Itse itse: miten valita juicer valmistamaan mehua kotona

Itse itse: miten valita juicer valmistamaan mehua kotona

Itse itse: miten valita juicer valmistamaan mehua kotona

Tuoreet puristetut mehut ovat vitamiinien ja kivennäisaineiden lähde, jotka ovat välttämättömiä kehollemme. Valmis kotona hedelmä-, marja- tai vihannesten mehu ei sisällä säilöntäaineita. Jopa kalleinta myymälää ei voida verrata tuoreeseen mehuun, joka on paljon maukkaampi ja hyödyllisempi. Kuinka valita juicer valmistaa tuoretta mehua kotona?

Terveellisen syömisen kannattajat suosivat mehuja juicerista

Juicer - terveellisen ruokavalion keskeinen ominaisuus

Miten valita juicer kotiisi

Ensinnäkin juicers voidaan jakaa kahteen ryhmään: universaali ja sitrushedelmiä.

Citrus juicers

Tuoksu appelsiineista ja greipitistä annat tämän sitrushedelmän

Citrus lehdistö soveltuu tuoreiden sitrushedelmien ystäville

Jos haluat vain oranssi tai greippi tuoretta, sinulla on tarpeeksi juicers sitrushedelmiä. Se ei ole yhtä kallista kuin yleinen juicer ja erittäin helppokäyttöinen. Citrus-puristin (niin yksinkertaisesti sitrushedelmien juicer) koostuu suutinkartiosta, moottorista ja säiliöstä mehun keräämiseen. Tehoalue on 20 - 80 wattia. Sen sijaan, että tämä indikaattori on korkeampi, sitä nopeammin mehu valmistetaan ja sitrushedelmien määrä pystytään prosessoimaan yksikköä kohti.

Mehun keräysastiassa on yleensä tilavuus 400-500 ml, mutta sitruspuristimia on samanaikaisesti mahdollista valmistaa jopa 1,2 litraa mehua. Kuinka valita oikean kokoinen juicer? Huomaa, että sitrushedelmien mehu pilaantuu hyvin nopeasti: on suositeltavaa kuluttaa sitä 5-10 minuutin kuluttua valmistuksesta. Siksi, jos tiedät, ettet voi juoda litraa mehua kerralla, sinun ei tarvitse laitetta, jolla on suuri kapasiteetti. Mutta jos tulet usein vieraillesi tai sinulla on suuri perhe, sitruunapuristin, jossa on litran kapasiteetti - tämä on mitä tarvitset.

Sitrusvärjäämää valittaessa tärkeä näkökohta on suutimen muoto mehujen keräyssäiliössä. Sen pitäisi olla kätevä kaataa mehu lasien päälle.

Citrus-puristin voidaan varustaa lisätoiminnoilla. Tällaisten toimintojen läsnäolo ei ole välttämätöntä, mutta on parempi tietää mahdollisuudesta etukäteen: yhtäkkiä se tulee käteväksi.

  • Vipua. Joissakin malleissa sitrushedelmiä säilytetään, kun mehua puristetaan vipu. Tämä tekee työstä helpompaa, koska sinun ei tarvitse pitää hedelmää kädelläsi.
  • Setti syöttiä. Citrus-puristimella voi olla eri kokoisia suuttimia. Voit samalla tehokkuudella vastaanottaa mehua suurista greippi ja pienet mandariinit.
  • Taaksepäin-tila. Se ei ole kaikissa juicers, mutta tämä tila on erittäin kätevä: suutin pyörii yksitellen ja toinen puolestaan ​​puristamalla enimmäismäärä mehua.
  • Tiheyden säätöjärjestelmä mehua varten. Vaihdettaessa suuttimen urien kokoa voit muuttaa massan sisältämän massan määrää.
  • Suoran mehuhuollon järjestelmä. Et voi käyttää erityistä säiliötä kerätä mehua, vaan kaada mehu suoraan lasille.

Yleisravintola

Yleinen juicer ympäri vuoden ilahduttaa tuoreita juomia

Kotiruokien ruoanlaitto on helppoa, varsinkin kun kyseessä on yleinen juicer

Niiden avulla saat mehua useimmista hedelmistä tai marjoista. Ainoa poikkeus on, että hedelmät luita, mutta on olemassa malleja, jotka eivät pelkää luita. Erottimen muodon mukaan yleiset juicer voidaan jakaa kartiomainen ja sylinterimäinen.

Kartiomaisella erottimella varustetut mallit on varustettu kakkipakkauksella. Lopullisen tuotteen saanto on enintään 70%. Jos haluat ostaa juicer astiaan, kiinnitä huomiota siihen, onko se helppo poistaa. Mitä suurempi kakkuastian tilavuus, sitä vähemmän se on puhdistettava.

Mallit, joissa on sylinterimäinen erotin, mahdollistavat koko puristetun mehun määrän. Tällaisella laitteella on merkittävä haittapuoli: massan hylkäämistoiminto ei ole käytettävissä, joten sinun on purettava juicer aina joka toinen 2-4 kuppi mehua puhdistettaessa erotinta massasta.

1

Voimakäyttöiset yleiskäyttöiset juotimet vaihtelevat 200 ja 1200 watin välillä. Kaikilla malleilla on erilainen jatkuva toiminta-aika. Tämä riippuu myös laitteen tehosta. Jotkut juicers pysähtyvät automaattisesti minuutin välein 10 minuutin työn jälkeen, toiset voivat työskennellä 20 minuutin ajan. Tauko on välttämätön moottorin ylikuumenemisen ja osien puhdistuksen välttämiseksi. Mutta on olemassa myös sellaisia ​​malleja, joiden jatkuva käyttö ei ole rajoitettu, koska osat ovat itsepuhdistuvia ja ylikuumenemisesta ne ovat tuulettimen suojaamia.

Moulinex tuottaa korkealaatuisia ja tyylikkäitä juicers

Moulinex-juicer eroaa alkuperäisestä muotoilusta, korkeasta tuottavuudesta ja laadukkaista mehujen laadusta

Juicer on tärkeä kriteeri sentrifugin pyörimisnopeudelle. Tästä indikaattorista riippuu valmiin mehun saanto. Useimmat valmistajat ilmoittavat laitteen ominaisuuksien verran minuutissa kierrosten lukumäärää. Optimaalinen nopeus katsotaan 8 - 10 tuhannen kierrosta minuutissa.

Nopeussäädin, joka on hyvin toivottava juicers-laitteille, mahdollistaa eri nopeuksien asentamisen tehokkaan puristamiseen mehusta eri hedelmistä. Nopeussäätimessä olevan juicerin ohjeissa on ilmoitettava, mikä on optimaalinen nopeus erilaisille vihanneksille tai hedelmille. Mitä vaikeampi on jalostettu tuote, sitä nopeammin sitä tarvitaan puristamaan mehua pois siitä. Nopeudensäätimen avulla voit muuttaa massan läsnäoloa mehussa: mitä suurempi nopeus, sitä enemmän massasta tulee juoma.

Jotkut hedelmät antavat runsaasti vaahtoa, joten vaahtoleikkuri on erittäin toivottava kotiin juicerissa. Ilman sitä, mehu tulee ulos keräyssäiliöön yhdessä vaahdon kanssa ja läsnäolo vaahtera leikkuri tekee mahdolliseksi saada selkeä mehu.

Kun valitset juicer, kiinnitä huomiota laatu muoviosat. Muovin on oltava laadullinen: iskunkestävä ja hajuton. Kiiltävä muovi on yleensä laadukas, matta - ei-standardi.

Jos kotitalouksesi valitsema juicer on läpinäkyvä säiliö kerätä mehua asteikolla millilitroina. Tämän kapasiteetin ansiosta voit hallita tuotetun mehun määrää. Tämä voi olla hyödyllistä cocktaileja varten. Jos mehujen keräysastia on rakennettu laitteeseen, tämä estää mahdollisuuden vuotaa valmiin tuotteen, jota ei voida sanoa juicers-tuotteista, jossa valmiin mehun putoaa suoraan lasille.

Jos päätät valita juicer lisätoiminnoilla, kiinnitä huomiota tällaiseen kielteiseen pisteeseen: enemmän lisätoimintoja, sitä suuremmat ovat laitteen mitat. Mutta jos keittiössäsi on tilaa suuri juicer, miksei valita paras ja monipuolisin malli?

Kun valitset talon juicer, kiinnitä huomiota sentrifugin verkkoon. On parempi, jos se on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Tietoja materiaalista, josta ruudukko on tehty, löydät ohjeista tuotteeseen. Mitä enemmän reikiä verkossa, sitä parempi mehun laatu.

Älä unohda tarjotinta hedelmien ja vihannesten lataamiseen. On parempi ottaa etusijalle laaja lokero. Sen avulla sinun ei tarvitse leikata hedelmiä pieniksi paloiksi ja pysyä lähellä laitetta, lisäämällä siihen hedelmiä.

Ja tärkeintä: ajattelemalla, miten voit valita juicer, kiinnitä huomiota vain tunnettujen valmistajien tuotteisiin. Joten luotettavampi.

Millaista juicer voit valita: kuuluvien brändien katsaus

Kalliita malleja

Pienen energiankulutuksen ja korkean pyörivän laadun yhdistelmä on Gorenijen juicer

Gorenije-juicer käyttää alhaista virrankulutusta ja korkealaatuista kehruuta

Kuluttajien suosituimpia ovat tavaramerkit Phillps, Moulinex, Gorenije. Kodinkoneiden myymälöissä usein neuvonantajan on kiinnitettävä huomiota laitteen mittoihin, johdon pituuteen ja säilytyslokeroon. Lihan ystäville tuore on pieni asia, mutta kaikki kolme juicers näistä parametreistä saavat hyvän testin. Mitat ovat vakiovarusteita, johto on optimaalinen, säilytyslokero on käytettävissä.

Juicer on todella tehokas indikaattori. Instruments Gorenije JC800A ja Moulinex JU 5001 ovat teholtaan 800 W ja juotostin Phillps HR-1865 - 650 W. Tehosta, kuten tiedetään, riippuu mehustuotannon nopeudesta ja laadusta. Kaikki esitetyt mallit ovat keskipakoisia, joten niille, mitä enemmän tehoindeksi, sitä parempi. Kaikki esitetyt mallit valmistavat mehua minuutteina ja kakku on tarpeeksi kuiva. Tämä on erittäin tärkeää, koska tässä tapauksessa et menetä pudotettua mehua.

Kaikkien esitettyjen juicerien kakkuvarasto on irrotettava, joten laite on helppo puhdistaa. Folk käsityöläiset ovat jo keksineet keinoa päästä eroon kakun säiliön tylsästä pesusta. Siinä etukäteen ennen mehun puristamista lisätään tavallinen pieni polyetyleenipussi ja sen jälkeen, kun kakku heitetään pois yhdessä pussin kanssa. Kaikissa esitetyissä malleissa kakun säiliön tilavuus on erilainen: Phillps - 1,5 litraa, Gorenije - 2 litraa, Moulinex - 3 litraa. Täällä on parasta ohjata henkilökohtaiset mieltymykset: jos aiot tehdä paljon mehua, niin mitä suurempi säiliö kerää kakku, sitä parempi.

Tärkeä parametri mehutiivistettä valittaessa on ruumiinmateriaali. Tällä ei riipu pelkästään koneen käyttöikää vaan myös sen ulkonäköä. Juiceers Phillps ja Moulinex muovi, Gorenije - ruostumattomasta teräksestä. Muovi on kevyt ja iskunkestävä, se on helppo puhdistaa, mutta hapettaa nopeammin kuin ruostumaton teräs. Siksi, jos pidät porkkana-mehua, kannattaa mieluummin käyttää Gorenije-mehujuivaajaa, koska muovia miellyttävän oranssin värin jälkeen. Ruostumattoman teräksen tapauksessa näyttää paremmalta, tällaiset juicers ovat kestävämpiä. Negatiivinen tekijä on yksikön verrattain suuri paino ja metallikotelon merkki.

Juicer Rhilips - paras vaihtoehto huipputekniikan tunteville

Philips-juicer on huipputekninen laite, joka on moitteeton ulkoasun, energiankulutuksen ja mausteiden makuun nähden.

Kun valitset juicer, kiinnitä huomiota nopeusmäärään. Philpsin ja Gorenijen juiceilla on 2 nopeutta, Moulinex - vain yksi. Kaikki esitetyt juicers ovat erinomainen valinta kotona, työskenteleminen niiden kanssa on erittäin helppoa. Kaikkien mallien hedelmien toimitukset ovat leveitä. Moulinex-juicer on kaksi irrotettavaa kourua - porkkanoita ja omenoita varten. Kaikki juicers on varustettu suora mehu syöttöjärjestelmä. Lisäksi valmistajat ovat antaneet suojaa väärin taitettavia koneita vastaan. Kaikki juicers on koottu ja purettava helposti, mutta jos onnistut kokoamaan väärin, laite ei yksinkertaisesti käynnisty.

Kaikilla esitellyillä juicersillä on kumiset jalat. Tämä ei ole sukka-sucker jalka, joka kaivaa pöydälle tiukasti. Kumitetun jalan ansiosta tekniikka on tukevasti pöydässä, kun moottori on käynnissä, ja pöytää on suojattu naarmuilta. Pakkauksessa on asteikolla varustettu mittalasi, jossa on vaahtoerotin, joka on tarkoitettu herkkusuille tai mielialan ihmisille. Erityisen osion asettaminen mittauskuppiin saat mehua ilman massaa. Kun olet saanut sen, voit juoda mehua hedelmäsoseellä.

Budjetin malleja

Markkinoilta verrattain halutuista tuotemerkeistä on edustettuna juicers Scarlett, Rotex, Saturn. Teho heillä on erilaisia: juicer

Scarlett-juicerin pienet erot saivat alentaa hintaaan

Scarlett juicer voi tehdä melkein kaiken tämän kalliita malleja, mutta se on halvempaa

- 300 W, Rotex - 700 W, Saturn - 350 wattia. Muovinen osasto kakkuissa näissä juicers on irrotettava, tarpeeksi suuri. Kaikissa malleissa on kaksi nopeutta. Ensimmäinen on suunniteltu pehmeämpiä hedelmiä (tomaatit, aprikoosit), toinen - enemmän pehmeitä hedelmiä (omenat, porkkanat). Scarlettin ja Saturnin juicers-jalkojen jalat ovat kumilla, ja Rotexilla on tappiot.

Kaikissa malleissa on hedelmäpurkausaukko leveä, jopa suuret omenat ja tomaatit sopivat leikkaamatta. Kaikki mallit on suojattu ylikuumenemiselta ja väärästä taittamisesta. Suunnittelun mukaan juicers ovat samanlaisia ​​kuin toiset: metallikotelo, musta ja harmaa yhdistelmä. Scarlettin juicer on kuitenkin myös persikanvärillä, mutta useimmat kuluttajat suosivat mehutiivisteitä metallikotelolla.

Juo tuoreita puristettuja mehuja, ne auttavat sinua pitämään kehon pehmeästi. Apple, porkkana, tomaatti ja sitrushedelmämehut ovat vain hyödyllisten aineiden varasto. Valmista mehut päivittäin moderneilla juicereilla.

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

84 − = 83

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map