Kuinka ommella mukavat keittiön verhot: neulomiehien pääluokka

Kuinka ommella mukavat keittiön verhot: neulomiehien pääluokka

Kuinka ommella mukavat keittiön verhot: neulomiehien pääluokka

Huolimatta kaihtimien ja roomalaisten verhojen kasvavasta suosiosta, hyvät vanhat keittiön verhot eivät menetä merkityksellisyyttä. Vielä enemmän - heistä on tullut ystäviä uusilla muotoilumalleilla ja täydentävät niitä täydellisesti, mikä tuo kodin mukavuutta ja lämpöä keittiön sisätilaan. Yksinkertaisimmat ja yksinkertaiset keittiön verhot, jotka on valittu tai ommeltu makuun, voivat tulla alkuperäisen sisustuksen ja todellisen koristeellisen hallitsevan koko tilan. Ikkunoiden koristelu voidaan antaa ammatillisille sisustajille, mutta miksi riistää itsellesi iloa, jos ompelemalla söpöjä keittiön verhoja on aivan tarpeeksi tuoreita ideoita, yksinkertaisia ​​materiaaleja ja perusosaamista leikkaamiseen ja ompeluun.

Keittiön verhot - koriste, joka antaa lämpöä ja mukavuutta

Verhot paremmin kuin muut huonekalut täyttävät keittiön kodin mukavuutta ja lämpöä

Millaisia ​​verhoja valita keittiön sisätiloihin

Keittiön verhot on pestävä helposti, suojattava suoralta auringonvalolta, mutta samalla se on erinomainen päästä valoon ja ilmaan, mikä luo miellyttävän tuoreuden tunteen. Fancy-verhot ja kalliit keittiömateriaalit raskas verhot ovat liian epäkäytännöllisiä, mutta kevyt verhot ovat oikein. Jätä ylellisyyttä makuuhuoneeseen ja olohuoneeseen, ja keittiössä anna toiminnallisen yksinkertaisuuden ja hienostuneisuuden hallitsi.

Valitsemalla materiaali verhot keittiössä, ohjaavat paitsi yleisestä tyyli sisustus ja luovan suunnittelun tarkoitusta, mutta myös erityisyyttä huone, jossa on jatkuvasti kovasti työtä: jotain on keitetty, paistettu, höyrytetty, pesty ja puhdistettu, lentää spray, paruyut pannut, ratkaisee noki. Ja kuka pitää pyyhkiä sen pois ja pestä se pois? Älä mutkistaa elämääsi - valitse kankaita, jotka voidaan helposti pestä pesukoneessa, joka ei absorboi hajut ja imevät vähintään likaa ja pölyä. Ei välttämättä "pukeutuminen" ruokia synteettiset, se voi olla perinteinen, luonnon materiaaleja palonestoaineita, maaperän ja pölyä hylkivä kyllästys: puuvilla, pellava, juutti, hamppu.

Keittiön sisustuksen sisätilojen verhot

Verhot, joissa on keittiön motiivit, jopa kaikkein vaatimaton muotoilu, näyttävät harmonisesti kaikissa sisätiloissa

Moderni sekoitettu kankaat verhot tietty prosenttiosuus synteettisten kuitujen (esim., Puuvilla ja polyesteri) ovat käytännöllisiä ja kestävä, mutta ei vaadi monimutkaisia ​​huoltotöitä, vielä pitkään siistinä ulkonäkö. Miellyttävän miellyttää paitsi laaja valikoima kankaita, mutta myös erilaisia ​​värejä, kuvioita, kuvioita ja tulosteita. Sopiva "mekko" keittiölle löytyy varmasti. Jos silmät ajaa, lopeta valinta ei ole aikaa testata "jaunty" calico, nitoa, popliini kukka tulosteita, raidat tai häkissä.

Maalaustyylisissä verhoissa edistetään lämpimän ja miellyttävän ilmapiirin luomista tässä keittiössä

Maan tyyliä pidetään yhtenä kodikkaimmista ja mukavista keittiölle, ja verhot korostavat tätä väitettä

Keittiössä on ehdottomasti tyyli, ja yksikerroksisesta materiaalista valmistetut kirkkaat läpikuultava verhot ovat ihanteellisia. Verhot eivät sula seinien kanssa, valitse kankaalle useita ääniä tummempia tai vaaleampia kuin seinien väri. Erityisen hyvät yksiväriset verhot näyttävät kuvioita vastaan ​​seinien taustalla. Ja päinvastoin, jos seinät ovat yksivärisiä, värilliset kankaat auttavat välttämään monotonia. Visuaalisesti laajentaa tilaa ikkunan avaamisesta ja pieni keittiö voi olla käyttämällä verhot vaakaraidoitetut, kun taas pystysuora raidat vähän "nosta" katon. Älä unohda yhtä tärkeää sääntöä: tummat verhot pienentävät visuaalisesti tilaa ja kevyet päinvastoin laajentavat. "Syö" tilaa kuin verhot on suuri luku, joten pieni keittiö, on toivottavaa valita vaalea kaihtimet tai verhot pieni luku. On kuitenkin syytä harkita tärkeä kohta: pieni kuvioita verhot yhdessä samoja tai samankaltaisia ​​kuin seinät, huonekalut ja lattia keittiössä luo tunteen kaaos, häiriö ja untidiness, päästä eroon, jota ei voida edes ultraäänipesusta.

Kesäkuumetta muistuttavat keittiön verhot, joissa on kukkainen painatus

Verhot keittiölle, jossa on kukkainen tuloste - valo ja valo kesäpäivänä

Liian kirkas, kirjava, rikkaita värejä nopeasti "tylsää", väsyttävää ja ärsyttävää, joten jos keittiössä vietät paljon aikaa, on parempi suosia verhot enemmän rauhoittava neutraaleja sävyjä. Erinomainen istuvuus keittiössä sisätilojen kaihtimet ja verhot, valmistettu kudos-seuralaisensa: se voi olla erilaisia ​​materiaaleja, samanlainen sävy, mutta erilainen malli tai rakenne.

Keittiön verhot voivat olla kirkkaita ja tarttuvia

Tässä valoisassa keittiössä oli valtava määrä koristeellisia piikkejä ja kirkkaat verhot

Jos panostat kevyellä ilmakankaalla, jota ohjaa tuulen pienin tuuli, älä unohda paloturvallisuutta, varsinkin jos uuni on lähellä ikkunaa. Älä kiiritä luopumaan valintasi! Hänellä on oikeus elämään! Helppo ja kaunis ratkaista ongelma auttaa ompelemaan rungon tai erikoisen podhvatyyn alareunaa, josta voi tulla erittäin alkuperäinen ja tyylikäs sisustuselementti. Voit ostaa valmiita noutoja tai tehdä niistä itsellesi muovihelmiä, nauhoja, kontrastia kangasta. Pitkät verhot voidaan yksinkertaisesti sitoa kauniilla solmuilla.

Verhot keittiön kanssa podhvatami auttaa saamaan kauniin drapery

Voit luoda pehmeän, houkuttelevan draiverin verhoihin

Master-luokka: kuinka ommella verhot keittiölle omilla käsillä

Keittiön kukat luovat erityisen tunnelman, varsinkin jos ne kukkivat koko vuoden eikä koskaan haalistu. Kuinka hankkia tällaisia ​​kukkia? "Pudota ne" suoraan keittiön verhoihin!

Kukan verhot keittiössä

Tarvittavat materiaalit:

  • pellava kankaasta luonnollista väriä - 1,6 metriä
  • reps laatikossa ja nauhat - 30 sm
  • Reps häkissä - 50 cm
  • ompelukone
  • kierre
  • nastat
  • kynä
  • sakset
1

Voit käyttää muita kankaita. Niinpä keittiön verhoilla varustettujen applikaatioiden luomiskuvioilla koristeltu vanha kynsi, jolla on hieno kukka kuvio, on täydellinen. Liimataan puuvilla kaksinkertaisella ompeleella: liimaa se kalikon takaosaan ja pehmeää sitä kevyesti kostealla liinalla. Yksinkertaisella kynällä piirrämme kukkia ja terälehtiä. Kun leikataan yksityiskohdat, levitämme ne verhoon ja lisätään se "siksakilla" käyttäen kontrastista säiettä, joka sopii kirkkaaseen kuvioon.

Työtapa

1. Ompelemme verhojen silmukat. leikattu kaksi liuskaa shirinoy23 cm raidallinen kangas, kääntyvät ne puoli pituussuunnassa ja jauhaa, poikkeamatta kraya1,5 ks. Proutyuzhivaem sauma, varoen koskemasta rauta kudoksen kertaiseksi.

Kuinka ommella keittiön verhot omilla käsillään

Jopa aloittelija ammattitaitoinen työntekijä voi ommella verhot keittiössä omillaan

2. Raidallisen nauhan toisesta päästä reunaan kääntäkää se kynällä tai kynällä. Irrota aputööri, suorista ommel ja paina saranoituja aihioita. Samoin käsitellään toista nauhaa. Leikkaa saadut aihiot 25 cm: n segmentteiksi.

3. Pellavakangas leikataan ikkunan koko, älä unohda lisätä reunat saumanvaroihin: 1,5 cm yläosassa, 5 cm: n alaosassa ja 3 cm: n kummallakin puolella. Huomaa, että lopputuotteessa silmukoiden pituus on 12 cm, joten älä unohda lisätä niitä ja lyhentää kangasta vastaavasti. Kangas sivusuunnassa taitettu kaksinkerroin otstrachivaem, poikkeamatta reunasta 1,5 cm. Yläreunan verho kääntöpuolella taitetun puoli silmukat Pin ja ommella. Saranat ovat tasaisesti koko verho leveys: leveys verhon 140 cm väli silmukat on noin 12 cm.

Keittiön verhojen valmistus vaatii mielikuvitusta ja inspiraatiota

Yksinkertaisimmat kankaat, joilla on luova lähestymistapa, tulevat todelliseksi keittiön koristeluksi

4. Ruutukankaasta leikkaa 30 x 150 cm: n kaistale. Yksi lyhyistä reunoista on taivutettu ja silitys oikealla puolella. Etupuoli alaspäin viimeistelykaistaleen päälle levitetään taaksepäin kohdistamalla kankaalle yläleikkaus. Kangas koko pituudelta kutoa sovitustangot. Sitten taivutetaan nauhan toista puolta yhdistämällä se selvästi pellavan jalostettuun reunaan. Leikkaa ylimääräinen kudos ja rauta taittuu. Hiomme osia sauman avulla, vetämällä pois reunasta 1,5 cm.

5. Taita viimeistelynauha verhon etupuolelle. Suorista ja rauta ommel. Ruudullisen nauhan alareuna taitetaan sisäänpäin ja painaa taittoa. Verho pudotetaan suuren pöydän pinnalle, suoristavat liinavaatteet ja ruudullinen viimeistelykankaan. Nauhan alareuna kiinnitetään pellavaan. Kehän reunassa oleva nauha on sidottu saumaan reunaan.

6. Käytä kuvioa luodaksesi paperikuvion kukista pitkällä varren päällä. Kukat leikataan eri kankaista - raidallinen ja ruudullinen. Kaksi viidestä kukasta tekee "peilikuvan".

Ihastuttavat verhokäyrät applikoitavilla keinoilla voi helposti ommella aloittelija

Verhot, koristeltu yksinkertaisella appliquilla, näyttävät suoraan ja söpöiltä

7. Kun olemme raastaneet taitettua kangasta, me kuvaamme verhon alareunan viivaa. Kukat on kiinnitetty (voidaan pyyhkiä) kankaan pohjalle, vasara leikataan taiteviivalla. Kuvan voimakkuuden vuoksi kukat sijoitetaan eri korkeuksiin.

8. Sovellamme kukka-sovellusta reunalla "siksakilla", jolloin ompeleen pituus on 0,5 mm ja leveys -3,5 mm. Lämmitetään maksimi höyrysilitysraudan päälle, rauta sormet sovelluksen edessä ja takana verho. Taita alareunaa ja etupuolta, piirrämme viivaa 2 cm: n sauman päähän reunasta. Se on kaikki! Voit ripustaa mestariteoksen ikkunaan!

Keittiön verhojen alkuperäisen suunnittelun ideoita

Keittiön verhot keittiössä - kokeiluja verhoilla

Valoverhojen vetäminen ei ole huonompi kuin tiheässä

Keittiön verhot voivat korostaa muiden huonekalujen arvokkuutta

Tämän keittiön verhot valitaan siten, että korostetaan ylellisten huonekalujen ylellisyyttä ja alkuperäisten kaihtimien muotoa

Tulle-keittiöverho: koristeellinen vallitsee käytännöllisyydestä

Tämän keittiön tulleverho tekee koristeellista pikemminkin kuin käytännöllistä toimintaa

Tullin alkuperäiset keittiön verhot ovat kauniita ja tyylikkäitä

Tulle-verhojen alkuperäinen muotoilu tekee niistä tärkeän osan sisustuksesta

Valkoiset verhot keittiössä - rakkauden symboli puhtaudesta ja järjestyksestä

Näiden verhojen yksinkertainen muotoilu ei häiritse niiden käytännön toimintojen suorituskykyä, lisäksi valkoinen väri korostaa puhtauden ja järjestyksen

Tilavassa keittiössä voit poimia pitkiä verhoita

Pitkät verhot sopivat tilaviin ja hyvin valaistuihin keittiöihin

Kuorimainen tulenkestävät keittiön verhot ovat johtava

Suosituimpia ovat vielä keittiön verhot, joissa on herkkä kukkatiedosto

Tulle-keittiöverho korostaa ympäristön kauneutta ja hienostuneisuutta

Runsas koristeltu tulle-keittiön verho on onnistunut lisäys tyylikkäässä ja hienostuneessa sisustuksessa

Keittiöverhot maalaismainen tyyli luovat erityisen tunnelman

Yksinkertainen, mutta söpö verhot maustustyyliin herättävät miellyttäviä muistoja ja lämmittävät sielua

Kevyet verhot keittiön kanssa podhvatyami kaunis ja tyylikäs, huolimatta yksinkertaisesta suunnittelusta

Kirkkaat verhot, joissa on poikaset ja lambrequin, tuovat esiin tuoreuden ja puhtauden tunteen tässä keittiössä

Verhon onnistunut sovitus mahdollistaa alkuperäisen keittiön ikkunan

Tämän ikkunan suunnittelussa verho toimii hyvin valittuna sisustuksena sen sijaan, että suojaisi sitä auringonvalolta

Keittiön verhojen koristeleminen on monipuolinen ja tehokas

Näiden verhojen onnistuneesti valittua värimallia täydentää koristeellinen kokoonpano ja kirkas reuna

Alkuperäisen tulle- ja kangasverhojen yhdistelmä - suunnittelijan onnea

Tämä keittiön ikkuna on alkuperäinen tulle- ja kangasverhojen koostumus, jotka puolestaan ​​korostavat toistensa ihmisarvoa

Tulle keittiön verho taustalla todellisten kukkien taustalla

Ilmava tulle-keittiön verho tuoreiden kukkien taustaa vasten näyttää houkuttelevalta ja tuoreelta

Motley-keittiön verhot voivat tulla keittiön ikkunan todellinen sisustus

Kirkkaiden ja tarttuvien tulosteiden fanit arvostavat tätä vaihtoehtoa keittiön ikkunan sisustamiseen

Motley-keittiön verhot näyttävät hyviltä tilavissa keittiössä

Valittavia kirkkaita verhoja, joissa on rohkea väriyhdistelmä, on käsiteltävä varovasti, ne eivät sovi kaikkiin sisätiloihin

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 4 = 2

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map