Yleiskatsaus vohvelikierteisiin 2 in 1 paksut ja ohut vohvelit

Yleiskatsaus vohvelikierteisiin 2 in 1 paksut ja ohut vohvelit

Yleiskatsaus vohvelikierteisiin 2 in 1 paksut ja ohut vohvelit

Modernin keittiön tekniikan ansiosta voit helposti lisätä oman erikoisuutesi listan. Kaikkien laitteiden ostaminen on muutama uusi resepti. Esimerkiksi sähköisellä vohvelirauta paksujen ja ohuiden kiekkojen irrotettavat paneelit rehu perheen maukas ja terveellinen aamiainen tai valmista virvokkeita loma. Harkitse nykyaikaisten valmistajien malleja ja selvitä, ketkä niistä ansaitsevat huomiota.

Moderni vohvelirauta - mitä hän on

Ensimmäisten vohvelirautojen analogit löytyvät edelleen markkinoilla. Tämä tuote on valmistettu valuraudasta tai alumiinista, joka koostuu kahdesta osasta, joista toinen on testin perusta ja toinen kansi. Pakolliset yksityiskohdat - pitkät kahvat, joiden avulla vohvelirauta asennetaan uuniin. Jos olet tottunut ja saat kokemusta, pehmeiden ja ohuiden kakkujen valmistus kädessä pidetyssä laitteessa tuntuu yksinkertaiselta ja kätevältä. Mutta tämä tapahtuu vasta, kun tunnet nykyaikaisimmat sähkölaitteet.

Vohvelirauta, joka löytyy tänään keittiökalusteiden myymälöistä, on ominaista maksimaalinen mukavuutta, turvallisuutta ja houkuttelevaa muotoilua. Niiden muoto ja paino ovat käteviä kuljetettavaksi paikasta toiseen, mitat sopivat varastoihin keittiön kaapissa tai hyllyissä. Päätös siitä, mikä malli on paras valita, riippuu tuotteiden tehosta, muodoista, irrotettavien lisälaitteiden tai paneelien sarjoista.

vohvelirauta

Turvallinen ja helppokäyttöinen moderni laite

Ei enää ole tarpeen pelätä Belgian tai Wienin leivonnaisten polttamista, koska nykyaikaisin muutoksin saadaan aikaan yhtenäinen lämmitys johtuen:

 • tarttumaton pinnoite;
 • termostaatti;
 • valmiin merkkivalo.

Valinta on suuri, kompaktit kannettavia laitteita, jotka voi leipoa vain paksuiset vain jälkiruokia ammattimaisille universaali laitteita, jotka lisäksi Belgian ja Wienin lajikkeet keitetty maapähkinöitä, voileipiä ja muffinsseja.

Nykyaikaisten sähkölaitteiden ostaminen on erinomainen tapa valmistaa wieniläisiä, belgialaisia, paksuja tai ohuita makeisia, jotka ovat neliöitä, ympyröitä ja sydämiä.

Paras vohvelirauta kotiin

Kulinaarinen avustaja valitaan tavasta ja maulta lähtien. Rehevillä ja herkillä Wienin ja Belgian jälkiruoilla löydät kymmeniä edullisia sähkölaitteita eri yrityksiltä, ​​jotka eroavat ulkonäöstä ja tehosta. Jos tarvitset vohvelirauta laajennetulla toiminnallisuudella, kiinnitä huomiota kalliisiin semi-ammattimaisiin laitteisiin, joissa on vaihdettavat paneelit

Belgian tai Wienin (paksu) vohvelit

Lushista paksusta, herkästä taikasta valmistetuista leivonnaisista nimeltään wieniläinen tai belgialainen. Toisin kuin hieno analogit, ne ovat pehmeitä, niin usein tarjoillaan hilloa, hilloa, kermaa, suklaapastaa ja jopa jäätelöä. Valmis valmiita belgialaisia ​​makeisia - sydämet ja mukit, mutta useimmiten on perinteisiä aaltopahvia.

sähkölaite

Sähkölaite Belgian reseptin monikerroksisen kakun valmistukseen

Belgian vohveleihin ei polteta ja niillä on miellyttävä väri, valitse laite, jolla on laadukas tarttumaton pinnoite. Ihanteellinen - keraaminen vohvelirauta, jossa on metalliosat ja Teflon-sisäpinta.

vohvelirauta

Laite Belgian "sydämen" valmistukseen

Jos etsit ulkonäköä, kiinnitä huomiota saksalaisten ja italialaisten valmistajien laitteisiin. Ne eroavat kauniista nykyaikaisesta suunnittelusta ja sisältävät jokaisessa sarjassa useita eri värejä. Turvallisimmat muutokset on varustettu erityisellä lukolla.

1

Ohuille kiekkoille

Tuoreet rapeat kakut, jotka eroavat paksuisista wieniläisistä tai belgialaisista tuotteista, eivät ainoastaan ​​paksuus vaan myös maku, tarjoavat muita vaihtoehtoja. Niiden avulla voit leipoa muutaman millimetrin paksuja kulinaarisia valmisteita, jotka voidaan taittaa putkiin ja sarviin ja sitten maustetaan herkullisella täytöllä. Se on ohuita kakkuja, jotka muistuttavat tuttua leivontaa lapsuudesta, joka on valmistettu valuraudan vohveleissa.

vohvelirauta

Erinomainen vaihtoehto rapeille kakkuille

Keittäminen ohuille kiekkolaitteille, joita kutsutaan myös amerikkalaiseksi, on ilo. Yleensä tällaisille laitteille on ominaista suuri teho, joten kypsentämisprosessi tapahtuu nopeasti muutamassa minuutissa. Tahattomalla koostumuksella peitetyt metalliset elementit takaavat tasaisen lämmityksen. Jopa usein käytetyt vohveliraudat toimivat pitkään sisäänrakennetun ylikuumenemissuojauksen ansiosta.

Mallit 2 in 1 ja vaihdettavat levyt

Jos haluat monipuolistaa valikon erilaisilla kulinaarisilla tuotteilla, suosittelemme universaaleja malleja, joissa on vaihdettavat paneelit. Vakiomuotoisella rei'itetyllä välilehdellä voit leipää ohut ja paksut kiekot, voileipät, keksiki. Paneelien vaihto tapahtuu manuaalisesti muutamalla liikkeellä: ensin irrota yksi vuoraus, sen jälkeen paikalleen toinen.

korvauspaneelit

Vaihdettavat paneelit mahdollistavat vohveliraudan toimivuuden lisäämisen

Vakinaisten käyttäjien mukaan laitteen teholla ei ole suurta merkitystä. Melko tarpeeksi 750-800 W kokata herkkiä leivonnaisia. Suurille perheille kannattaa kuitenkin kiinnittää huomiota kokoon ja kykyyn valmistaa enemmän tuotteita kerrallaan. Tärkeää ja korvauspaneelien määrää.

Vihjeitä vohveliravan valitsemiseen

Tekniset ominaisuudet löytyvät verkkokauppojen verkkosivuilta, mutta julkaisevat usein myös arvosteluja teknologian ominaisuuksista. markkinoiden seurannan auttaa määrittämään mallivalikoima, joiden joukossa on yhä johtava laitteet 2 in 1, 3 in 1, 5 in 1, vohveli-ovensWaffle ja laitteita insertit voileipiä.

Arviointi parhaista malleista omistajien arvioiden mukaan

Käyttäjät kiinnittävät usein huomiota sellaisiin ominaisuuksiin kuin teho, kätevä säätömahdollisuus, työosien materiaali ja asuminen, mahdollisuus paksujen ja ohuiden kiekkojen leikkaamiseen, moderni muotoilu.

Clatronic WA 3606

Luokituksen johtaja Clatronic WA 3606

Näiden ja muiden teknologian ominaisuuksien analyysi johti viiden parhaan kiekkokokoelman seuraaviin malleihin:

 1. Clatronic WA 3606 on laite valmistamaan paksuja belgialaisia ​​ja wieniläisiä kiekkoja. Teho - 800 W, hinta - 2 290 ruplaa. Paahdon astetta säädellään mukavalla kahvalla, kannen merkkivalo auttaa määrittämään taikinan täyttöajan.
 2. Maxwell MW-1571 on sähkölaite ohuiden kiekkojen leivontaan. Teho - 800 W, hinta - 2 190 ruplaa. Kiinnittymättömällä pinnoitteella ei ole tarttuvaa vaikutusta. Lämpötilaa säädetään viidellä toimintatavalla.
 3. Smile WM 3607 on paras "kolmesta yhdestä" yleisversio. Teho 750 W, hinta - 3 800 ruplaa. Vaihdettavien paneelien joukko mahdollistaa monenlaiset leveydet ja muotoilun leivontaan.
 4. GFgril GF040 WaGrTo on vohvelirauta, jolla on hyvät mahdollisuudet. Teho - 1000 W, hinta - 4 900 ruplaa. Paksujen kiekkojen ja voileipien lisäksi se mahdollistaa lihan, lintujen ja kalojen paistamisen.
 5. Supra WIS-555 on tehokas universaali laite cupcakes, voileipiä, evästeet. Ohut ja paksu vohvelit ovat erinomaisia. Teho - 1400 W, hinta - 4 250 ruplaa.

Kaikki nämä muutokset ovat osoittautuneet luotettaviksi avustajiksi, jotka pystyvät työskentelemään korjaamattomana pitkään.

Vohvelirautaaja, mikä yritys on parempi ostaa

Monet ostajat ostaessaan vohvelirappeja ohjataan tuotemerkin suosion mukaisesti. Katsotaanpa valmistajia, joiden mallit ovat ensimmäiset "keittiö" -luokat.

Saksalainen yritys Clatronic - korkealaatuisten tuotteiden symboli, joka on suunniteltu erityisesti keittiölle. Valmistaja tuottaa ruokaa jalostajat, rasvakeitin, mikroaaltouuni, vedenkeitin ja vohveli leivontaan ja vastoinkäymisissä tuotteiden teho 800-1400 wattia.

Clatronic

Clatronic - pienikokoiset, kätevät laitteet ohuiden ja paksujen kiekkojen leivontaan

Supra, japanilainen valmistaja, jolla on suurin osa sen tehtaista Kiinassa, tunnetaan monista budjetin malleista, jotka eivät poikkea huomattavasti kalliimmista suorituskyvyn suhteen. Viimeisimmät vohvelipakkausten sarjat ovat yleismaailmallisia.

Bork on venäläinen yritys, joka valmistaa kalliita semi-ammatillisia laitteita. Tuotteet on varustettu useilla käyttömuodoilla (jopa 12) ja voit tehdä sekä rapeita kakkuja että paksuja belgialaisia ​​jälkiruokia.

Bork

Bork - korkealaatuiset kotimaiset vohveliraudat suurella teholla

Rommelsbacher on saksalainen valmistaja, mutta myymälöiden vohvelehtimet valmistetaan Kiinassa. Suosituimpia malleja ovat ne, jotka leipovat Wienin vohvelit sydämen muodossa.

Vauvanvalmistajien lisäksi GFgril, Bomann, Tristar, Maxwell, KitchenAid, Prinsessa ovat mukana.

Hyödyllisiä reseptejä

Laadullinen tekniikka kätevällä säätöllä ja monilla toiminnoilla on puolet taistelusta. Tulos riippuu suurelta osin oikein valitusta reseptistä. Belgian, wieniläisten ja herkkien vohvelien kera oli herkullisia, tarjoamme useita vinkkejä taikinan ja leivontaan.

Taikina wieniläisille kekseille ja vohvelle

Meillä on monia reseptejä taikinan valmistamiseen rehevän, paksun kiekkojen ansiosta, tarjoamme yhden yksinkertaisimmista. Ruoanvalmistuksessa tarvittavat tuotteet löytyvät maatilalta: jauhot, munat, maito, sokeri, voi, pieni leivinjauhe ja sitruunamehu.

jälkiruoka

Appetizing jälkiruoka ja wieniläinen resepti

Testin valmistelu vie vähän aikaa. Trituroi 200 g voita (margariinia voidaan korvata) ja sokeria (100 g), lisätään missä tahansa järjestyksessä 3 munat ja maito lasi sekoitetaan perusteellisesti tai kevyesti ravistaa. Lisää seulottu jauhot (350 g), lusikallinen leivinjauhe ja st. lusikka sitruunamehua. Sekoita uudelleen ja kaada taikina sähkökiekkoon.

Kuinka keittää ohut vohvelit

Ohut kakkuja tarjoillaan pöydälle eri tavoin: yksinkertaisten litteiden kakkujen muodossa, kauniisti sisustettuja sarveja tai putkia herkullisine täytteineen. Leipomisprosessi on kuitenkin sama. Putkien valmistamiseksi valmiit kakut ovat kierretty käsin, ja sileiden sarvien muodostami- seksi on erityisiä kartiomuotteja.

kanavat

Ohut kiekkiputket

Prosessin tekeminen ohuiden rapea kakkuja on melko yksinkertainen. Pärjäämme 200 g kermajuomaista pehmennettyä voita, jossa on sokeria (2/3 cupia), lisäämällä viisi munaa, väännä taas. Sekoita 180 g jauhoja, art. lusikka kasviöljyä. Lämmitä sähkökiekko, kaadetaan osa taikinaa, sulje kansi. Yleensä yhden sarjan valmistelu kestää 3-6 minuuttia.

Vaikka aihiot eivät ole jäähtyneet eikä ole tullut hauraaksi, kierrämme ne putkeen. Lisää suosikki täytteet: vaniljakastike, ilmakremsi, suklaapastat, keitetty tiivistemaito - herkku on valmis!

Ruokavalion reseptejä vohvelirapeille

Erityisesti ruokavalion reseptien etsiminen ei ole välttämätöntä - ne toistavat täysin tavanomaiset ohjeet taikinan valmistamiseksi ohuille ja paksuille kiekkeille, mutta ne eroavat toisistaan ​​ainesosien joukossa. Tässä on muutamia vinkkejä siitä, miten vähentää kaloreita ja "haitallisia" leivontaan:

 • käytä tavallisen jauhon sijasta täysjyviä, se voidaan yhdistää, joka koostuu useista viljoista;
 • Älä voitele hometta öljymättömällä pinnoitteella, joten se ei salli kiekon kiinnittymistä paneeleihin;
 • Maito rohkeasti korvaa kefirilla tai pienikokoisella jogurtilla;
 • vähentää voin osuutta;
 • maku, lisää hedelmiä tai marjoja.

Ja esimerkki ruokavalion resepti. Vatkaa 1 muna, vähän suolaa, lisää 1 jauhettu banaani, sekoita, kaada 40-50 g jauhoja, sekoita uudelleen. Määritä lomakkeet, joiden pohjalle voit laittaa katkeraa suklaata tai hedelmää. Paista sähkökiekolla 5 minuuttia - jälkiruoka on valmis!

jälkiruoka

Pieni positiivinen aamiainen voi kirkastaa koko päivän

Älä pelkää kokeilla, ja hetken kuluttua sinulla on oma valikoima yksinoikeudella merkittyjä reseptejä.

Video-ohjeet Wienin kiekkojen valmistukseen

Vaiheittainen master-luokka:

Valitsemalla moderni sähkövillaharja rauta yksinkertaisesti: analysoi haluamiesi mallien tekniset ominaisuudet, määrittele lisätoiminnot ja tutustu huolellisesti asiakaspalautteeseen. Laite on tyytyväinen sinua pitkään, muista noudattaa ohjeita ja sitten ruokahalua kiekot ovat usein "vieraita" pöydässäsi!

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

7 + 3 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map