Kuinka menestyksekkäästi laittaa jääkaappi pieneen keittiöön: yksinkertaisia ​​ratkaisuja monimutkaiseen ongelmaan

Kuinka menestyksekkäästi laittaa jääkaappi pieneen keittiöön: yksinkertaisia ​​ratkaisuja monimutkaiseen ongelmaan

Kuinka menestyksekkäästi laittaa jääkaappi pieneen keittiöön: yksinkertaisia ​​ratkaisuja monimutkaiseen ongelmaan

Pienen keittiön täyttäminen huonekaluilla ja kodinkoneilla on paljon monimutkaisempi kuin sisustuksen sisustus, esimerkiksi vaatimaton olohuone. Loppujen lopuksi kaikki tämä on tarpeen paitsi mahtuu muutaman neliömetrin, mutta myös oikein yhdistää. Erityisen akuutti on kysymys siitä, mihin laittaa jääkaappi pieni keittiö, niin että se toimii oikein ja pitkään, oli mukava käyttää. Ilman todistettuja neuvoja ja tietämystä useista tärkeistä säännöistä on välttämätöntä.

Kuinka valita jääkaapin paikka

Sen lisäksi, että pienessä keittiössä jääkaapin paikka on valittava ottaen huomioon neliömetrihäviö, on tärkeää muistaa myös muita vivahteita.

Ensinnäkin jääkaappi on kodinkone, joka vaatii sähköliitännän. Se edellyttää erillisen pistorasian asentamista erillisellä virtajohdolla (älä unohda laittaa merkintöjä keskukseen). Älä koskaan liitä laitetta jatkojohtoon. Pistorasia on sijoitettava siten, että voit sammuttaa jääkaapin verkkovirrasta. Yleensä tämä etäisyys on enintään 10 cm lattiatasosta.

läppä

Keskusyksikkö, jossa on allekirjoitetut voimajohdot

Toiseksi laitteen pinta on jäähdytettävä. Tästä syystä sitä ei saa sijoittaa lähelle seinää tai korkeaa kaappia. Sivuilla on oltava vähintään 2-3 cm vapaata tilaa. Suosittelemme säilyttämään 15 cm etäisyydellä seinästä jääkaapin takaosaan.

Tämä on tärkeää! Jos jääkaappi on melkein tasainen minkä tahansa huonekalun kanssa, sen väliin on jätettävä vähintään 10 cm: n rako. Oven esteettömään avaamiseen on välttämätöntä.

Kolmanneksi, kiinnitä huomiota lattianpäällysteen laatuun siinä paikassa, jossa laitat laitteen. Lattian on oltava tasainen, ilman suuria eroja korkeuksissa, kuoppia ja muita vikoja.

Huomiota ansaitsevat myös: huoneen kokoonpano, katon korkeus, ikkunan sijainti ja koko, muiden kodinkoneiden saatavuus.

On myös ymmärrettävä selvästi, missä jääkaappi ei ole kategorisesti sijoitettavissa, vaikka tilaa olisi vähän.

 • Kaasu- tai sähköliesi välittömässä läheisyydessä. Tässä vyöhykkeessä tapahtuu säännöllisiä muutoksia ilman lämpötilaan, mikä voi vaikuttaa laitteen toimintaan.
 • Lähellä lämmitintä. Samasta syystä.
 • Lähellä pesuallas. Tämän alueen kosteuden lisääntyminen voi myös aiheuttaa jääkaapin toimintahäiriön.
 • Lähellä ikkunaa, joka "voittaa" suoran auringonvalon. Niiden vaikutus aiheuttaa laitteen ylikuumenemisen ja sen nopean häiriön.
liesi

Levyjen ja jäähdytyslaitteiden epäonnistunut sijoittaminen

Vaihtoehdot jääkaapin sijoittamiseksi pieneen keittiöön

Laitteessa on useita vaihtoehtoja, joiden avulla tämä kodinkone voidaan laittaa vaatimattomaan keittiöalueeseen. Niitä testataan lukuisien suunnittelijoiden ja pienhuoneistojen asukkaiden kokemusten perusteella. Tietty ratkaisun valinta riippuu sinun kyvyistasi, tarpeistasi ja huoneesi kokoonpanosta.

Jääkaapin asennus syvennykseen

Tämä on yksi kätevimmistä ja käytännöllisistä vaihtoehdoista. Naapurissa se osittain suojataan saastumiselta, auringonvalolta ja mekaanisilta vaikutuksilta. Tärkeintä on, että kaikkia laitteen liittämistä koskevia sääntöjä noudatetaan, eikä mikään estä ovensa avaamista.

Jos jääkaappi on pieni, sen yläpuolella oleva vapaa tila voi ottaa hyllyt tai kaapit keittiötarvikkeiden, mausteiden jne. Säilytykseen.

markkinarako

Tilava niche on hyvä ratkaisu säästää tilaa

keittiö

Tyylikäs versio retrotyylisestä keittiöstä

markkinarako

Niche korkea jääkaappi

keittiö

Vaihtoehto keittiön sisustukseen klassiseen tyyliin

Teknisten asiakirjojen edellyttämän kapeaman puuttuessa se voidaan järjestää itsenäisesti. Kysy arkkitehdilta. Joissakin tapauksissa tämä on uudelleen suunniteltava ja edellyttää asianmukaista koordinointia valtion elimissä.

1

Tarvittaessa tarvitset metalliprofiileja, kiinnittimiä ja kosteudenkestävää kipsilevyä. Työjärjestys on seuraava:

 1. Valitse laitteen markkinapaikka.
 2. Tarvittaessa huoneen tason tässä osassa seinät, lattia, katto.
 3. Tee kaikki tarvittavat mittaukset ottaen huomioon "ylimääräiset" etäisyydet ja tarvittavat etäisyydet ilmankiertoon.
 4. Asenna pistorasia.
 5. Asenna metalliprofiilien runko kiinnittämällä ne keskenään ja huoneen pääpinnoille. Hallintaan käytetään rakennustasoa.
 6. Ompele viimeistelty rakenne kipsilevyjen kanssa.
 7. Gruntuete, shpaklyuete ja niche heidän mieltymyksensä mukaisesti.
 8. Liitä jääkaappi asettamalla se ensin tasolle.

Tämä on tärkeää: jos ilmanvaihto ei ole niskassa, jääkaappi ylikuumenee, tämä häiritsee normaalia toimintaa. Nykyaikaisten tuotteiden ohjeissa valmistajat määrittelevät yleensä vähimmäismäärät upotukseen.

Laitteen sijoittaminen keittiön vieressä olevaan parvekkeelle

Jos loggia tai parveke liittyy keittiösi, on järkevää harkita jääkaapin asennusta.

Kuitenkin, vaikka keittiön neliömetriä alijäämälläkin, tätä vaihtoehtoa käytetään harvoin, koska on useita määriteltäviä hetkiä:

 • Huoneen maksimaalinen eristys. Jopa vaikeassa talvella parvekkeen lämpötilan on vastattava laitteen käyttöohjeessa mainittuja arvoja.
 • Parvekkeen laadullinen ilmanvaihto. On vältettävä jääkaapin ylikuumenemista tai päinvastoin runsaasti kondensaatiota.
 • Laitteen asianmukainen asennus. Se ei saisi saostua eikä suoraa auringonvaloa.
 • Laitteen paino. Tietenkin, jos teet globaalia työtä lattialämmityksen loggia, sitten varmasti he huolehtivat vahvistaa sen perustan. Mutta kun otetaan huomioon jääkaapin huomattava paino ja laatan tila, tämä ei ehkä riitä.
 • Kieltäminen pistorasian asentamiseksi loggiaan. On syytä huomata, että monet ihmiset laiminlyövät tämän kiellon sekä kieltää jatkokaapelin käytön.
jääkaappi

Tällöin laitteessa ei ole oikeaa varjostusta - tämä on väärä

Niinpä jos aluksi suunnitelmissasi ei ole parannuksen parannusta, paneminen jääkaappiin saa sinut melkoisen penniäkään. Puhumattakaan ajan ja hermosolujen menetyksestä kaikkien toimien koordinoinnissa asianomaisissa viranomaisissa.

keittiö

Jääkaapin poistaminen parvekkeelta on mahdollista vain, jos tietyt ehdot täyttyvät

Kohdistusmahdollisuudet

Pienessä keittiössä on tärkeää käyttää asianmukaisesti jokaista senttimetriä alueelta, joten jopa lineaarisen asettelun takana jääkaappi on useimmiten kulmassa.

jääkaapin sijoitus

Laitteen kutainen sijoitus hyvin pienessä keittiössä

keittiö

Ihanteellinen - kulman syvyyden ja jääkaapin mittasuhteet

Jääkaapin asentamisen perussääntöjen perusteella löydät hänet paikasta nurkkaan:

 • Lähellä ikkunaa. Tällöin levystä ja pesualtaasta jaetaan tavallisesti pienellä leikkauspöydällä. Huomaa: tämä vaihtoehto ei sovi sinulle, jos jääkaappi työntyy yli seinän osan ja ohittaa ikkunan.
 • Ruokailutilassa. Tässä tapauksessa sinun on kuitenkin harkittava tarkkaan, missä ja miten syödä ruokapöytää. Ehkä hänet on siirrettävä toiseen huoneeseen.
jääkaappi

Jopa tällainen komea mies asetettiin nurkkaan, kuin alastyttö

Kiinnitä huomiota! Tällaiset ratkaisut ovat erityisen merkityksellisiä huoneissa, joissa on lineaarinen ja L-muotoinen asettelu.

Jääkaapin asennuksen kulmassa on se etu, että se ei häiritse keittiön vapaata liikkuvuutta. Jos tarvitset vain laitteen ostamista, valitse kapeat mallit pienellä syvyydellä.

jääkaappi

Nurkassa oleva jääkaappi ja liesi erotetaan pienellä pöydällä

Keittiön sisäänkäynnin jääkaappi - este tai hyvä ratkaisu

Usein lähellä keittiön sisäänkäyntiä on melko suuri "kuollut" alue, jossa ei ole mitään. Joskus on varsin houkutteleva nurkka. On syytä tarkastella tätä paikkaa tarkemmin, sillä loppuun saatettu asiantuntevasti koottu jääkaappi voi täysin muuttaa huoneen.

Ensinnäkin loput keittiötilasta näyttävät helpolta ja tilavammilta. Vahvistaa tätä vaikutusta voi olla kevyt huonekalut ja sisustusmateriaaleja. Toiseksi, laitteen kirkas, alkuperäinen muoto voi olla sellainen aksentti, joka määrittää jonkin huoneiston toiminnallisen alueen alun.

jääkaappi

Kirkas jääkaappi - todellinen keittiön sisustus

jääkaappi

Jääkaappi L-muotoisen keittiön sisäänkäynnillä

jääkaappi

Jotta tällainen kiinteä laite tulee yhdeksi riviksi sarjalla, sen takaosa sijoitetaan niskalle

Kiinnitä huomiota! Tämä vaihtoehto ei sovellu pitkänomaisiin huoneisiin ja keittiöihin, jotka johtavat kapeisiin käytäviin.

Puutteiden osalta tämä päätös johtaa usein keittiön oven hylkäämiseen. Kaikki eivät ole valmiita tällaisiin uhrauksiin. Mutta jos olet valmis, voit mennä eteenpäin - laajentaa oviaukkoa. Sitten itse jääkaappi havaitaan eri tavalla. Taustalla laaja aukko visuaalisesti se näyttää vähemmän.

keittiö

Siisti aukko ilman keittiön ovea

Voit myös laittaa laitteen lähelle keittiön sisäänkäyntiä, mutta toisaalta - käytävällä. Tässä tapauksessa tietenkin on selvää, kuinka paljon se häiritsee huoneiden välistä liikettä. Mutta jos voit ylpeillä tilava käytävä, niin tämä on hyvä ratkaisu pieni keittiö.

Tämä on tärkeää! Käytävässä oleva jääkaappi ei näytä ulkomaiselta esineeltä, joka seisoo tilapäisesti ja on aikeissa siirtää. Huolellinen sisustus auttaa välttämään tämän vaikutuksen. Todennäköisesti on tarpeen koristella itse laitteita. Tätä varten on magneettisia ja liuskekarttoja, tarroja jne.

keittiö

Ei paras ratkaisu, mutta joskus ainoa mahdollinen ratkaisu

Jääkaapin upotus - peittäminen ja tilaa säästävä

Sisäänrakennetut jääkaapit useiden vuosien ajan ovat suosion huippu. Kyky piilottaa melko suuri laite ja asentaa se mihin tahansa sisustuksen tyyliin, hyvin valittujen huonekalujen julkisivujen ansiosta, on suosikki monille.

Upottaminen työtason alle

Jos sinulla on valinnanvaraa, pienikokoinen laite, joka on rakennettu työtason alle, on hyvä vaihtoehto. Samoin keittiössä on pesu tai astianpesukone.

kamera

Kaksi pientä kameraa työtason alle

Kiinnittää huomiota! Pienimmissä malleissa on vain puolen metrin korkeus. Segmentti, jossa on jääkaapit, joiden korkeus on 60-100 cm, on suosituin.

Tämä ratkaisu sisältää useita muunnelmia ja riippuu pakastimen läsnäolosta ja sijainnista.

 1. Vain kylmävarasto. Se asennetaan pöydän yläpuolelle ja miellyttää sen kokoa ilman toimintojen menetystä. Sopii sinulle vain, jos et tarvitse pakastinta - elintarvikkeiden pitkäaikaiseen varastointiin.
 1. Jääkaappi pakastimella. Tämä laatikko toimii välittömästi, mutta sillä on hyvin vaatimattomat ulottuvuudet.
 1. Jääkaappi on keittiössä, pakastin on toisessa huoneessa. Yksi suosituimmista vaihtoehdoista. Säästät keittiön tilaa, mutta älä menetä laitteen toimintoja. Ainoa vivahde - kaikki jääkaapin yhdistämistä koskevat säännöt on otettava huomioon kahdesti.
kompakti jääkaappi

Kompakti jääkaappi pakastimella

Tällaiset pienet jääkaapit sopivat yleensä tavallisesti työtason alle rikkomatta keittiön sisätilojen koskemattomuutta ja häiritsemättä työalueiden liikkumista. Laitteen ja huonekalujen parhaan mahdollisen yhteensopivuuden saavuttamiseksi on suositeltavaa ostaa ne samanaikaisesti.

kylmävarasto

Pieni jääkaappi tarvitseville tuotteille

Työpöydän alla olevat sisäänrakennetut jääkaapit eivät kykene vastaamaan perheenjäsenten säilytystarpeisiin 3-4 hengelle, mutta 1-2 hengelle tämä on tarpeeksi.

Jääkaapin upottaminen kaappiin

Huonekalusivustolle voit piilottaa paitsi pienikokoisen jäähdytyskammion myös mittalaitteiden. Tällaisissa tapauksissa jääkaappi on enemmän kuin yksiovinen kaappi ja se sulautuu täydellisesti muihin huonekaluihin kuulokkeella.

Sen ominaisuudet ovat seuraavat:

 • Kuurojen takaseinän puuttuminen. Se korvaa tehokkaasti grillin, joka tuottaa ilmanvaihtoa "takana".
 • Laatikko on tehty tarkasti jääkaapin koon mukaan.
 • Laite itsessään ei ole lattialla, vaan kaapin pohjalla.
 • Huonekalujen julkisivut ripustetaan oviin erityisten kiinnittimien avulla.
keittiö

Kulmatilan järkevä käyttö

Tulos miellyttää sen esteettisyyttä, mutta on syytä huomata, että tällaisten jääkaappien sisäinen tilavuus on pienempi kuin samanlaiset samankaltaiset malleja, jotka käyttävät samaa aluetta.

julkisivu

Huonekalujen julkisivu onnistuneesti peittää jopa suurimman jääkaapin

Kuinka säästää tilaa keittiössä

Jääkaapin asentamiseksi pieneen keittiöön auttaa sinua koko tilan säästö. Voit tehdä tämän käyttämällä useita käytännön vinkkejä.

Yksi keino säästää keittiön tilaa on vähentää kodinkoneiden määrää.

 • Ensinnäkin, mieti, mitä voit kieltäytyä. Ehkä elämä voidaan säätää ilman astianpesukoneita. Joku ei edes tarvitse uunia.
 • Toiseksi, suositaan monitoimilaitteita. Ei ole mitään syytä ostaa vihannesleikkuria, lihamyllyä ja mikseriä erikseen, kun voi ostaa ruokaprosessoria.
 • Kolmanneksi arvioi mahdollisuutta asentaa ja tallentaa joitain kodin laitteita toisessa huoneessa. Ehkä pesukone sopii kylpyhuoneeseen?
ruokaprosessori

Pienikokoinen ruoan prosessori

Ajattele tarvetta sijoittaa ruokailutila keittiössä. Ei ole välttämätöntä, että 3-4 hengen perhe pienellä pöydällä on hämmentynyt. Ateriat voidaan myös ottaa olohuoneeseen. Jos hylkäät ehdottomasti tämän vaihtoehdon, harkitse täyden taulukon korvaamista kapealla palkin laskimella tai taitettava työtasolla. Taitettavat tuolit tulevat myös kätevästi.

pöytä

Pieni pöytätaso riippuen telineestä

pöytä

Pieni keittiö pöytä

Käytä vapaan tilan enimmäismäärää. Tämä pätee erityisesti vertikaaleihin. Saranoidut hyllyt, kaapit, kiskot ja muut seinäasennusjärjestelmät ovat välttämättömiä avustajia 4-7 neliömetriä kohti. Jopa kaapin oven sisäpuolella voit ripustaa pieniä hyllyjä mausteisiin. Älä unohda ikkunoista - se voi myös toimia hyllynä. Jotta et häiritsisi vapaita kangaspintoja, ne voidaan korvata rullaverkoilla tai jopa kaihtimilla.

keittiö

Seinien vapaan alueen kaunis käyttö

Pieni huone ei ole lause. Sinun mielikuvituksesi ja suunnittelija löytösi, joka on hienostunut rationaalisella lähestymistavalla huonekalujen ja kodinkoneiden valintaan, auttaa tekemään vaatimattomimmista keittiöstä toimivia, käytännöllisiä ja viihtyisiä!

Video "jäähdytys" ideoita pienkoneissa

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

2 + 6 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map