Kuinka yhdistää keittiö olohuoneeseen: suunnitteluvaihtoehdot 20 neliömetrin alueella. m

Kuinka yhdistää keittiö olohuoneeseen: suunnitteluvaihtoehdot 20 neliömetrin alueella. m

Kuinka yhdistää keittiö olohuoneeseen: suunnitteluvaihtoehdot 20 neliömetrin alueella. m

Pienikokoinen asunto, jota pidettiin kaikkein taloudellisimpana, ei perustellut itseään - ahtaiden huoneiden vuokralaiset löytävät monia tapoja laajentaa ja helpottaa rajoitettua tilaa. Tältä osin muoti palasi tilaviin huoneisiin ja studiohuoneistoihin, joissa on ehdolliset väliseinät. Yritämme selvittää, miten yhdistää mahdollisimman toimivuus ja suunnittelu tupakeittiö 20 neliömetrin: valokuva esimerkkejä auttaa selvittämään keinoja luoda mukavan ympäristön.

Nykyaikaisten asuntojen asettelun ominaisuudet

Valtava salien ja tilavien huoneiden jakaminen pienempiin huoneisiin syntyi ajankohtana, jolloin asuntomarkkinat jäädytettiin ja vapaa asuntojen alijäämä oli vähäistä. Joten hyvissä ajoin oli olemassa yhteisiä asuntoja. Nyt päinvastainen prosessi on alkanut - tylsät läheiset huoneet yhdistyvät pienoiskoossa oleviin 5 metrin keittiöihin, jotka laajentavat videokuvaa ja tekevät elinolosuhteista mahdollisimman mukavan.

keittiö

Menestyvä esimerkki kolmen toiminnallisen alueen yhdistämisestä: keittiö, ruokasali ja olohuone

Uuden rakennuksen huoneistoissa on kunnostustöitä etukäteen - voit pian tavata 30-40 metristä studiota kuin lähellä olevat ja epämiellyttävät pienet huoneet, jotka yhdistyvät kapeilla käytävillä. Keittiön ja olohuoneen yhdistäminen on erittäin tervetullut, sillä yhdestä suuresta huoneesta voit tehdä kaksi ehdollisesti rajattua asuinaluetta, joilla on tilaa ominaispiirteisiin.

keittiö

Avaruuden jakautumisessa kaikki sisustuksen elementit lattiasta kattoon

Keittiössä oli mahdollisuus yhdistää suuret parvekkeet ja loggiat, jotka myös lisäsivät alueen useiden lisämittareiden vuoksi. Tällaisen yhdistelmän ainoa edellytys on päärakennuksen rajoista tehtyjen rakenteiden maksimaalinen eristys kaksoislasilla ja "lämmin lattia" -järjestelmällä. Myös 20 neliömetrin keittiö-ruokailuhuoneen suunnittelumahdollisuudet lisääntyivät.

keittiö

Osa keittiötilaa on loggialla

Yhdistetään keittiö ja viereinen huone

Jotta saisit mukavan asunnon nykyaikaiseen tyyliin Khrushchevalla, se voi olla ainoa tapa poistaa seinät keittiön ja viereisen huoneen välillä. Oletetaan, että alkuperäinen kuva on 6 m² ja 14 m², yhteensä 20 m². He voivat vapaasti kääntyä ja kehittynyt muotoilija sekä ammattimainen valmistaja.

keittiö

Yhdistäminen seinän purkamisen avulla

Emme saa unohtaa, että on parempi jättää jotain teknistä viestintää ennalleen. Älä esimerkiksi suosittele tuuletuksen siirtämistä (jopa 10 cm: n siirtymistä varten, vaaditaan erikoislupa) ja myös sijoittaa viemäriveden ja vesiputket olohuoneen seinämille.

keittiö

Keittiöviestinnät pysyivät vanhassa paikassa, mutta huone muutettiin kokonaan

Ainoa asia, jota voidaan muuttaa, on sähköjohtojen sijainti. Tämän avulla voit siirtää kaikki pistorasiat alas ja tehdä uuden, helpomman johdotuksen. Kipsilevy- ja venytyskattojen asennustekniikat mahdollistavat kattotason kokeilun modernissa 20 m²: n studiossa, joka luo rinnakkain suurimmat valaistut alueet ja alueet, joissa on vaimennettu valo.

katon suunnittelu

Kattokokonaisuuden suunnittelu yhdistetty keittiö-olohuone

Vaihda ulkoasun pitäisi olla oikeusperusta - vain edellyttäen, että julkishallinnon viranomaiset kirjaavat lupapaketin.

Tilojen vyöhykkeen menetelmät

Ottaa vastaan ​​keittiö-olohuone, jonka pinta-ala on 20 neliötä tai yhdistämällä kaksi vierekkäistä huonetta, on päätettävä, mikä huoneesta osa työskentelyhuonetta, ja joka määritellään leposijaksi. Suunnittelijat suosittelevat ¼: n annostelua keittiötilojen järjestelyihin huonekaluilla ja sisäänrakennetuilla laitteilla ja ¾ koristella olohuoneen tyylillä - kodikas nurkka perheiltoihin ja kokouksiin ystävien kanssa.

keittiö

Kotisivut muistuttavat etäällä lempikahvilustasi tilanteesta

Erilaiset tasot: keittiön korokkeella

Olemme tottuneet pystysuuntaisiin raja-alueisiin - väliseinien ja hyllyjen muodostamiseen, jotka muodostavat helppoa, ei pahaa tilaa, mutta silti seinää. Vaakarajoitus on erilainen. Yksi mielenkiintoisista tekniikoista - alhaisen (15-25 cm) palkintokorokkeen luominen, joskus ylimääräisellä askeleella. Pöydällä on tavallisesti keittiötila, loput alue kuuluu olohuoneeseen.

1
koroke

Podium lisävaiheella

Kuitenkin kahden tason luominen ei toisinaan riitä - ilman muita suunnittelutapoja, kaksi eri aluetta yhdistyvät yhdeksi kokoonpanoksi. Tasojen läsnäoloa olisi korostettava värjäämällä tai ryhmittelemällä erilaisia ​​huonekalusarjoja. Huomattavaa on, että myös ilman korokkeella rakentamista eri lattiapäällysteen muotoilu voi ehdollisesti jakaa nämä kaksi aluetta.

keittiö

Kaavoitus sisältää kaksi erilaista lattiatyyppiä

Huonekaluryhmät kootaan seuraavan periaatteen mukaisesti:

  • keittoalue - kaappi sisäänrakennetuilla laitteilla;
  • ruokasali - ruokapöytä tuolilla (uloste, nojatuolit);
  • olohuone - sohva, nojatuolit, sohvapöytä.

Tämä on perinteinen järjestelmä, mutta yleisistä säännöistä poikkeaminen on mahdollista. Esimerkiksi tilan keskelle otettu mittaava saari voi vapaasti yhdistää työpinnan ruokasaliin.

pöydälle

"Saaren" pöytälevy ei myöskään paennut kaavoitusta

Korokkeella läsnäolo on erinomainen tilaisuus lisätä mukavuuden astetta järjestämällä "lämmin kerros" -järjestelmän peittävä keraaminen kerros.

Baariteline ja koristeelliset jakajat

Yleisin tekniikka tyylikkään keittiö-olohuoneen sisustukseen, joka on 20 neliömetriä, muunnettu Hruščovista, on pieni baaritiski. Se suorittaa erilaisia ​​toimintoja: korvaa ruokapöydän, toimii koriste-elementteinä, on osa kätevää säilytyslokeroa.

Minibaari

Kompakti kotipaneeli, jossa alkuperäinen säilytysjärjestelmä

Bar-laskurin sijaan voit asentaa kipsilevyosion. Aihio seinämä ei ole sopiva, koska se kattaa kokonaan tilan, on parempi lopettaa kevyessä rakenteessa suora geometria tai epäsymmetrinen rakenne.

väliseinä

Osio painottoman pitsin muodossa

On kätevä tapa tilapäisesti erotella - kannettavan kompaktin näytön asennus, joka voidaan haluttaessa poistaa nopeasti. Tämä kotelo soveltuu erinomaisesti suurille perheille tai vieraanvaraisille kodin omistajille, jotka kokoavat usein ystäviä - järjestävät juhlia, juhlapäiviä, teatteriesityksiä.

mobiililaitteella

Läpikuultava mobiililaite

Rooli septum uskomattoman monipuolinen ja helppokäyttöinen kaikissa merkityksissä teline hyllyt kukkia, kirjoja, koriste-esineitä - todellinen aarre suunnittelutoimistot.

hyllyt

Yksinkertainen telineissä, joissa on kaunis sisustus

Diffusoidun ja suunnatun valaistuksen nuhteet

Valojärjestelmän käyttö on nykyaikaisempi tapa jakaa tilaa. Taidokkaasti valitut kalusteet auttavat luomaan 2-3 täysin erilaista sivuston tarkoitusta varten yhdistettynä yhteen tyyliin.

valaistus

Kattorakenteiden ja valaistusmenetelmien rajaaminen - kattokruunut virkistysalueella ja sisäänrakennetut valaisimet keittiössä

Tilavassa huoneessa voit turvallisesti sijoittaa valaistuslaitteita, jotka ovat tarpeeksi vaikeita yhdistää keskenään pienessä huoneessa. Esimerkiksi luoda keittiön segmentti-valaistusjärjestelmä ripusta kattokruunu ruokapöydän päälle ja järjestää lattiavalaisimet pehmeän kulman reunoihin.

lampunvarjostin

Suosikki klassikko - suuri viihtyisä lampunvarjostin ruokapöydän yläpuolella

Kattovalaisimien avulla päinvastoin on mahdollista luoda suuri yhtenäinen tila, jos ne jakautuvat sattumanvaraisesti koko kattoalueelle jakamatta tarkoituksenmukaisesti tai muotoilemalla.

kalusteet keittiössä

Yhdistelmä erilaisissa kattovalaisimissa yhdellä alueella

Valojärjestelmä on paljon monipuolisempi, jos yhdessä erilaisten valolähteiden asentamisen kanssa käytetään useiden eri tasojen jännitys- ja jousitusrakenteita. Kattojen rakenne ja väri yhdessä huoneessa voi myös vaihdella.

monikerroksiset katot

Lukuiset monikerroksiset katot

Pehmustetut huonekalut sisätilojen rajatarkastuksena

Suunnittelussa on 20 neliömetrin keittiö-studio, jossa on aktiivisesti mukana huonekaluja, jotka liittyvät eri alueisiin. Yksi neljäsosa avaruudesta - ei ole niin paljon, joten keittiön tulee olla kompakti ja samalla kätevä. Julkisivun takana oleva sisäänrakennettu tekniikka auttaa: yhtenäinen rekisteröinti pysyy toiminnallisuuden menettämättä.

keittiö

Huonekaluihin rakennetut kodinkoneet

Valitse mieluummin yksiriviset tai L-muotoiset kuulokkeet, niin että liikkumiseen on tarpeeksi tilaa. Jos ruokia tai tuotteita ei ole tarpeeksi tilaa, voit laajentaa säilytysjärjestelmää lisäämällä seinäkaappien tai mezzanine-laitteen korkeutta kehällä.

laatikot

Ergonominen laatikkojärjestelmä

Keittiön sarjan rooli ei ole häiritä, paeta tilaa, olla mukava ja ergonominen, pehmeät huonekalut sekä perustoimintojen suorittaminen on hyvä erottaja.

studio sisustus

Minimalistinen studio-sisustus

Klassinen versio: pitkä sohva tai pehmeä kulma asetetaan takaisin keittiöön, vastapäätä televisio. Viihtyisä sohvapöytä tarjoaa sekä lounaan että pelin ja jopa pöydän.

sohva

Sohva sijaitsee sivuttain suhteessa keittiöön

Väri tilan studiossa

Paletin valinta ei ole yhtä tärkeä kuin huonekaluryhmien valinta. Erilaisten sävyjen avulla on mahdollista jakaa oletus useisiin segmentteihin tai päinvastoin luoda yhtenäinen kokonaisuus irrallisista osista.

keittiö

Klassinen ratkaisu on valkoisten sävyjen koristelu, jonka tummansiniset yksityiskohdat korostavat

Yksityiskohtien avulla yksitoikkoista tylsää ilmapiiriä ei voi vain elvyttää, vaan se on yksi, jatkuvasti yhdestä suunnasta. Tekstiilien, koriste-elementtien ja työtasojen väri on helppo yhdistää tai tehdä kontrastia.

keittiö

Vihreät aksentit tapa yhdistää tila

Värin toistaminen eri vyöhykkeiden sisustuksessa palvelee tyylin yhtenäisyyttä sekä sopivan huonekalujen tai katon koristelun.

keittiö

Kaapin huonekalujen julkisivut ovat päällekkäisiä lattian muotoilun kanssa pehmeän kulman alueella

Tyylikäs yhtenäisyys - yhdistää vastaanoton suunnittelu

Studioen suunnittelu ei tarkoita eri tyylien samanaikaista toteutusta. Jos haluat eklektismin, sen pitäisi ulottua myös koko alueelle. Tyyli pitäisi olla yksi, mutta tarkalleen miten valita sinut.

keittiö

Upeat klassikot kevyessä suorituskyvyssä

Hyvä vaihtoehto on mikä tahansa moderni tyyli, koska se sopii täydellisesti kiiltäviin julkisivuihin ja sisäänrakennettujen laitteiden metalliseen kiiltoon.

keittiö

Minimalismi mehukkaissa väreissä

Jopa tyylitelty kyläkulma on varsin sopiva - 20 m² antaa yksityiskohdilleen tyylin omaperäisyyden.

sisustus

Epätavallinen sisustus maalaistyyliin

Temaattinen video

Mielenkiintoiset ja hyödylliset videot tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden oppia ammattilaisilta ja varastoida uusia ideoita.

Vihjeitä suunnittelija tiloihin 18-20 m²:

Videojakso, jossa on yhdistetyn tilan rekisteröintivaihtoehdot:

Ammatillinen suorituskyky - mestarikurssi siirrosta "Asuntotodistus":

Studio-alue 20 m² on todellinen luova ponnahduslauta ihmisille, joilla on nykyaikaisia ​​näkemyksiä elämästä. Erilaisten suunnittelustekniikoiden ansiosta voit vaihtaa tilaa tunnistamattomaksi, jakaa sen vyöhykkeiksi ja muuttaa sen mukavaksi toimivuudeksi.

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 42 = 51

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map