Miten valita pannukakku, joka jopa lapsi voi selviytyä: pannukakku salaisuuksia

Miten valita pannukakku, joka jopa lapsi voi selviytyä: pannukakku salaisuuksia

Miten valita pannukakku, joka jopa lapsi voi selviytyä: pannukakku salaisuuksia

Kaikki tietävät sanan ensimmäisestä pannukakusta, vaikka kuinka vaikeasti yritätte, mutta melkein aina osoittautuu kiinteäksi. Joko paistinpannu ei ole tarpeeksi lämmitetty, tai testissä ei ole paljon, tai ehkä ei ole tarpeeksi öljyä. Koska yksi tai kaksi tai kolme kertaa epäonnistunut, monet nuoret kotiäidit kieltäytyvät leipomasta pannukakkuja ollenkaan, antaen rautaesityksen: "Mutta en tiedä miten!" Sillä välin salaisuus ruoanlaitto hyviä pannukakkuja on hyvä paistinpannu. Jos se ei ole sopiva, pannukakut eivät toimi. Teknologinen kehitys ei kuitenkaan pysähdy, ja sähköiset Raamatut ovat ilmestyneet myynnissä. Haluatko oppia valitsemaan pannukakun, jonka avulla voi painaa pannukakkuja koko perheelle, voi jopa hyvin nuori rakastaja?

Modernissa pannukakkoskeskuksessa viimeisimmät teknologiat ovat keskittyneet

Moderni pannukakku on monimutkainen high-tech-laite

 

Jopa 20-luvulla 20-luvulla keittiöissä oli lisäys levyihin - lämmitetty kuparipinta. Kaiken sen toimivuuden kannalta se näytti myös hyvin kauniilta. Ranskalainen Tefal, joka oli jo kuuluisa tarttumattomista keittovälineistä, ei ollut tappiollinen. Hänen asiantuntijansa loivat maailman ensimmäisen sähköisen pannukakun tarttumattomalla päällysteellä.

Mikä on aseen sopivuus?

Huolimatta siitä, että työstä on taikinan valmistus, kaatamalla se voidellulle pinnalle ja käännetään pannukakkuja ihme laite ei ole vapaa, prosessi ruoanlaittoon paljon nopeammin ja helpommin. Voit samanaikaisesti paistaa 2 - 6 pannukakkua, jotka ovat hyvin paistettuja eivätkä pala. Lisäksi kaikki pannukakut ovat täysin sileitä ja erittäin kauniita. Voit käyttää vähimmäismäärää öljyä, ja voit paistaa pannukakut ilman öljyä lainkaan. Kypsentämisprosessi on niin yksinkertainen, että jopa lapset voivat nauttia pannukakkuistaan ​​koko perheelle.

Pancake näyttää pieneltä kuumalta levyltä. Se on urat, joissa taikina kaadetaan. Näiden syvennysten ansiosta kaikki pannukakut ovat samat ja niillä on täysin litteät reunat. Mutta siellä on myös tasainen pannukakkuja, samanlaisia ​​kuin ne, joissa pannukakut ovat paistetaan kahvilassa. Tällaisen laitteen kanssa tarvitaan tietty taito.

Pyykinpesujärjestelmä varmistaa tasaisen lämmön jakautumisen koko pinnalle.

Miten valita oikea pannukakku valmistaja

Tefalin pannukakku - nykyaikaisten keittiökalusteiden ihme

Tefal-pannukakku, jolla on vaihdettavat pinnat, tekee tylsästä työstä mielenkiintoisen toiminnan

Mikä tuottavuus olisi sinun pannukakku, se riippuu sinulle. Jos perheesi koostuu 2-3 henkilöstä, ei ole välttämätöntä ostaa laitteita, jotka voivat samanaikaisesti paistaa 6 pannukakkua, tarpeeksi pannukakkua kahdelle pannukakkuille. Mitä enemmän pannukakkuja, sitä kalliimpaa laitetta ja sitä enemmän sen energiankulutusta, ja sitä enemmän tilaa, joka miehittää keittiön pöydälle. Ja kompaktisuuden kysymys on varsin tärkeä. Vaikka olette todella ihastuneet pannukakkuihin, on epätodennäköistä, että teet niitä päivittäin. Ja tämä tarkoittaa, että laite on puhdistettava kaapissa työn päätyttyä. Jos päätät ostaa pannukakkuja 6 pannukakkuja, ajattele, onko sinulla tilaa kaapissa piilottaa tämä tekniikka. Se on myös kätevää, kun pannukakkujen jalat ovat kumilla (se ei liiku joko pöydällä tai pöydällä) ja kun lokerossa on lokero.

Vaihdettavat pinnat

Jos olet päättänyt tarpeista, tiedät jo, mitä haluat valita perheesi pienille tai pienikokoisille pannukakkuille. Mutta on olemassa sellaisia ​​pannukakkuja, joilla on irrotettavat pinnat. Niinpä TEMPLE PY 6001 pannukakussa on kaksi vaihdettavaa pintaa: on mahdollista samanaikaisesti paistaa kaksi suurta pannukakkua tai kuusi pienempää. Myynissä on erityisiä crepes ruoanlaittoon hämmästyneitä pannukakkuja, jotka miellyttävät lapsia.

Pannukakku, korvaamaton talossa, jossa lapsi asuu

Alkuperäinen muotoilu ja kyky leipoa kotitekoisia pannukakkuja houkuttelevat pienten lasten äideihin

Pannukakkuja, joissa on vaihdettavat pinnat, ovat hieman kalliimpia, mutta jos haluat kokata, voit epäilemättä valita tämän laitteen. Loppujen lopuksi, pannukakkuja voit kokata niin monia kulinaarisia mestariteoksia! Pannukakkuja erilaisia ​​täytteitä, makeita ja suolaisia ​​pannukakkuja, hyödyllisiä kirjekuoria pannukakkuja juustoa ja vihanneksia, rullina, laukkuja, vain pannukakkuja. Tietenkin tilaisuus kokata eri kokoisia pannukakkuja miellyttää henkilöä, joille ruoanlaitto ei ole vain välttämättömyys vaan myös harrastus. Muuten, myynnissä on mahdollista löytää ja crepes valmistukseen pannukakkuja suorakulmion muoto.

1

Laitteen mitat ovat aina tärkeimmät parametrit. Vertaa niitä keittiön kaapin kokoon, jossa aiot tallentaa pannukakkua. Kaikkien pannukakkujen teho on suunnilleen sama - 1 - 1,3 kW.

Tarttumaton pinnoite

Pancake tai paistinpannu - kilpailu nopeudesta ja laadusta

Tällainen kasa pannukakkuja paistettavaksi ja helpommin ja nopeammin pannukakkujen valmistuksessa kuin pannussa

On suositeltavaa ostaa astiapakka-astia, vaikka et halua paisteta pannukakkuja ilman öljyä. Pinnoite yksinkertaistaa huomattavasti pannukakkujen valmistusta ja pinnan pesemisprosessia.

Lämmitysindikaattori

Joissakin TEFAL-kreppimallissa on lämmitysindikaattori. Tämä on erittäin kätevää, kun aloitat laitteen käyttöä, samoin kuin tilanteissa, joissa pannukakkuja valmistaa kyseisen perheenjäsen, joka tekee sen harvoin. On olemassa malleja, jotka on varustettu lämpötilansäätimellä - termostaatilla. Termostaatin ansiosta pannukakku kuumennetaan oikeaan lämpötilaan, ja et voi pelätä, että pannukakku polttaa, vaikka unohdat sen jonkin aikaa.

Kaksipuoliset pannukakut

Jos haluat valmistaa pannukakkuja paitsi nopeasti, mutta heti, kiinnitä huomiota kaksisuuntaisiin pannukakkuihin. He työskentelevät vohveliraudan periaatteella: pannukakkua paistetaan kahdelta puolelta samanaikaisesti, paistetaan yksi pannukakku, jota tarvitset enintään 3-4 sekuntia. Tämän laitteen haittapuolena on, että pannukakut on valmistettu epätasaisilla reunuksilla, ja jos et laske taikinan määrää, se kaadetaan muotin reunoilta ja tahraa pannukakkua.

Pääsääntöisesti täydellinen tahansa ohukainen on kauhalla taikinan ja lastaa käännetään pannukakkuja ja varaa resepteillä jotka voit arvostaa kun voitto tätä tekniikkaa ja valmistelee hänen herkullinen pannukakkuja.

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 31 = 41

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map