Kuinka valita keittiö ilman kanavaa: kriteerit kierrätysmallien valintaan

Kuinka valita keittiö ilman kanavaa: kriteerit kierrätysmallien valintaan

Kuinka valita keittiö ilman kanavaa: kriteerit kierrätysmallien valintaan

Puhdas ilma asunnossa on yksi tekijöistä, jotka luonnehtivat viihtyisän asumisen tasoa. Keittiö - eräänlainen kriittinen vyöhyke, jonka sisällä ruoanlaittoon syntynyt keskittynyt saastuminen. Huoneen mikroilmaston parantamiseksi käytä erityisiä puhdistuslaitteita. Yksi yleisistä vaihtoehdoista pidetään keittiön keittiönä ilman kanavaa - kätevä ja halpa nykyaikainen laite, jossa on vaihdettavat suodattimet.

Mikä on houkutteleva kansiin ilman kanavaa

Jos päätät ensin ostaa huppu, sinun tulisi tietää, että vain kaksi toimintatilaa on käytössä:

 • virtaus;
 • kierrätetään.

Ensimmäisen vaihtoehdon asentamiseksi on tarpeen varustaa hanan tuuletus, jotta ruoanlaitto ja epämiellyttävät tuoksut menevät kaivokseen ja sieltä - kadulle.

ilmakanavaan

Epäonnistunut ratkaisu putken asentamiseen

Ilmanvaihdon ilmanvaihtoaukkojen asentaminen on paljon helpompaa, koska se ei vaadi lisätarvikkeita eikä vaadi rakennustöitä. Ilmanpuhdistusmenetelmä on itsenäinen suodattimien avulla.

Seuraavassa on muutamia etuja toisesta vaihtoehdosta, jonka käyttäjät ovat merkinneet:

 • helppo asentaa (mahdollisuus itse asentaa);
 • tiivis (ilman muovisia tai metalliputkia, jotka johtavat ilmanvaihtoaukkoon);
 • hoito, joka ei vaadi erityistä tietämystä;
 • pitkä käyttöikä (7-10 vuotta).

Yksi tärkeimmistä eduista laajentaa sisustuksen mahdollisuuksia. Keittiöpuuvaunu, jossa tuuletus on ilmaantunut, on niiden "kiinnitys" tuuletuskanavaan, joten kaapin huonekalujen valinta on huomattavasti kapeampaa. Autonomiset laitteet eivät ole riippuvaisia ​​venttiilin sijainnista, joten levy voidaan helposti sijoittaa mihin tahansa sopivaan paikkaan.

keittiö

Keittiö ilman lisäviestintää näyttää paljon tyylikkäältä

Haittoihin kuuluu pienempi suorituskyky kuin virtausmalleissa, riippuvuus sähkön tehosta ja melusta.

Minkä tyyppinen kiinnitys on parempi

Molemmat virtaavat ja kiertävät laitteet voidaan asentaa eri tavoin - riippuen kiinnitys- ja suunnitteluominaisuuksien sijainnista. Vakiokäyttöön tarkoitetut keittiötarvikepit sopivat aiempaa tavallisimpiin riippuihin. Heidän paikka - yläpuolella liesi, hyllyn alla tai pieni kaappi. Hupu on täysin näkyvissä, mutta vie vähän käyttökelpoista tilaa.

Käytä yhä enemmän sisäänrakennettuja laitteita. Se on tuottavampi ja näyttää paljon houkuttelevammalta: työmekanismi on naamioitu kaappiin, ja vain kauniin alapinnan etupuolella olevaan ohjauspaneeliin lähtee ulkopuolelta. Kaappi ei ole väärennös, koska tekninen täyttö vie pienen osan, ja loput tilasta sopii ruokien tai irrallisten tuotteiden varastointiin.

uute

Sisäänrakennettu huppu klassisessa sisätilassa

Jälkimmäinen tyyppi sisältää nurkkasovelluksia, jotka on erityisesti tehty ripustettaviksi nurkkaan. Heidän valintansa on pieni, koska kulma ei ole sopivin paikka keittotason asennusta varten, eikä siksi ole aktiivista kysyntää.

1
keittiö

Kulma-malli sisätiloissa

Yhdessä seinän keittotaskujen kanssa, joissa ei ole ilmakanavaa, on saarekkeita, joita et voi tehdä ilman, jos työpinta keittimen kanssa siirretään huoneen keskelle niin sanottuun saariin. Itsenäiset laitteet eivät vaadi riippuvaisia ​​kattorakenteita, jotka peittävät viestinnän, niin monet valitsevat ne.

uute

Island-huppu moderniin tyyliin

Moderni huppu valinta: tekniset tiedot

Ulkoinen houkuttelevuus ei ole mitenkään ainoa laatu, joka vaikuttaa valintaan. Jos puhumme kodinkoneista yleensä, ensimmäinen asema pitäisi asettaa toiminnallisuudelle, joka on täysin riippuvainen teknisistä ominaisuuksista. Ennen kuin valitset suosikkihuopan keittiölle ilman kanavaa, muista lukea ohjeet ja varmistaa, että malli vastaa tarpeitasi.

Suorituskyky - takuu mukavuudesta ja puhtaudesta

Sääntö on hyvin yksinkertainen: sitä korkeampi tuottavuus, sitä tehokkaammin ilman puhdistus on siksi miellyttävämpi mikroilmasto talossa. Muistamme kuitenkin, että suodatusnäytteillä on pienempi indikaattori kuin virta-analogeilla. Kuinka määritellä sen?

kaava

Suorituskyvyn laskentakaava

Laskemme tarvittavan arvon venäläisten terveydenhuollon normien perusteella. Kaikkien pakokaasulaitteiden yleinen kaava:

huoneen tilavuus (alue x kattokorkeus) x 12 x 1,3 (1,7)

Numero 12 ilmaisee ilmamäärän muutosten lukumäärän 1 tunti. Virtausmalleissa saadun tuloksen on kerrottava virhe- kertoimella 1,3, mukaan lukien tuottavuuden menetys ilmakanavan, tuuletusakselin jne. Kautta tapahtuvan liikkeen vuoksi. Autonominen - kerrotaan 1, 7, koska otetaan huomioon suodatuslaitteen vastus.

pöytä

Taulukko, jossa on vähimmäisvaatimukset

Oletetaan, keittiö 8 m, katon korkeus - 2,7 m, niin valitessaan tuote ilman poistamisen suodattimen etsivät laitteita, joiden kapasiteetti on vähintään 367 l / s, ilman kanssa - ei ole vähemmän kuin 337 l / s.

Kuinka määritellä melutaso

Työpuhdistuslaitteen tuottama melutaso riippuu täysin sen suorituskyvystä: mitä tehokkaampi tekniikka, sitä enemmän melu, joka häiritsee lepoa. Ainoa tie on löytää keskimmäinen maa.

Valmistajat pyrkivät vähentämään melua monin eri tavoin: ne tarjoavat puhaltimia akustisella suojauksella, vahvistavat koteloa lisätiivisteiden avulla ja luovat malleja, joiden avulla ilma liikkuu vapaasti viestinnässä.

uute

MaunfeldTowerRound 6 -lasittimen normaali melutaso - 54 dB

Nykyaikaisilla malleilla pitäisi olla kohinan määrä enintään 50 dB. Jos ohjeet osoittavat 40-45 db: n arvoja, olette hyvin onnekkaita - tämä tekniikka on tuskin kuultavissa, melkein äänetöntä.

Optimaalinen koko suhteessa levyyn

Suosittelemme, että valitset keittiön keittotyyppien ilman kanavaa valmisteluvaiheessa, koska suunnittelussa tarvitaan seuraavia mittoja:

 • leveys;
 • syvyys;
 • korkeus;
 • minimietäisyys keittotasolle.

Tuotteen leveys vaikuttaa suoraan puhdistuksen tehokkuuteen: mitä laajempi työpaneeli, sitä enemmän ilmaa se kapenee. Ihanteellisessa tapauksessa liesihattu, hieman leveämpi kuin laatta, tulisi sijoittaa juuri laatan yläpuolelle siirtymättä sivulle. Yleiset standardit ovat 50-60 cm, mutta näytteitä 30-120 cm.

hupun mitat

Hupun optimaaliset mitat

Syvyys on erityisen tärkeä upotetuille malleille, koska se vaikuttaa ainakin yhden moduulin kokoon, joskus kaikkiin saranoituihin huonekaluihin. Syvyysarvot ovat myös tyypillisiä - 30 - 120 cm (suurin - saariratkaisuille). Seinäkuvion valinta on sääntö: se ei saa olla leveämpi kuin työtaso.

Korkeus keskittyy laitteen tyyppiin: sisäänrakennetuissa malleissa se on hyvin vähäistä, tavanomaisissa on 125 cm. Liian suuret tuotteet eivät sovi tiukkaan 5 metrin huoneisiin, kun taas studiossa ne näyttävät tarpeellisilta.

ohjelma

Levyn asennusohje

Laitteesta ja laatasta on säädetty saniteettitasot ja se on 65 cm sähkölle ja 75 cm kaasu-uuneille.

Suodattimet ja niiden hoito

Suodatusjärjestelmä tuottaa kierrätyksen prosessin: ilma, joka toistuvasti kulkee useiden erilaisten materiaalikerrosten läpi, lähtee suodattimille pieniä hiukkasia rasvaa ja muita epäpuhtauksia, jotka päästävät sen aikana ruoanlaittoon. Materiaalista ja toiminnoista riippuen kaikki suodattimet on jaettu kahteen luokkaan:

 • rasva, estää suspendoituneet rasvahiukkaset laskeutumaan huonekaluihin ja seiniin;
 • Hiili, adsorboivat mikroskooppiset pilaantumiset ja absorboivat hajuja.

Rasvan suojaus on jaettu kahteen tyyppiin: kertakäyttöiset kevyt polymeerimateriaalit (syntepon, kuitukangas, akryyli) ja uudelleenkäytettävät rei'itetystä metallikehyksestä. Synteettiset tiivisteet käytön jälkeen on hävitettävä, koska pesun jälkeen ne kokonaan menettävät kaikki esteen toiminnot, metallin voi pestä.

uute

Metalliristikko - ensimmäisen tason suodatin - voidaan selvästi nähdä ulkopuolelta

Kestävä alumiini tai teräsverkko on helppo irrottaa ja puhdistaa ne suosittelemme käyttämään samoja puhdistusaineita kuin metalliastioissa. On tarpeen käyttää nestemäisiä ja tahnamaisia ​​formulaatioita, sillä hankausaineet suojaavat pintaa naarmuuntumalla.

Hiilisuodattimet ovat kasetteja, jotka sisältävät aktiivihiiltä sisälle sopivimman komponentin hienoille puhdistuksille. Tietyn käyttöjakson (käsikirjassa määritellyn) jälkeen kasetit on vaihdettava uusiin. Vanhat saastuneet osat eivät ainoastaan ​​menetä puhdistustoimintoa vaan myös vähentävät tuottavuutta, koska ne lisäävät vastustuskykyä.

hiilisuodattimet

Vaihdettavat hiilisuodattimet

Joukko muita hyödyllisiä ominaisuuksia

Pienillä laitteilla varustetut mallit ovat halvempia, mekaaninen ohjaus ja yksinkertaistettu muotoilu. Kalliilla laitteilla on miellyttävät bonukset, jotka ovat hyödyllisiä talonpojille, jotka viettävät paljon aikaa keittiössä ja niille, jotka harvoin katsovat sinne.

Nykyaikaisen tekniikan ystävät arvostavat kosketusohjausta, jossa sinun ei tarvitse painaa painikkeita tai liukusäätimiä, vaan pikemminkin kevyt kosketus. Aistituotteisiin on asennettu sähköinen täyttö, jonka avulla voit ohjelmoida laitteen toiminnan. Moodin parametrit näkyvät etupaneelissa integroidulla elektronisella näytöllä. Säästää aikaa ja helpottaa käyttöä kauko-ohjaimella.

uute

Ilmanpoisto Elikor, jossa valaistus ja elektroninen ohjaus

Toinen mukava lisä - kanssa funktsieyDimm valot (yleensä - valkoinen, punainen tai sininen), jossa korostetaan näytön tietoja, ja joskus ylimääräinen valonlähde. Tehonsäätö on myös hyödyllinen.

Video: vinkkejä hoodimallin ja muotoiluvaihtoehtojen valitsemiseen

Hyödyllisiä videoita laajentaa keittiökoneiden tuntemusta.

Video nykyaikaisten mallien valokuvilla:

Keittiön sisätilat:

Vinkkejä valmistajan valitsemiseen:

Talon kierrätyskotelon valinnan tulee perustua suunnitteluominaisuuksiin ja teknisiin ominaisuuksiin. Jos ostaa laitteen, joka vastaa kooltaan ja tuottavuus huoneen, ja älä unohda aika vaihtaa suodattimia, voit unohtaa epämiellyttäviä hajuja ja rasva avioero katossa vähintään 10 vuotta.

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 3 = 1

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map