Szabályok kidolgozása és modellezése egy gyermek kötény + fotó ötletek ihletet

Szabályok kidolgozása és modellezése egy gyermek kötény + fotó ötletek ihletet

Szabályok kidolgozása és modellezése egy gyermek kötény + fotó ötletek ihletet

A tanulás varrásának alapjai nemcsak hasznosak, hanem érdekesek is. Jó eredmények elérése érdekében sokat kell tanulnod. Ismerje meg, hogyan készíthet egyszerű terméket az összes szabály szerint. Pattern kötény a lány nem tartalmaz komplex elemeket, és ezért kezdeni tanulmány varrás művészet a legjobb neki.

Gyermek kötények

Ugyanaz a kötény az anya és a lánya számára

Világos, virágos színek - ma szórakoztató lesz főzni!

Kötény - típusok és funkciók

A megbeszélés szerint konyha, iskola, különleges. Mint dekoráció használható applique, hímzés, obtachka, zsinór. A vágás típusa szerint a következőkre oszlik:

 • tselnokroenye (az alsó és a felső rész egy egész);
 • mellvértével;
 • az övön.

Sok ember számára a kötény a nemzeti ruha része, és zsinórral, hímzéssel, szalagokkal és cipővel díszített. A változat egy kötény, nincs mellvért és egy téglalap készült ruhával, amelyhez egy öv van.

Érdekes. Először csak az emberek viselték. Rettenetesen díszített minták viselnek figyelemre méltó emberek, kötények egyszerűen szánt szolgák. Idővel ez a ruha módosult, sőt a gimnázium egyenruhájává is vált.

Orosz jelmezek

Oroszországban, mint minden európai országban, a kötény a nemzeti ruha fontos része

Varrunk egy kötényt saját kezünkkel lépésről lépésre

A vágási minta előkészítése strukturális és alakos vonalak alkalmazása. A rajzon meg kell adnia a kibocsátási egységek összegét, alá kell írnia a kötény közepét, a hajtásvonalat, meg kell adnia az összes részletet és számát.

Ugyanaz a kötény

Minden olyan, mint a mama!

Főzött ruhákat

Kiegészítheti a ruhát egy szakácskönyv kalapjával

A kötény mintája

Minta a Patchwork technikában

Intézkedések eltávolítása és rajz rajzolása

A méréseket egy könnyű, keskeny alsóneművel öltözött férfi ábráján végezzük. A mérések eltávolításakor egyenesen és feszültség nélkül kell állni, kézzel lefelé, míg egy derék derékra van kötve.

A mérések eltávolítása

A mérések helyes végrehajtásánál a rajz rajzának helyességétől függ

A féligfogók méréseit, valamint a központok közötti távolságokat fel kell jegyezni.

A fővonalak a minták megépítéséhez szükségesek, a derék és a csípő mentén haladnak. Ezért szükséges a csípő (POB) és a derék félteke (POT) félgömbének mérése. Ezenkívül meg kell határozni a vállpánt (TG) felső részének magasságát és a kötény (TN) alsó részének hosszát. A TG-t a deréktól a mellkasig mérjük. A TN-t a deréktól térdre mérik.

A POT mérés szükséges az öv hossza kiszámításához, a PBO szükséges a kötény szélességének meghatározásához. A melllap szélessége a mellkas szintjén van meghatározva.

 1. Húzza a függőleges egyenes vonalat a milliméteres papírra - ez lesz a termék középvonala és a hajtásvonal.
 2. Jelölje ezen az egyenes vonalon egy tetszőleges T pontot (kissé a lap közepénél). Ettől a ponttól állítsa be a TG távolságát a T ponttól, mérje meg a TH távolságot.
 3. A Г, Т és Н ponttól jobbra húzzon vízszintes tengelyirányú vonalakat - a mellkas, a derék és az alsó vonalat.
 4. Hagyja el a szegmenst ГГ1 (ez egyenlő a melllap szélével).
 5. TT1 = PSB / 2 + 6. A T1 pontból húzzon függőleges tengelyt a metszésponttal az alsó sorral. A metszéspont H1.
 6. A T1 ponttól lefelé a függőleges tengelyt a derékvonal metszéspontjáig, helyezze félre a 4-5 cm-es metszésponttól jobbra és jelölje ki a T2 pontot.
 7. A T2 pontból rajzoljon függőleges vonalat, és jelölje meg a T2K = 6 cm szegmenset Távolság KK1 = KK2 = 18 cm.
 8. Vágjon körbe egy vastag vonalat.
 9. A pántok felépítéséhez egy négyszögletes szalagot húzzon 4 * 45 cm-re, az öv hossza (POT * 2) +30 cm, szélessége 6 cm.
Mintázat rajz

Mintázat rajz

Alkatrészek vágása és előkészítése feldolgozásra

A rajzban a részszámok jelennek meg, a frakcionális és a hajlítási vonalat jelölik. A rész irányának párhuzamosnak kell lennie a szövet szélével. Ha a minta alá van húzva, kivágnak. Mivel a pamut és a vászon anyaga mosás után zsugorodik, a textíliát nedves vasalón kell mosni, szárítani és vasalni. Mindezeket a műveleteket a vágás előkészítésének nevezik.

1

Ezután a széleket összehangolva, a szövet félre van hajtva, és a szövetet nem szabad ferdén lerázni. Szükséges kombinálni egy szövet hajtását és egy mintázat egy hajtását.

Fontos. Ha a minta több elemből áll, akkor vegye figyelembe a minta irányát.

Kötények gyerekeknek

Fontos kiválasztani a megfelelő szövetet

A kibocsátási egységeknek azonos méretűeknek kell lenniük, akkor, amikor a vágott részek szeletét kombinálják, a varratvonalak egybeesnek. A kibocsátási egységek megjelölése centiméteres szalaggal és krétával történik. A termék alján hagyja el a 4 cm-es adagot, a fennmaradó részekhez pedig 1,5 cm-es távolságban. A minta részleteit az alsó részre kell rögzíteni a csapokkal és kivágni.

Varrás és befejező

Az otthoni "overalloknak" szőtt szövetnek erősnek kell lennie, mivel gyakran meg kell mosni. A len, a pamut és a farmer nagyon alkalmas.

A szükséges szövet mennyiségét a termék hossza alapján kell kiszámítani (az alsó rész hossza és a mellvászon hossza). Ne felejtsük el 4 cm-t hozzáadni a kibocsátási egységekhez.

Minden részlet eltűnik, utána az illesztést végzik. Ha nincsenek hiányosságok, a varrógépen minden részletet varrunk.

Gyerek kötény - minta minden ízlésért

Szerinted a rajz rajzolása túl hosszú és fárasztó? Három ötletet kínálunk, hogyan könnyű és egyszerűen varrni egy kötényt.

Apró rongyok

fércmű

Kötény rongyokból

 • A sokszínű maradékból szokatlan kötényt hozhat létre. Itt nincs szükség a gyermek kötényének mintájára, a varráshoz többféle színű négyzeteket kell kivágni a szövetből.
 • Először meg kell határoznia az összetevők méretét. A 10 cm-es oldalú négyzetekből nagy kötényt varratolhat. A gyermek köténynél kisebb fejtámlák (vagy azonos méretűek, de minden sorban kevesebb lesz).
 • A termék 6 sorból áll. Először a négyzeteket csíkokba helyezi, majd a teljes vászonra csíkozik.
 • Az alsó három sorban 6 négyzet található. Minden magasabb sorban a négyzetek száma csökken, a legfelső szinten csak 2.
 • Ha minden szalagot varrunk, akkor csak a zsinórra van szükség a zsinórral, és varrni a felső és oldalsó kötéseket.

Törölköző kötény

Egy törülköző köténye

A kötény varrásához egy tematikus mintával ellátott konyhai törölközőt használhat. Ha a bázist különböző színekből varrják, akkor a zsebek és a díszítés jobb egyszólamú.

A régi dolgok "átalakulása"

Egy férfi pólódból kiváló konyhai kötényt kap. Vágja le az ujjakat és a háttámlát, kezelje a szelvényeket varrással a hajtáshoz. A derék szintjén varrjon egy vékony övt. Most megy a vacsorához!

Póló kötény

Meg lehet varrni egy régi ruhát vagy farmert

Kötény díszítéssel

Az alkalmazást kivághatják a ruhadarabokból, és készen is vásárolhatnak a csatornába

A kötény mérete

A rétegelt pamutból varrhat, ebben az esetben nem kell a makacs foltokat eltávolítani

Okos kötény

Elegáns kötény varrva a patchwork varrás technikáján

Fotó ötletek a gyermek kötények kialakításához és dekorációjához

Kísértetek animációval

Kötény zsebben

Kötények betűkkel

Kötény és íj

Kötények az anya és lánya számára

Kötények állatokkal

Színes kötények

Kötény Bracerrel

Fekete kötény

Gyerek kötények állatokkal

Kötények a lányok számára

Lány egy kötényben

Videó: kötényrajz rajzolása - nyitott lecke az 5. osztályban

Pontos minta nélkül nem lehet varrni egy minőségi terméket. Építsen mintaalapot az Ön szabványai szerint, és számosféle stílust modellezhet. És megtalálja a kész rajz megfelelő verzióját, és rajta vágja a terméket. Most már stílusos és divatos is lehet a saját konyhájában!

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

1 + 2 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map