Miten valita vohvelirauta kotitekoisten vohvojen kypsentämiseen ilman tarpeetonta vaivaa

Miten valita vohvelirauta kotitekoisten vohvojen kypsentämiseen ilman tarpeetonta vaivaa

Miten valita vohvelirauta kotitekoisten vohvojen kypsentämiseen ilman tarpeetonta vaivaa

Kuka ei halua syödä herkullista kotitekoista rapeaa vohveli? Täydentää sitä aamiaisellaan, ei kiellä aikuisia eikä lapsia. Ostatko kotitekoisia vohveleita myymälässä? Ja tiedätkö, että vohveleiden valmistelu kestää vain muutaman minuutin? Sinun tarvitsee vain tietää, kuinka valita vohvelirauta keittiölle.

Parhaan vohveliraudan valinta

Miten valita vohvelirauta

Lähes jokaisella neuvostoliitolla oli kaksi vohvelirautaista. Toinen oli tarkoitettu "pähkinöiden" valmistukseen keitetyn kondensoituneen maidon kanssa. Paistettujen puolien paistamiseen oli välttämätöntä käyttää kaasua tai sähköliesiä.

Neuvostoliiton vohvelipäättäjät olivat yksinkertaisia, mutta ne ovat nyt vanhentuneita

Neuvostoliiton pähkinäpähkinä, hyvin tunnettu, kestävä ja helppokäyttöinen

Toinen laite - sähköinen vohvelirauta, jonka avulla he tekivät ohuita kiekkoja, jotka kiersi putkeen ja täytettiin myös tiivistetyllä maidolla. Muistatko, mitä vikoja ja pähkinöitä valmisteltiin näiden laitteiden käytön aikana? Taikina kulkee pois muotista ja polttaa keittimen kaasulähtöön, sitten unohtaa polttimen muoto ja sen jälkeen kun poistat poltettujen puolikkaiden pähkinöistä. Monet kotiäidit, muuten, toimivat edelleen Neuvostoliiton kiekkojen valmistuskoneilla, eivät epäile, että pitkään aikaan on kätevämpiä keinoja jokaisen suosikkikohteen ruoanlaittoon.

Vohvelirauta tai voileipävalmistaja: tuomme selkeyttä

Taikina nykyaikaisista vohveleista ei katoa, kiekot eivät pala ja muodostavat hyvin helposti. Jos päätät ostaa vohvelirauta, pitää mielessä, että lännessä tämän laitteen on usein täysin eri nimeä - tai voileipä leivänpaahdin. Ilmeisesti voileipiä on suosittu siellä kuin vohveleita. Jos siis saat vohvelirauta tuotu, voit valmistaa paitsi vohveleita, mutta suuri voileipiä lounaaksi. Meidän täytyy ottaa kaksi viipaletta leipää tai tosternogo viipaloitu leipä, laita niiden väliin juustoa, kinkkua, makkaraa tai muuta täyte, sulje kansi muutaman sekunnin - ja tuoreita voileipiä valmis.

Tämä vohvelirauta on hyödyllinen kuumien voileipäpuhaltimien kannalta

Monikäyttöinen vohvelirauta-voileipä-grilli on hyödyllinen kaikissa keittiössä

Useammin myynnissä on laitteita ohuiden kiekkojen valmistukseen. Kuuma vohveli on valssattava putkeen, joka on täynnä kermaa. Toinen tyyppi vohvelit - paksut evästeet sydämen tai neliön muodossa. Muut laitteet ovat myynnissä harvemmin. Vähiten harvinainen vohvelirauta valmistaa pähkinöitä, jotka ovat rakastettuja lapsuudesta, joten jos aiot ostaa tällaisen yhdistelmän, sinun on säännöllisesti soitettava verkkokauppoihin kysyäksesi, onko tällainen vohvelinvalmistaja ilmestynyt. Ei ole helppoa ostaa laitteita belgialaisten rehevien suorakaiteen kiekkojen ja erilaisten keksien valmistukseen. Laitteessa on useita irrotettavia muotoja, joiden avulla voit valmistaa ja pähkinöitä, sydämet ja neliöt. Mutta jos vohvelivahvike on nimenomaan paksu vohveli, et valitettavasti voi saada ohutta kappaletta.

Valitse moderni vohvelirauta kodin kiekkojen tekemiseen

Houkutteleva sähkökiekko tarttumattomalla pinnoitteella

Moderni sähkökiekko on varustettu tarttumattomalla pinnoitteella ja sillä on houkutteleva ulkonäkö

Kaikki modernit vohveliraudat, toisin kuin Neuvostoliiton sähkölaitteet, ovat tarttumatonta pinnoitetta. Tavallisesti taikina ei pala, valmiit tuotteet ovat helposti erotettavissa. Mutta jotta laite kestää kauemmin, on tarpeen valita vohvelirauta niin, että sputterointi on yhtenäinen. Kaljujen ja kuplien, jotka eivät ole sallittuja, kiekot polttavat. Käyttämällä nykyaikaisia ​​vohvelirapeja on mahdotonta ottaa valmiita kiekkoja vanhalla tavalla terävällä veitsellä, joten voit vahingoittaa tarttumatonta pinnoitetta ja se ei enää ole niin. Lopullisten tuotteiden poistamiseen lomakkeesta täydellisessä sarjassa on erityinen spatula. Et voi myös ravistaa vohvelirauta kylmällä vedellä välittömästi käytön jälkeen, pyyhi se kostealla liinalla, kun laite on jäähtynyt. Älä käytä metallikaappeja ja hankaavia puhdistusaineita.

Olemme iloisia kotitekoisista herkullisista rapeista vohveleista, joissa on ilmaa täyttämällä

Ohuita vohveleita, joissa on täyttö, voidaan valmistaa kotona, sillä on käsillä laadukas vohvelirauta

Toinen etu nykyaikaisten vohveleiden valmistajien edessä Neuvostoliiton - kansi sulkeutuu hyvin tiukasti, joten riski vuoto testi on minimoitu. Tietenkin, jos et kaada useita kertoja enemmän testiä kuin tarvitset.

Kun valitset vohveliraudan kotiin, kiinnitä huomiota asiaan. On olemassa malleja, joiden yläosa on valmistettu muovista, mutta kestävämpi ja kestävämpi on vohvelirauta metallikotelolla. Yksiköiden rakenne on hieman erilainen, on olemassa malleja, joissa on eri värejä sisältävä muovikotelo. Laitteiden paino on suunnilleen sama - jopa 2,5 kg. Kiinnitä huomiota sähköjohtimen syvennykseen. Jos on, on paljon helpompaa säilyttää vohvelirauta.

Laitteen mitat ovat toinen tärkeä parametri. Se riippuu siitä, mihin aiot tallentaa vohvelirauta. Joku haluaa ostaa pienikokoisen laitteen ja jollella on varaa suuri vohvelirauta. Yleensä vaihdettavan suuttimen omaavalla laitteella on suurempi koko.

1

Kaikki vohveleiden tuottajat ovat lähes samat - jopa 700 wattia. Kysy, onko paketissa resepti-kirja. Loppujen lopuksi paksut vohvelit voidaan valmistaa hiiva taikina, ja ohuille tarvitaan erityinen resepti - niiden pitäisi osoittautua rapeiksi ja kevyiksi, joten on tärkeää tietää ainesosien mittasuhteet.

Miten valita vohvelirauta kotiisi: laitteen tekniset tiedot

Vohveliraudan luovalla tavalla voit valmistaa kiekkoja näppäimistön muodossa

Tässä epätavallisessa vohveliraudassa keitetyt kiekot eivät jätä vieraita välinpitämättömiin

Voimantuotannon ja kokonaismittojen lisäksi talonmiehet ovat yleensä kiinnostuneita termostaatin läsnäolosta. Kiitos hänelle, voit harkintasi muuttaa leivontalämpötilaa - 150-250 astetta. Mitä enemmän lämpötila, sitä nopeammin kiekot paistetaan ja sitä paistetaan.

Kiinnitä lämmitysindikaattorin läsnäolo. Se näyttää pieneltä lamppulta, joka ilmoittaa, että laite on käyttövalmis. On välttämätöntä, että ensimmäinen pannukakku ei näytä olevan kiinteä - voit kaataa taikinan hyvin lämmitetty paneeli.

Toinen tärkeä parametri nykyaikaisista vohvelirapeista on työnsä aika. On olemassa malleja, jotka vaativat tauon 15-20 minuutin välein. Tässä tapauksessa sinun täytyy sammuttaa vohvelirauta muutama minuutti ja kytkeä se takaisin päälle ja lämmittää uudelleen, mikä ei ole kovin kätevää.

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

74 + = 83

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map