Romanin verhot keittiölle - uudet tuotteet vuonna 2017 + valokuvan sisustus

Romanin verhot keittiölle – uudet tuotteet vuonna 2017 + valokuvan sisustus

Romanin verhot keittiölle - uudet tuotteet vuonna 2017 + valokuvan sisustus

Kangasvarusteet - tärkeimmät sisustuselementit, koska ne antavat huoneen sisätilojen todellisen kodin kodikkuuden ja lämmön. Ja vaikka keittiö - huone on erityisen vaativa materiaalien laadusta, voit valita upean sisustuksen hänelle. Me tietysti puhumme verhoista - tyylikäs, mukava ja käytännöllinen. Siksi pidämme yksityiskohtaisesti kuvia ja täydellinen kokoelma yksi parhaita ratkaisuja keittiöön - laskosverhot, moderni muotoilu on tullut erityisen merkityksellinen sisustus vuonna 2017.

Miten valita roomalaiset kaihtimet

Nosto-kaihtimet ovat erinomaisia ​​keittiön suojaamiseen liialliselta valaistukselta ja tarpeettomilta ulkonäöltään. Huoneessa, jossa on suuri ikkuna tai parvekkeen ovi, voit poimia moderneja malleja kiinnittämällä jokaiseen lehtiin - on helpompaa tuuleta huone. Pienikokoisille keittiölle, joissa on yksivuotinen ikkuna, voidaan käyttää klassisen muotoisen romaanin verhoja, jotka on kiinnitetty aukon yläosaan. Keittiössä yhdistettynä olohuoneeseen tai ruokasaliin on tarkoituksenmukaista yhdistää laakoniset nostorakenteet verhoihin, lambrekkineihin tai verhoihin.

sokea

Mallia kapealla ikkunalla

valokuva ravistimet

Valokuvakehykset, joissa yksipuoliset verhot

keittiö

Suunnittele keittiö, jossa on suuret ikkunat

ikkunan koristelu

Kuva esimerkki ikkunasta, jossa on parvekkeen ovi

verhot

Kaksiväriset verhot duetto Romanin kanssa

keittiö

Valokuvan idea moderniin keittiöön minimalismin hengessä

Rakenteiden tyypit

Tiheä kangas, taitettavat suuret taiteet venytysnauhoilla, keksittiin jopa muinaisessa Roomassa. Legendan mukaan nämä verhot käyttävät rikkaita kaupunkilaisia ​​tuoda pienen viileyden taloon suojelemaan itseään kaikkialla läsnäolevasta pölystä ja etelän auringon paahtavista säteilyistä. Tämän jälkeen taittorakenne perustettiin luomaan aurinkosuojatuotteita Coliseumissa ja purjeet keisarillisen laivaston aluksilla.

Nykyään kolme romaanisen verhon mallia ovat suosituimpia:

 1. Klassinen - kun vetää johtoa tai ketjua, tasainen kangas menee ylös muodostaen suuria aaltoja kangasta, jotka päällekkäin toisiaan. Rakenteen jäykkyys on kiinnitetty vaakakiskojen ohjaimiin, minkä takia taitokset ovat täysin tasalaatuisia.
sokea

Kuvassa - klassinen malli jäykisteillä

 1. Cascade - näyttää kangas kaihtimet. Taittuu samaan periaatteeseen kuin klassinen malli, mutta kangas ei edes laskeutuneessa tilassa ole täysin suoraviivainen, jättäen horisontaaliset jäljet.
kaihtimet

Cascade-malleja ovat ihanteellisia suurille ikkunoille tai erkkeri-ikkunoiden koristeluun

 1. Kehyksetön - kun ompelussa ei käytetä jäykisteitä, kangas vedettäessä on yksinkertaisesti koottu keskelle tai sivuille.
sokea

Kehyksetön malli puolipyöreillä pehmeillä kerroilla

Vuoden 2017 uusista tuotteista löydät kaikki kolme mallityyppiä:

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (käyttäen IJG JPEG v80), laatu = 90
Q11
Q12

Mallit eroavat nostomekanismin tyypistä. Yksinkertaisin järjestelmä on sormusten tai hihnojen kiinnitys, jonka avulla kangas nousee käsin. Tämä vaihtoehto on useimmiten valittu räätälöimällä roomalaiset verhot omilla käsillään. Valmisvarusteiden verhoja on varustettu yleisillä pyöriväketjuisilla mekanismeilla, jotka toimivat kaihtimien periaatteen mukaisesti - ketjun jännitys käyttää pyörivää akselia ja roottorilohkoja. Vuoden uutuuksia ovat modernit mallit, joissa on sähköinen käyttöjärjestelmä, joka nostaa kangasta napin painalluksella konsoliin tai kytkimeen. Niiden kustannukset riippuvat sähkömoottorin mallista ja voimasta.

nauhat ja renkaat

Yksinkertaisin nostomekanismi - nauhat ja renkaat

Nykyaikainen ratkaisu on "Rooman" sähköinen nosturi. Kuva esittää mekanismin tärkeimmät rakenteelliset elementit

Huomautus! Lemmikit ompelija voi ostaa valmiina järjestelmän räystään ja nostoketjun rautakaupasta, ja sitten itse tehtyjä kankaiset kaihtimet ei taivu kaupasta ostettu kollegansa, mutta niiden kustannukset kasvavat.

Miten valita paras vaihtoehto

Jotta keittiöverkkojen tekstiilien valintaa olisi helpompi valita Romanin verhoille, on tärkeää määrittää tiheys ja kyky estää auringon säteet. Tyypillisesti ikkunoille, jotka ovat itään tai etelään päin, valitset läpäisemättömät tekstiilit, mutta huoneet, jotka eivät voi ylpeillä ylimääräisiä valoa - läpinäkyviä tai läpikuultavia materiaaleja.

Valonläpäisyllä nykyaikaiset verhotekstiilit voidaan jakaa seuraavan periaatteen mukaisesti:

 • "Blackout" - täysin peittää huone, jolloin aurinko ei auta mitään porsaanreikää. Jos puhumme vain keittiöstä, tuskin on järkevää asentaa niin tiukat verhot, mutta huoneet, jotka yhdistetään olohuoneeseen tai makuuhuoneeseen - saatat ajatella.
 • "Dimaut" - läpinäkyvät kankaat, joiden läpi enintään 30% ulkoisesta valosta tunkeutuu keittiöön. Myös erittäin epäilyttävä vaihtoehto ei-asuinalueelle, mutta se voi olla todellinen pelastus, jos huone sijaitsee eteläpuolella tai ikkunat unohtaa yövalo avenue.
 • "Day-night" - vuorottelevat läpinäkyvät ja läpäisemättömät raidat mahdollistavat valaistuksen säätämisen harkintasi mukaan. Ne voivat olla hyvä vaihtoehto tiheä verho, jos pidät "zebrasta" spesifistä väritystä.
sokea

Moderni "päivä-ilta" -mallit luovat viihtyisän pimeyden huoneeseen

 • Semitransparent kankaat - ei niin hämärä kuin auringonvalo hajoaa. Keittiö on paras vaihtoehto, joka, jos haluat täydellisen yksityisyyden, voit lisätä verho.

Kuvaesimerkkejä keittiön ikkunan aukon suunnittelusta läpikuultavien roomalaisten verhojen kanssa:

ikkunan sisustus keittiössä

Kuvaesimerkkejä ikkunan suunnittelusta keittiössä

ikkunan koristelu

Ikkunan sisustus keittiössä

Vihje! Jos ensimmäisessä kerroksessa oleva keittiö tai sen ikkunat on näkymät läheiselle läheiselle talolle, kannattaa valita läpinäkymättömiä tekstiilejä riippumatta huoneen valaistumisesta.

Näytteet materiaalista

Tärkein parametri mistään keittiöpatja on käytännöllisyys. Ja suunnittelu laskosverhot täysin täyttää tämän vaatimuksen, on tarpeen valita oikea materiaali menettämättä ulkoasu tekee kuuma höyry ei ime hajuja ja helppo chistitsya.Optimalnym vaihtoehto keittiö voi tulla moderneja tekstiilejä hoidettu antistaattinen ja vedenpitävä kyllästys - tämä suojaus estää sienen muodostuminen ja ei anna pölyä, talletukset kerääntyvät taitoksiin ja tunkeutuvat syvälle kudoskuituihin.

1

Tärkeää! Verhot, joissa on kyllästys, ei voida pestä tavallisella tavalla, vaan heille suositellaan vain kuivapesua.

Mutta on olemassa muita perinteisiä ja moderneja materiaaleja, jotka ovat hyvin tunnettuja keittiön mikroilmastossa:

 • Synteettiset - se voi olla tekstiili, täysin tekokuidut (esimerkiksi polyesteri-, akryyli- tai nailon) tai rainoja, joilla on sekoitettu koostumus. "Keskitien" voidaan kutsua verho organza - ilmaa ja samalla kova materiaali perustuu polyesteriä lisäämällä silkkiä tai raionin, joka luo täysin sileä taittuu Roman verhot. Muita vaihtoehtoja läpikuultava tekstuurit - sifonki, tylli, huntu. Kiinteiden kankaita katsoa jakardi, ohukainen, parvessa tai ohukainen Georgette.
verhot

Valokuvassa - organza-verho, jossa kukka ornamentti

jakardi

Jacquard kauniilla kuvioilla

 • Luonnonmateriaaleja - laskosverhot pellavasta, silkistä, satiini tai satiini erottaa jalo eleganssia ja antaa miellyttävän tuntoon tuntemuksia. Talousarviovaihtoehdot keittiön sisustukseen - painettu puuvilla ja puuvilla. Kuitenkin kaikki luonnon materiaaleja on useita merkittäviä haittoja - he juuttunut poimuihin Värillinen laatu nopeasti häivyttää auringon ja usein pesee, valkoinen - voi kääntyä keltainen tai poseret. Mutta tällainen sokea koskaan olla syy allergioiden eivät kerry sähköä, ja asianmukaista hoitoa tulee pitkä miellyttää omistajilleen ainutlaatuisia värejä.
liinavaatteet

Käytännölliset liinavaatteet täydentävät täydellisesti huoneen suunnittelua Provence- tai eco-tyyliin

Mielenkiintoista! Joidenkin verhotyyppien (esim. Satiini ja puuvilla) valmistukseen käytetään mercerointimenetelmää, joka muuttaa luonnonkuitujen rakennetta ja antaa kankaan tilavuuden ja loistaa. Tällaisten verhojen maalaus säilyy menettämättä väriä monta vuotta, eikä kangas syttyy auringossa eikä peitä pesun aikana.

Romanien ja perinteisten verhojen yhdistelmä

Nosto-verhot voivat olla sekä omavarainen että avustavan elementin ikkunoiden koristeluun. Jos romaanisten verhojen suunnittelu tuntuu liian laakoniselta, voit tuoda viihtyisiä muistiinpanoja sisustukseen lisäämällä muiden tyyppisten verhojen muotoilua. Paras vaihtoehto keittiöön - lyhyt kappa tai ilman verhoja, jotka voivat olla joko liuku- tai yksiosainen kangasta työntää sivuun käyttäen podhvata.A raskas tai verhoihin rehevän parempi jättää olohuoneeseen - makuuhuone tai olohuone.

ikkunan koristelu

Lyhyt lambrequin riittää koristelemaan keittiön ikkunaa

Läpikuultava "romka", verho, joka on valmistettu samasta materiaalista, verho ja lambrequin - hienostunut mutta hienostunut muotoilu, tasapainotettu modernin sisustuksen

Kukka "Rooma" valkoisella verholla

sokea

Epätavallinen moderni ratkaisu - roomalainen verho ja rullaverhot yhdellä ikkunalla

Toinen ei-standardi - kaksinkertainen "Rim"

sokea

Valokuvan idea huoneen parvekkeella

Värin yhdistelmien tulee olla sopusointuisia. Erinomainen näköinen neutraali roomalainen verhot, joissa on tulle valkoista tai maitomaista, kontrastivärjättyjä kirkkaita kukkia tai raidallista kangasta, alkuperäisiä valokuvia valokuvilla. Kaikki riippuu keittiön sisustuksesta, seinien ja muiden tekstiilien koristelusta, suunnittelun leitmotifista.

sokea

Rooman kaihtimet yhdellä värillä verhoilla

shakkisuunnittelu

Shakkisuunnittelu

kaihtimet

Mielenkiintoinen yhdistelmä raitoja ja värejä

Tärkeää! Jos sisustuksessa on runsaita koristeita tai kirkas kuvio, verhot ovat parempia valita yksivärinen. Mutta yksivärisistä seinistä voit valita tekstiilejä, joilla on kontrastirakenne.

Rooli kaihtimien asennus ja hoito

Kun olet valinnut kankaan ja tyypin suunnittelun, sinun täytyy päättää, mitä ja miten korjata verhot, ikään kuin tavallisella ikkuna taitekaihtimet Lambrekiinin tai verho voidaan ripustaa renkaat, silmukat, Velcro tai koukkuja, erkkeri keittiössä on asennettava jokaisen lehden tai rungon erikoisrakenne.

Asennusvaihtoehdot

Rooman verhot keittiössä näyttävät vaikuttavilta sekä lasketussa että avoimessa tilassa. Jotta sisätilojen koristeellinen elementti, mutta myös tehokas suojaus auringolta ja uteliailta ulkonäöltä saataisiin, verho on peitettävä kokonaan ikkunan aukosta tai jokaisesta lehdestä erikseen.

Voit tehdä tämän valitsemalla sopivan kiinnitystavan:

 1. Ikkunassa aukko - tuote on kiinnitetty yläosaan ikkunan, tai suoraan runkoon kaksipuolisella teipillä tai kapea profiili räystään, joka mahdollistaa kudoksen mahdollisimman paljon kiinni lasiin. Tämä suoritusmuoto on hyvä pienille keittiöt, tiloja, joissa ikkunalle käytetään lisäksi työasema tai ruokailutila, sekä valmistettaessa monimutkaisia ​​koostumuksia Roman kaihtimet ja verhot, pelmets, verhot.
kehystetty tarranauhalla

Tarrakaapin kapea kehys mahdollistaa verhon kiinnittämisen suoraan ikkunan runkoon

 1. Seinällä - aukon yläpuolella voit asentaa profiilin tai tavallisen kehyksen, joka kattaa koko ikkunan. Tämä vaihtoehto valitaan keittiöille, joilla on kapea ikkunapylväs, joka ei tee mitään käytännöllistä toimintoa tai pieniä ikkunoita, joissa on ikkunoita.
verho

Saranoiden verho, joka peittää kokonaan aukon

Tärkeää! Tällaisen verhon kudoksen koon on ylitettävä sekä aukon pituus että leveys vähintään 10 cm, jotta auringon säteet eivät pääse sallimaan eikä häiritse ikkunan avaamista.

 1. Kattoon, samaan baariin tai erityiseen kattoverhoon, verho kiinnitetään huoneen yläosaan. Tämä vaihtoehto valitaan huoneisiin, joissa on suuri korkeus visuaalisesti korottamalla kattoja tai ikkunoita, joilla ei ole vakioita aukkoja.
kehys roomalainen verhot

Kattovalaisin romaniverhoille

Keittiössä, jossa on kattoikkunoita tai kaltevia ikkunoita, on helpointa kiinnittää verho kullekin lehdelle kapeilla kehyksillä. Tämä muotoilu ei häiritse ilmanvaihtoa, ikkunan avaamista / sulkemista eikä salli kudoksen karsimista.

Rekisteröintiä kaari-ikkunat tai erkkeri alue voidaan käyttää Kiinnitys svorku joustavilla hihnat ja erityinen hylly tahansa sopivassa muodossa kokoon aukkojen ja sisustustyyli. Pyöreitä, suorakaiteen muotoisia merkkijonoja, jotka ovat kaarevia puoliympyrän muotoisina tai eri kulmissa.

verhot

Verhot ikkunasta

Kuinka hoitaa roomalaiset kaihtimet

Puhdista verhojen taitokset pölyltä, voit tyhjentää tai pyyhkiä kankaan kuivalla rätillä, jolle ei jää rypyt. Mutta keittiön altaasta, niin älä päästä eroon - irrota verho kiinnittimistä, poista painopalkit ja pese kädestä tai kirjoituskoneesta. Kuiva on mahdollista erillisenä materiaalina ja rakenne koottuina.

Hoidon ominaisuudet riippuvat pitkälti valitusta materiaalista. Jos se sisältää polymeerikuituja, se voidaan pestä enintään 40 asteen lämpötilassa, muuten tuote menettää kiiltonsa. Hoitoa tulee käyttää ja hapen tahranpoistoaineita tai valkaisuaineita - ne voivat aiheuttaa häipymistä tai värimuutoksia. Synteettisten kankaiden silitys ei kuitenkaan ole välttämätöntä, vaan ne voidaan ripustaa ikkunaan, joka on vielä märkä - ne suoritetaan täydellisesti ilman muodon menetystä.

Luonnonkangas perinteisesti vaatii enemmän huomiota ja hoitoa:

 • Silkkiä ja satiinia ei voida pestä kuumassa vedessä, kiristää tai painaa kirjoituskoneessa suurella nopeudella. Tällaisia ​​verhoita on ensin kuivata, heittää yli ristikkopalkin ja hehkuttamalla huolellisesti raudalla vähintään lämpöä (tai käyttämällä sideharsoa).
 • Puuvilla, kynsi ja liinavaatteet ovat voimakkaasti kutistuneet. Vältettävyyden välttämiseksi ne pestään korkeintaan 30 asteen lämpötilassa ja rauta tasoitetaan kostealla liinalla. Jos verho on kuiva, sinun täytyy höyryä hyvin.
 • Maalattuja kankaita ei voida valkaista - se heikentää väriä.
 • Luonnonväristä kangasta kannattaa ensin kuivata ja silitys- tään, ja sitten kerätään suspensioon (märkä kangas voi venyttää painoaineiden painon alla).

Roomalaiset verhot sisustuksessa (kuva)

Nosto verhot on paikka mitään tyyliä, kuten ger aihealueiden sisustus kosketus voidaan valita sopivasti väritys, koristeita tai koristeellisia yksityiskohtia. Kuten voidaan nähdä kuvassa, on moderni keittiö, sisustettu hengessä korkean teknologian tai minimalistinen, roomalainen verho taittuu selvästi todennettu ja tekstiilejä tumma tai kirkas väri korostus tulee mielenkiintoista, elävöittää tyylikäs muotoilu. Materiaali valitaan tavallisesti yksivärisenä, mutta vuoden 2017 suunnittelussa on merkitystä ja 3D-tyyppisessä valokuvatulostuksessa olevat kangastyypit.

verhot

Tummat verhot modernissa keittiön laakonisessa sisustuksessa

Tilava keittiö-ruokailutila, sisustettu historialliset tyylit, on aiheellista web painetun silkki, satiini tai sekoitekuidut kaunis rakenne, koristeltu hapsut, tupsut, pörröinen frill. Tahallinen rakenteen yksinkertaisuuden korjattu näyttäviä verhot, alkuperäinen kappa tai kehyksetön malli pehmeä taittuu.

verhot

Luxury-verhot keittiön sisustukseen klassiseen tyyliin

kaihtimet

Kukan verhot ilmalla lambrequin

Erittäin orgaaninen katsoa kuvia lehdissä ja todellisessa sisätilat laskosverhot keittiössä, sisustettu tyyliin monia kotiäidit suosikki maa, samoin kuin kaikki sen etnisten lajikkeet - Provencessa, maalaismainen, Englanti, amerikkalainen ja muut "kylä" vaihtoehdot. Tällaisille verhoille optimaalinen ratkaisu on kangas, jossa on kukka koristeena, häkki, herne, nauha. Se näyttää hyvältä ja yhdistelmä variantteja rakenteiden, esim., Roman kodikas liukuva luukut tai verho, taitettu toisella puolella.

verhot keittiössä

Vaakasuorat ja pystysuorat raidat - vaikkakaan ne ovat vuoden uutuutena, mutta aina ajan tasalla

romaaniset kaihtimet

Striped Roman verhot lumivalkoisilla verhoilla keittiössä Provencen tyyliin

Kun sisustat sisustusta, voit ottaa huomion ideoista, jotka on suunniteltu hotellin valokuvakokoelman keittiön verhojen verhoihin.

kaihtimet

Mielenkiintoinen yhdistelmä - nauhat ja herneet, tämä muotoilu näyttää hyvältä sielullisissa kylätyyleissä

keittiö

Valokuvan idea modernille sisustukselle

kaihtimet

Kaskadimallit, joissa on kukka koriste

kaihtimet

Kuva osoittaa selkeästi, kuinka verhot täydentävät sisustustekstiä täydellisesti, jatkaen koko suunnittelualuetta

romaaniset kaihtimet

Läpikuultavat roomalaiset verhot ovat erinomainen vaihtoehto tylliä keittiössä, ei vain nykyaikaisissa tyyleissä

Kuva kuumien uutuuskuvien suunnittelusta 2017:

fotoshtora

Tällaisella verholla voit "kirjoittaa" jotain mielekästä

Perinteisten verhojen sijaan - raffrollo - läpinäkyvä "Rim"

Valokuvien tulostaminen luonnollisilla kuvilla on vuoden uutuus keittiön yksinomaiseen suunnitteluun. Moderni teknologia mahdollistaa valokuvien tulostamisen tekstiileissä kirkkaana, selkeänä, mahdollisimman uskottavana.

keittiön suunnittelu

Kaunis ja moderni

verhojen suunnittelu

Valokuvan suunnittelu optisella harhakuvilla

valokuva ravistimet

Valokuvan kuvaaja voidaan valita valokuvausvalmistajan kokoelmasta, joka on vuosittain täydennetty yli sadalla novella, tai tarjoamalla valokuvasi suosikkikuvalle

keittiön suunnittelu

Tämä kuva täydentää täydellisesti japanilaisen keittiön muotoilua

Tärkeää! Ole varovainen, kun valitset koriste-esineitä ja valokuvioita roomalaisille verhoille - kuvan merkitys ei saa kadota kansiin taitettaessa kangasta.

Kuinka ommella roomalaiset verhot omilla käsilläsi?

Nosto-verhot ovat melko yksinkertaisia ​​malleja, jotka voidaan ommella itsellesi ilman, että turvaudutaan atelier-palveluihin. Jotta kuvio laskosverhot käsillään, on tärkeää määrittää koko verhot, paikka räystään ja kiinnitystapa muodostavat kaistaleet taittuu (ompeleet, pitsi, kiristysnyörit). Määrän määrittämiseksi materiaalin avulla oikeat mittaukset toteutettu - että aukon leveys on lisättävä vähintään 20 cm ja marginaalin leveys, kiinnittämiseksi lehteen - 10 cm on riittävä.

ohjelma

Scheme Roman verhot - kuva näyttää suunnittelun pääelementit

Kankaan lisäksi tarvitset:

 • Cornice - voit tehdä kotitekoista puupalkin leikkauksesta, metalliprofiilista tai ostaa valmiin version rautakaupasta.
 • Reiki puupaneeleista tai metallipuista, joiden pituus on 3-4 cm pienempi kuin tulevan "romkan" leveys. Lukumäärä riippuu tuotteen taiteista ja pituudesta - tavalliselle ikkunalle 6-7 kappaletta riittää.
 • Painokehys.
 • Liimattu nauha verhojen leveydestä.
 • Koristeellinen punosleveys 1-1,5 cm plus 2-3 rengasta jokaista kiilaa kohti (rivien määrä riippuu verhojen leveydestä).
 • 2 leikkaa nailonjohto laskelmasta kussakin: sokeuden pituus plus 1 leveys plus 1 metri.

Jotta vaiheittaiset ohjeet olisivat helpommin ymmärrettävissä, tarjoamme valokuvasta valmiin kuvion ja tulevan teoksen kuvaajan.

ohjelma

Rooman verhojen valmistusta koskeva järjestelmä

Yksinkertainen kuvio "Rooma"

Vaiheittainen työsuunnitelma:

 1. Tehdä kudoksesta kuvio ikkunan koon mukaan siten, että reunat käsitellään molemmilla sivuilla 2 cm: n etäisyydellä. Tiiviiden verho voidaan ommella tai vuorauksen tehdä kahden- esimuotin ompelemalla kaksi identtistä lastuavaa "kasvot" toisiinsa kolmelta puolelta, on sitten käännetään nurinpäin ja jäljellä olevaan reunaan ommel. Läpikuultavien materiaalien mallit eivät tarvitse tällaisia ​​manipulointeja - ne tulisi tehdä yksipuolisiksi.
 2. Kierrä lisäykset kahdesti, kiinnitä ne nastoihin tai käsihitsaukseen, silitysrautaan ja tee tasainen konejohto, jonka reunus on 0,5 cm.
 3. Merkitse taitosten ja renkaiden sijainti. Tätä varten sinun on jaettava kankaalle vaakasuoraan samankokoisia osia 20-30 cm: n portaissa.
taitojen välinen etäisyys

Kuinka laskea taitojen välinen etäisyys

 1. Nyt sinun on valmistettava verho nauha - irrota kiristyskierteet, taita nauha puoliksi pitkin koko pituutta, sileä taivuta ja ompele, jättäen vain yhden sivureunan auki, johon tanko työnnetään.

Huomautus! Voit tehdä kulisksia helpommaksi taittamalla kankaan kullakin rivillä 1-2 cm: n kohdalle ja ompelemalla rypyt.

 1. Nauha ompele merkinnän väärä sivu ja kiinnitä sitten 2 rengasta jokaiseen riviin.
 2. Alaosissa tehdään tasku painotuksen alle. Yläosaan kiinnitä tahmea nauha korjataksesi sen kehykselle.
 3. Jokaiseen kuliska paikkaan jäykkä palkki, ja ripustaa kankaan tarranauhalla.
 4. Alempiin renkaisiin sitovat johtojen leikkaukset, kulkevat rivin läpi pystysuoraan ja tuovat ne vasemmalle tai oikealle puolelle kiinnittämällä ne koukkuun.

Vaiheittainen videokäsky

Tarkastelimme ompelemalla verhoja yksinkertaisimmalla muotoilulla. Halutessasi mallia voi olla monimutkainen koristelemalla lambrequin, figured riisi, reunus, lasihelmiä tai lainata modernia sisustus ideat vuoden 2017 uutuus. Jos kotona ei ole ompelukoneita, on parempi ostaa haluamasi kangas, tulostaa haluamasi malli ja anna verhojen valmistaminen ammatilliseen ompelukoneeseen 100-prosenttisesti varmaksi tuloksesta.

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

7 + = 8

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map