Joka jääkaappi on paras ostaa kotiin: valintakriteerit ja tuotemerkki

Joka jääkaappi on paras ostaa kotiin: valintakriteerit ja tuotemerkki

Joka jääkaappi on paras ostaa kotiin: valintakriteerit ja tuotemerkki

Hän tuli, rakastui ja osti - ei ole kyse jääkaapeista. Kaikki kodin laitteet on valittava huolella, ja vieläkin kalliimpia. Hyvä jääkaappi kannattaa viettää aikaa etsiä sitä. Jos löydät oikean mallin, se helpottaa keittiön huolenpitoa ja kestää vuosia. Minkä jääkaapin valita? Kuka kodin kodinkoneiden valmistajista antaa heidän mukavuutensa? Käsittelemme tärkeimmät parametrit ja laatiimme luettelon parhaista tuotemerkeistä.

Jääkaapin valinta: 5 tärkeintä parametria

Paljon artikkeleita on kirjoitettu parhaiden jääkaappien valintaan. Heillä on paljon hyödyllisiä tietoja, mutta ei aina löydät ohjeita, jotka kuvaavat oikean mallin valitsemista algoritmia. Koska kirjoissa ei ole selkeää rakennetta, on helppo sekoittaa.

jäähdytyslaitteet

Jäähdytyslaitteiden tyypit kotiin

Joten mikä on paras jääkaappi kotiin? Tarkastellaan 5 perusparametria, joiden osalta on välttämätöntä kiinnittää ensisijainen huomio:

 1. Mallin mitat ja tilavuus.
 2. Paikka, lukumäärä ja pakastimien määrä.
 3. Kompressorien lukumäärä ja tyyppi.
 4. Sulatuksen ominaisuudet.
 5. Lisätoimintojen läsnäolo / puuttuminen.

Seuraavassa tarkastellaan yksityiskohtaisesti jokaista ominaisuutta, rakenteiden tyyppiä, niiden etuja ja haittoja. Me selvitämme, mitkä jääkaapit ovat laadultaan parempia, tarjoamme luotettavia tavaramerkkejä.

keittiö

Kompakti malli pienessä keittiössä

Mitkä ovat virheet mallin valitsemisessa?

Nykyajan ei tarvitse harjoittaa päivittäistä metsästystä, keräämistä tai karjan kasvatusta. Kaikki tuotteet, jotka saamme valmiina. Hintamukavuus - tarve säilyttää ruokaa, erityisesti proteiinia, joka hajoaa ja vapauttaa äärimmäisen vaarallisia aineita. Siksi on niin tärkeää valita jääkaappi, joka varmistaa tuotteiden tuoreuden pitkään aikaan.

Mallin on oltava riittävän suuri, jotta koko kanta sopisi perheeseen. Jokainen elintarvike säilytetään tietyllä lämpötilalla, ja pakkausten välisen tilan on oltava riittävä vapaaseen ilmankiertoon. On toivottavaa, että tässä tapauksessa tekniikan pitäisi kestää mahdollisimman vähän tilaa ja näyttää kauniilta. On monia vaatimuksia, ja jokainen niistä on tärkeä.

jääkaappi

Neljä ovea volumetrinen malli

Jos mallia valitaan väärin tilavuuden mukaan, on tarpeen rajoittaa jatkuvasti perheen tarpeita ja ostaa vähemmän kuin tarpeellisia tuotteita. Liian suuri määrä on myös huono. Kamerat ovat tyhjiä ja sähkölaskuja on maksettava kokonaan. Tämä ei ole kannattavaa. Sopimaton muotoilu on epämiellyttävä toiminnassa ja epäonnistunut muotoilu pilaa keittiön ulkonäköä.

jääkaappi

Baari jääkaapissa - lisävaihtoehto, jota kaikki eivät tarvitse

On tärkeää kiinnittää huomiota jääkaappien merkkeihin. Laadulta säästäminen muuttuu aina hässäkkääksi, lisäkustannuksia korjauksille. Älä luota epäilyttäviin tuottajiin, koska tosielämä on paljon prosaic kuin lupausten mainostaminen. Jos epäilet, mitä jääkaappi ostaa, ammattitaitoisen päällikön neuvot ovat erittäin käteviä.

Jokaisen jääkaapin valinta on paras, sinun on keskityttävä paitsi tuotteen laatuun myös ylläpitoon. Ottamalla palvelukeskuksen ulottuvilla on mukava bonus hyvälle jääkaapin merkille. Muussa tapauksessa ensimmäinen pienempi hajoaminen on todellinen katastrofi.

jääkaappi

Malli jäähdyttimellä keittiön sisätiloissa

Miten valita oikea tekniikka kokoon ja äänenvoimakkuuteen

Ennen kuin aloitat luotettavan jääkaapin etsimisen kotiisi, määritä sen koko. Liian suuret laitteet aiheuttavat kireyden tunteen keittiössä, ja pieni malli ei ehkä riitä. On tarpeen yhdistää kaksi perusparametria - haluttu tilavuus ja mitat.

1
Whirlpool ARC 103 AP

Kompakti malli Whirlpool ARC 103 AP ilman pakastinta

Mitat: kompakteista suurimpaan

 • Pieni jääkaappi. Nämä mallit ovat 1-1,5 m korkeita ja 59 cm leveitä. Ne soveltuvat asennettaviksi mökkeihin, toimistoihin. Usein tämä tekniikka on laitettu hotellihuoneisiin tai huoneistoihin, jotka on tarkoitettu vuokrattaviksi päivittäin. Malleja on rajoitettu, esimerkiksi mini-baareja, joissa voit tallentaa juomia.
yksiosaston malli

Pieni yhden kammion malli

 • Vakiomallit. Standardia pidetään korkeudeltaan 1,7-1,85 m ja leveys 60 cm. Se on kätevä kodinkone, joka on suunniteltu keskikokoiseen pieneen keittiöön. Sopii 2-4 hengen perheelle.
jääkaappi

Vakiomalli

 • Eurooppalainen standardi. Nämä mallit voivat olla 2 m korkea ja 80 cm leveä. Hyvä valinta tilavalle keittiölle.
jääkaapit

Eurooppalainen standardi

 • Side-by-side. Päätä kuinka valita jäähdytyslaitteet suurelle perheelle? Monikäyttävät Side-by-Side -mallit ovat ihanteellisia kaikkien tarvittavien tarvikkeiden säilyttämiseen. Ne ovat erittäin kätevää käyttää, koska on jaettu osastoihin erilaisten tuotteiden osalta.
jääkaappi

Malli Side-by-Side

Kuinka laskea tarvittava äänenvoimakkuus

Tällainen on "käyttökelpoinen jäähdytyskammion tilavuus", ja tämä luku voi poiketa kokonaismyynnistä kymmenillä litroilla, koska väliseinät vie paljon tilaa. Laskettaessa niitä ohjaavat keskimääräiset indikaattorit - 120 litraa henkilöä kohden. Ja jokaiselle perheenjäsenelle lisätään 120, mutta 60 litraa.

Analysoimme esimerkin avulla kuinka laskea volyymi. Jos henkilö asuu yksin, riittää hänelle vaatimaton malli. vaadittava enimmäistilavuus on 120 litraa. Kaksi ihmistä tarvitsevat 180 litraa käyttökelpoista tilavuutta kolmesta - 240 litraa ja neljästä 300 litraan. Jos usein on vieraita tai perheessä on tavallista ostaa tuotteita tulevaa käyttöä varten, ne lisäävät vielä 60 litraa "varaukseen".

Hilton RF 6901

Hilton RF 6901 380 litraa minibaarilla

Eri tilavuuden malleja:

 • 50 litraa. Nämä ovat pieniä malleja (korkeus 80-90 cm), jotka ovat erittäin meluisia töissä. Ne on sulatettava usein.
 • 380 litraa. Yleensä nämä ovat kahden kammion malleja. Pakastimien kapasiteetti on 50-160 litraa.
 • 400 litraa. Nämä ovat kolmen kammion malleja, joskus laatikoilla alhaalla. Tekniset tiedot voivat vaihdella suuresti valmistajan mukaan.
 • 500-800 litraa. Tämä on yleinen kaksiovinen jääkaappi, joka usein tarjoaa lisätoimintoja. Tällaisten laitteiden kustannukset riippuvat toimintojen määrästä, tilavuudesta ja brändistä.
jääkaappi

Etelä-Korean tuotemerkin volyymimalli

Pakastimien sijainti ja kapasiteetti

Laitteen suuri koko ei tarkoita sitä, että pakastimien määrä riittää perheelle. Monessa suhteessa tämä riippuu myös niiden sijainnista. Yläosastojen tilavuus on enintään 200 litraa ja alemmat - jopa 300 litraa. Tämä tarkoittaa, että saman kokoiset mallit voivat vaihdella kapasiteetiltaan.

pakastin

Pakastimen sijoittamismahdollisuudet

Kammiot voidaan varustaa useilla laatikoilla. Tämä on kätevää, jos haluat jäädyttää erilaisia ​​tuotteita. Esimerkiksi liha ja vihannekset on sijoitettava erikseen. Laatikot sijaitsevat tavallisesti pakastimien alapuolella.

Side-by-side -mallien etuna on pakastimen suuri tilavuus ja sivusuuntainen järjestely. Elintarvikkeiden saamiseksi älä taivuta tai venytä. Side-by-side -laitteiden käyttökelpoinen määrä voi olla 500 litraa.

suuri jääkaappi

Jääkaappi suurelle perheelle

Miten tekniikan työ riippuu kompressorien määrästä?

Kompressoreita on kaksi pääasiallista tyyppiä - lineaarinen ja invertteri, ja molempia käytetään onnistuneesti jäähdytyslaitteiden valmistuksessa. Usein on epäilyksiä siitä, mikä jääkaappi on parempi ostaa - yksi tai kaksi kompressoria. Molemmilla vaihtoehdoilla on omat ansionsa ja haasteensa.

Jos kompressori on yksi, se kytkeytyy päälle, jos vähintään yksi lämpötila nousee. Kuitenkin lämpötila toisessa ei ole väliä: laitteisto toimii edelleen. Jos on olemassa kaksi kompressoria, kammion jäähdytys erikseen, mutta laite kuluttaa 20-30% enemmän sähköä.

Joten mikä jääkaappi ostaa? Uskotaan, että kaksi kompressorimallia ovat hyvä voimavara ja ne voivat kestää kauemmin. Teoriassa tämä lausunto kuulostaa oikealta, mutta käytännössä sitä ei ole vahvistettu.

Kahden kompressorilaitteen todelliset edut ovat suorituskyky ja kyky irrottaa erikseen kamerat. Useimmiten ostajille tällaiset vivahteet eivät ole perustana.

Kiinnitä huomiota! Uskotaan, että laadukkaat jääkaapit kodin pitäisi olla hieman meluisa. Valmistajat mainostavat alennetun melutason valtavaksi eduksi. Tämä tekniikka on kalliimpaa. Kaikissa nykyaikaisissa malleissa melutaso on kuitenkin suhteellisen pieni. Epävarmojen etujen liiallinen maksaminen ei ole sen arvoista.

suunnittelu

Kompressorirakenne

Jäähdytysjärjestelmät kotitalouskäyttöön tarkoitetuille jäähdytyslaitteille

Kokeneet päälliköt, jotka antavat neuvoja jääkaapin valinnasta, keskittyvät sulatusjärjestelmiin. On kolme:

 • Tippa. Tämäntyyppinen sulatus on järjestetty siten, että pakkasesta laskeutuu pakastimen takaseinä. Kun kompressori sammutetaan, jäätelö sulaa ja vesi tyhjennetään erityiseen astiaan, jossa se haihtuu.
 • Ei Frost. Järjestelmä on suunniteltu siten, että jäähiukkaset eivät laske rakennuksen seinämiin. Kylmä ilma jakautuu tasaisesti koko äänenvoimakkuudelle. Joissakin malleissa on viileitä alueita, joissa elintarvikkeet menettävät hitaasti kosteutta ja pysyvät tuoreina pitkään.
 • Täysi ei Frost. Tämä on eräänlainen Frost-järjestelmä, jossa on erillinen haihduttimen sulatus.
Ei Frost-järjestelmää

No Frost -järjestelmän järjestelmä

Tärkeät Nuances: Lisäominaisuudet ja -ominaisuudet

Miten valita hyvä jääkaappi ja maksaa vain mitä todella hyödyllistä? Kiinnitä huomiota teknologian lisämahdollisuuksiin. Aluksi tuntuu siltä, ​​että niitä ei tarvita, mutta jotkut niistä todella helpottavat elämää:

 • Super jäähdytys. Hostessit arvostavat tätä toimintoa, johon odottamattomat vieraat saattavat odottamattomasti tulla. Lämpimät elintarvikkeet ja juomat jäähdytetään +2 astetta minuutissa. Kesällä tällainen tilaisuus on korvaamaton.
 • Superjäätyminen. Tuoreet vihannekset, hedelmät, käsintehdyt puolivalmiit tuotteet voidaan jäädyttää ilman makua. Tämä tila on ihanteellinen aihioille tulevaa käyttöä varten. Lämpötila pakastimessa laskee -24 asteeseen.
 • "Jätä." Mikä jääkaappi on luotettavampi ja kannattavampi? Se, joka voi huolehtia pakastimen sisällöstä omistajien puuttuessa ja samalla ei käytä ylimääräisiä resursseja. "Holiday" -tilassa pakastin toimii tavallisessa tilassa ja jääkaapin kammio jäähtyy minimiin. Tällainen järjestelmä säästää energialaskuja.
 • Elektroninen ohjaus. Nykyaikaisessa tekniikassa voidaan asentaa perinteisiä termostaatteja tai elektronisia ohjausjärjestelmiä. Toisen tyyppiset mallit ovat paljon kätevämpiä. Voit ohjelmoida lämpötilan asteittain.
 • Antibakteerisuojaus. Tämä voi olla joko erityinen päällyste sisäkammiossa tai hopeaioni-generaattori. Tällaiset järjestelmät estävät bakteerien lisääntymisen pitääkseen tuotteita pidempään. Kallis, mutta erittäin käytännöllinen. Jos harkitset, mitä jääkaappi ostaa ja budjetti kestää ylimääräisen kuorman, ota malli hopeaioni-generaattorilla.
super-jäähdytystila

Super-taudinhallinta

Mikä jääkaappi on parempi ostaa - luokitus

Mikä merkki ostaa jääkaapin luotettavaksi? Yksittäinen vastaus tähän kysymykseen ei voi olla. Jotkut ostajat etsivät laadukkaita malleja, joissa on monia lisätoimintoja, kun taas toiset etsivät edullisia mutta hyviä jääkaappia. Tutustu ensin lähemmin suosituimpiin tuotemerkkeihin, ja luetellaan yritykset, jotka tuottavat kunnollista laatua olevia malleja.

tavaramerkkejä

Suosittuja jääkaappien merkkejä

TOP-5 parhaista jääkaappien valmistajista

 • Liebherr. Jos pyydät neuvoja asiantuntijalta, joka haluaa ostaa jääkaapin, kuulet ensin tämän tuotemerkin nimen. Valmistaja ottaa huomioon kaiken suunnittelun muotisuunnittelusta asiakkaiden toiveisiin. Liebherr-tekniikka on kallista, mutta tuotemerkkiä pidetään laatustandardina, joten kustannukset ovat perusteltuja.
jääkaappi

Liebherr ECN 6156

 • Boschilta. Kehittynyt teknologia, moitteeton muotoilu ja asiakaspalvelu ovat Bosch-tuotemerkin ominaispiirteitä. Tärkeä etu - laaja valikoima. Halutessasi voit löytää edullisen laadukkaan mallin. Jos olet epävarma, mikä jääkaappi on paras valita - LG tai Bosch, lopeta toinen vaihtoehto.
jääkaappi

bosch

 • Samsung. Jääkaapin brändin valinta Samsungin tai Boschin välillä on todella monimutkaista. Samsung käyttää Twin Cooling -tekniikkaa (Twin Cooling), Space Max -teknologiaa (kameroiden määrää) ja muita tekniikoita, jotka parantavat kuluttajien elämää. Innovaatio, korkea laatu, kohtuulliset hinnat ja erinomainen palvelu ovat tuotemerkin kiistämätöntä edut.
jääkaappi

Samsung T9000

 • LG. LG on kilpaillut Samsungin kanssa jo vuosia. Valmistaja antaa 10 vuotta takuun laitteistaan, huolehtii huolto- ja kattavasta asiakaspalvelusta. Kaikki mallit näyttävät hienolta. Hyvä laatu ja kohtuulliset hinnat ovat täydellinen yhdistelmä ostajalle.
jääkaappi

Mallien suunnittelu LG

 • Atlant. Vuonna 2016 luokituksessa tavaramerkki Atlant tuli. Aiempina vuosina tämä paikka oli muiden tuotemerkkien, etenkin Electroluxin, käytössä. Mitkä kiinteät jääkaapit ovat parempia? Molemmat valmistajat ovat kiinnostuneita, mutta Electrolux laskee säännöllisesti luokituksista johtuen usein tehtävistä korjauksista. Atlantilla on vähemmän väitteitä. Lopullinen valinta ostajalle.
jääkaappi

Atlant

Luettelo luotettavien jääkaappien tuotemerkeistä

Alla on luettelo kaikista kylmäsäilytuotteista, joita asiakkaat luottavat. Nämä tuotemerkit eivät sisälly viiden parhaan joukkoon, mutta niiden tuotteet täyttävät laatuvaatimukset:

 1. Gorenje (Slovenia);
 2. Hotpoint-Ariston (Italia);
 3. Indesit (Italia);
 4. Whirpool (Italia);
 5. Candy (Italia);
 6. Electrolux (Ruotsi);
 7. Zanussi (Italia);
 8. Beko (Turkki);
 9. Shivaki (Japani);
 10. Sharp (Japani).
jääkaappi

Indesit

Aikaisemmin luettelo parhaista oli kaksi muuta merkkiä - "Nord" ja "Stinol", mutta viime vuosina niiden suosio heikkenee merkittävästi suuresta määrästä korjauksia. Asiantuntijat neuvovat harkitsemaan huolellisesti päätöstä ostaa tämä tuote. Toisaalta tekniikka on kohtuuhintaista, eikä varaosien etsinnässä ole ongelmia. Toisaalta, luotettavuus on suuri kysymys.

jääkaappi

Nord

Vaiheittaiset videon ohjeet jääkaapin valitsemiseksi

Tarjoamme videokäskyn, joka auttaa sinua navigoimaan prioriteeteissa:

Vain ostaja voi päättää, mikä yritys valitsee talon jääkaapin. Monessa suhteessa se riippuu henkilökohtaisista mieltymyksistä. Pääasia on, että valitun mallin on täytettävä laatuvaatimukset ja oltava energiatehokasta (ihanteellisesti Super A -luokka). Kysy myyjiltä, ​​lue mallien kuvaukset ja arvosteluja verkosta. Lopullinen päätös olisi tehtävä, luottaen vain terveen järjen, eikä mainontaa. Jos olet epävarma - kysy kysymyksiä teknikoilta.

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

28 − 25 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map