Kuinka keittiössä on mukava ja mukava: käytännölliset huonekalut ja käytännön ajatukset

Kuinka keittiössä on mukava ja mukava: käytännölliset huonekalut ja käytännön ajatukset

Kuinka keittiössä on mukava ja mukava: käytännölliset huonekalut ja käytännön ajatukset

Keittiö on erityinen paikka jokaiselle kotitaloukselle. Se voi innostaa kulinaarisia mestariteoksia, kerätä herkullista illallista perheelle tai meluisa yritys tai tulla syrjäiseksi paikkaksi, jossa on niin miellyttävää rentoutua hiljaisuudessa tuoksuva teetä tai kahvia. Siksi kotiin rakentamiseen käytetään paljon työtä ja rahaa. Ja jos unelmoit mukavasta ja todella mukavasta keittiöstä - käytännöllisiä ideoita, valokuvia onnistuneista sisätiloista ja alkuperäisiä suunnitteluratkaisuja, jotka auttavat sinua!

Keittiökaappien oikea järjestely

Monet meistä koristelevat keittiötä vapaan tilan periaatteella, asettaen peukalot ja kaapit kauniisti, kompaktisti mutta joskus täysin toimimattomiksi. Tämän seurauksena huone muuttuu kuntosaliksi, jossa ruoanlaittoon sinun täytyy tuulella kunnollinen mittarilukema. Siksi ehdotamme tarkastella perussääntöjä ergonomian, joka auttaa ratkaisemaan ongelman, miten tehdä mukava keittiö ilman turhia liikuntaa.

pöydälle

Työtaso, jossa säädettävä korkeus erilaisten prosessien mukavaan toteutukseen

keittiö

Keittiö, jossa rakastajattarilla on kaikki käsillä

Ensinnäkin, pidämme huolta huonekalujen asianmukaisesta järjestelystä. Tätä varten meidän on laskettava, mitä algoritmeja yleensä seuraamme ruoanlaittoon. Tällaisen luettelon jälkeen tulee intuitiivisesti selvää, missä järjestyksessä kalusteet rakennetaan kodinkoneiden kanssa, niin että kypsentämisprosessi tulee mahdollisimman nopeaksi ja mukavaksi.

 1. Valitsemme tarvittavat tuotteet - säilytyskaappi ja jääkaappi.
 2. Teemme alustavaa koulutusta (minun, puhdas, leikattu, kolme) - työtilan vieressä oleva pesuallas, alla - roskakori. Lähellä on tarpeellista järjestää kaappeja tai kaappeja astiat, ruokailuvälineet ja erilaiset apulaitteet. Veitsiä varten voit valita paikan, jossa on magneettinauha seinään juuri leikkauspinnan yläpuolella.
 3. Prosessimme (kokki, paistaminen, höyry, pata) - upea kolmio uutteita, levyt ja uunit sijoitetaan tavallisesti toistensa alle, pyramidi. Mutta jos keittiön mitat sallivat, uunin alla on mahdollista jakaa erillinen paikka keskilinjalle - on paljon helpompaa ladata / ottaa ruokia ja valvoa niiden valmistuksen prosessia. Tietenkin tällainen kastelu on mahdollista vain itsenäisten sähköuunien avulla.
 1. Peitä pöydän ateria - vaikka on kätevää sijoittaa pöytä keskelle huonetta (ja lähellä työtasoa ja istua mukavasti), eikä kaikilla keittiöillä ole niin paljon vapaata tilaa. Siksi useimmiten ruokailutila sijaitsee kompakti kulman takana.
uuni

Sisäänrakennettu uuni moderniin keittiöön

keittiö

Esimerkki ergonomisesti suunnitellusta keittiöstä

Olemme harkinneet huonekalujen vähimmäismäärää, joka muodostaa mukavan keittiön. Ja yöpöytää, kaappia, kynätilaa ja muita huonekaluja voi lisätä harkintasi mukaan, jos vain tilaa riittää. Mutta jos haluat luoda kulinaarisia mestariteoksia tilavassa huoneessa, niin laakoninen minimalismi on ihanteellinen ratkaisu nykyaikaisen ja toimivan sisustuksen luomiseen.

keittiö

Yläosastojen epäonnistuminen suurentaa huoneen suuresti

Vihje! Kun suunnittelet keittiön huonekalujen ulkoasua, huomioi ajatus "työskentelykolmiosta". Kolme päävyöhykettä - uuni, pesuallas ja jääkaappi - on sijoitettava niin, että niiden väliset viivat muodostavat kolmionmuotoisen. Jos "kulmat" sivujen välinen etäisyys vaihtelee 1,2-2,7 metrin välillä, emäntä on kävelymatkan päässä kaikesta, mitä tarvitset peruskäyttöön.

"Working Triangle" keittiön sisätiloissa

keittiötilat

Pääkaupunkialueiden majoitusvaihtoehdot

Erilaisten välineiden, tuotteiden ja laitteiden ergonomisen säilytyksen salaisuudet

Jotta et kiirehtisi keittiössä etsimällä oikeaa laitetta ja ettei sekoita tilaa lukemattomien lukkojen / hyllyjen kanssa, kannattaa ajatella ennen huonekalujen toiminnallista "täytettä". Siksi nykyään monet haluavat tehdä mittatilaustyönä toimivista keittiökalusteista valmiita ratkaisuja astioiden ja sisäänrakennettujen laitteiden kompaktiseen sijoittamiseen.

kaappi

Toimiva kaappi ruoan, mausteiden ja pienten keittiöiden säilytykseen

Vihje! Monia järjestelmiä voidaan yhdistää tavallisiin säilytyslokerot / yöpöydät, jos hankit erikoiskiinnikkeet. Joten vaikka et haluaisi vaihtaa tavallisia huonekaluja uuteen, harkitse valikoimamme mielenkiintoisia ratkaisuja, ehkä heidän joukossaan on ajatus jo valmistetun keittiön uudistamisesta tai ... innoittamasta uudella remontilla.

keittiö

Moderni keittiö, jossa huomaavainen ergonomia

Laatikoiden muutokset

Pitkän tunnetun keittiökalusterian, joka helpottaa pienten välineiden säilytystä, on perinteisiä laatikoita. Mutta nykyaikaiset teknologiat eivät pysy paikallaan, joten nykyään näitä huonekaluja ei voi yksinkertaisesti kutsua yksinkertaisiksi - niillä on luotettavat liukumekanismit, jotka pitävät helposti massiivisen hyllyn ja kaiken sisällön avoimessa asennossa.

Lisäksi valmistajat nauttivat edelleen kauneuden ja mukavuuden tuntevista uusista alkuperäisistä muodoista, luotettavista materiaalien jäljitelmistä, ergonomisista välikappaleista ja tietenkin tyylikkäästä suunnittelusta.

laatikot

Laatikot ovat yksinkertaisesti korvaamattomia modernissa keittiössä

Seuraavat ovat kätevimmät tallennusjärjestelmät:

 • Tilava laatikko, jossa on stand-delimiters. Tämä on roskasäiliöiden saaliita ja poikkileikkausta erilaisille irrallisille tuotteille sekä lisälaitteiden pidin - melua, hyllyjä, vanteita, spatuleja ja muutamia kymmeniä käyttökelpoisia laitteita. Erilaiset julkisivut, koot ja kiinnitysjärjestelmät mahdollistavat tällaisten laatikoiden rakentamisen käytännöllisesti missä tahansa keittiössä tai yhdistää omalla harkintansa ainutlaatuisilla moduuleilla. Ainoa asia jäljellä on luotettava laite sivuttaisten oppaiden, joiden avulla laatikko voidaan vetää ulos lähes pysäyttää ja turvallisesti korjata sen avoimeen asentoon. Ihanteet sisäänvedettävien järjestelmien toiminnalliseen käyttöön:
mausteen laatikko

Laatikko mausteisiin

lokero

Irrotettava säiliö roskasäiliöihin

järjestäjä

Keittiövälineiden järjestäjä

lokero

Erillinen lokero suurille levyille ja lokeroille

delimiters

Laatikossa olevat erotimet voidaan asentaa ja toisistaan ​​riippumatta

 • Astiat ja muut keittiövälineet kaksoisosastoon. Koska jakajien läsnäolo ja ylimääräinen laatikko, joka ulottuu päälaitteen yläpuolelle, pieni laatikko sisältää monia pieniä lisävarusteita. Jokaiselle laiteryhmälle on paikka, sinun ei tarvitse mennä läpi kaiken sisällön löytääksesi tarvitsemasi asian. Ja yläosaa voidaan käyttää erilaisten pienien asioiden säilyttämiseen: canner-veitset, mausteet, kulinaariset harjat jne. Esimerkkejä kaksinkertaisista laatikoista:
 • Messuhuone. Syvä ja leveä, joka on varustettu pystysuorilla tukipyörillä ja väliseinillä, tekee levyjen, kulhojen, kattiloiden ja pannujen varastoinnista entistä paremmin ja turvallisemmiksi. Jakajien kanssa säilytysastiat ovat paljon käteviä:
G16
G17
G18
G19
g20
G21
 • Korit ja verkot. Tilava ja kapea, litteä ja syvä - niitä voidaan käyttää kompaktiin paikkaan kaikesta, mikä voi olla hyödyllistä mukavassa keittiössä: vihanneksista, hedelmistä ja erilaisista päivittäistavaroista astiastoihin, kotitalouskemikaaleihin ja tekstiileihin. Täytettävien korien ja verkkojen tyypit erilaisiin esineisiin:
G27
G26
G25
G24
G23
G22
 • Kulmajärjestelmät. Täyteen täytä näennäisesti vailematon ja epämiellyttävä paikka, jossa on vaikea vaivata vakiokaapissa tai laatikossa. Onko monimutkainen, mutta samalla toimiva muotoilu. Kulmavyöhykkeiden järjestelyn vaihtoehdot:

Irrotettavat järjestelmät ja rakenteet

Tavallisten yöpöydät, joissa on laatikot, vaikka muutettuina, on myös muita nykyaikaisia ​​sisäänvedettäviä järjestelmiä. Ne voidaan ottaa kirjaimellisesti minkä tahansa keittiön alle riippumatta koosta ja kokoonpanosta. Siinä se osoittautuu käteväksi ja käytännölliseksi!

 1. Rahti - pystysuora kaappi, jossa etupaneeliin sisäpuolelta on kiinnitetty hyllyt, korit tai ristikkoraketit. Tämä järjestelmä jättää kuulokkeen täysin syvyyteen, jonka ansiosta kaikki siihen tallennetut asiat ovat kaksisuuntaisia.

Lastien mitat: leveys - 15-90 cm, korkeus - 16 cm ja kattoon asti, syvyys - noin 50 cm (huomio myös asiakkaiden toiveet). Tällaiset kaapit voidaan rakentaa mihinkään tyhjään tilaan, joten ne ovat ihanteellinen ratkaisu, kun keittiön konetta suunniteltaessa standardipylväiden leveys ei riitä kaikkien seinän tilan käyttämiseen. Tavarajärjestelmät - kätevä ja toimiva:

1
G33
G32
G31
G30
G29
G28
 1. Kulmakaapit, joissa on liukuva järjestelmä hyllyillä tai koreilla. Tällaisille huonekalujen valmistajille on tarjolla kaksi vaihtoehtoa mekanismeille. Ensimmäinen karuselli, kun ruudut kiinnitetään yhteiseen akseliin, oven ollessa auki, ne voidaan lähes kokonaan työntää ulos. Ja tekniikka - veturi. Tällöin korit kiinnitetään myös toisiinsa (vaunu), joten yöpöydälle kannattaa avata, kun hyllyjen ensimmäinen osa jättää ja vetää niitä takanaan. Liukuvien "liikenneympyröiden" lajikkeet:
G34
G35
G36
G37
G38
G39
 1. Keittiöpylväät - monikäyttöiset säilytysjärjestelmät, jotka on onnistuneesti peitetty korkeiden kaapin oviaukojen taakse. Ja mallit voivat olla hyvin erilaisia:
 • vain poistua kokonaan (lastiperiaate);
 • Käänny 90 asteen kuluttua, mikä helpottaa verkkoon tallennettujen esineiden käyttöä.
 • Muodosta monimutkainen järjestelmä pyörivillä kehyksillä ja hyllyillä;
 • avata "tuuletin", miehittää koko avoin oviaukko.

Keittiöpylväät - kaikki tunnetut lyijykotelot:

Lisää sarakekaapissa pinottavia kohteita ja muita säilytysastioita ovissa. Tällaisen laajan valikoiman eri mekanismeja, kysymys siitä, miten keittiössä on mukava, ratkaistaan ​​helposti ja yksinkertaisesti.

G42
G41
G40
 1. Laskuhyllyt - tällaisten laitteiden mekanismi voi olla joko kokonaan manuaalinen tai automaattinen mekaaninen. Nyt sinun ei tarvitse nukkua tai käyttää tuolia saadaksesi mitä tahansa kaapin ylimmältä hyllyltä. Voit vetää hyllyn tai painaa painiketta / kytkin ja se tulee alas sinulle. Mobiilihyllyn järjestelmät:
G42
G43
G44

Joustavat seinätarvikkeet

Jos olet tottunut pitämään tarpeellisimmat välineet käsillä tai kaappeissa, ei ole tarpeeksi tilaa erilaisille lusikoille - keittimet - seinätelineet auttavat ratkaisemaan tämän ongelman.

lajit:

 • Katto - ontto putki mihin tahansa osaan ja pituus on asennettu seinään tai julkisivun puolelle kaappien ja se on ripustettu erilaisia ​​keittiö pieniä asioita. Järjestelmä voi täydentää tavanomaisia ​​koukut, ripustimet muotoinen S, mini hyllyt (mesh korit), renkaat tai pidikkeet mausteita ja paperipyyhkeitä, lasin ja muita hyödyllisiä Keitto kupit kastryulek, wokit, kuorimet, nastoja, kauhat, sakset, ja muut keittiötarvikkeet. Kaiteet voidaan valita mihin tahansa sisätiloihin:
g47
G46
G45
 • Metalliesineiden magneettikotelo asennetaan myös seinälle tai julkisivuihin työalueen lähellä. Käytä sitä useammin telineenä ja saksilla, vaikka voit ripustaa ja puristaa mausteita tai pulloja - jos vain pistokkeet valmistetaan metallista.
 • Rei'itetty näytön keittiö esiliina ja vuori oveen huonekalujen - reikään paneelin sopivalla tavalla liittää erilaisia ​​haltijoiden, tulos ei ole vain toiminnallinen suunnittelu, vaan myös epätavallinen sisustus.
G48
G49
wwww.foto-kraemer.de

Tärkeää! Älä unohda, että paljon pieniä koristeita tulee käyttää varoen, muuten huone voi saada epätyypillistä, epätyypillistä ulkonäköä. Siksi kaikkien avointen varastointijärjestelmien on oltava ihanteellinen järjestys ja puhtaus.

Alkuperäiset moduulit alikäytössä oleville tiloille

Monia malleja (kulmasälejä, "karusellit", sisäänvedettävät lastit) voidaan rakentaa tasaisiin paikkoihin epämukavaksi tavallisten keittiökalusteiden ja jalustalevyjen asettamiseksi. Ergonomisessa keittiössä löytyy sovelluksia myös tilaa, jota ei käytetä vesijohtojen asennuksen tai standardin sisustuksen jälkeen.

 1. Pesualue. Koska kupera pohja vaipan ja putken kaappiin altaan alla yleensä on tilaa vain bin tai harvoin käytetyt astiat. Ja tässä avuksi luovia ideoita ja modernia teknologiaa: U-muotoinen ulosvedettävä laatikkoa, vedettävä merkitsee kodin kemikaalien ja jätteiden kontit, pieni taitto hyllyt eri asioita mukava sallivat tehokkaammin hävitä tyhjää tilaa.
G52
G53
G54
 1. Irrotettavat elementit. Tällaiset päätökset arvostetaan pienkoneiden omistajilta, joissa meidän on taisteltava joka puolelta ilmaista tilaa. Alkuperäiset ja toimivat mallit eivät ainoastaan ​​sisusta sisustusta, vaan myös korvaavat massiiviset kalusteet, joilla ei ole aina tilaa pienessä huoneessa.
leikkuulauta

Leikkuulauta, jossa on jätehuollon reikä

pöydälle

Irrotettava pöytälevy

snackbaari

Snack-pöytä pehmeillä istuimilla

huonekalut

Lemmikkieläimille varattu alue

 1. Pyörivät rakenteet. Tämä voi olla liikenneympyrään suspension alla kupit, lasit tai jalustaa monitasoinen hyllyt - mikä tärkeintä, että laitteet mahdollistavat järjestää asioita ja kompakti, ja kestävät sisustustyyli.

Avaa "liikenneympyrät" baaritelineelle

hyllykkö

Siirrettävät hyllyt pystysuorassa pidikkeessä

Mukava keittiön alueellinen valaistus

On vaikea kuvitella nykyaikaisia ​​viihtyisiä keittiöitä ilman monitasoista valaistusta - toisin kuin toisissa huoneissa, yksi keskuskattokruunu ei ole luvallista. Useimmat ruoanvalmistus- tai puhdistusprosessit edellyttävät hyvää valovirtausta, joka saadaan oikein sijoitettujen valaistuslaitteiden ansiosta kullakin toiminnallisella alueella. Ja älä unohda luovuutta - loppujen lopuksi valaistus ei ole vain käytännöllinen, vaan myös koristeelliset elementit, jotka antavat keittiön mukavuuden ja mukavuuden.

Tärkeää! Monitasoista valaistusta suunniteltaessa huolehdi jokaisen vyöhykkeen erillisestä liitännästä - muuten säteilevä keittiö heijastuu vaikuttavaan sähkölaskuun. Lisäksi jokaisen linjan kytkin on sijoitettava laitteen valaistuun alueeseen (lukuun ottamatta keskitettyä valaistusta) - tämä on sekä käytännöllinen että kätevä.

5 paikkaa keittiössä, joka ei voi tehdä ilman ylimääräistä valoa:

 1. Ylävalaistus - korvata perinteisen kattokruunu, joka sijaitsee huoneen keskellä, tuli kätevämpiä ja ergonomisempia valonheittimiä, jotka voidaan sijoittaa keittiön ympärille ja jopa huonekaluille.
kalusto

Kohdevalot ovat välttämättömiä modernissa keittiössä

 1. Ruokailutila - pöydän yläpuolella on paikka alkuperäisille perämoottoreille tai seinätelineelle, jossa on lämmin muttei valo. Ne luovat erityisen tunnelman romanttiselle illalliselle tai intiimeille tapaamisille ystävien kanssa. Alkuperäinen näyttää ja väärä ikkuna tai lasipaneeli, jossa on valaistus.
taustavalo

Kohdevalaisin työalueella ja pöydän yläpuolella olevat riippuvalaisimet

ruokailutila

Ruokailutila varustetaan väärällä ikkunalla

 1. Työpinta - monissa nykyaikaisissa kuulokkeissa on jo mahdollista asentaa halogeeni- tai loistelamppuja, jotka sopivat täydellisesti pöytälevyn ja pesualtaan valaisuun. Kun ei ole aukkoja, voit leikata ne kaapin pohjalla käsin, asentaa litteä loistelamppu tai kiinnittää LED-nauha. Jos aiot asentaa lasiseinän keittiön esiliinalle, voit myös asentaa taustavalon useisiin toimintatiloihin.
työalueen valaistus

Sisäänrakennettu työalueiden valaistus

LED-nauhan valo

LED-nauha taustavalona

esiliina

Lasi esiliina - kaunis ja käytännöllinen

 1. Lautanen - Useimmiten pakoputkisto sijoitetaan keittotason yläpuolelle, johon on jo rakennettu valaisin. Mutta kypsennysprosesseja voidaan korostaa seinätelineellä (mieluiten lämmönkestävällä lasilla) tai suuntavilla lampuilla.
uute

Se on kätevää, kun useita valaisimia asennetaan huppuon

 1. Baaritiski tai keittiö "saari" - monet modernit keittiöt on varustettu syrjäisillä alueilla ruoanlaittoon tai ruokailuun. Jos ne eivät sijaitse suoraan pääkattilan alla, olisi mukava ajatella lisävalaistuksen järjestelmää. Ja koska nämä "saaret" ovat aina keskellä huomiota, laitteet on valittava kirkkaaksi ja alkuperäisiksi - anna heidän tulla koko hotellin sisustuksen kohokohta!
kalusto

Suspensioissa olevat volumetriset valaisimet - näkymättömät - välittömästi herättävät huomiota

keittiö

Keittiö "saari", jossa pesuallas ja riippuva valot

hehkulamput

Valaisimia voi tehdä omilla käsillä

Huomautus! Keittiössä, jossa on avoimet hyllyt ja kaapit, voit käyttää liikkuvia lamppuja pyykkipoikissa, ohjaamalla valonsäde oikeaan paikkaan.

lamppu

Lamppu keittiössä

Tänä päivänä mukava ja toimiva keittiö on tarpeeksi yksinkertainen, koska se on valmis huonekalujen valmistajien ja lisävarusteiden valmistamiin ergonomisiin ratkaisuihin. Mutta jos et ole varma siitä, että voit suunnitella itsenäisesti suunnittelun, on parempi antaa huoneen suunnittelu ammattilaisille, jotka valitsevat ihanteellisen vaihtoehdon viihtyisässä ja viihtyisässä sisätilassa.

Video: 8 vinkkejä keittiön sisätilojen suunnittelusta suunnittelijalta

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

35 − = 28

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map