Keittiön sisustus Provence-tyyliin: valokuvan esimerkit sisustuksesta

Keittiön sisustus Provence-tyyliin: valokuvan esimerkit sisustuksesta

Keittiön sisustus Provence-tyyliin: valokuvan esimerkit sisustuksesta

Erittäin muodikas hiljattain alkoi koristella keittiötä Provence-tyyliin. Tämä on yksi muinaisen maalaistyylin alalajista. Provencea kutsutaan joskus myös ranskaksi, joka on olennaisesti erilainen kuin skandinaaviset, amerikkalaiset ja englantilaiset veljet. Tämä suunta on tyylikäs ja lempeä helppokäyttöisessä suunnittelussa. Provence-tyyli on suunnittelijoiden vaatimuksesta modernin keittiön sisätilojen suunnittelussa.

Pääpiirteet tyyli Provence sisustuksessa

Huonekaluja on mukava tummanvihreä, retrotyylinen levy ja ruokalajeet, herkät verhot - Provence-tyylin ominaisuudet

Sen nimi oli alueen nimi Etelä-Ranskassa, joten se liittyy lämpöön, Välimerelle ja Cote d'Azurille.

Tämä tyyli auttaa helposti luomaan mukavan viihtyisän keittiön, joka päivittäin miellyttää isäntien ja vieraiden auringonpaistetta.

Katto ja laatta Provence-keittiössä

Tämän keittiön tärkeimmät sisustuselementit ovat Provence-tyyliin tyypilliset puiset palkit ja kirkkaat laatat, joissa on työseinä

Tärkein ominaisuus, käyntikortti, erinomainen piirre tässä keittiössä on sen lämpimät värit. Sen täytyy välttämättä olla kylläinen pastelliväri. Mutta keittiö on mahdollista valmistaa sinisellä tai lempeällä vihreällä väreillä tai sävyillä keltainen, punainen.

1
3
4
5
6
11
12
13
14
15
16
22
23
24
25
26
31
32
33
35
36
41
42
7
8
9
10
11
17
18
19
20
21
27
28
29
30
31
38
39
40
41

Kuinka luoda keittiössä rauhallinen ilmapiiri Ranskan Rivieralla

Style Provence sisältää luonnollisia, ympäristöystävällisiä materiaaleja, erityisesti seinien ja lattioiden viimeistelyyn. Ihanteellinen ranskalaiselle keittiölle on kivilattia, seinät, joissa on karkea kipsi, katto puupalkkeineen. Mutta tämä vaihtoehto on tyypillisempi yksityiselle kodille, mutta se on hyvin vaikea tehdä kaupungissa standardiasunnossa. Siksi suunnittelijat keittiössä tekevät usein jäljitelmiä ripustettuihin kattoihin. Vaikka katto voidaan jättää yleisimmin - valkoinen.

Keittiön ainutlaatuinen viehätys sinisillä sävyillä

Huonekalut ja sisustuselementit, jotka on valittu yhdellä värimallilla, antavat tälle keittiölle ainutlaatuisen charmin

Tietenkin ranskalaisen Provence-tyylin perusvaatimukset ovat lähes mahdottomia. Riittää, että tärkeimmät aksentit luodaan yhteisen maaseutuympäristön luomiseksi uudelleen. Esimerkiksi karkea kipsi voidaan helposti korvata kuvioiduilla tai kohokuvioiduilla taustakuvilla. Usein seinälle tehdään tiili tai muuraus sekä niiden jäljitelmä laatat. Katto jäljittelee puupalkkeja. Lattia on peitetty laatta, joka jäljittelee luonnonkiveä tai aidattuja puisia levyjä. Provence-tyyliin ei ole hyväksyttävää käyttää laminaattia ja linoleumia.

Tyylikkäät huonekalut luonnollisesta puusta - sisustuksen koriste

Tämän pitäisi olla keittiö, joka on suunniteltu täysin Provence-tyyppisten vaatimusten mukaisesti

Ikkunoiden koristelu verhoilussa

Erityistä huomiota tyyliin Provence on annettu suunnittelu ikkunat - yleensä tämä on tyylikäs valaisin valoverhot

Erityistä huomiota olisi kiinnitettävä keittiön ikkunoiden ja ovien valintaan. Provence-tyyliin sopivan tyylien on oltava puhtaita valkoisia. Mutta ovet voidaan koristella kukka kuvio. Ikkunoiden on tarkoitus olla suuret ja vähän tyhjät. Vaihtoehto voi olla kevyiden, läpinäkyvien verhojen tai roomalaisten verhojen käyttö. Ihanteellinen sovellus ikkunoihin keittiön tyyliin Provencen verhot valmistettu kevyistä luonnonkankaista: pellava, kynsi.

Provence-tyyliin verhojen muoto

Tämä verho on paras vaihtoehto keittiölle Provencen tyyliin ja niiden väri määräytyy sisustuksen yleisen värimallin mukaan.

On mahdollista koristaa niitä korkealla sitomalla nauhoja, mikä riippuu ikkunan koosta ja keittiön sisustuksen yleisestä rakenteesta. Luonnollinen kangas voi olla kukka kuvio tai kyllästynyt väri. Kunnioituksellinen paikka keittiössä on cockerel - ranskalainen tyyli symboli, itse Ranska.

Laajaa kynnystä käytetään myös aktiivisesti, korostaen Provence-tyyliä. Sen päälle asetetaan ruukut tuoreita kukkia, kukka kuivattuja koostumuksia sekä erilaisia ​​koriste-elementtejä.

Provencen väritys

Epätavallinen ikkunan muoto sisustuselementteinä

Kyseisen keittiön alkuperäinen ikkuna muotoilee sen tärkeänä elementtinä

1

Voimassaoloon tarvikkeet kuten ruokia on valmistettu kuparista tai messingistä takorauta hyllyt, maalattu saviruukkuja, maljakoita, käsin liittyvä kudosten, kudottu koreja viiniköynnökset, elegantti seinä mekaaniset kellot, laukkuja kuivattuja laventelin, minttu, rosmariini muiden aromaattisia yrttejä.

Tyylikkään keittiön alkuperäinen sisustus on valaistustietoa: taotut kuparikynttilät, valaisevat kirkkaat kukka lampunvarjostimet, tyylikkäät koristeelliset kynttilänjalat. Keittiön valaistuksen tärkein vaatimus on yhtenäisyys, pehmeys ja runsaasti valoa. Näiden tavoitteiden saavuttamiseksi sinun on käytettävä nykyaikaista yhdistettyä valaistusta. Valo keittiössä on toivottavaa niin lähelle luonnollista valoa, että se on parasta keskittyä päätoimialueisiin. Valaistus on suunnattava siihen, missä sitä tarvitaan eniten mukavaan ja käytännölliseen työympäristöön. Sinun on tasapainottava varjo ja valo, yritä välttää voimakkaat kontrastit työskentelytilan kohokohdista ja keittiön yleisestä muttei taustasta.

Keittiötarvikkeet korostavat keittiön tyyliä Provence

Valtava määrä keittiötarvikkeita maalaismainen tyyli - välttämätön edellytys tyyliin Provence

Kalusteet keittiön tyyliin Provence

Provence-tyylin tärkein ominaisuus on kaikkien sisustuselementtien komponenttien "antiikki" tyyli. Tämä on otettava huomioon pienissä lisävarusteissa, keittiön sisustuksessa ja materiaalien ja kalusteiden valinnassa.

Provence-keittiön huonekalut ovat tyylin tunnusmerkki. Huonekalujen tulee olla välttämättä puisia, täysin ilman metallisia tai peilipintoja. Käytä yleensä tammi-, tuhka-, pähkinä- tai kirsikkasarjaa. Tällaiset huonekalut ovat luotettavia ja ympäristöystävällisiä, mutta tämä on kallis vaihtoehto. Tällä hetkellä edullisia kalusteita valmistetaan ranskalaisen Provence-tyyliin lastulevystä, kuitulevystä, MDF: stä. Mutta sillä ei ehkä ole mielenkiintoisia vaikutuksia ikääntymiseen, sen julkisivut ovat usein koristeltu kukka maalaus. Kaikki kalusteet on varustettu koristeellisilla kahvoilla, joissa on sopivia kirkkaita kukkaviljelytuotteita, se toteutetaan sopivassa värimallissa.

Provencelaista ruokaa

Kyseisen keittiön sisätilat ovat stilistisempia Provencen alla kuin vastaavat täysin, mutta värit ja sisustuselementit menestyvät onnistuneesti jäljitelmillä

Usein tällaisen keittiön kalusteet on tehty tilauksesta, koska tässä tapauksessa se voi täysin täyttää tyylin perusvaatimukset. Keittiökaapit ja -kaapit ovat yleensä tilavia, suuria, ääniä, jopa maalaismainen. Uudet keittiön huonekalut, jotka sopivat keinotekoisesti vanhentuneeseen tyyliin, pinnalle levitetään kouristuksia, keinotekoisia halkeamia, matkanreikien jälkiä.

Pienet yksityiskohdat ovat tärkeässä asemassa Provencen tyyliin

Epätavalliset tyylikkäät piikkejä, jotka luovat sopivan ilmapiirin keittiössä, täydentävät onnistuneesti ilmapiiriä

Maan keittiössä on epätavallisia pöytiä ja tuoleja. Keittiön pöydän on oltava luonnollista puuta ja kummallista massiivista. Pöydän ympärille sijoitetut tuolit on kudotettava tai ristikudottu. Tuolien ja pöydän jalat ovat veistettyjä. Keittiöpöytä on koristeltu luonnonkuiduista valmistetulla pöytäliinalla, tyylikkäästä posliinista fruktovnitsami, keraamisista maljakoista tuoreita kukkia. Usein näissä keinoissa on sisäänrakennetut aukot seinissä, lisävarusteita tai astioita voi sijoittaa, mikä itsestään tulee sisustuselementti. Joskus ruokia ripustetaan erikoiskoukkuihin.

Ruoanlaitto on yleensä puusta, graniitista, keraamisesta laattoista tai marmorista. Provence-tyyliä muodostivat tavalliset ranskalaiset maanviljelijät, joten se ei vaadi täysin täydellistä viimeistelyä. Pienten vikojen, halkeamien, hankautuneiden pintojen esiintyminen korostaa vain tyyliä.

Värikäs elementti tällaisessa keittiössä on uuni. Mutta asunnossa valitettavasti todellinen uuni ei voi sijaita. Siksi liesi tyylitelty kaasuliesi tai liesituuletin. Tätä tarkoitusta varten huppu valitaan joko tarkalleen kaasulevyn pinnalle tai hieman suuremmaksi kuin se. Kaikissa kodinkoneissa ei ole paria, vaan tyylitelty yleisenä keittiön sisätilana, joten se on sisäänrakennettu.

Ranskalaisen Provence-tyylin keittiön moderni sisustus on tullut hyvin merkitykselliseksi. Hän on kaunis ja toimiva. On hyvin vaikeaa noudattaa täysin nykyistä ranskalaista tyyliä, mutta tärkeimmät yhdistykset on mahdollista luoda uudelleen. Tärkeimmät aksentit: pastellivärit, ikääntyvien huonekalujen, asioiden, luonnonmateriaalien vaikutus. Tällainen keittiö antaa aina selittämätöntä tunnetta rauhasta, arkuudesta, kodin mukavuudesta.

Q1
q2
Q3
q4
Q5
Q6
Q7
Q8
q9
Q10
Q11
Q12
Q13
Q14
Q15
Q16
Q17
K18
q19
Q20
Q21
Q22
Q23
Q24
Q25
q26
q27
q28
Q29
Q30
1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

82 − = 73

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map