachte terracotta-, perzik-, sinaasappel-, crème- en zalintinten te kiezen

  • Met welke decoratiestijlen kunt u oranje behang gebruiken? Dit, vooral, een minimalistische (en Japanse onder hen), de stijl van "etnische" (bv, Mexicaans, elke Oosters), art deco, pop art en avant-garde. Deze kleur is minder geschikt voor klassieke interieurs, maar in de vorm van terracotta of zalm is het redelijk acceptabel.
Als achtergrond voor de keuken is de oranje kleur vooral goed

Oranje behang in een minimalistische Japanse keuken dient als een uitstekende achtergrond voor een kleine hoeveelheid meubels

  • Een zeer harmonieuze combinatie van oranje behang en keukenmeubilair met rieten elementen - stoelen, kluisjes met rotan-inzetstukken en rieten matten. En als je aan het interieur meerdere panelen of driedimensionale schilderijen met gedroogde bladeren of bloemen toevoegt, creëer dan in de keuken een prachtige lyrische herfststemming.
Om de oranje kleur beter te laten zien, is het de moeite waard om een ​​gestructureerd behang te kiezen

Getextureerd oranje behang in het interieur van de keuken benadrukt verder de rijkdom en diepte van deze kleur

Behang oranje in het interieur van de keuken: succesvolle combinaties

Wat is de beste manier om oranje behang te presenteren? Elk element van het interieur kan niet afzonderlijk worden beschouwd, alles moet in een enkel ensemble in aanmerking worden genomen. Dit wordt ons duidelijk aangetoond door oranje behang - ze hebben tenslotte alleen keukenmeubels met een bepaalde kleur nodig.

Helder oranje muur is ontworpen om te dienen als een accent in het interieur van deze keuken studio

De accent oranje muur in het grijs-crème interieur van de keukenstudio neemt onmiddellijk de rol aan van een belangrijk decorelement

Onthoud een eenvoudige ontwerpregel - oranje is niet compatibel met koude tonen, want in combinatie is het beter om warme tinten te gebruiken.

Het is mogelijk om alle functies van oranje te benadrukken met behulp van natuurlijk hout en andere warme tinten

Oranje mengt goed met warme tinten en met een natuurlijke boom

Het is erg mooi en vandaag ziet de keukenset met een zachte pistachekleur er heel actueel uit, waarna het oranje behang gewoon schijnt.

Een charmante combinatie van sinaasappel en pistache zal nog lang in uw geheugen blijven hangen

Maak vrienden met sinaasappels met pistachenoten - deze ongewone combinatie heeft een unieke charme

Groene kleur en oranje - voor de keuken de beste combinatie, en in de meest verschillende variaties. "Waarom?" - u vraagt: "Wat is het geheim van zo'n succesvolle symbiose?". Misschien herinnert ons aan een mand met fruit - sinaasappelen en mandarijnen, de bladeren bewaard en takjes, met sappige appels en rijpe perziken. Dat is de reden waarom voor de inrichting van de keuken met oranje muren, fruitmotieven prachtig zijn - in gerechten, kleine souvenirs, schilderijen aan de muren.

Voeg de keuken van individualiteit toe door heldere insluitsels te gebruiken, bijvoorbeeld oranje en lichtgroen

Sappige vlekken van groen en oranje in het laconieke interieur van de grijs-witte keuken geven het interieur individuele kenmerken

Niet onderdoen voor de groene tinten en grijze tinten, gemaakt in grijze kleur, de keuken is perfect gearceerd met oranje.

Het contrast van oranje met zwart ziet er spectaculair en stijlvol uit

Helder oranje muur zal het interieur van de achromatische keuken doen herleven

De keuken, waarin meubilair van zeer lichte, bijna witte kleur grenst aan oranje muren, is interessant en fris. In dit geval ziet het wit er helemaal niet koud en "ziekenhuis" uit, het is zeer succesvol overschaduwd door de sinaasappel en geeft een deel van zijn zonnelading weg.

Het interieur van deze keuken is gebouwd op een contrasterende combinatie van wit, zwart en oranje

Oranje muren passen perfect bij meubels die heel licht, bijna wit zijn

1

Zeer interessant "acteren" op elkaars oranje muren en crèmekleurig keukenmeubilair. Als wit de sinaasappel "doet gloeien", dempt de crème het, maakt het kalmer.

Als de sinaasappel te helder lijkt, kan deze worden verdund met pasteltinten van keukenmeubilair

Crèmemeubilair dempt de oranje muren en maakt ze rustiger

Elke ontwerper zal je vertellen dat het hoofddoel van oranje is om felle accenten te plaatsen. Als de belangrijkste, dominante kleur oranje moet heel voorzichtig worden gebruikt, anders krijgen we, in plaats van opgewektheid en optimisme, vermoeidheid en irritatie. Om dit te voorkomen, luistert u naar het advies van professionele binnenhuisarchitecten en decoreert u het interieur op de juiste manier!

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

55 − 50 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map