Milyen háttérképet kell választanunk a konyhában, és mi nem ragasztható be: wallpaper prioritások és tabuk

Milyen háttérképet kell választanunk a konyhában, és mi nem ragasztható be: wallpaper prioritások és tabuk

Milyen háttérképet kell választanunk a konyhában, és mi nem ragasztható be: wallpaper prioritások és tabuk

Melyik háttérkép választja ki a konyhát, hogy hozzon létre egy hangulatos, meleg, otthonos légkört, funkcionális és szerény dekorációval? Az első dolog, amit figyeljünk a háttérkép vásárlására, a színezés, amely minden bizonnyal illik a szemembe. És ez minden bizonnyal jobb, mert van, hogy élvezze „ezeket a szép virágokat,” nem egy év minden napján. Azonban a konyha "ruháinak" megválasztása, kizárólag a színezésre összpontosítva nem érdemes. Ebben az esetben fontos, hogy néz ki nem csak elegáns és eredeti módon alakítják ki a falak, hanem meg kell találnia a legpraktikusabb kivitelben, ami sikeresen megbirkózni a hőmérséklet változására, a magas páratartalom, gőz, korom és egyéb „forró üzlet”.

Háttérkép konyha gyümölcs motívumokkal és megfelelő műszaki jellemzőkkel

Gyakorló tapéta a konyhához gyümölcsös motívumokkal - sokoldalú lehetőség, bármilyen konyha számára

A szép színeken és szép textúrákon kívül a konyha háttérképének számos követelménynek és kritériumnak is meg kell felelnie, melyet a szoba sajátosságai jellemeznek, amelyben naponta elkészítik és fogyasztják az ételt. Mivel a legtöbb házban a konyha az étkezővel egyesítve van, fontos, hogy megfigyeljük a funkcionalitás és az esztétika közötti összhangot. Leggyakrabban a konyha tapéta használják díszítésére az étkező. Ebben az esetben segítenek a helyiség vizuális megjelenítésében.

A konyha tapéta kiválasztásának kritériumai

 • A konyhát rendszeresen nedves tisztítással, beleértve a falakat is, ezért a konyha tapéta szükségszerűen nedvességálló. A legtöbb „finom” életünk része kerül sor a konyhában, de folyamatban van a főzés a falakon gyakran esnek egy csepp zsír, olaj, gyümölcslevek és egyéb csúnya dolog, ami, ha megfelelően kiválasztott anyag befejező, gyakran kényszeríti a tulajdonosok feltalál egy új javítási és változtassa meg a háttérképet. Vízálló bevonat ellenáll dörzsölés enyhén szennyezett helyeken, puha ruhával vagy nedves szivaccsal, használata nélkül mosó- és tisztítószerek. A mosható tapéta ellenáll a hasonló nedves tisztításnak, de speciális mosószerek hozzáadásával. De supermoyuschiesya tapéta ellenáll nemcsak dörzsöljük mosószerrel, hanem fogmosás.
 • A konyhai tapéta - sűrűség minőségének fontos mutatója, amely közvetlenül összefügg a falak szilárdságával és tartósságával. Ráadásul minél nagyobb a tapéta sűrűsége, annál kevesebb pórus van, amelyben a szennyeződés könnyen felhalmozódik.
 • A konyha háttérképének nagy fényviszonyoknak kell lennie, azaz ellenállónak kell lennie a napégés ellen, különben gyorsan sárgulnak, és vonzó megjelenést veszítenek. Ez nem csak a helyiségek esztétikáját érinti, hanem lehetetlenné teszi a bútorok átrendezését a falak előzetes javítása nélkül.
 • Egy másik fontos paraméter a gőzáteresztő képesség, amelynek köszönhetően a konyha falai gyorsan száradnak, ami pozitívan befolyásolja a szoba mikroklímáját.
 • A festéshez használt konyha tapéta kiválasztásánál ajánlott előnyben részesíteni azokat a fajokat, amelyek alkalmasak a többszörös festéshez.
Konyhák a háttérben a tapéta egy virágos mintával

A világos konyhabútorok vonzóak a háttérben a tapéta virágmintás pasztell színekben

Amikor a konyha háttérképét választja, akkor figyelmet kell fordítani az áru megjelölésére: a "hullám" ikon jelzi az anyag nedvességállóságát, és a "hullám egy ecsettel" jelzi a mechanikai károsodással szembeni ellenállást.

A modern háttérképek választékából, mind a belföldi, mind a külföldi, a boltokban és a piacokon bemutatott, lélegzetelállító. Minden szeszély könnyen megvalósítható! Óriási a választék a tapéta, első pillantásra, lehetőséget ad arra, hogy válasszon, amit igazán szükség, de a legtöbb átlagember ebben sokféleség egyszerűen elveszik, ezért jobb megválni alkalmatlan befejező élelmiszerek lehetőségek.

Teljesen alkalmatlan a falak beillesztésére a konyhai papír háttérképben. Ne kísértsd meg az olcsóságot! Később ez megtisztul és félrevezető. A papír háttérkép kiválasztásával azonnal elkezdhet felkészülni egy új javításra. Egyre népszerűbb textil pamut tapéta, len vagy selyem, valamint a természetes tapéta bambuszból készült furnér ritka fák, levelek, egzotikus gyógynövények szára, persze, úgy néz ki, látványos, hanem azért, mert erősen elnyeli a füst, és a szagokat közelgő élelmiszer, mert a konyha nem a legjobb megoldás. Akril változatban kiemelve minták, valamint minden egyéb típusú dombornyomott és hullámos tapéta térhatású minta, a legjobb a ellátják a nappali, a hálószoba vagy a csarnok - a konyhában szép virágok és zavitochki gyorsan borított sötét bevonat, amely nehéz lesz, hogy tisztítsák meg még a takarítók.

A fényes tapéta fontos eleme lehet a dekorációnak

A világos, geometrikus mintázattal ellátott tapéta enyhén egyszerűbb környezetbe helyezi a konyhát

Milyen háttérképet kell beilleszteni a konyhába

 • Papír tapéta impregnálással

Papír tapéta speciális víztaszító impregnálással - a leginkább megfizethető lehetőség a konyha beillesztéséhez. Mindemellett három vagy négy évet szolgálnak ki, és nemcsak gyorsan égnek a napsütésben, és nem különböznek a különleges dekoratív tulajdonságokkal.

 • Papír tapéta minimális réteg vinyl

Nagyon vékony tapéta sima felületen és rendszerint egy tematikus konyhamintával, különös igény nélkül az esztétikumra. A legfontosabb hátránya az, hogy a ragasztáshoz tökéletesen sima falakra van szükség, ellenkező esetben bármilyen elakadás, repedés vagy kiugrás azonnal meggátolja a szemet.

 • Vinyl Foam Konyha Háttérkép

Annak ellenére, hogy a nedvességálló habos vinil háttérképét büszkén hívják konyhának, lehetetlen a legjobb választás a konyha számára. A vékony vinilréteg nem rendelkezik különleges tartóssággal és erővel, és a tematikus rajzok gasztronómiai motívumokkal nem mindenkinek örülni fognak.

Grey háttérképek a konyhában - praktikum vagy esztétika

A gyakorlatiasság szempontjából a szürke vinil tapéta nem ismeri magát egyenlőnek, de a dekor eleme nem mindig alkalmas

 • Vinyl tapéta

Az ideális "tapéta" megoldás a konyhai falfestéshez vinil - mesterséges anyag, amely nem fél a nedvességtől, a könnyű és sikeresen elrejti a falak hibáit. A legfontosabb dolog az, hogy a megfelelő vastagságú vinil háttérképet válasszák meg, amit a tekercselt tekercs kézzel történő összenyomásával lehet meghatározni: ha az anyag könnyedén gyűrőzik a manipuláció során, akkor ez nem fog működni a konyhában. A vinil tapéta több rétegből áll: az alsó réteg anyaga vagy erős papírja egy felső réteg PVC fóliával van kiegészítve, ami növeli az erősségüket. A pozitív tulajdonságait vinyl tapéta meg kell jegyezni, hogy a tartósság, a nem toxikus, nedvesség és a fény szilárdság, valamint a rezisztencia kialakulását gombák.

 • Kompakt vinil
1

A legjobb megoldás a konyhában - kompakt vinil - hot stamping háttérképek, imitáló kő, texturált vakolat, bőr, textíliák. A kompakt vinileket bátran dörzsölhetjük ecsettel, mossuk, és a bevonat integritásától való félelem nélkül elkenik. Az anyag tartós, tökéletesen maszkolja a falak hibáit, és az eredeti textúrája és a színek sokszínűsége segít létrehozni egy stílusos és harmonikus díszítést. Természetesen ez a lehetőség nem olcsó, de itt az ideje, hogy hozzászokjunk ahhoz a tényhez, hogy a minőség ára.

 • Vinyl tapéta egy nem szőtt alapon

A vinil tapéta papíron vagy nemszövött alapon készül. Közbélés - nem szőtt textília, amely a háttérképet szerezni egy csomó pozitív tulajdonságait: nem gyűrődő, nem rohan, nagy hazugság a felszínen, nem duzzad, nem ül, miután a ragasztó megszáradt, tökéletesen elrejteni a kis horpadás és repedések, így a falak takaros megjelenést. Clay, abban az esetben, tapéta papír alapon, amelyet közvetlenül a fal, amely után a felület az egymásra helyezett lapok elkészített száraz finoman kiegyenesedett és simított.

Konyha RASCH vinyl gasztronómiai motívumokkal - jó választás

A konyhai vinil RASCH gasztronómiai motívumokkal már régóta népszerű, időszakosan változik a történetek

 • szitanyomat

Különböző kompakt vinil - többrétegű tapéta egy papír alapon, külső műanyagból vagy mesterséges vagy selyem szálakból. Fő különbségük a hagyományos vinilektől selymes, fényes, sima felület. A tapéta rugalmas, sűrű az érintésre, ellenáll a napfénynek, a nedvességnek és a mechanikai sérülésnek.

 • Vinyl tapéta festéshez

Különös figyelmet kell fordítani a festéshez használt fehér vagy színes vinil tapéta számára, amelyre szükség esetén 5-7 alkalommal át lehet festeni. Kiváló lehetőség azok számára, akik gyakran szeretnék megváltoztatni a helyzetet.

 • Üvegszálas Háttérkép

A Steklooboinak számos előnye van. Először is, nincsenek tápanyagközegük a mikroorganizmusok kifejlesztéséhez. Másodszor, mint dielektrikum, az üveg nem halmozza fel az elektrosztatikus töltést. Harmadszor, az üvegszálas tapéta nem bocsát ki toxikus anyagokat a levegőbe, és nem okoz allergiát. Ugyanakkor nagy páraáteresztő képességgel, tűzbiztonsággal, alkáli és savállósággal jellemezhetők. A Steklooboi tökéletesen elrejti a panelek, apró repedések és könyökcsövek közötti varrást, így tökéletesen sima, sima, jól strukturált felületet kap. Vízsugaras vagy latex festékekkel történő üvegfestés után tartós, tartós bevonatot kap, amely a kefével gyakori mosást képes ellenállni. Ez a tapéta visszaolvadása anélkül, hogy elveszítené a kép megkönnyebbülését, és az anyag teljesítményjellemzői akár 12-szer is lehetnek. Steklooboi a konyhában kényelmes, mert nem igényel gondos kezelést és munkaigényes gondoskodást, ami időt, pénzt és erőt takarít meg, ami kellemesebb célokra irányítható.

Háttérkép, pozitív kép pozitív hatással van a helyzet a konyhában

Háttérkép a konyhában, pozitív hangulatot teremtve, felkelti a hangulatot reggel, és este nyugodni fog

A konyha tapéta színének megválasztása

Miután eldöntötte a minőséget, fordítson megfelelő figyelmet a konyha tapéta színezésére. Egy kis konyha számára nem kívánatos, hogy sötét színű tapétát vegyen észrevehető függőleges csíkokkal és nagy kontrasztmintákkal, amelyek vizuálisan tovább csökkentik a szobát. Egy kis konyhában előnyös a világos árnyalatok vagy tapéta sima háttérképének használata ritka finom mintával. Töltsön be könnyű és meleg konyhával, melynek ablakai északon megyek, meleg színekben nyugodt, nyugodt árnyalatokkal: rózsaszín, narancssárga, sárga, krém. A napsütötte konyhában a piros-meleg hangulat frissítésére és hűvözésére ajánlott hideg színeket használni: kék, kék, szürke, márvány, zöld. Ne felejtsük el, hogy a belső tér minden részletének összhangban kell lennie egymással.

A falak díszítéséhez a tervezők többnyire csendes, elnémult árnyalatokat használnak, amelyek általános hátteret és hangulatot biztosítanak a szobának. A színek és a textúrákban eltérő színek és textúrák kombinációja lehetővé teszi, hogy sikeresen zónázzon helyet, például a munkaterület elválasztását az ebédlőktől. Mindenesetre időt takaríthat meg a konyha tapéta megvásárlásával. Húzza meg minden előnyét és hátrányát. Értékelje az árusító terméket különböző fényviszonyok között: az egyik és ugyanaz a tekercs egy megvilágított kereskedelmi csarnokban és egy gyengén megvilágított konyhában teljesen más módon érzékelhető.

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 3 = 6

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map