Verhot keittiössä: kuvio ja ompelu itse

Verhot keittiössä: kuvio ja ompelu itse

Verhot keittiössä: kuvio ja ompelu itse

Ikkunan sisustus keittiössä ei ole niin helppo tehtävä. On välttämätöntä ajatella paitsi kauneuden verhoja, mutta myös niiden käyttöä. Meidän on otettava huomioon pituus, leveys ja materiaali. Ei ole välttämätöntä käyttää suurta rahaa tilauksen tekemiseen studiossa tai muokata ostetun tuotteen kokoa. Voit helposti ommella keittiön verhot omilla käsillään.

Tyypit verhot keittiössä: perusvaatimukset tyyliä ja kangasta

Erilaisia ​​ikkunoiden verhoja keittiöhuoneeseen sanelee huoneen yksityiskohdat. Jos alue on pieni, on parempi olla ripustaa pitkät verhot, koska ne likaantuvat ja häiritsevät ruoanlaittoa. Jatkuva ilmanvaihto, rasvan käyttö, noki, mahdolliset suihkutuskastikkeet ja paljon muuta tulee este kallisille verhoille. Ne on usein pestävä tai kuivapuhdistettava. Mitä minun pitäisi tehdä? Tällä hetkellä monet verhot on keksitty erityisesti keittiölle.

 • Sokea Arch. Sopii erinomaisesti pieneen huoneeseen. Se on valmistettu koko kankaasta, lyhennetty keskellä ja pitkänomainen reunalla. Tällä verholla on sen edut: avoin ikkuna käytä työtilaa, kykyä olla sulkematta akkua. Lisäksi hän visuaalisesti suurentaa huoneen. Mutta on myös haittoja: sitä ei voi käyttää lähellä liesi, koska se on vaarallinen, se ei suojaa auringonvalolta.
Verhot röyhelöineen
Sokea kaari punoksella
Keittiön kaarevat verhot
Orgaaninen sokea kaari
Tulle verho
Keittiön ikkunan koristelu verhoarkilla
Verhoilla kirjonta
Sokea kaari pitsiä
Lyhyet kaarevat verhot
 • Laskosverhot. Tämä malli on käytetty vuosisatojen ajan. Sen periaate muistuttaa kaihtimet, ja ammattilaiset ovat ilmeiset: edellyttää vähintään kankaan leikattu tarkalleen ikkuna-aukon, erilaisia ​​aukaisumekanismeja avulla on mahdollista käsitellä koneelliset, ei häiritse työprosessin ja sitä voidaan käyttää missä tahansa ympäristössä ja yhdessä muiden tyyppisiä verhot.
Ikkunan koristelu roomalaisilla verhoilla
Raskaat verhot
Verhot raidassa
Roomalaiset verhot korilla
Kirkkaat roomalaiset kaihtimet
Pitkä verhokangas
Roman keltaiset verhot
Yksiväriset verhot
Roomalaiset verhot kapealla ikkunalla
 • Ikkunaluukut Cafe. Ne ovat suosittuja kaikissa koon huoneissa. Lyhyt, siisti, tavallisesti miellyttävä vaalea väri, nämä verhot ovat ansainneet juridisen kapeansa. Haittapuolena on, että ne eivät sovi kaikkiin sisätiloihin. Kun olet oppinut tekemään ne, voit ommella samanlaisia ​​kesäasuntoon tai maalaistaloon.
Keittiökahvion verhojen valinta
Lacy Kahvilat Verhot
Verhot, joissa on kahva keskellä
Verhot häkissä keittiössä
Heavy cafe verhot
Ikkunan koristelu kahvila-verhot
Cafe-verhot renkailla
Puoli-läpinäkyvät verhot
Pastellisävyiset verhot
 • Classic. Perinteinen kangas, joka on valmistettu mistä tahansa sopivasta sallitusta pituisesta kankaasta. Nämä tuotteet näyttävät klassisilta, mistä he saivat nimensä.
Harmaat klassiset verhot
Lyhyt verhot klassisessa tyylissä
Suorat klassiset verhot
Verhot pehmeällä lambrequinilla
Klassiset verhot, joissa on suuri kuvio
Verhot, joissa on lambrequin keittiössä
Verhot keittiössä
Kaksipuoliset klassiset verhot
Klassiset verhot aukion ikkunassa
 • Rolls - jotain, joka muistuttaa Roomalaista, mutta niiden periaate on edelleen erilainen. Sulkeminen on rullalla, joka on vahvistettu yläosassa olevassa laatikossa. Nämä ovat moderneja ja mukavia verhoja, joita voidaan käyttää missä tahansa huoneessa ja yhdistettynä muihin malleihin.
Rullaverhot keittiössä
Rullaverhot, joissa kukkakoristeet
Ruskeat verhot valkoisessa keittiössä
Keittiön ikkuna koristeltu rullaverhot
Valkoinen tiheä verho
Verhot kapeista keittiön ikkunoista
Valoisa oranssi verhot
Raidalliset kaihtimet
Verhot, joissa on suuri kuvio

Materiaalin vaatimuksia sanelee huoneen tarkoitus. Jos ikkuna sijaitsee levyn vieressä, et voi käyttää kaasu, synteettisiä ja muita palovaarallisia materiaaleja. Älä käytä kalliita verhokankaita verhoja kahvilassa - se näyttää naurettavalta. Lisäksi kallis kankaasta tulee nopeasti käyttökelvottomia usein pesemättä. On parempi käyttää luonnonmateriaaleja: pellavaa, puuvillaa. Rooman ja rullan verhoille voi ostaa sisätiloihin sopivaa materiaalia. Yleensä keittiön verhot voidaan tehdä mistä tahansa, myös neulosta ja kierteistä. Bambu- ja paperiverhot ovat suosittuja. Jotkut käyttävät japanilaisia ​​liukuverhoja tai yksinkertaisesti ripusta kaihtimia.

Kuinka ommella verhot omilla käsilläsi?

Kuinka oikein mitata

Jos olet jo päättänyt mallista, on aika tehdä mittauksia. Mittausmenetelmillä on eroja klassisten tai rullisten vaihtoehtoisten ompelujen tapauksessa. Aloitetaan vaikeimmista ulottuvuuksista. Kuvassa näkyy miten ja mitä mitataan. Annamme hienostuneisuutta. Tuotteen pituuden laskemiseen tarvitaan kattokorkeus. Etäisyys katosta ikkunaan, jonka sinun tarvitsee tietää, jotta se rullattaisi oikein. Kynnyksen ja akun syvyys on erittäin tärkeä, jotta sitä ei pidä sekoittaa rungon kannattimien mittoihin. Sitten verho roikkuu vapaasti eikä taipua ulkonevien osien ympärille. Ja lopuksi ikkunan leveys on tärkeä kehyksen pituuden määrittämiseksi. Kappaletta on mitattava, jos aiot peittää koko seinän. Kuitenkin keittiössä tämä on erittäin harvinaista, koska tässä missä tahansa tilassa käytetään huonekaluja ja muita kohteita.

Huomio! Kaikki mittaukset tehdään vähintään 3 metrin pituisella ruletilla, jotta vältetään virheet telakoinnin aikana.

Ikkunan mittaus

Mittaukset, joita tarvitaan klassisten verhojen ompeluun

Rullaverhot ja roomalaiset verhot tekevät hieman enemmän mittauksia. Ikkunan tarkka koko on tässä tärkeä. Kaavio antaa täydellisen käsityksen siitä, miten tämä toteutetaan.

Verhojen mitoitus

Mittaukset telalle ja roomalaisille verhoille

Keittiön verhojen kuvio

Ompeluun ei ole kovin vaikeaa ommella keittiön verhojen ompelu, mutta sinun täytyy aloittaa kuvio. Tarkastellaan ensin verho-kaaren piirustuksen rakennetta. Tämän verhon toinen nimi on "Koshkin Dom" viihtyisä ja hieman maalaismainen ulkonäkö. Vuosina 2016-2017 oli merkitty maalaustyylin muotin huippua, joten emme saa jättää tätä mallia.

Kaarien verhot

Useat muunnokset kuviot keittiön kaaria

Malli "Cat House" on hyvin suosittu jo vuosia ja on hyvä, että valinta kankaan sillä ei ole rajoja: kukkainen tai tavallinen asia, raidallinen, yhdistelmä useita erilaisia ​​kudosten - kaikki menee syy!

Kaarien verhotyypit

Kuvioita ja valokuvamalleja "Arched" -verhoista

Jos päätät tehdä roomalaisen verhon, seuraava piirros auttaa tekemään sen. Tärkeintä on tarkkailla tekniikkaa ja räätälöintiä.

Piirustus roomalaisille verhoille

Roomalaisen verhon kaava

Jos sinulla on mahdollisuus peittää ikkunan aukko klassisella verholla, niin tarvitset kangasta, joka muodostaa pehmeät ryppyjä.

Verhojen malli

Piirustusverhot

Lambruck "Bell" on usein käytetty keittiössä sijaan pääverhot tai yhdistettynä klassisia malleja.

1
Lambrequin-järjestelmä

Lambrequinin "Bellin" malli

"Imperial" - hyvin pääsee keittiön klassiseen sisätilaan. Tällainen verho kauniisti peittää ikkunan eikä se ole este ruoanlaittoa varten.

Imperiumin verhojen kuvio

Piirustus "Imperiumin verhosta"

Klassisten verhojen piirtäminen auttaa tekemään verhon kulmissa tai silmälaseissa. Sinun tarvitsee vain muuttaa ulkonäköä.

Piirustus klassisista verhoista

Klassisen verhon malli

toiminta Menettely

Jos haluat ommella yksinkertaisen mallin, voit tehdä ilman mallia. Kudoksen leikkaus suoritetaan mittausten mukaan: ristiltä haluttuun pituuteen ja leveyteen ikkunan aukon koon mukaan. Älä unohda antaa saumojen ja puoli leveyden pehmeitä taitoksia!

Huomio! Tuotteen leveyden ei pitäisi olla yhtä suuri kuin ikkunan aukon leveys!

 • Leikkaa kangas. Ennen kuin aloitat leikkauksen, olipa kyseessä yksinkertainen verho tai suunnittelumalli, sinun on rautaa asia. Tämä on erityisen varovainen, koska kaikki taitokset voivat antaa vinoutumisen. Sinun on aloitettava työ asettelulla. Jos sinulla on kaksi kangasta, kohdista kuva, sen suunta ja vain pituuden ja leveyden mittaus.
 • Sivusaumojen ja pohjan käsittely. Ompeleita leikataan kahdella tavalla: alustavalla silitystä ja bastilla sekä pehmusteella englannin pinssien avulla. Joka tapauksessa tarvitaan lovi - pituus on liian suuri luotettavuuteen silmään. Sivusaumoja käsitellään 1 cm: n kaarella. Verhon pohja on taivutettu 5-10 cm, kun taas ompelu tapahtuu taittimen ala- ja yläreunoilla. Voit vahvistaa pohjatangoa liimapohjaan tai doubleriiniksi.

Tärkeää! Älä unohda sopivan materiaalin värin kanssa!

Ompelemalla verhojen pohja

Taivutus

 • Ompele tuotteen verhon nauhan päällä ja ripusta verho.
Verhon nauha

Ompelu nauha

Ompelu verhot rustiikkityyliin

Katsotaan nyt eroa yksinkertaisen verhon ompelemisesta maalaistyylisistä verhoista. Ensinnäkin tämä on kankaan ja lisävarusteiden valinta. Maa-tyyli merkitsee kevyttä, värillistä ainetta. On parempi ottaa sopiva väri pellava tai puuvilla. Tarvitset punos-, verho- ja tahmea nauhan tyynyille tai kaksinkertaisille.

Kahvipäällysteiden suunnittelu

Kaksi mallia maalaismainen tyyli

Leikkaamisen jälkeen tärkein terät tarvitsee vain avata kappa, joka tässä tapauksessa näyttää leikkaus pituus ja puoli kertaa leveys ikkunan. Prosessimme sivusaumat ja pohjan samalla periaatteella kuin edellisessä kuvauksessa. Mutta yläosa tehdään eri tavalla. Ensimmäisessä tapauksessa näemme lambrequin, pukeutunut suoraan verho kiinni. Voit tehdä sen kolmella tavalla: tavallista taivutus kankaan halkaisija kiinni, ompelu kuliske tai vain kiinni lanka verhot avaamaan verho nauha kuten kuvassa.

Kiinnitä verhot ruuveihin

Siirrä verhotangon verhokäyrään

Toisessa valokuvassa näemme yläpuolella "silmukoita", jotka kiinnitetään rungon reunaan. Heidän räätälöinti on yksinkertaista. 6 kpl 8x16 cm kokoista kangasta leikataan ottaen huomioon kummallakin puolella oleva 1 cm: n mutka. Raudan käyttäminen väärälle puolelle käytetään tahmeaa kudospohjaa vahvistamaan tulevia silmukoita. Reunat on taivutettu liimapohjaan, rautaa ja irrotetaan.

Näiden verhojen ainoa haittapuoli on kahden kehyksen, ikkunan aukon yläosan ja keskelle. Nämä verhot näyttävät hyviltä paitsi keittiössä, myös maassamme, eikä niitä ole vaikea tehdä. Mökissä ommellaan jotain samanlaista kuin erilaisten kankaiden jäänteet. Sitten ikkunan kaunis muoto maksaa sinulle täysin ilmaiseksi.

Mitä ripustaa verhot

Kuinka tehdä silmälasit verhoilla

Edellisissä luvuissa olemme jo kuvanneet kiinnityksen verhojen nauhan avulla. Mutta tämä menetelmä ei aina toimi. Jotkut verhot kulkevat verhon läpi erikoisreikien - silmälasien avulla. Monet ihmettelevät, onko mahdollista liittää ne verhoihin kotona. Tästä kysymyksestä on yksiselitteinen vastaus - kyllä, yksinoikeuden tekeminen on aivan realistinen. Siinä on kuitenkin myös pieni tila - kiinnitysruuvit vaativat huolellisuutta ja erittäin tarkkaa: ruma tai väärin toimitettu, ne eivät koristele eikä pilaa tuotetta. On mahdotonta uudistaa tällaista työtä.

Verhojen rengaskoon koot

Erilaisia ​​silmälaseja

Aloitamme ostaessamme. Silmukat ovat muovia, puuta ja metallia kaikissa muodoissa ja kooissa. Optimaaliset ovat muoviset pyöreät. Ne voittavat ennen muita helppoja kiinnittimiä ja kannattavaa käyttöä: verhot tällaisilla kiinnittimillä voidaan helposti pestä. Koko valitaan nopeudella 1,5 - 2 cm enemmän kuin kehyksen halkaisija.

Nyt heille on tarpeen merkitä paikka Curtain. Jokainen 18-20 cm alkuun verhot eivät sagged ja katsoin kovaa helmassa tahna dublerin. Lisäprosessi on seuraava:

 1. Sovita rengasrengas merkkiin ja piirrä sisärengas.
 2. Leikkaa ylimääräinen kudos terävällä veitsellä tai saksilla.
 3. Yksi osa silmukasta on sijoitettu materiaalin alle ja toinen päälle ja kiinnittää molemmat osat napsautukseen.

Huomio! Joitakin silmukkaryhmiä on kiinnitetty erityisillä laitteilla. Ostaessasi on kysymys myyjälle!

Asentaminen silmukoilla verhoihin

Kiinnitä silmukka pidikkeeseen

Kuinka ommella koukkuja

Erilaisista koukkujen vahvistamistavoista on erityinen paikka. Ne ovat käteviä, sopivia jousipehmustejärjestelmään ja malleihin, joissa on rakoja.

Muoviset koukut verhoihin

Muovikoukkujen tyypit

Koukkujen edut ovat ilmeiset: ne ovat erittäin halpoja, joten et voi pelätä rikkoutumista tai menetystä, ne ovat mukavat ja helposti kiinnitettävissä verhoon. Koukkuja ei ole ommeltu pitkään, nyt ne kierretään verhon nauhan silmukkaan ja pohjaan kohoihin tai rungon naruihin.

Koukkujen asentaminen verhoon

Kiinnitys koukkuihin verhoihin

Kuinka ripustaa verhoja renkaisiin

Sormukset ovat kauniita ja mukavia. Huolimatta erilaisista nykyaikaisista menetelmistä renkaat ovat kysyntää ja eivät ole muotia. Mutta liittää verhon renkaat kuin mahdollista, ei vain silloin, kun ompelemalla tai sitomalla ne tiiviisti kankaaseen. Tänään renkaat on kytketty koukuilla tai kiinnittimet, joka on paljon helpompaa, koska tässä tapauksessa et pakko poistaa verhot kiinni pestä verhot.

Tyypit ripustettavat verhot renkailla

Kiinnitysrenkaat

Omien käsien keittiön verhot voivat tehdä mistressiä, tärkein asia on valita monimutkaisuuden taso, malli ja kiinnitysmenetelmät. Jokainen asia, joka on tehty itsenäisesti, ei ole pelkästään rahan säästö vaan myös mahdollisuus olla ylpeä ainutlaatuisesta tuotteesta, jota kukaan muu ei ole.

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

94 − = 92

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map