Kuinka valita luotettava keittiöpuku: vinkkejä ammattilaisille

Kuinka valita luotettava keittiöpuku: vinkkejä ammattilaisille

Kuinka valita luotettava keittiöpuku: vinkkejä ammattilaisille

 Kysymys siitä, miten valita keittiön huppu, kiinnostaa kaikkia niitä, jotka alkoivat korjata taloa. Erityisen varovainen valinta tämän tekniikan valintaan ovat rakastajattaret, jotka ovat jo nähneet, kuinka tosiasiassa on huono ilman tätä työkalua.

Kuinka valita keittiön huppu

Höyryn poistaminen ja palaminen - ensimmäinen syy huuvan asennukseen

Riippumatta siitä, mitä päätät ostaa laitteesta, kaikki suunniteltu puhdistamaan keittiötä. Tämä tehdään kahdella tavalla: ilmansuodatuksella tai ilmanpoistolla. Ensimmäisessä tapauksessa ilma puhdistetaan huppuun rakennettujen erityisten suodattimien ansiosta - toisessa - saastunut ilma poistetaan tiloista.

Miksi puhdistaa ilmaa keittiössä

Hostessit viettävät 60% aikansa keittiöstä, hänen terveytensä riippuu keittiöympäristön tilasta. Mikroilmasto kypsentämisen aikana on saastunut palamistuotteilla, pienimmät ruoat, jotka vapautuvat kuumennettaessa. Jos huone ei ole hyvin tuulettu, haju aiheuttaa epämukavuutta. Ne vaikuttavat kielteisesti ihmisten tunnelmaan, he voivat torjua ruokahalua jopa nälkäisistä. Ilmaus on yksi keino käsitellä saastunutta ilmaa. Mutta on parempi saada kaasutettu ilma suoraan uunin yläpuolelle ja vapauttaa huone siitä. Tämän tehtävän avulla keittiönpoistoaineet voivat selviytyä.

Mikä malli ostaa keittiölle

mitä ostaa keittiölleSuuri arvon ostossa on yksikön suorituskyky. Tämä parametri määräytyy sen ilman määrän mukaan, joka kulkee itse läpi yksikköajan. Laitteen tehokkuus riippuu tästä. Terveysnormien mukaan koko tilavuus on vaihdettava tunnissa. Voit laskea vaadittavaa suoritustasoa keittiön kaavan mukaan: keittiössä olisi kerrottava korkeus kattoon, tulos kerrottuna 12 (määrä ilmanvaihto, hyväksytty SES), tulos kerrotaan tekijällä Kaspianmeren (vastaa 1,3). Joten, keittiöön, katon korkeus on 2,5 metriä alueelle ja 6 metriä, sinun täytyy valita huppu, jos esitys on vähintään 234 m³ / h.

Kuinka valita oikea keittiönpoistaja

Valitessasi kiinnitä huomiota parametreihin: tyyppi, koko, läpäisykyky (tuottavuus), ohjausmenetelmät, toimintatilat, suodattimien läsnäolot tai puuttuminen.

koko

Sen leveys ei saa olla pienempi kuin levyn pinta. Jos koko on pienempi, huppu on vähemmän herkkä saastuneelle ilmalle. On vieläkin parempi, että liesituuletin leveys ylittää keittotason leveyden. Joten jos levyn leveys on 50-60 cm, on parempi, että koko on noin 90 cm, jos tietenkin sinulla on mahdollisuus suunnitella huonekaluja.

Käyttötapa

Kysy myyjä-konsultteja, millä tavalla valitsema huppu voi työskennellä. Tämä voi olla pakokaasun tila, jossa saastunut ilma massa poistetaan huoneiston ulkopuolella, tai suodattamalla tilaan, kun se on puhdistettu ja saa takaisin huoneeseen, ja sen toimintaa, ja että ja toisessa tilassa. Uskotaan, että 100% puhdistus huoneessa tarjoaa pakokaasutilan. Mutta jos päätät ostaa suodattimen, on parempi heti ostaa patruunoita ja muuttaa niitä tarpeen mukaan.

suodattimet

miten valita keittiön huppu

Ne voivat olla karkeita ja hienoja puhdistusta. Karkeat suodattimet pitävät rasvan hiukkasia. Tämä on metallista uudelleenkäytettävää verkkoa, joka pestään, kun se likaantuu. Lisäsuodatin on kertakäyttöinen verkko, joka on valmistettu synteettisestä materiaalista. Sitä on muutettava, koska se likaantuu, koska verkko, joka on käyttänyt resurssejaan, vaikuttaa negatiivisesti suorituskykyyn. Hienosuodattimet - hiili. Ne ostetaan erikseen. Korvauksen taajuus riippuu levitystyön taajuudesta.

Hallinnointimenetelmä

1

miten valita keittiön huppu

Mitkä keinot ohjaamaan liesituulettimen? Se riippuu vain henkilökohtaisista mieltymyksistäsi. Kosketusnäytöt aktivoidaan painamalla ei-kupera-painiketta. Painikkeen ohjaukseen kuuluu kuperat painikkeet. Ohjaus voi olla myös liukusäädin - se toteutetaan mekaanisen vaakakytkimen avulla.

Lisäominaisuudet

Päätöksen tekeminen lisätoiminnoille: jäännöksen tuulettimen aivohalvaus, huuvan kytkeminen väliin. Loput puhallin kestää useita minuutteja sen jälkeen, kun se on sammutettu (5-15 minuuttia), jonka avulla voit täysin puhdistaa keittiön ilmapiirin. Ajanvaihtokytkentä mahdollistaa laitteen kytkemisen lyhyeksi ajaksi (esimerkiksi kerran tunnissa tai kahteen 5-10 minuuttiin) pienimmällä teholla. Tämä tehdään niin, että raikasta ilmaa ei pysähdy.

Joissakin on sisäänrakennettu elektroninen ajastin. Sen pitäisi olla päällä kypsennyksen lopussa, jotta laite itsessään sammuu tietyn ajan kuluttua.

Lähes kaikki laitteet on varustettu valaisinlaitteilla. Hehkulamppuja, halogeenilamppuja tai loistelamppuja voidaan käyttää. Hehkulamput ovat halvempia, mutta halogeenilamppujen laitteet kuluttavat vähemmän sähköä. Korvatut polttimot eivät ole vaikeita.

Mikä määrää liesituulettimen tehokkuuden

Vaikutus riippuu monista tekijöistä.

  • Paineesta, joka luo moottorin. Jos painemittarit ovat korkeat, suorituskyky on korkea.
  • Järjestelmästä. Jos se tuodaan ilmanvaihtoakseliin, työ on tehokkaampaa kuin kierrätystilassa.
  • Merkittävää roolia ovat rasvasuodattimien ja tiheyksien poikkileikkaus. Sen sijaan, että ne ovat tiheämpiä, hajut poistetaan tehokkaammin. Muista kuitenkin, ettei mikään hiilisuodatin puhdista 100%.
  • Suoritustilanteesta. Tehokkain tilan avulla voit puhdistaa ilman äärimmäisissä olosuhteissa, esimerkiksi kun ruoka on palanut. Kun valitset, muista kiinnittää huomiota tähän parametriin.
  • Koosta. Mitä suurempi laite, sitä suurempi alue on aidan. Ja tämä tarkoittaa sitä, että suuria kierroksia ei ole, keittiön saranoidussa kaapissa ei kutistu kuumailmasta.

Pakoputken tyypit

  • Perinteinen tai klassinen

miten valita keittiön huppu

Tämä on ripustettu huppu, joka on asennettu seinään kiukaan yläpuolella olevan ripustetun keittokannen alla. Monet valmistajat tarjoavat laitteita, joissa on rasvansuodattimia akryylistä (kertakäyttöiset suodattimet). Tällaiset laitteet toimivat pääasiassa kierrätysmuodossa. Vaatii kertakäyttöisiä hiilisuodattimia, jotka pienentävät pieniä hiukkasia. Haju neutraloidaan vain osittain. Näitä laitteita pidetään halvin.

Laitteissa, joissa se on mahdollista kytkeä haitariletkua ovat kalliimpia, mutta ne puhdistaa ilmaa tila on paljon parempi, ja hiilen suodatus on tarpeen käyttää rahaa ei ole niin usein.

  • upotettu

miten valita keittiön huppu

Kiinnitä ne kattokruunuun uunin yläpuolella. Tavallisesti upotetut huovat ovat varustettu ulosvedettävällä paneelilla, mikä lisää työskentelyaluetta - ilmanottoaukkoa. Tämä helpottaa laitteen käyttöä ja lisää tuottavuutta. Kytkee tämän liesituulettimen samaan tilaan, jossa se sammutettiin. Sisäänrakennetut ovat yleensä varustettu kahdella moottorilla ja monikerroksisilla rasvan keräyssuodattimilla. Sisäänrakennetut huovat eivät ole kovin kalliimpia kuin roikkuvat.

  • Takka (kupoli)

miten valita liesituuletin keittiölle

Ne eivät asenna seinää kattoon yläpuolelle kuin liesi tai keittotaso. Takat, joita heidät on kutsuttu kupumimuotoon, joka muistuttaa takka- savupiippua. Ne tulevat kolmeen tyyppiin: metallia, jossa on lasia, metalleja, klassista puuta tai puunleikattua. Suunnittelu on monipuolista, muoto voi olla erittäin luova, esimerkiksi hi-tech-huppu

Laitteen toiminnalliset ominaisuudet

miten valita liesituuletin keittiölle

Modernit huovat voivat poistaa jopa 96% hajuja ja ilman saastumista, jotka säilyvät ruoanlaitton jälkeen. Erityisen tarpeellinen keittiö-ruokasali ja keittiö, jotka on yhdistetty olohuoneeseen. Tällöin on tärkeää, että huppu ei ainoastaan ​​tehnyt suurta suorituskykyä, vaan työskenteli myös hiljaa.

Laitteen toiminta voidaan arvioida "erittäin hiljainen", kun kohina on luotu ja ilmavirta moottori on verrattavissa kuiskaukseksi (35 desibeliä). Jos kohinaa voidaan verrata puhumaan 10 metrin etäisyydellä (jopa 45 desibeliä), huuvan työtä voidaan kutsua hiljaiseksi. Jos keittiö on eristetty (ei yhdistettynä tai ruokasali), et voi aiheuttaa haittaa huppu, melutaso on 50 dB (voidaan verrata matalassa keskusteluun etäisyydellä 3 m). Tämä melutaso on luokiteltu "normaaliksi". Ei ole suositeltavaa ostaa huppuja, joiden melutaso on yli 50 desibeliä. Esimerkiksi melu 70 desibeliä on mahdotonta sivuuttaa: se on verrattavissa äänekäs keskustelu etäisyydellä noin 5 metriä.

Arvioi myös tapauksen materiaali. Se voi olla muovia, emaloitu teräs, ruostumaton teräs, karkaistu lasi, alumiini. Hinta / laatu -suhteessa houkuttelevin on alumiini. Tämän materiaalin mattapinta yhdistyy hyvin monenlaisiin keittiökalusteisiin. Alumiinirunko ei näytä sormenjälkiä, se ei ole syöpymätön ja on erittäin helppo puhdistaa. Ruostumaton teräskotelo yhdessä karkaistun lasin kanssa näyttää erittäin tyylikkäältä. On hyvin kalliita malleja, jotka tehdään yksilöllisen järjestyksen mukaan ottaen huomioon asiakkaan toiveet.

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 4 = 1

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map