Parhaan mahdollisen vaihtoehdon kompaktiin sisäänrakennettuun keittiön huppuun

Parhaan mahdollisen vaihtoehdon kompaktiin sisäänrakennettuun keittiön huppuun

Parhaan mahdollisen vaihtoehdon kompaktiin sisäänrakennettuun keittiön huppuun

Nykyaikaisissa kodinkoneissa on oltava kaksi toisiaan täydentävää ominaisuutta, jotka ovat mahdollisimman toimivat ja sopivat täydellisesti keittiön sisätilojen tyyliin. Kun pienten tilojen huoneistossa on vähäistä tilaa, yksi vaatimus - kompaktisuus - näkyy. Yritämme ymmärtää, mitkä ominaisuudet tulisi rakentaa keittiön huppuon, joka on 50 cm leveä, täysin omistajien tarpeiden tyydyttämiseksi ja tarvittavan mukavuuden takaamiseksi.

Sisäänrakennettujen kodinkoneiden edut

Käytännöt osoittavat, että sisäänrakennetut mallit eivät ole ainoastaan ​​pienikokoisten asuntojen omistajat vaan myös ylelliset huoneistot, joiden pinta-ala on vähintään 20 m². Tosiasia on, että pienikokoisia teknisiä laitteita on helpompi peitellä kalliille julkisivuille, jotka säilyvät klassisessa tai maalaistalossa, missä nykyaikaiset elektroniset ja mekaaniset apulaiset eivät ole täysin sopivia.

uute

Huonekaluosan julkisivun takana on klassinen sisustus

Sopivien asennusmäärien lisäksi standardien 50-50 keittiön liesituulettimilla on seuraavat edut:

  • on matala melutaso, koska ne ovat vähemmän tehokkaita;
  • säästä energiaa;
  • antaa tilaa huonekalujen päälle;
  • poikkeavat budjetin arvosta.

Haittoja on myös olemassa: esimerkiksi pienikokoiset modifikaatiot eivät pysty kattamaan koko ilmamäärää suurissa tiloissa, joten ne voidaan puhdistaa laadullisesti. Sisäänrakennettujen teknisten laitteiden valinta on paljon rajoitetumpi kuin kupolinseinien ja saari-analogien valikoima.

Tarvittu tai ei ilmakanava

Ilmakanavan läsnäolo - joka johtaa ilmanvaihtoaukkoon - ei riipu kotelon koosta, joten markkinat voivat löytää erilaisia ​​muunnelmia. Valittaessa kannattaa aloittaa naamiointimahdollisuudet niin, että aallotettu putki tai tilavuudeltaan suorakaiteen muotoinen laatikko ei ole näkyvä. Jos kanava voidaan piilottaa huonekalujen sisätilojen ripustetun rakenteen tai koristeellisten osien takana, kannattaa harkita ehdotuksia ilman kanavalla.

huppu kanavalla

Kanavan kansi on piilotettu kaappeihin

Jos olosuhteet eivät salli liiallista ja hiljaista kanavaa liikutetun ilman siirtämiseen, suosittelemme lopettamaan kierrätysmallin useilla suodattimilla. Tällöin ilmakanavaa ei tarvita, koska ilmanpuhdistus tapahtuu kotelon sisällä olevan suodatusmekanismin ansiosta. Keittiön kaltevat ja litteät huovat voidaan asentaa mihin tahansa, koska ilmanvaihtoaukko ei ole sidottu.

Hupun tekniset ominaisuudet 50 cm leveä

Kun otetaan huomioon kapeiden sulautettujen laitteiden mahdollisuudet, huomaat, että ne ovat paljon pienempiä kuin samankaltaisten erillisten asetusten. Pienellä valinnalla voi kuitenkin havaita eroja teholta, melutasolta ja vaihdettavien suodattimien lukumääristä. Tarkastelkaamme yksityiskohtaisemmin sulautettujen laitteiden tärkeimpiä teknisiä ominaisuuksia leveydellä 50 cm ja selville, mitkä ehdotetuista näytteistä ovat edullisia.

Tuottavuus: laskentakaava

Suoritusindikaattori riippuu kokonaan huoneen alueesta ja pakoputkiston tehosta, koska heikko, väärin valittu laite ei pysty täysin käsittelemään ilmanpuhdistusta. On olemassa useita kaavoja, joiden avulla voit laskea teknisen laitteen suorituskyvyn. Tässä on yksi yksinkertaisimmista laskea:

tilavuus (L x L x K) x 12 x 1,3

Äänenvoimakkuus on helppo laskea käyttäen rakennussroulettia, mittaa leveyttä, pituutta ja korkeutta. Numero 12 on kierrätysjaksoiden vähimmäismäärä ja 1.3 on virhekerroin. Tuottavuuden menetys tapahtuu, kun ilma kanavalla tai suodatuksen puhdistuksessa on erilaisten vastustusten varassa. Muuten suodattimien malleissa virheenkerroin on hieman korkeampi - 1, 7.

1
sisäänrakennettu huppu

Täysin integroitu pakoputki KuppersbergInlinea 52 C sopii kaikille sisätiloille

Valitse tarvittava teho vertaamalla omia laskelmia valmistajan ohjeiden mukaisiin laskutoimituksiin. Esimerkiksi KuppersbergInlinea 52 C -moduulin tuottavuus on 650 m³ / h, mikä riittää luomaan viihtyisän mikroilmaston 15-18 m²: n huoneeseen.

Melutaso - ei normaalia suurempi

On virhe olettaa, että melutason ilmaisin on toissijainen. Niille, jotka viettävät paljon aikaa ruoanlaittoon tai omistamiseensa keittiön olohuoneesta, tämän ominaisuuden pitäisi olla toiseksi suorituskyvyn jälkeen.

Moderni hiljaiset huput keittiössä 50-50 tai 60-60 ovat akustiikkasuojaa puhaltimilta ja moottoreilta, jotka aiheuttavat melua käytön aikana. Lisäksi äänet tapahtuvat, kun ilma liikkuu ilmanvaihtorakenteiden sisällä. Tällaisesta melusta pääset eroon ainoasta tavasta - vähentää ilmanvaihtokanavien pyörimisnopeutta tai lisätä putkien halkaisijaa.

ElikorIntegrated GLASS 50

Elikor GLASS 50 -integraattori, jonka melutaso on 55 dB

Kuluttajien terveydentilaan valmistavat toteuttavat erilaisia ​​toimenpiteitä melun vähentämiseksi ja yrittävät pitää sen alle 60 dB. Nyt on kuitenkin mahdollista vastata ehdotuksiin (enimmäkseen tasomaiset itsenäiset muutokset), joiden parametrit ovat 62 dB. Optimaalinen vaihtoehto miellyttävän ilmapiirin luomiseen on 50-55 dB.

Valaistus - mukavuus työalueella

Monissa moderneissa malleissa on taustavalo - halogeeni tai LED-valaisimet, jotka sijaitsevat pohjalevyssä. Ne ovat samalla tasolla kuin rasvasuodattimet ja ne on suojattu kestävällä mattapintaisella tai täysin läpinäkyvällä lasilla. Valotus on välttämätöntä, kun huonekalumoduulit osittain hämärtävät kattovalaistusta ja lisävarusteita, jotka sijaitsevat kaappien alapuolella.

taustavalo

Valaistus palaa liesi

Pienen valaisimen läsnäolo ulkoseinän reunan ympärillä on koristeellinen rooli huoneen sisustuksessa. Kauniit nikkelöidyt pinnat ja kiiltävät julkisivut näyttävät paljon houkuttelevammalta keinovalon säteiden alla.

Ohjaus - säädön helppous

Kätevä ohjaus valitsee nopeasti haluamasi tilan, ottaa lisävalot käyttöön ja muuttaa tehoparametreja. On olemassa kahta tyyppiä - manuaalinen (mekaaninen) ja kauko (kauko-ohjauksella). Manuaalinen, puolestaan, voi olla liukusäädin, painike ja kosketus.

Kompaktit ripustuskotelot keittiössä, jossa ei ole standardilevyistä ilmakanavaa, tavallisesti mekaaninen säätötapa eli valvonta suoritetaan etupaneelin painikkeilla. Esimerkiksi malli Shindo METIDA 50 B painikkeilla voi muuttaa tilan (ulosvirtaus tai kierrättäminen), kytkeä lamppu päälle ja muuttaa nopeutta. Ohjelmoitavilla muunnelmilla voidaan välilyönnitila säätää napin painalluksella.

itsenäinen pakokaasu

Tasainen autonominen liesituuletin, jossa painonappitoiminto

Jotkut valmistajat lisäävät sisäänrakennettujen moduulien linjaa säätövaihtoehtojen vuoksi. Esimerkiksi Bosch-tuotemerkin näytteistä löytyy 60 cm: n ja 50 cm: n liukuvat upotetut huput eri ohjaustyypeillä:

  • BOSCH DHL545S - liukusäädin;
  • BOSCH DHL575C - painike;
  • BOSCH DFS067K50 - kosketusnäyttö.

Kosketusnäytön lisävarusteilla on korkeammat kustannukset.

Bosch-paneeli DWB 068J50

Bosch-kosketuspaneeli DWB 068J50

Pienikokoiset laitteet sisätiloissa

Moduulien suunnittelu 50 cm leveä ja 60 cm leveä ei vaihtele lajikkeittain, mutta muutamia vivahteita voi silti olla hyödyllisiä valittaessa. Sinun ei tarvitse huolehtia täysin upotettujen muutosten ulkoasusta: ne on piilotettu keittotason yläpuolella olevaan säilytyslokeroon eikä myöskään ohjausyksikkö ole näkyvissä. Jos sisätilojen tyyli ei merkitse kupolin tai takkatyypin sijoittamista, paras vaihtoehto on keittiön sisäänrakennettu huppu 50 tai 60 cm leveä.

sisäänrakennettu moduuli

Täysin integroitu moduuli

Litteät laitteet ovat selvästi näkyvissä. Niitä pidetään ehdollisesti sisäänrakennettuina, koska niissä on vain vähän tilaa ja ne sijaitsevat suoraan levyn yläpuolella. Tärkein ero on värisuunnittelussa. Valikoimassa on klassinen paletti: valkoinen, musta, beige, hopeinen.

keittiö

Budjetin versio tasainen versio

Upotetun moduuli on piilossa julkisivun työskentelee osan moottorin (tai kaksi moottoria), tuulettimet, suodattimet, ohjelmisto yksikkö, ja kosketuspaneeli tai joukko painikkeita sijaitsee etupuolella. Värimuotoiluun lisätään mahdollisuus asentaa koristeellinen nauha - muovi, lasi, matta, kiiltävä puu. Yleensä palkin rakenne vastaa keittiön sarjan julkisivua.

uute

Liukusäädin on koristeltu koristeellisella paneelilla, joka toistaa julkisivun tekstuuria

Parhaiden tuottajien arvostelu

Parhaan keittiön hupun valitsemiseksi voit käyttää luokituksia, jotka koostuvat toiminnallisista ominaisuuksista, suunnittelusta ja yksittäisistä teknisistä parametreista riippuen. Top 5 perustuu venäläisten tuotemerkkien suosioon. Kolme ensimmäistä kuuluvat saksalaisiin tuotteisiin, joita erottaa aina korkealaatuisesta ja pitkästä käyttöiästä. Kun valittiin parhaan keittiön huppu vuonna 2016, saksalaiset tuotemerkit olivat "syttyneet".

bosch

Bosch tarjoaa valikoiman kaikenlaisia ​​laitteita: täysimittainen, visiiri, sisäänrakennettu kaappi yläpuolella.

Ensimmäisessä ryhmässä on DHL575C ruostumattomasta teräksestä valmistettu näyte, joka antaa suunnittelijoille ja insinööreille täydellisen vapauden valita sijoitus. Edut: tyypilliset tälle merkille alhainen melutaso (53 dB), optimaalinen suorituskyky (610 m³ / h), kätevä sähköinen ohjaus, automaattinen sammutus valitusta tilasta. Helposti sijoitettu taustavalo palaa kokonaan työalueelle.

Jos huonekaluosassa on erikoislaatikko liesi yläpuolella, DHI646CQ-malli, jossa on liukuva näyttö ja mahdollisuus koristaa koristeellinen baari, sopii. Erityisen hiljainen (48 dB) energiaa säästävä moduuli soveltuu pieniin huoneisiin, koska sen kapasiteetti on 300 m³ / h.

Bosch Technology

Boschin huomaamaton ja tuottava teknologia

Julkisen talousarvion tunnettu tunnettu brändi maailmassa on visiirityyppinen laite, esimerkiksi DHU645U. Ulospäin se ei eroa paljon muista tuotemerkeistä, itse asiassa materiaali, josta laite on tehty, on voimakkaampi ja korvaussuodattimet kestävät pidempään. Hyödyt: kaksi moottoria, poikkeuksellisen hiljainen toimintatila (52 dB), kolmivaiheinen virtakytkentä.

DHU645U visiirtyyppi

Malli DHU645U visiiri tyyppi

kruunu

Seuraavan saksalaisen brändin suosio selittyy laajalla valikoimalla ja saatavuudella, vaikkakin edulliset Krona-mallit ovat erinomaisia.

sisäänrakennettu kruunu

Kompakti sisäänrakennettu kruunu

Kiinnitä huomiota viimeisimmän Kamilla-linjan muutoksiin:

  • KamillaWood - sopii moderniin ja klassiseen sisätiloihin, joissa on tyylikäs liukupaneeli, jossa on mahdollisuus kiinnittää koristeellinen baari.
  • KamillaSlim - on erittäin ohut paneeli 17 mm leveä.
  • KamillaPower - tehokkaimmat edustajat kahdella moottorilla ja kapasiteetti 800 m³ / h.
KamillaPower

Siksi näyttää siltä, ​​että KamillaPower on sisustuksessa

Tiiviys ja hiljaisuus tunnustavat näyte KAMILLA slim 500 INOX, jonka melutaso on 38 dB, kapasiteetti 390 m³ / h ja kolme suurta nopeutta.

siemens

Kolmas Saksan edustaja on Siemens. Se tunnetaan paremmin matkapuhelinten valmistajaksi, mutta tämän brändin keittiökoneet ovat osoittautuneet vain parasta puolelta.

http://www.v24.lv/userfiles/img/c/1341/cda50b7c7c85b97e420da58b5f237354.jpg - Laatikon peittää täysin "kuuma" alue

Esimerkiksi harkita Siemens LI67RB540 ruostumaton teräs - upotettu kaappiin moduulin dual-mode (kierto / huuhtelu) eri 5 vaiheissa teho 740 l / s, äänitaso 42 dB. Ohjaus tapahtuu painikkeilla, kaikki tiedot näkyvät 7-segmentin näytöllä. Etu on talous - keskimääräinen vuotuinen energiankulutus on 34,9 kWh / vuosi. Metallilasisuodatin on helppo puhdistaa astianpesukoneessa.

ASKO

Neljännellä rivillä laitamme ASKO-merkin Sloveniaan, jota myös käyttävät aktiivisesti venäläiset kuluttajat. Tämän brändin tyypillinen edustaja on CC4527S-moduuli, jossa on elektroninen ohjaus, joka on 52 cm: n ja 620 m³ / h: n tuotannon ansiosta sopiva erikokoisille tiloille.

http://microklimat.pro/wp-content/uploads/2016/03/17-c.jpg - Taipuvaiset ASKO-mallit kilpailevat täysin integroiduista

Kaksi lamppua luo kirkkaalla valaistuksella työskentelyalueella, 4 nopeudella voit valita kätevimmän tilan. Irrotettava alumiinisuodatin, joka on helppo puhdistaa, ajastin, suodattimen likainen indikaattori ovat pieniä mutta tärkeitä, huoltavat auttavat.

ELIKOR

Keittiön liesituulettimien valmistajien luokituksessa on otettava huomioon myös kotimainen yritys. Tunnettu venäläinen ELIKOR-brändi, jonka fanit toimitetaan Italiasta, eivät ole huonoja. Erityisesti kiinnitämme huomiota Integra-moduuleihin - taloudellisiin laitteisiin, joissa on liukupaneeli. Uuden turbiinin, joka on luotu italialaisella tekniikalla, voit pitää melutason mukavissa rajoissa 34 - 55 dB (eri tiloissa).

http://remont-volot.ru/uploads/posts/2015-10/thumbs/1444847129_design-kuhni-6-kv-metrov-7.jpg - Koristeellinen puupaneeli

Kaksi nopeutta, valaistus 2 lamppua tuottaen 400 m³ / h - universaali tekniset ominaisuudet, sopiva huoltoalueelle 10-15 m². Liukuva paneeli on koristeltu luonnonpuusta, joka on valittu keittiön julkisivujen väreiksi.

Aiheeseen liittyvät videot

Videoluettelot auttavat sinua oppimaan lisää kodin kaappeja ja tekemättä virheitä valittaessa.

ElikorIntegra 50/60 - lyhyt, mutta informatiivinen katsaus:

ELEYUS STORM: n teleskooppimuutoksen videoesittely:

Kaikki suosittu venäläinen brändi Elikor:

Upotettujen ja litteiden mallien vertailu:

Merkkien ja erilaisten muutosten ansiosta voidaan valita huppu, jossa on tarvittavat tekniset parametrit ja mitat. 50-60 cm: n sisäänrakennettu moduuli on erinomainen ratkaisu keittiöiden moderniseen tai klassiseen tyyliin, taloudellinen, hiljainen ja kätevä hallinnointi.

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

96 − = 92

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map