Hogyan javítsuk meg a mennyezetet a konyhában a saját kezünkkel

Hogyan javítsuk meg a mennyezetet a konyhában a saját kezünkkel

Hogyan javítsuk meg a mennyezetet a konyhában a saját kezünkkel

A mennyezet mennyezetének a konyhában történő lecsökkentéséről a következő anyagokat előnyben részesítheti:

 1. Műanyag panelek;
 2. Függesztett mennyezet gipszkartonból;
 3. Stretch mennyezet;
 4. Polisztirol lemezek;
 5. Tető mennyezet;
 6. Festés és mázolás.

Ebben a cikkben megfontoljuk a régi bevonatok eltávolításának folyamatát, amely szinte mindig szükséges bármilyen típusú mennyezet javításához és felszereléséhez. Majd kidolgozza az alapvető téma, nagyobb javítások, és nézd meg, hogyan lehet, hogy a saját kezébe -, hogy helyesen illesztette a mennyezet, pecsét repedések és rozsdás, minőségi termékek alapozó, gitt és gipsz, majd festeni / mész ételeket.

Távolítsa el a régi felületet

A mennyezet bármilyen javítása saját kezével az összes régi bevonat eltávolításával kezdődik. Mit kell ebben a fázisban?

 1. stepladder;
 2. Cover film és festékszalag rögzíteni azt;
 3. Légzésvédő, védőszemüveg és kesztyű - sok szennyeződés lesz;
 4. Hagyományos kerti permetezők, vagy egy szivattyút, ha nem, veszünk egy hagyományos henger hosszú bolyhos (előnyösen hosszú nyéllel), egy szivacs, küvetta vagy egy vödör vízben;
 5. Spatulával (előnyösen, mint például a képen, különösen a eltávolítása a régi festék), és verte a gipsz hasznos lehet egy kalapács és egy véső drótkefével festék eltávolítására réteg;

Hogyan lehet eltávolítani a mészhomályost a mennyezetről - amire szükség lesz

 1. A gyors mechanikai tisztításhoz (a biztonsági eljárás betartásával) használhat bélyegzőt vagy bolgárt.

A régi burkolat teljesen eltávolításra kerül - festék, meszelés, hámlasztott vakolat.

Fehér festék lehet eltávolítani két módon - nedves (kréta bevonat egyszerűen mosás) és száraz. Jellemzően, ezek a két módszer használható az alábbiak szerint: először megnedvesítjük egy kis részét (nem az egész területet egyszerre, mivel a felület gyorsan szárad nedvesített) vizet, várva 10-15 percig, amíg a víz szívódik fel a régi bevonat, majd kezd visszavonására egy spatulával, nehéz helyeken jobb egy perforátort használni. Az ízületek a panelek (Rust) is el kell távolítani minden felesleges.

Hogyan távolítsuk el a mészhomályost a mennyezetről - tippek

Javítsuk meg a mennyezetet saját kezével - a mennyezetet az alapozó, vakolat és festés előtt

Ha felfedezte a vakolat penész foltokat kell kezelni egy speciális mennyezeti gombaellenes primer vagy klórtartalmú vegyület (pl fehér, és ha a forma kicsi, és nem megrögzött). Természetesen minden munkát légzőkészüléken is meg kell tenni.

1

Mennyezeti kezelés gombaölő alapozóval

A festék, a mészkő és a vakolat eltávolításával kapcsolatos munkák valamennyi részletét a következő videóban láthatja:

Földünk, vakolva, rögtönzöttek, szintre, javításra repedéseket és rozsdákat

Készítsen mindent, amire szüksége van a munkához, nevezetesen:

Javítsd a mennyezetet a konyhában a saját kezedben - anyagok és eszközök

A konyhai mennyezet helyes festése azt jelenti, hogy követi ezt a műveletsort:

 1. Mielőtt festeni szeretné a mennyezetet, a fentiekben leírtak szerint elő kell készíteni. Ez tovább erősíti az alapot és javítja az adhéziót. Ne hagyd figyelmen kívül ezt a stádiumot, a hamisítatlan mennyezet nagyon hamar elkezd törni.

A mennyezet beillesztése a konyhába a saját kezével - szórópisztoly, görgő, habarcs

A dolgok gyorsabbá tételéhez használjon szórópisztolyt, ne görgőt.

Jobb, ha a mély behatolású alapozót és természetesen fertőtlenítőszert választjuk. Végtére is, javításokat végzünk egy különleges szobában - a konyhában.

 1. Miután az alapozó megszáradt, továbbhaladhat a gipsz és a gitt. De először meg kell határoznia, hogy mekkora a mennyezet mennyisége, szükség van vakolásra, vagy azonnal elindíthatja a svájat.
 • A vakolat nem szükséges, ha a mennyezeti cseppek 10 és 15 mm között elhanyagolhatók.
 • A 15 mm-nél nagyobb eltérésekhez előjelzőt kell használni, amelyet beaconok segítségével állítanak be.

Hogyan állítsd be a mennyezetet a saját kezedbe a világítótornyokban

Hogyan szereljük fel a mennyezetet gipsz segítségével jelzőfények és rács segítségével

Hogyan szereljük fel a mennyezetet gipsz segítségével jelzőfények és rács segítségével

 • És ha a mennyezet 20-30 mm-es, rozsdásodott és repedezett, akkor hogyan lehet a konyha mennyezetét simítani? RUST (vagy nagy repedések) tisztítja, bővülő őket, hogy 30-50 mm vagy több, gruntuem, miután az alapozó megszáradt, és törölje zapolonyayut üreges építőelemek habot, és adja meg, hogy 24 órán át száradni, majd vágja le a felesleges hab és újra gruntuem. Amikor az alapozó megszárad, használjon egy spatulát erősen a varró vakolaton, majd egy egész szalagot alkalmazzon, amely megerõsíti a sarlatot és vakolhatja azt.

Tömítő rozsok habarccsal és kígyóval

 • Különbségek mennyezetre bázissal 3,5 cm igényelnek komolyabb intézkedések vonatkozásában - a fém erősítő háló rögzítve a födém és tipli ellenáll a nagy overlay vakolat cement-homok keveréket (Rotband). A vakolat száradása után el lehet indítani az shpatlevaniyut.

A konyha mennyezetének ilyen összetett és felelősségteljes helyreállítása jobb, ha nem önmagában termel, hanem bízza a mesterrel.

A mennyezetet a saját kezével a megerősítő háló és a vakolat segítségével simítsa

 • És mi van akkor, ha a szabálytalanságok meghaladják az 5 cm-t? Ebben az esetben jobb, ha hamis álmennyezetet - gipszkartont, állványt, műanyagot vagy feszültséget telepítünk. Igazítsa ezt a görbületet nehéz, hosszú, drága, és ami a legfontosabb - nem biztonságos.
 1. Ezután használjon a befejező gipszkesztyűt, amelyet 1-2 rétegben széles spatulával kell felhordani, az első rétegnek természetesen szárazon kell lennie. Az utolsó réteg vékony legyen - körülbelül 1 mm.

A konyhai mennyezet kitöltése és őrlése

 1. 6 órával a felhordás után a felületet őrölhetjük és őrölhetjük, manuálisan, de jobb és gyorsabb is - csiszológép segítségével. Ezután újra fel kell itatni - hígított festékkel vagy áthatoló alapozóval. Szárítsuk meg, és folytassuk a festést. Részletesen arról, hogy a mennyezetet saját kezünkkel vesszük fel, megnézzük ezt a képzési videót:

Krasim a mennyezet

 1. A mennyezet festése csak akkor lehetséges, ha az alapozó felület megszárad. A festés elkezdése kívánatos egy ablakból. Ezenkívül, ha a felületet rövid bolyhos hengerrel festették, sima bevonatot kapnak. Hosszú tengelyű görgővel durva textúrát lehet létrehozni. Egy festékcsíknak kicsit másnak kell lennie.

Hogyan kell festeni a mennyezetet a konyha a saját kezét

Hogyan kell festeni a mennyezetet a konyha a saját kezét

Nagyon jó és részletes a festékválasztékról és a munkafolyamatról ez a videó:

 1. Kívánatos két rétegben festeni a felületet, az elsőnek meg kell száradnia a második alkalmazása előtt. Egyszerre egy festékréteget kell alkalmazni - ellenkező esetben látható lesz a szelvények közötti látható kötés.

Hogyan válasszunk színes kompozíciót a konyha mennyezetére

Javítsd meg a mennyezetet saját kezével festéssel vagy fehérítéssel - ez a leggyakoribb (nagyrészt a költségvetésének köszönhetően).

Mielőtt festeni szeretné a mennyezetet, meg kell választania a megfelelő színt. A festék hagyományos módja a mész vagy a krétázó habarcs használata.

Konyhaszekrény fehérnemű

Ezt az anyagot száz évvel ezelőtt használták, de eddig érdemei közé tartoznak a következők:

 • olcsóság;
 • Ökológiai kompatibilitás (a mész káros anyagokat elnyel);
 • Képesség a kis felületi hibák elfedésére.

A meszelt réteget időnként frissíteni kell, de ha nem mossuk le az előző réteg lemosása nélkül, akkor hamarosan nonaestetikus "rohanok" keletkeznek a felületen. Ezenkívül ebben az esetben elfelejtheti a design élvezeteket.

Jobb, ha a konyha mennyezetét vízalapú festékkel festjük. A mészhez képest finomabb és vonzóbb réteget képez.

Mi festeni a mennyezet a konyhában - vízbázisú festék vízálló fehér matt

Az ilyen kompozíciók szinte szagtalanok a munka során, gazdaságosak, megfizethetőek és árnyalatúak. Tartós és megbízható bevonat létrehozásához több rétegben festhet vizes emulziót - ez nem zavarja a levegő áthaladását, ami azt jelenti, hogy a szoba nem lesz fülledt. Az ilyen típusú festékek legjelentősebb hátrányai közé tartozik a mosás képtelensége. A mennyezetek száraz ruhával törölhetők vagy enyhén nedvesek, de súrlódás nélkül.

A legjobb anyag a konyha mennyezetének festéséhez, a szakértők akrilfestéket hívnak. A kapott felület nem csak vízzel, hanem szappanoldattal is mosható - az egyetlen kivétel a csiszolóanyagot tartalmazó anyagok.

Az ilyen festékkel kapott felületek esztétikusan és dekoratív módon különböznek egymástól.

A felület festése a konyhában jobb, mint matt, és nem fényes festék. A fényesség hangsúlyozhatja az aljzat egyenlőtlenségét, és a matt réteg, éppen ellenkezőleg, elrejti őket.

A konyha mennyezetét meszelték és festették

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

78 − 72 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map