Kuinka valita täydellinen keittiö ilman suunnittelijan apua: täysi online-opas

Kuinka valita täydellinen keittiö ilman suunnittelijan apua: täysi online-opas

Kuinka valita täydellinen keittiö ilman suunnittelijan apua: täysi online-opas

Keittiön huonekalujen valitsemisessa on aina paljon kysymyksiä. Ja tämä ei ole yllättävää. Loppujen lopuksi vaatimukset emännän keittiön sarjalle ovat hyvin erityisiä. Kuinka valita keittiö, joka on ihanteellinen perheellesi? Tavallisten keittiöiden aika on kulunut pitkään, nyt kuluttajille tarjotaan erilaisia ​​värejä ja huonekaluja. Kyllä, ja sen ominaisuudet ovat parantuneet: mitkä ovat hyllyt, karusellit, laatikot, korit, erityiset telineet ja jakajat keittiövälineiden säilyttämisen helpottamiseksi.

Kuvitteellisen keittiön kuva on helppo kääntää itsenäiseksi todellisuudeksi

Valitse unelmiesi keittiö helposti, jos tiedät mitä haluat

Mitä sinun tarvitsee harkita, kun valitset keittiön

Kysy emäntä mitä haluaisi nähdä hänen keittiönsä. Vastaus tietenkin on: "Kodikas ja mukava". Huonekalujen valmistajat tarjoavat niin laajan valikoiman, että se täyttää kaikki tarpeet. Mutta ennen kuin tilaat tai ostat huonekaluja, vastaa seuraaviin kysymyksiin:

 • Kuinka monen perheenjäsenen pitäisi suunnitella kalusteet? Voiko kaksi ihmistä kokata samanaikaisesti?
 • Kuinka usein syöt keittiössä? Kuinka monta ihmistä istuu pöydässä ja kuinka monta kertaa päivässä?
 • Kuuletko usein ruokaa? Ehkä aamulla juot vain kahvia, syömään töissä ja mieluummin jotain kevyesti päivälliselle. Tai kypsät vain viikonloppuisin. Mieti, mitä tarvitset mukavaan ruoanlaittoon: ruokailutila tai keittiöpöytä ja ehkä taitettava pöytä riittää.
 • Mitä sinä teet keittiössä? Vain syödä, tai pese, levätä, katsella televisiota, vastaanottaa vieraita. Ehkä sinulla on kulinaarisia harrastuksia tai haluat työskennellä keittiössä iltaisin.
 • Minkä värimallin pitäisi olla keittiön huonekalut? Valinta riippuu paitsi henkilökohtaisista mieltymyksistä, myös valaistuksesta, seinien väristä, lattiasta ja katosta.
 • Miten käytät käytettävissä olevaa tilaa? Oletko tyytyväinen huoneen kokoon? Jos ei ole, kuinka voit lisätä alueita? Siirrä seinää tai yhdistää keittiön olohuoneeseen? Ovatko tekniset olosuhteet varustelluissa huoneistoissa isompi keittiö, vai onko sinun oltava tyytyväisiä siihen, mitä siellä on?
 • Mikä pinta-ala tarvitset? Mikä on taulukon korkeus? Millaisia ​​kodinkoneita aiot sijoittaa keittiössä? Valitun laitteen kokonaismitat koskevat tietoja.
 • Tarvitsetko lisää valaistusta?
 • Kuinka monta tuotetta varastoit keittiökaapissa? Tarvitsetko hyllyjä vihanneksia tai talon valmistusta varten?
 • Kuinka haluat järjestää työpaikkasi? Työkolmion sijaintia on useita vaihtoehtoja - pesuallas, levy, jääkaappi. Ajattele, kuinka mukavampaa olet.
 • Tarvitsetko paikan syöttämään lemmikkisi keittiössäsi?
 • Onko olemassa ei-standardi kulmat, reunat, ristikot? Kuinka haluat käyttää niitä?
 • Missä ovat ilmanvaihtokanavat, pistorasiat, vesijohto, jätevedet? Jos mahdollista, pidätkö pistorasiat, pesuallas?

Vastaamalla kaikkiin näihin kysymyksiin voit mennä keittiön salonkiin tai soittaa suunnittelija kotona.

Mitkä ovat tyylikkäitä ruokia

Jos olet jo katsellut kuvia keittiöstä verkossa tai olet ollut huonekalumyymälässä, olet varmasti käyttänyt silmäsi useista eri väreistä, kuvioista ja kuvioista.

 • Keittiö klassiseen tyyliin
Moderniin kotiin on mukava, käytännöllinen ja kaunis klassinen keittiö, joka on paras valinta

Keittiö klassiseen tyyliin - yleisin vaihtoehto nykyaikaisissa huoneistoissa

Tämä huonekalu ei koskaan vanhene eikä koskaan mene tyyliltään. Klassinen keittiö on usein puinen, raskas, kaunis, veistetty. Massiivipuuta, tietysti, ei ole varaa jokaiseen perheeseen. Mutta jos huone on suuri, korkeat katot ja suuret ikkunat, klassisen tyylin keittiö on mitä tarvitset. Ja säästää rahaa, huonekalut voidaan tilata MDF: stä - tämä materiaali on paljon halvempaa, mutta se jäljittelee puun melko hyvin. Täällä ilmapiiri on rauhallinen ja kiinteä, joten keittiössäsi on suosikkipaikka asunnossa.

 • Keittiö Art Nouveau tyyliin
Megacitiesin asukkaat valitsevat Art Nouveau -tyyliä

Art nouveau -tyylisessä keittiössä suosivat suurten kaupunkien itsevarmat, onnistuneet asukkaat

Tämä on yksi suosituimmista kohteista. Valmiina eturintamassa. Kaikki yksityiskohdat otetaan huomioon pienimmälle yksityiskohdalle. Mukana on myös sisäänrakennetut laitteet ja toiminnallinen työalue sekä kätevä ruokapaikka. Modernistisessa keittiössä ei kuitenkaan ole tarpeetonta vihellystä. Värimallin osalta tällaiset keittiöt eivät yleensä ole kirkkaita, mutta kevyitä ja avoimia. Sisustus on rauhallinen, ei hauska, monikäyttöinen.

 • Maa - maaseudun ruokaa
Nizzan ja rennon keittiön maalaustyyli tekee niistä hyvin suosittuja

Maan tyylin suosio keittiön suunnittelussa selittää sen viehättävä yksinkertaisuus

Puiset julkisivut, pajuhuonekalut, ihastuttavat lautasliinat ja verhot, pieni taiteellinen sotku. Maatyyppiset fanit ovat ihmisiä, jotka rakastavat ja arvostavat kodin mukavuutta. Huonekalut voidaan valmistaa MDF: stä. Maaseudun keittiön kodinkoneet ovat tavallisesti piilotettuja. Voit ostaa tekniikan, joka on sisustettu messinkillä. Keittiöt tyyliin maan ovat kodikkaita ja yksinkertaisia, mutta samalla toimiva ja kätevä.

 • Hi-Tech
Alkuperäisen keittiön värimaailma huipputekniikan tyyliin tekee siitä erittäin houkuttelevan

Keittiö high-tech-tyyliin houkuttelee sen hillitty tiukat linjat ja alkuperäinen käyttö eri värejä

Korkean teknologian tyyli. Keittiö hi-tech - tämä on täysin päinvastainen keittiö tyyli maassa. Metalli ja lasi, kromi ja maalatut julkisivut, huipputekniset laitteet ja tarvikkeet. Ei söpöjä rihkamaa high-tech-keittiössä pitäisi olla. Ei ole tavallista, että tilaa haittaa. Korkean teknologian tyylikkäät keittiöt ovat viihtyisiä, valoisia, tilavia ja erittäin mukavia hostesseille.

Päättänyt keittiön huonekaluista? Tämä on vain puolet tapauksesta. Nyt sinun on valittava väri, sillä se ei vaikuta pelkästään mielialaan vaan myös syömiseen, kuten nykyaikaiset tiedemiehet sanovat. Väriterapia on vanha menetelmä värinkäsittelylle. On pitkään uskottu, että värien oikea vaikutus elimistöön paitsi palauttaa myös psyykkisen tasapainon, mutta myös kohtelee fyysisiä vaivoja.

1

Uskotaan, että vihreä väri tuo harmoniaa ja rauhoittamista elämäämme, sininen - rauhallisuus ja tuoreus, keltaiset ja oranssiset värit parantavat tunnelmaa ja ruokahalua. Se lisää ruokahalua ja punaista väriä, mutta se ärsyttää monia ihmisiä, mutta kirkkaan sininen ja sininen väri päinvastoin vähentävät syömistä.

Kuinka valita oikea keittiö: viisi vaihetta uneen

Jos aloitit suuren remontin keittiössä, varmasti haluat löytää sopivimman ratkaisun estetiikan, toimivuuden ja tietenkin hinnan mukaan. Epäilemättä keittiön tulee olla mukava ja ergonominen, mutta on yhtä tärkeää, että se yhdistyy väriin ja tyyliin keittiön lattialle, seinille ja esiseokselle. Esimerkiksi ruskean beige-keittiön herkkuja klassisessa tyylissä ei ole onnistuneesti yhdistetty harmaan lattian ja vihreän tapetin punaiseen kukaan. Siksi on järkevää ajatella kaikkea etukäteen, ehkä konsultoimalla suunnittelijan kanssa. Joten viisi tärkeää vaihetta uudelle keittiölle:

 • Vaihe yksi: valitse malli, väri, materiaali

Olemme jo sanoneet, että huonekalujen tulisi vastata huoneen suunnittelua. Lisäksi lujuuden, lämmönkestävyyden ja kosteuden kestävyyden indikaattoreiden tulisi olla korkeat, koska keittiö on huone, jossa kosteutta ja lämpötilaa lisätään. Voit valita haluamasi materiaalin parhaiten. Se voi olla laminoitu lastulevy, MDF, massiivipuu, lastulevy, jossa on muovipinnoitus, keinokivi. Jos päätät tilata keittiö, sinulle tarjotaan luettelo tämän yrityksen tuotteista. Asiantuntijat kehittävät pyynnöstäsi yksilöllisen suunnitteluprojektin, jossa otetaan huomioon kaikki toiveesi.

 • Vaihe kaksi: määritä mitat

Jotta sviitti sopusointuisesti sopisi huoneen ulkoasuun, mittoja laskettaessa on otettava huomioon kaikkien teknisten viestien sijainti. Voit ajatella useita vaihtoehtoja huonekalujen sijainnille ja sen koostumukselle.

 • Kolmas vaihe: Elementtien yhteensovittaminen

Kuulokkeen ergonomia ja mukavuus ovat tärkeimmät parametrit valittaessa huonekaluja. Elementtien suunnittelussa on otettava huomioon keittiöön sijoitettavan tekniikan mittasuhteet sekä kaappeihin tallennettavien ruokien määrä. Keittiön suunnittelun päätehtävänä on minimoida ruoanlaittoon ja pöydän tarjoamiseen käytetty aika, mikä tarkoittaa, että koostumuksen tulee olla ergonominen.

 • Vaihe neljä: Keittiökoneet

Sisäänrakennettu tekniikka on hyvä ratkaisu niille, jotka eivät halua sekoittaa keittiötä laitteiden kanssa. Nyt keittiökalusteissa voit integroida kaikki tekniikat - jääkaapista ja keittotasosta kahvinkeittimeen. Valitse etukäteen laitteisto, koska laitteiden koko ja myyntipisteiden sijainti on otettava huomioon suunnitteluprojektin kehittämisessä.

 • Viides vaihe: Järjestä tilaa

Muista laskuttaa kuulokkeiden alue siten, että ruokailu- ja työskentelyalueiden suhde säilyy ja jättää tilaa vapaalle liikkuvuudelle. No, jos keittiön sarja miehittää enintään 20% koko huoneen alueesta. Lisätä vapaan tilan voi johtua optimaalisista huonekaluista ruokailualueelle: pöytä ja tuolit, baaritiski.

Mikä ruokaa on parempi valita: puhumme materiaaleista

Keittiökalusteiden valmistuksessa käytetään erilaisia ​​materiaaleja - sekä puuta, kiveä, lasia ja kromia sekä lastulevyä tai MDF: tä. Minkä keittiön pitäisi valita?

 • Keittiön julkisivu ja kotelo
Keittiö luonnollisesta puusta näyttää joka tapauksessa miellyttävältä ja tyylikkäältä

Lineaarinen keittiö luonnollisesta puusta näyttää perusteellisesti ja kunnioittavasti

Yleensä järjestää kaappeja keittiölle laminoidusta lastulevystä. Tämä materiaali on paljon halvempaa kuin puu ja kestää hyvin kosteutta. Julkisivu (ovet) ovat yleensä valmistettu MDF (Käytännön optimaalinen yhdistelmä hinta ja laatu) tai maalattu MDF (tämä vaihtoehto on kalliimpi, mutta väri oven - se on muodikasta ja kaunis), alumiini (kallista), massiivipuusta (kallista). Julkisivun valinta riippuu pääasiassa asiakkaiden taloudellisesta valmiudesta. Ihmiset, jotka haluavat keittiön palvella pitkään aikaan, mutta joilla ei ole varaa kalliisiin julkisivuihin, valitse MDF-tuotteista. Sävyjä tämän materiaalin tarjoaa yli 50, joten valitse muutama. Jos haluat antaa oman keittiön modernin ilmeen, kiinnittää huomiota julkisivuihin alumiiniprofiilien ja maalattu MDF (se on materiaali, johon taivutettu muoto voidaan antaa).

 • pöydälle
Emäntä tuntee mukavan ja luotettavan tähän keittiöön, joka on täysin varustettu kaikella tarpeellisella tavalla

Keittiö kahdella linjalla lastulevyllä, jossa on laminoitu pöytälevy, soveltuu suurelle perheelle, mieluummin kotiruokaa

Pöytälevyjä tarjotaan myös erinomaisesti. Valitse materiaali, jolla sinulla on varaa ja jonka mielestäsi on käytännöllisin. On työtasot tehty luonnollinen ja tekokivet, valmistettu lastulevystä, peitetty muovi, karkaistu lasi, alumiini ja ruostumaton teräs. Pintakuvissa on myös erilaisia ​​pöytätaskuja: ne voivat olla mattoja ja kiiltäviä. Voit tehdä ylimääräisen työtason ja itsesi, viimeistelemällä sen laatat, mosaiikki.

 • Esiliina keittiölle
Yksinkertainen keittiö tulee houkuttelevammaksi työseinän valaisemalla

Alkuperäinen esiliina keittiölle, jossa on jopa yksinkertaisin keittiö, on houkuttelevampi valo

Perinteisesti laattoja käytetään suojaamaan työalueen seiniä kosteudelta ja rasvasta. Mutta keittiön esiliina voidaan valmistaa erityisistä kosteudenkestävistä paneeleista, jotka on paljon helpompi kiinnittää. Voit valita ne huonekalujen tai työtasojen alla. Tällaisen esiliinan hoitaminen on yksinkertaista, riittää, että paneelit pyyhkiä kostealla sienellä ajoittain. Valmistajien mukaan paneelit kestävät vähintään 10 vuotta. Myös esineitä keittiön temperoitu lasi eri malleja.

Määritä tulevan keittiön asettelu

Kaikki tämä, mitä tarvitset työhön, on tarjolla tässä klassisessa kevytpuu-keittiössä

Kulma (L-muotoinen) valoisa keittiö klassiseen tyyliin tyydyttää vaativimmankin emännän

Keittiön ulkoasu - se on erilainen vaihtoehto huonekalujen järjestämiseen.

L-muotoinen keittiö on suosituin vaihtoehto. Se sopii erinomaisesti myös keittiön pienessä huoneistossa. Kulmakaapit ovat hyvin tilavia.

Lineaarinen keittiö on toiseksi suosituin suosioaan. Se sopii kapeisiin huoneisiin ja keittiöihin, joissa on suuri ruokailutila. HF-laite voi sijaita yhdellä tai kahdella rivillä rinnakkain seinämillä.

Muodikkaat ja mukavat keittiöt ovat saarta ja niemimaa. Työskentelyalue siirtyy huoneen keskelle. Saari keittiöt useimmiten tekevät kaasuliesi ja pesuallas, niemimaan keskustassa on baaritiski. Tällaista järjestelyä voivat tarjota vain suuret keittiöt omistajat.

U-muotoinen keittiö - kun sviitti sijaitsee pitkin kolmea seinää. Tyypillisesti nämä kuulokkeet valitaan ihmisistä, jotka päättivät yhdistää keittiön ja olohuoneen.

Sisäinen täyttö ja lisävarusteet

Ajattele, mitä tallennat keittiön kaappeihin. Ennakoida sekä laatikko ruukuille että ruokailuvälineet ja avoin hylly mikroaaltouunille, pullonpidike. Ovet voivat liukua, taittaa ja taittaa. Jos sinulla on pieni keittiö, voit suunnitella sisäänvedettävä ylimääräinen pöytä. Kiinnitä huomiota käteviin hyllyihin ja kääntöpöydän hyllyihin - karuselliin. Tämä ei ole kallis ilo, mutta sen keittiössä on paljon toimivaa.

Kulmatilaa voidaan käyttää moderneissa keittiökalusteissa

Moderni keittiökaapit ovat erittäin käteviä ja ne antavat tehokkaasti käyttää nurkkaan tilaa

Mitä laitteisiin, sinun ei tarvitse säästää sitä. Kaikille makuille ja kukkarolle on tarjolla vaihtoehtoja, tarjoamme huonekalujen kynät ja jalat kalliiksi kromiksi ja halvalla muovilla. Jos et halua kynää uudessa keittiössä ryömii vuoden tai kahden, valitse metallikromiosat. Usein varusteiden hinta on ¼ kustannuksella keittiöstä, ja tämä on normaalia.

Hyvä keittiön feng shui ei myöskään ole tarpeeton

Yhä useammat ihmiset kääntyvät idän viisauteen, toivoen parantaa elämänsä laatua feng shuin muinaisten opetusten avulla. Hänen mukaansa keittiö on yksi talon tärkeimmistä kostoista. On erittäin tärkeää luoda suotuisien energioiden virtaus ja varmistaa niiden jatkuva virtaaminen. Yleissääntö: käytä mahdollisimman monta keittiön jokaista kotitalouskohtaa. Muuten Qi: n energia pysähtyy sen ympärillä ja epäsuotuisa Sha kertyy. Keittiössä ei ole suositeltavaa varastoida harvoin käytettyjä esineitä. Erittäin sopivasti on tilaa kukkia.

Feng Shui -periaatteet eivät salli terävien kulmien läsnäoloa keittiössä

Keittiössä, joka on suunniteltu Feng Shui -vaatimusten mukaisesti, ei ole teräviä kulmia

Mestarit Feng Shui uskovat, että keittiössä ei pitäisi olla teräviä kulmia, jotka on suunnattu ihmiselle, joka valmistaa ruokaa. Yritä tehdä keittiö mahdollisimman mukavaksi. Pidä huone puhtaana, pese säännöllisesti keittiön kalusteet ja ikkunat, hengittävät keittiötä. Jos mahdollista, vältä likaisten astioiden kerääntymistä. Kaikkien keittiövälineiden ja ruokien on oltava paikoissaan ja ulottuvilla.

Jääkaappi ja liesi pidetään perheenjäseninä. Erityisesti laatta liittyy taloudelliseen tilanteeseen. Levy on parhaiten lähellä eteläistä seinää. Mitä enemmän polttimia, sitä enemmän mahdollisuuksia rikkauden menoon perheeseen. Siksi yritä kokata eri polttimia maksimoimaan mahdollisuutesi. Kiukaan tai jääkaapin vieressä ei ole suositeltavaa sijoittaa liesi, koska vesi ja palo ovat ristiriidassa viiden elementin kanssa.

Levy on toivottavaa järjestää niin, että henkilö, joka kypsentää, näkee oven ja kaikki huoneeseen. Yleensä tätä on vaikea tehdä, ja peilin yläpuolella näyttää, laita se lievästi, outoa. Peilikasetti tai -levitin, jossa on kiillotettu pinta, on täydellinen.

On toivottavaa, että vesiputket piiloutuvat silmistä. Muuten ne luovat negatiivista energiaa.

Tämä huone täyttää meidät aamulla, iltapäivällä ja illalla, ja vaikka emme ole täällä niin kauan, oleskelun pitäisi tuoda erittäin myönteisiä tunteita. Sitten nautit ruoanlaittoprosessista ja perhe-illallisesta tai illallisesta.

Modernit keittiöt valokuvissa

Tilava huone on ihanteellinen keittiön saari klassiseen tyyliin

Keittiösaari klassiseen tyyliin sopii ihanteellisesti tilavaan huoneeseen

Tämän kuulokkeen houkuttelevuutta selittää epätavallinen värimalli

Tämä keittiösetti on epätavallinen värimaailma, joka tekee siitä paitsi toiminnallisuuden myös erittäin houkuttelevan

Keittiön valaistusjärjestelmien käytännöllisyyttä ei voida yliarvioida

Ainutlaatuinen valaistusjärjestelmä löytyy yhä enemmän nykyaikaisissa keittiöissä, koska sen edut ovat ilmeisiä

Lukuisat ainesosat tällaisessa laatikossa ovat aina kunnossa

Mukavat laatikot, joissa on jakajat, auttavat säilyttämään lukemattomia mausteita ja mausteita

Art Nouveau -tyylin keittiön tyylikäs muotoilu riippuu suuresti sisustuselementteistä

Tyylikkäästi sisustettu keittiön niemimaalaus Art Nouveau -tyyliin tekee sen tyylikkäästä ja elegantista

Yksittäinen kuva tästä keittiö-ruokasalustasta on suunniteltu pienimpään yksityiskohtiin

Tämän keittiön ja ruokasalin muotoilu on ajateltu pieniksi, aloittaen onnistuneesta värimallista ja päättyen viimeistelyaineiden yhdistelmään

Laatikot modernissa keittiössä tarjoavat tilaa ja mukavuutta omistajille

Modernissa keittiösarjan laatikoissa on tilaa kaikesta, jota käytetään keittiössä

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

3 + 5 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map