Miten valita kiinteä sekoitin kotiin

Miten valita kiinteä sekoitin kotiin

Miten valita kiinteä sekoitin kotiin

Kätevä toimiva sähkökone tehosekoitin on pitkään tullut välttämätön keittiöavustaja. Sen avulla voit nopeasti leikata vihanneksia salaatille, piipottaa hedelmäkokset tai tehdä kaikkien suosikki perunamuusia. Jos et ole vielä hankkinut hyödyllistä ystävää, muista ostaa stationaarinen tai uppopumppu: mikä on parempi valita, yritämme selvittää ymmärtämällä laitteen tyypit ja ominaisuudet.

Suositukset sekoittajan valintaan

Aloita hyvien sekoittajien valitseminen kotiin parhaiten, kun tutut tuttuja ihmisiä ja seurataan myyntimarkkinoita. Myyjien sivustoissa julkaistaan ​​usein kortteja, joissa on kaikki tekniset ominaisuudet, ja ystävät ja tuttavat auttavat tunnistamaan laitteiden puutteet, jotka yleensä unohtavat maininnan valmistajasta.

Mikä vaihtoehto on parempi

Jos haluat valita kiinteän tai manuaalisen mallin, sinun on keskityttävä laitteen passissa lueteltuihin perustoimintoihin. Jos tarvitset chopperiä, kiinnitä huomiota kontin kokoon ja veitsien laatuun. Jos haluat tehdä työkappaleita talvella tai yksinkertaisesti luoda edellytyksiä tuotteiden pitkäaikaiselle varastoinnille, etsi laitteiden luettelosta tyhjöpumppu. Smootsiinien tai mehun valmistukseen on parempi valita lasia muistuttavat suuret kapasiteetit.

tehosekoitin

Tehosekoittimen läsnäolo keittiökalusteiden välillä lisää kypsennyksen nopeutta

Älä ylitä maksua laitteista, joita et tarvitse. Jos sekoitat ja voitat juomia päivittäin, äläkä käytä chopperia ollenkaan, sinun ei tarvitse ostaa sekoitinta. Sen sijaan voit valita tavallisen sekoittimen, joka on kannettava tai paikallaan. Se on vaatimattomampi toiminto, mutta se toimii täydellisesti sen toteutuksen kanssa.

ruokaprosessori

Ruokaprosessori lisää keittomahdollisuuksia ja laajentaa erikoisluetteloa

Ne, jotka eivät kuvittele elämää ilman ruoanlaitto- ja ruoanlaittokokeita, tulisi kiinnittää huomiota ruoan jalostajiin. Nämä ovat laitteita, jotka sekoittimen tehtävien lisäksi suorittavat useita hyödyllisiä toimintoja - yksinkertaisesta lyönnistä kiertämällä lihaa ja puristamalla mehua. Monitoimilaitteille on yleensä ominaista korkeampi hinta ja määrä. Valmistakaa, että harvesterin (ja tämän kiinteän sähkölaitteen) tallentamiseen tarvitaan erillinen, melko suuri paikka kaapissa tai hyllyssä.

Kuinka sekoitin toimii?

Kiinteän tai kannettavan laitteen toimintaperiaate riippuu suurelta osin sen rakenteesta. Pysyvät mallit koostuvat kahdesta pääosasta - vakaasta rungosta ja kulhosta, mobiili edustavat upotuselementtiä, jolla on tietty muoto ja tarkoitus. Kiinteiden instrumenttien kapasiteetti toimitetaan, kun taas upotetuille sekoittimille voit käyttää mitä tahansa kätevää kulhoa.

tuotteiden jalostusta

Tuotteiden käsittely voidaan tehdä suoraan kattilassa

Päätylaitteen toiminta riippuu täysin sähkömoottorin voimasta. Se asettaa toiminnon ja vastaa suuttimien pyörimisnopeudesta. Olette nähneet, kuinka nopeasti hedelmien tai vihannesten palat muuttuvat homogeeniseksi massaksi - tämä johtuu veitsien nopeasta kiertämisestä. Minuutin kierrosten määrä saavuttaa useita satoja.

taikina

Muutamia sekuntia - ja taikina on valmis

Leikkaamista, sekoittamista tai päihittämistä varten tuotteet asetetaan muoviseen säiliöön (kannella paikallaan oleviin koneisiin tai ilman kannetta kannettaville), sitten pyörivä elementti aktivoidaan painamalla painiketta. Kiinteiden sähkölaitteiden ohjauspaneeli on rungossa, kun taas ohjauspaneeli on kahvalla. Suuttimet valitaan tehtävästä riippuen, esimerkiksi kippaamiseksi, sinun on valittava vispilä. Dynaamisten osien nopeutta voidaan säätää myös käytön aikana. Usein aloita matalalla nopeudella, sitten mennä maksimiin.

Parhaat valmistajat

Sähkölaitteiden kysynnän vuoksi käyttäjät valitsevat paikallaan olevien ja uppoutuneiden sekoittimien yksinkertaisesti valtavia. Mallin ostamisessa sinun kannattaa keskittyä paitsi hintoihin myös valmistajaan. Merkkien brändit kootaan asiakaspalautteen pohjalta, mutta jotkut tuotemerkit harhahtavat luettelosta toiseen. Niinpä vuonna 2017 arvosanat ovat johtaneet yritykset, joiden nimet kuuntelevat kaikki - Bosch, Philips, Braun.

tehosekoitin

Bosch - ergonominen, helppo ja kätevä

Niiden tuotteet eroavat eri nipuissa, modernissa sarjassa löytyy eri hintaluokan laitteita. Johtavat paikat vahvistetaan tavaroiden ominaispiirteillä seuraavasti:

1
  • korkea työn laatu;
  • helppokäyttöisyys;
  • energiansäästö;
  • pitkä käyttöikä ilman korjausta;
  • ultramoderni muotoilu.

Ei huonompi kuin kehittyneet tuotemerkit, ja joskus jopa ylittävät ne Moulinex, Bamix, BORK, Kenwood. Budjettisuunnitelma on edullinen, mutta ne ovat hyvin tunnettu Scarlettin, Polarisin ja Vitekin toiminnallisista ominaisuuksista. Ne voidaan valita, jos käytät tätä tekniikkaa harvoin.

vitek

Vitek - halpa, nopea, laadukas

Jos olet kiinnostunut ostamaan kiinteää laitetta, joka voi valmistaa cocktailin ja jopa murskata jäätä tai pähkinää, kiinnitä huomiota Rawmid-brändin ammattimaisiin tehtaaseen, joiden arvo on 11 tuhatta ruplaa. jopa 23 tuhatta ruplaa.

Edullisten sukellusmallien joukossa kannattaa tutustua Bosch-riviin: erinomainen työn ja työn laadun suhde mahdollistaa sen, että voit kutsua heitä kategorian parhaaksi. Yksinkertaisen sekoittimen hinta, jossa on muovikulho - 1600 ruplasta. jopa 2700 ruplaa.

Eri sekoittimien tarkoitus

Kun valitset sähköasentajan, ei pidä unohtaa, että kaikki sekoittimet ovat toiminnallisesti samanlaisia. Uskotaan, että upotettavat - nuoremmat veljet ovat paikallaan, ja tämän varmistamiseksi analysoimme jälleen parhaan sekoittimen luokituksen vuonna 2017 ja asiakkaiden arviot. Tarkastellaan jokaista lajia erikseen.

Perinteinen käsikirja

Sekoittajien manuaaliset muutokset eroavat pienestä koostaan ​​ja ulkoasustaan. Ne muistuttavat pitkänomaista kädensijaa, useimmiten peitetty muovilla, johon on useita painikkeita suuttimien pyörimisnopeuden poistamiseksi ja säätämiseksi. Kahva pidetään toisessa kädessä ja työosa - veitsi tai viilto - upotetaan astiaan tai kulhoon. Laitteeseen annettu toiminto riippuu suuttimen tyypistä: sekoitus, hionta, kippaus, leikkaus.

tehosekoitin

Manuaaliset mallit ovat korvaamattomia keitto-soseen valmistukseen

Käsikäyttöisten laitteiden edut ovat pienikokoiset, painavat, kätevä muoto. Suuttimet ovat helposti irrotettavissa ja pestävät hanan tai astianpesukoneen alla. Purkaminen tapahtuu yhdellä liikkeellä - painamalla kahvaan vastakkain sijoitettuja painikkeita. Suuttimien määrä vaihtelee keskimäärin 1: stä 3: een, mutta joskus jopa enemmänkin.

Monien haittojen on oltava käyttötapa: käytön aikana laitetta on pidettävä painon ollessa toisella kädellä samalla, kun painetaan tehonsäätöpainiketta. Jos prosessi viivästyy, väsymys tulee näkyviin. Toinen haittapuoli on tietää cocktaileja - niiden valmisteluun on parempi valita kiinteä laite.

Kiinteä sekoitin kulhoon

Pysyvien mallien toinen nimi on työpöytä. Niiden käyttäminen vaatii vaakasuoran pinnan asennuksen. Jalustaan, johon kulho on kiinnitetty, on työmekanismi. Runko + kuppi-sarja vie enemmän tilaa kuin kädessä pidettävä laite, joten säästät tilaa, joten voit valita entistä kompaktimpiin tuotteisiin. Useimmiten sarja koostuu useista kulhoista, jotka eroavat paitsi sisäänrakennetuilla veitsillä myös muodoltaan.

tehosekoitin

Tyylikäs ja edullinen KitchenAid, jossa on 5 toimintatilaa

Arvioiden mukaan paikallaan olevien laitteiden suurin etu on käsien vapaus. Vihannesten hiontaan tai taikinan sekoittamiseen kuluva aika voi- daan kohdistaa taulukon keittoon tai puhdistamiseen. Säiliöiden määrä on rajallinen, mutta silti voit tehdä erilaisia ​​toimintoja tuotteiden kanssa, laadukkaista whiting-cocktaileista suurikokoisiin vihanneksiksi salaatille.

Haittoihin kuuluu asennusvoimakkuus - runko ja useat kulhot miehittävät koko hyllyn. Jotkut mallit eivät toimi hyvin viipaleiden vihannesten kanssa. Mutta täällä, ennen kuin valitset, sinun on vain kysyttävä laadusta veitset.

Vauvanruoka

Nuorille perheille, joilla on lapsi, suosittelemme erikoisvarusteita vauvanruokien valmistamiseen. Kun on tarpeen ottaa käyttöön täydentäviä elintarvikkeita, se on parempi kuin vihannes, ja luonnollisten tuotteiden luonnollinen sose ei ole mitään. Sähköasennusten valmistajat, jotka keskittyivät kysyntään, tuottivat useita erityismalleja vauvanruoan valmistukseen.

Monet ihmiset tietävät tuotemerkin Baby Bullet: kirkkaan vihreän sävyn muovielementtejä, hymyilevää kulhoa ja joukko pieniä säiliöitä, jotka ovat mukavia pitää myös lasten kahvat. Pienikokoinen laite mahdollistaa tuoreiden valmisteiden päivittäisen valmistuksen vauvoille ilman, että turvaudutaan säilykkeiden hankintaan.

tehosekoitin

Kiinteä sekoittelija vauvanruokiin, jossa on säiliöitä soseen säilyttämiseksi

Valitse haluamasi kiinteä asennus ja määritä lisätoiminnot. Esimerkiksi jotkut vauvanruokalaitteet toimivat höyrystin-tilassa. Niiden avulla voit lämmittää tai sulattaa ruokaa. Esimerkkejä tehosekoittimista ovat Avent Philips ja Beaba Babycook.

sukellusvene

Uppopuomityyppiset, itse asiassa kädessä pidettävät laitteet, jotka olemme jo maininneet. Heillä ei ole kiinteää rungosta ja joukko keikkoja, joissa on sisäänrakennettu veitsi, mutta ne ovat pitkänomainen kahva, jonka toinen pää liittää suuttimet. Voit valita erillisen sekoittimen tai sarjan, jossa on muovisäiliöitä, jotka näkyvät yhä useammissa eri valmistajissa.

upotettava laite

Upotettava laite kahdella suuttimella

Upotettavat mallit, kuten yllä mainittiin, vie vähän tilaa, mutta välttämättä edellytetään manuaalista valvontaa koko työprosessin ajan.

Tekniset tiedot

Keiton prosessi oli hauskaa eikä ole hankalaa, ennen kuin ostat, tutustu teknisiin eritelmiin. Tutustu esimerkiksi optimaaliseen tehoon miellyttävän käytön suhteen: miten määrität tehon, voit kuulla konsultteja.

Virrankulutus

Se on voima, joka määrittää tuotteiden leikkaamisen tai sekoittamisen laadun. Pienitehoiset laitteet sisältävät laitteita, joiden parametrit ovat jopa 500 W, keskipitkän 500-800 W, vahva - yli 1000 W. Esimerkiksi ammattikäyttöön tarkoitetuissa KitchenAid-laitteissa on suuritehoiset ominaisuudet - 1200-1300 W. Jos usein valmistaudut ja haluat valita todella nopean ja tehokkaan asennuksen, kiinnitä huomiota tähän tuotemerkkiin.

KitchenAid Artisan

KitchenAid Artisan on raskaiden laitteiden sähkömagneettinen käyttö

Esimerkki pienitehoisesta, mutta toiminnallisesta mallista on Philips HR2875. Se on 350 watin teho, mutta se riittää jakamaan jäätä. Täysin budjetin arvo (3500 ruplaa). Mukana on toinen bonus - pari pullot vettä varten (mehu, proteiinikokki).

Kulhon materiaali ja mitat

Kapasiteetit ovat erilaisia ​​paitsi muodossa, myös materiaalina. Valitse jotain erityistä ei toimi, on vain 2 vaihtoehtoa: muovi ja lasi. Jokaisella lajilla on omat edut. Esimerkiksi muovi ei repeä, kun se osuu lattialaattaan, mutta lopulta menettää kauniin ulkonäön - peitetään naarmuilla ja pilvistä. Lasit pysyvät tasaisesti pöydällä, näyttävät hyviltä, ​​toimivat pitkään, mutta eivät kestä kovaa esinettä.

tehosekoitin

Helppo muovikapasiteetti Kenwood

Mitat ovat tärkeitä, jos keität eri ruokia - keitistä smoothie - suurelle perheelle. Säiliön keskimääräinen tilavuus on 400 ml - 1 l, mutta vaihtoehtoja on 1,5-2 litraa. Jos haluat estää sisällön kaatamisen reunojen läpi, sinun on valittava kulho, jonka tilavuus on hieman suurempi kuin haluat täyttää. Kiinnitä huomiota instrumentteihin, joissa on kaksi tai kolme erilaista kulhoa: ne maksaavat hieman enemmän, mutta niillä on laajennetut toiminnot.

Nopeuksien määrä

Keittoastian, keiton tai soseen laatu riippuu nopeudesta, jolla veitset tai muut suuttimet pyörivät. Budjetin kiinteät asennukset ja kädessä pidettävät laitteet ovat yleensä 1-2 nopeudella. Ensimmäinen nopeus on maltillinen, toinen - lisääntynyt (turbo-tila). Jos haluat valita laitteen suurilla nopeuksilla, katso malleja, joiden hinta on 5 tuhat ruplaa. ja korkeampi.

tehosekoitin

BRAUN Identity Collection toimii 11 suurella nopeudella

Jotkut tehosekoittimet ovat jopa tehokkaampia ja niillä on jopa 24 nopeutta. Arvioiden mukaan tällainen luku - ilmeinen haku ja ylitarjonta tarpeettomille "kelloille ja pilleille" ei ole sen arvoista. On huomattu, että salaatin tai perunan valmistukseen riittää kaksi nopeutta kiipeilyyn tai vaivaamiseen - enintään 5-6.

Liitteiden ja lisävarusteiden valinta

Täydellisten sarjojen kanssa kaikki on helppoa: sinun on valittava pakkaus, jossa on astioita ja veitsiä, jotka todella tarvitsevat ruoan valmistuksen aikana. Yleisvaihtoehto on upotettava laite, jossa on kolme suutinta ja kaksi kulhoa. Paikoille voidaan varustaa 1-3 erilaista astiaa. Jos tarvitset laajempia vaihtoehtoja, on parempi valita ruoan jalostaja.

tehosekoitin

Vakiosarja

Seuraavassa on luettelo vakioviireistä:

  • Muovinen irrotettava jalka veitsellä, joka on välttämättä mukana manuaalisessa mallissa. Veitsi on hieno perunan ja erilaisten vihannesten sekoittuminen.
  • Corolla on täysi korvaussekoitin. Tarvitaan sekoittumiseen tai vatkaamiseen.
  • Chopper - kulho, jossa on sisäänrakennettu veitsi, pakollinen kiinteän asennuksen osa. Erinomainen leikkaa kaikki juurikasvit, pähkinät, sipulit, juustot hyvin pieniin osiin. Sopii ruoanlaittoon lihaa tai kananlihaa.
  • Tyhjiöpumppu. Erityinen laite ilman poistamiseksi säiliöistä, löytää säästäviä kotiäitiä.

Suuttimien lisäksi sarjat on varustettu lasilla, jonka sivusuunnassa on asteikko. Ne ovat käteviä käytettäväksi irtotavaran ja nestemäisten tuotteiden mittaamiseen.

Videokäsky valintaan

Miten valita paras kodin sekoitin:

Valtava valikoima sähkölaitteita on vaikea haaste: sinun on valittava toimiva, tehokas ja kaunis sekoitin ja mieluiten edulliseen hintaan. Positiivinen tulos voidaan saavuttaa huolellisesti tarkastelemalla laitteen ominaisuuksia ja lukemista. Oikein valittu malli kestää kauemmin kuin valmistajan ilmoittama aika, mutta myös lisätä kodinruokien määrää.

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

51 − 46 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map