Toimistorakennus: täysimittainen ruokailualue ja yritysmaailman työntekijöille

Toimistorakennus: täysimittainen ruokailualue ja yritysmaailman työntekijöille

Toimistorakennus: täysimittainen ruokailualue ja yritysmaailman työntekijöille

Ärsyttävät tahroja toimistokalusteiden mukeista? Aterioiden "koti" aterioita aiheuttaa sekaannusta asiakkaiden keskuudessa? Keittiön keittiömestari on todellinen pelastus. Ajattele ja järjestä tilaa yritysten välipaloille ja tee-puolueet voivat jopa pienimmässä toimistossa asentaa moduulin kuurovalolla, joka piilottaa keittiötarvikkeita. Ja jos alue sallii - tehdä erillisen huoneen ruokailu- ja levähdysalueella: etsiä ratkaisuja työongelmiin paljon helpommin epävirallisessa ilmapiirissä tuoretta kahvia varten.

Keittiön alueen järjestäminen toimistossa: vaatimukset ja toiminnallisuus

Ruokailualueille ja toimistokehille ei ole yleisiä vaatimuksia. Mutta kun otetaan huomioon kunkin huoneen yksityiskohdat, voit tunnistaa useita perussääntöjä, joita sinun ei pitäisi rikkoa. Tekniset laitteet ja toiminnot riippuvat keittiön alueesta. Määritä välittömästi käyttötarkoituksen tarkoitus: ruoanlaittoon ja syömiseen tai vain kahvitaukoihin.

lounas

Lounas työpöydällä? Tarvitsetko keittiön!

keittiö

Koko ja tekninen sisältö: rajoittamaton

Kuinka ja missä laittaa keittiö toimistoon: ratkaisuja

Keittiön järjestämistä toimistossa on kolme vaihtoehtoa.

Vaihtoehto 1. Optimaalinen ratkaisu on erillinen keittiö ja ruokasali toimistossa. Huoneen koko, jossa on tarpeen luoda työalue ja ruokasali samanaikaisesti, riippuu yrityksen työntekijöiden määrästä. Pienille yrityksille, joiden henkilökunta on jopa 10, tilaa 25-30 neliömetriä. m.

ruokasali

Erillinen ruokailuhuone lasin oven takana

Keittiön sijoittaminen erilliseen huoneeseen on taloudellinen ratkaisu: tarvittavia viestintämuotoja varten sinun ei tarvitse avata lattioita ja rei'ittää seiniä toimistossa. Voit valita joukon valmiita tehtaan modulaarisia sarjoja, jotka myös maksaa vähemmän kuin räätälöity saari yritysten väreissä.

Vaihtoehto 2. Jos vuokra-asunto on vuokrattu, rakennuksen osien rakentaminen voi aiheuttaa ongelmia. Eristävän keittiönurkkauksen erottaminen suuressa toimistossa ilman väliseinämiä on useita menetelmiä:

 • Liitä toimistotekniikka kapealla tai huoneen nurkassa.
huonekalut

Keittiökalusteet voidaan piilottaa pieneen kapeaan

 • Erota huone käyttäen kaappeja.
 • Asenna mobiiliosa, joka on helposti purettavissa.

Vaihtoehto 3. Kompakteissa tiloissa, joissa ei ole mitään tapaa "leikata" seinää pitkin vähintään 1,5 - 2 m, asenna saaret tai keittiömuuntajat. Valmis tai räätälöityjen keittiöiden muoto voi olla erilainen: suorakaiteen muotoisesta, kahvasta, joka on sokeiden ovien kanssa, pyöreään, liukuovella, joka peittää sisätilan.

keittiö

Ratkaisu pieneen toimistoon: kompakti muuntaja

Keittiön tekninen sisältö riippuu mahdollisuudesta kytkeä moduuli vesihuoltoon ja viemäröintiin sekä liesituulettimen asentamiseen. Yksinkertaisimmissa kuvissa - kahvinkeittimessä, työpöydässä ruoan leikkaamiseen, laatikoiden säilyttämiseen. Saaren tai muuntajan sisällä valmistajat voivat piilottaa jopa jääkaapin ja astianpesukoneen.

Vaatimukset toimisto-ruokailualueelle

Toimistotyökaluun, joka tulee yritystuomarin pitäjälle, ei tullut päänsärky, ennen kuin tilaat keittiön saaren vieressä olevia huonekaluja, on välttämätöntä valmistautua.
määräykset:

 1. Työtilan yläpuolella sijaitsevat seinät, kaapit ja pesuallas vierekkäin, on vuorattu kosteudenkestävällä materiaalilla: keraamisilla laatoilla, lasilevyillä tai muovilla. Pinnan ei pitäisi olla liian kevyt ja merkki. On suositeltavaa valita helposti puhdistettava materiaali tavallisilla kotitaloustavaroilla.
keittiö

Kaapin ja kaiteen lähellä olevat seinät: ei tarvitse maalata pintaa uudelleen

 1. Lattia on laatoitettu tai linoleumilla. Laminaatti kosteuden vaikutuksen alaisena menettää nopeasti alkuperäisen ulkonäön. Ei myöskään ole suositeltavaa jättää parkettia lattiapäällysteeksi.
 1. Viestinnän täytyy epäonnistua niin, että putket ovat täysin huonekalujen takana.
 1. Jos ruokaa keitetään tai kuumennetaan ruokasalissa keittotasolle, on parempi asentaa tehokas huppu niin, että ruoan tuoksu ei pääse toimiston työtilaan.
keittiön kaapissa

Keittiökaappi, jossa liesi ja liesituuletin

 1. Tarkasta tai mahdollisuuksien mukaan suorita uusi johdotus ottaen huomioon lisääntynyt kuorma: useimmat laitteet ovat sähköisiä.

Toiminnallisuus: tekniset laitteet

keittiön kaapissa

Keittiökaappi ilman liesi

Yrityksen minikoneen tekninen "täyttö" riippuu kokonaan kahdesta tekijästä: viestinnän saatavuudesta ruokailualueelle ja tarpeesta asentaa liesi. Jos rakennuksessa on kahvila, ruokala, ei ole järkevää järjestää täysimittaista ruokailualuetta. Jos lähistöllä ei ole laitoksia, joissa työntekijät voivat nauttia lounasta, on järkevää järjestää oikea keittiö-ruokasali. Tämä lähestymistapa helpottaa työntekijöitä, jotka joutuvat puristamaan voileipiä vain siksi, ettei heillä ole aikaa päästä taloon tai kahvilaan lounasaikaan ja palata ajoissa.

1

"Täytetään" saarimoduuli

Taloudellisesti edullisin keino rentoutua alueen keittiönurkkauksessa toimistossa on tilata kalusteita, joissa on sisäänrakennetut suluissa ja hyllyissä sähkötekniikka. Yksinkertaisten mikro-keittiöiden varustus: mikroaaltouuni, vedenkeitin, kahvinkeitin. Jos pesualtaat eivät ole tyhjentyneet, välineet käyttävät kertakäyttöistä muovia tai paperia. Moduulit, joissa ei ole sisäänrakennettuja laitteita ruoanlaittoon, ovat pienikokoisia, eivätkä ne voi olla varustettu liesituulettimilla.

Kuulokkeet: muiden kuin kotimaisten ruokien rajoitukset ja ominaisuudet

Erillinen huone voidaan varustaa modulaarisilla keittiökalusteilla, joissa on vakioleveys ja syvyys. Joidenkin valmistajien kokoelmassa on valmiita keittiökeskuksia toimistoihin.
Toimiston minikeittiöt eroavat suuresta määrästä suljettuja sokeita pintoja. Käytetään vähintään vitriinejä, lasia läpinäkyviä holkkeja.

keittiö

Muoto, joka on valmistettu lastulevystä, jossa on monimutkainen muotoinen keinotekoinen pöytä

Mutta useimmissa tapauksissa toimistoille tarkoitettujen kuulokkeiden tilaaminen tapahtuu tilojen ominaisuuksien ja alueen mukaan, tarvetta rakentaa ja piilottaa tietty määrä laitteita. Vakion alapinnan pohjakerrosten syvyys kasvaa, mikä lisää varastointilaatikoiden hyödyllistä aluetta.

Käytä julkisivujen materiaaleja:

 • Laminoidut lastulevyt mattalaminaatiolla, viimeistely muovipinnoitteella.
keittiö

Mattapinta neutraalilla alueella

 • MDF - kosteutta kestävät ja tukevat julkisivut.

Kiiltävistä pinnoista on parempi kieltää. Kiiltävät julkisivut ovat tahroja ja jälkiä vedestä. Älä myöskään tilaa kehyksiä ja julkisivuja kohokuvioinnilla: keittiö näyttää liian kotona, ja ovien ympärillä likaa kertyy likaa nopeasti.

Anna etusijalle pinnoille, joilla on homogeeninen mattapintainen viimeistely. Valitse huonekaluja yrityksen väreissä tai päinvastoin, toisin kuin pääkonttorin sävyjä.

kevyt huonekalut

Kevyt kalustus sokeilla julkisivuilla

Pöydät on valmistettu laminoidusta lastulevystä, MDF: stä tai keinokivestä. Puulevyjä pidetään "hiljaisempina" materiaaleina kuin kiveinä. Luopu puun luonnosta työpinnalla - se on epäkäytännöllistä.

kahvi-toimisto

Avoimet kaapit ja mielenkiintoinen muotoilu: trendikäs kahvi-toimisto

Lisävarusteet ansaitsevat erityistä huomiota. Ei ole välttämätöntä säästää laadukkaita saranoita, lukkoja ja laatikoiden varusteita vianmäärityksellä sähkökäyttöön. Hyvät kalusteet takaavat huonekalujen hiljaisuuden ja koskemattoman ulkonäön useita vuosia.

Erilliset huoneet: kuinka yhdistää harmonisesti virkistysalue ja keittiö

Toimistossa keittiössä ja ruokasalissa on samanaikaisesti 3 vyöhykettä:

 • Working.
 • Ruokailu.
 • Loput.
ruoka

Keittiöt erillisissä huoneissa

Lineaariset ja kulmaiset kuulokkeet

Keittiön järjestäminen eristettyyn huoneeseen on helpompaa kuin kapealla tai avoimessa toimistossa. Huonekalut sijoitetaan jonkin seinän viereen tai kulma-asema tilataan. Mitä enemmän tilaa, sitä halvempi järjestely on.

Sulautetun piiloteknologian sijaan voit ostaa tavallisia laitteita: mikroaaltouuni, klassinen jääkaappi ja liesi.

huonekalut keittiössä

Vakiokalusteet

Jos alue sallii, valitse täydellinen huonekalusarja. Voit tallentaa kaapin ylemmälle tasolle asettamalla avoimet hyllyt tai telineet työtasolle.

huonekalut

Budget-paketti pienelle huoneelle

Suurissa toimistoissa tavallisen huonekalujen ja teknologian lisäksi voidaan asentaa kaupallisia laatikoita, joissa on täytettyjä voileipiä, suklaata, juomia ja kahvia.

keittiö

Yrityskulttuuri

Kulma- ja U-muotoiset sarjat vapauttavat keittiötilan arvokkaita mittareita ahtaissa tiloissa. Kaappien syvyys voidaan uhrata ergonomisen ruokailualueen luomiseksi.

keittiö

Kaikki huonekalut yhdellä sävyllä: kirkkaat mattapinnat lisäävät huoneeseen visuaalisesti

Ruokailutila: järjestö

Toimistotyön ruokailualueen muotoilu on rakennettu sisäisten ratkaisujen mukaisesti päätyöhuoneissa. Ja jos sinun täytyy työskennellä jatkuvan stressin ja stressin oloissa, vapauttaa jännitteet ja ladata energiaa toiselle puoliskolle, auttaa toimistokehän rauhallisessa ilmapiirissä.

pöytä

Taulukko suurelle yritykselle

Päätös siitä, mitä pöytiä ja tuoleja ostaa, kannattaa ottaa, laskettuaan vapaata tilaa. Pöydässä jokaisella illalla on oltava 70 - 80 cm työtasotilaa. Pieni yritys on mukava yhdessä yhtenäisessä ruokapöydässä.

huonekalut keittiössä

Syöttötuolit ja pöytähylly

Jos yli 10 ihmistä työskentelee, on parempi ostaa useita pyöreitä pöytiä. Pienessä ruokasalissa asennetaan läpinäkyviä muovisia pöytiä ja kirkkaita tuoleja: iloiset sävyt tekevät huoneesta kevyemmän, ja kirkas muovi ei rasita sisustusta.

keittiön suunnittelu

Kirkkaat muoviset ja seinäpaperit: iloinen muotoilu

Järjestä korkea baaritiski ja tuolit keskelle huonetta - luo paikka keskusteluihin ja kahvin juomiseen. Aseta ruokapöydät seinää vasten niin, että työntekijät voivat nauttia välipalaa mukavasti.

ruokailutila

Ruokailutila ja sohvapöytä

Jos tavallisten tuolien sijaan ostaa pehmeitä tuoleja, niin ruokailuryhmä tulee suosikki lomapaikka.

toimisto-keittiö

Kodikas toimistotila

Ja jos ei ole tarpeeksi tilaa, voit tilata palkin taulukoiden sijaan.

työskentelytila ​​keittiössä

Työskentele vastakkaisella työalueella

Rajoitettu tila: toimistotekniikka niissä

Kuinka piilottaa asiakkaiden silmistä pieni keittiö työntekijöille, jos ei ole vapaata tilaa? Vastaus on yksinkertainen: löytää avoin kapea tai tehdä rakentaminen kipsilevy, joka piilottaa sivupinnat keittiön kalusteet.

keittokomero toimistossa

Chic keittiön suunnittelu toimistossa

Kuinka visuaalisesti erottaa ja piilottaa keittiötilaa: ratkaisuja

Huonekalut: kaapit ja keittiön kaapit on kapealla tilauksesta. Rakenteiden syvyys lasketaan täsmälleen niskan syvyyden mukaan.

Voit piilottaa keittiön toimistossa kahdella tavalla:

 • Laitteen rakentaminen huonekalujen sisälle ja kuurojen julkisivujen tekeminen - keittiö ei ole erotettavissa työstettävistä huonekaluista, jos valitset levyt sävyksi muun huonekalujen kanssa.
keittiö

Sisällä toimistokaapin - täydellinen keittiö

 • Jätä hyllyt auki ja asenna liukuva rakenne koko kuulokkeen pituuteen.
ovet keittiössä

Liukuovi

 • Aseta kaappi nostovälineellä vaakasuorilla suljinlaseilla.
keittiö

Kaikki mitä tarvitset - käden ulottuvilla

Rakenteen sisällä asenna:

 • Vetäytyvät ja irrotettavat peukalot.
 • Tekniikka: liesi ruoan lämmittämiseen, kahvinkeitin, vedenkeitin ja pesuallas.
keittiö

Tekniset laitteet - korkeudella

 • Laatikot ja hyllyt astioiden varastointiin.
 • Minijääkaappi.

Mielenkiintoisia suunnitteluprojekteja: keittiöt mikroverkoissa

Mielenkiintoinen ratkaisu on piilottaa keittiö yksinkertaisesti asentamalla moduuli keskellä toimistoa: takapaneeli on sävy huonekalut, kuuro. Rakenteen sisäpuoli - kaikki tarvittavat välineet, astiat. Sisällä on sisäänvedettävä pöytähylly ja jopa televisio.

keittiö

Moderni ruokailutila

Keittiö niche-alueella, joka sulkeutuu muuttuu valkoiseksi kiiltäväksi seinäksi. Se, että tässä huoneessa voit juoda kahvia, kuten pyöreän pöydän.

keittokomero

Keittiönurkkaus oven takana

Suunnittelijat käyttävät tiloja, jopa vaatimaton kulma laskujen takana. Kuurojen julkisivut ja läpinäkyvä muovinen pöytä kirkas fuuskit-värinen muovi ovat erinomainen paikka lounaalle.

toimisto-keittiö

Tällaista kauneutta ei ole piilotettu: käytävällä toimisto-keittiö

Haluatko yhdistää salin neuvotteluihin keittiön kanssa? Kaikki laitteet voidaan piilottaa sekunnin ajan, yksinkertaisesti laskien kaihtimet.

kaappi

Tiukka kaappi

Keittiönurkkaus ilman ikkunoita: auringonvalon sijasta - huonekaluista, riippuvalaisimista ja valkoisista julkisivuista kirkkaat värit.

ruokailutila

Kaksi metriä - työ- ja ruokailualueita

Muuntajat ja saaret: keittiö keskellä toimistoa

Ylelliset ja toimivat saaret - minikeittiöitä, jotka eivät peitä. Suunnittelumoduulit - jokaiseen makuun ja tekniseen "täyttöön" - mihin tahansa budjettiin.

keittiö

Office-muuntajat

Keittiön saarten ja moduulien muuntajien toiminta

Toimiston moduulit on suunniteltu erikseen. Myynnissä on valmiita muuntajia. Tällaiset mallit on valmistettu liikkuvasta kotelosta, joka muistuttaa kaappia tai suurta jalkakäytävää.

toimisto muuntaja

Valkoinen toimisto muuntaja

Uppoasennukseen asennetut moduulit asennetaan pysyvästi paikkaan, jossa on vesijohtojen johdotus.

keittokomero pyörillä

Toimiston keittokomero pyörillä

Valmistajat tarjoavat valmiita sarjoja, joissa on kaikki mitä tarvitset, pinnalla, jota voidaan käyttää ruokapöydänä.

keittiö toimisto-saari

Design keittiö toimisto-saari

Pyöreät mallit on valmistettu pyöreällä kiinnittimellä varustetulla kaapilla tai pyörivällä moduulilla, jossa on liukuovi.

moduuli, jossa pesuallas

Pyöreä moduuli, jossa pesuallas

Valokuvia parhaista ratkaisuista: toimisto-minihuoneen suunnittelu

Ergonominen pyöreä malli, jossa on liukuva paneeli - pöytä. Yläosassa on kaasuhella. Sivuhyllyissä.

projekti

Yksittäinen projekti

Viileä ratkaisu nuorelle tiimille: hauskat moduulit keittiön keittimellä kahvinkeittimellä.

minikeittiö

Portable mini-keittiöt: ei mitään tarpeetonta

Pyöreä saari-muuntaja, jossa on läpinäkyvä ovi ja tyylikkäät kalusteet. Asennus vaatii vain 2 metriä2.

saari

Saari ovella

Ylellinen punainen mini-keittiö: moduuli pyörii ja muuttuu kiiltävaksi pylvääksi.

moduuli

Punainen moduuli

Toimistossa korkean teknologian tyyliin asenna suunnittelumoduuli: tarvitaan vähimmäispinta-ala.

keittiön muuntaja

Muuntaja tyylikkäälle toimistolle

Tiukan ja suppean toimistosuunnittelun osalta valitse yksinkertainen moduuli kuutioina.

muuntaja jääkaapilla

"Modest" toimisto muuntaja jääkaapissa

Toimistotekniikan parhaat ratkaisut ovat yksilöllinen kehitys. Asiantuntijat auttavat valitsemaan julkisivuja ja materiaaleja, jotka sopivat saumattomasti sisätiloihin. He neuvovat, mikä tekniikka on parempi integroida moduuleihin. He luovat projektin, joka käyttää jokaisen senttimetrin arvokasta aluetta.

Video: keittiönurkkaus toimistossa

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 64 = 68

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map