Mennyit kell tenni a konyhában: a legjobb megoldást választjuk

Mennyit kell tenni a konyhában: a legjobb megoldást választjuk

Mennyit kell tenni a konyhában: a legjobb megoldást választjuk

A konyhában lévő mennyezet sokkal nagyobb figyelmet igényel, mint bármely más helyiségben. Ez a levegő és a korom magas páratartalmának köszönhető, amely elkerülhetetlenül intenzív főzéssel készül, amelyből még a legerősebb kapucni sem képes teljesen megmenteni. Mindezek a tényezők hátrányosan befolyásolják a falak felületét és különösen a konyha mennyezetét, aminek eredményeképpen gyorsan sárgul, elkenődhet és elveszítheti minden esztétikai vonzerejét. A konyha belsejébe, amennyire csak lehet, tiszta, kényelmes és szép, ügyelni kell a praktikus és minőségi anyagok a mennyezet felületére. Meg kell ellenállni a hőmérséklet és a magas páratartalom változásainak, és könnyen mosható.

Vakolt és vakolt mennyezet

Annak ellenére, hogy rengeteg panel, feszültség, állvány és felfüggesztés, a szokásos vakolat mennyezet marad a legnépszerűbb. A sima és hófehér mennyezeti klasszikusok, mint korábban, továbbra is vonzereje és kényelme vezet. A konyhában a vakolt mennyezetek fő előnyei a felhasznált anyagok ökológiai tisztasága és a falak magasságának minimális csökkenése, ami rendkívül fontos a kis konyhák számára. Hátrányok - fáradságosság és a komplex típusok igénybevételének szükségessége. Ahhoz, hogy tökéletesen sima, sima és egyenletes felületet hozzon létre, alapos tisztítást és kiegyenlítést igényel (különösen nehéz esetekben, a gipszes háló beszereléséhez), majd a gitt és a mázolás vagy a festés. Mindez nagyon sok időt vesz majd igénybe.

Fehér mennyezet - klasszikus opció, idővel tesztelt

Fehér mennyezet - nem csak a hagyományhoz való tartozás, harmonikusan illeszkedik minden stílushoz, és mindig nemesi és elegáns megjelenésű

A feladat egyszerűsítéséhez, a költséges és időigényes gitt elkerüléséhez, valamint az erősítő anyagok vásárlásának megőrzéséhez a konyha mennyezetét nedvességálló tapétával lehet festeni.

Vásárlás egy lakás új építésű, meg kell jegyezni, hogy a zsugorodás a ház tart általában elég hosszú idő - egyik évről évekig, ezért annak érdekében, hogy elkerüljék a kialakulását mikro repedések a stukkó mennyezet és a repedések, célszerű használni a gitt és gipsz serpyanku és üvegszál. A mennyezetet műanyagosabbá teszik, így a zsugorodás megőrzi integritását.

Festett mennyezet

A mennyezet megvilágításához válasszon az ismert márkák mosható festékeinek. Festés előtt a mennyezet a konyhában gondosan kell igazítani gitt javított a repedések és hasadékok, majd csiszolás a felesleges gitt, és csak ezután lehet készen áll a festés. Ez a munka meglehetősen nehézkes és sok időt vesz igénybe, de pénzügyileg nem túl drága. Abban az esetben, dekoráció, ha egyes részei a mennyezet volt sárga foltok a füst és a korom a sárgasági nem nyilvánul meg a vizes diszperzió vagy latex-bevonat, meg kell alapozni alkid matt fehér festékkel, majd a bázis festést.

A mennyezet színe a konyha belsejétől függhet

Bizonyos esetekben tanácsos a konyha falát és mennyezetét egy színben festeni, hogy a belső tér integritását ne pusztítsák el

Mennyezeti tapéta

Gyakran, konyha mennyezetek tapéta. Miért kell ragasztani a tapétát a mennyezeten, amikor a felület jól illeszthető és festhető? Ennek oka több oka. Először is, a tapéta használata jelentősen felgyorsítja és csökkenti a javítási munkák költségeit. Másodszor, a zsugorodó házaknál a kiegyenlítő gipsznél mikrotörzs jelenhet meg. Ez a bosszantó baj elrejtése, a monolitikus és egységes plafon hatást keltve, a tapéta lesz a legjobb módja annak, hogy segítsen. A viszonylag kicsi anyagköltségekkel rendelkező minőségi bevonat megbízható létrehozása a nedvességálló tapéta. Nem csak sikeresen fedezik fel a felület minden szabálytalanságát, durvaságát és más hibáit, hanem szennyeződéssel is könnyen moshatók, és megőrzik a tiszta megjelenést. Ha modern festményt választanak a festéshez, akkor a konyha plafonja megkaphatja a kívánt árnyalatot vagy mintát.

Háttérképek a mennyezeten - praktikus és vonzó

A mennyezetre tapadó dombornyomott tapéta, a belsőépítészet más elemeivel kombinálva, fontos díszítő funkciót tölt be

Mennyezeti csempe a polisztirolból

Jó megoldás a gyors és olcsó konyhai javításhoz. Az ilyen mennyezeti bevonat nem igényel bonyolult felszívást és gondosan kiegyenlíti a felületet. A mennyezet minden hibája hatékonyan elrejti a csempe vastagságának és nagy rugalmasságának köszönhetően. Lehetőség van arra, hogy pénzt takarítsanak meg nem csak az anyagon, hanem a célon is, ami nem igényel speciális készségeket és képzett szakembereket. A kiterjesztett polisztirol mennyezeti burkolólapok fő hátránya nem különösebben vonzó megjelenés, ami miatt a professzionális tervezők szinte soha nem használják ezt az anyagot a konyha mennyezetének dekorációjában. Kivételt képezhet, kivéve, ha a 70-80-as években a helyiségek belsejének kialakítását tervezik. Ebben az esetben a csempe vizuális régimódusa lehet az előnye, de modern, csúcstechnológiájú és egyéb avantgárd trendekhez modern, progresszív megoldásokra lesz szükség.

Mennyezeti csempe áll rendelkezésre, praktikus és szép

A habosított polisztirolból készült mennyezeti burkolatok gyakorlatiasak, elérhetősége és külső vonzereje miatt népszerűvé váltak

Tető mennyezetek és műanyag panelek

Mindkét ilyen típusú mennyezeti burkolat jellegzetességei hasonlóak, de némileg megjelenésük és meglehetősen jelentős árkülönbségük van. Mind a lemezes mennyezetek, mind a műanyag panelek olyan álmennyezetek, amelyek súlyos előnyökkel és hátrányokkal rendelkeznek. A függesztett mennyezeti szerkezetek közvetlenül a mennyezetre felfüggesztett fémkeret, amelyre panelek, lécek, lemezek vannak szerelve. Az ilyen konyha mennyezetek fő előnye a gyors felerősítés, amely nem igényli az alapfelület előkészítését. Továbbá, köszönhetően a szabad tér között a rögzítő elemek a vázra, és a keret maga javul hangszigetelés, lehetővé válik, hogy a kínálat közművek közvetlenül felette a álmennyezet, és a kiegészítő szellőzést lehet beállítani, és spotlámpák. Hiányosságok az álmennyezet nem annyira, de nem befolyásolja jelentősen a belső és a hangulat a konyhában miatt szerkezeti jellemzői a konyha mennyezeti alatt 7 cm, a konyha maga válik kissé túlbuzgó és hivatalos megjelenés emlékeztető irodahelyiség.

A nádas mennyezet a konyhában - a díszítés és a területrendezés módja

A tetőszerkezetek nem csak lenyűgözőek, hanem vizuálisan is megosztják a konyhát egy működő és étkező területre

A műanyag panelek a tervezési kísérletek alapját képezik

Műanyag panelek - a legtermékenyebb alapja a merész tervezési kísérleteknek

Egy másik típusú álmennyezet, más néven "bejelentés vagy folyamatos felfüggesztett mennyezet". Mint a lemezes mennyezetek és a műanyag panelek esetében, a gipszkarton mennyezetje nem igényli az alapfelület előkészítését. A felett is van lehetőség a kommunikációra, lehetőség van pontfények és szellőzés építésére. Mint a műanyag és az ütős unokatestvérei, ő nem "egysze" egy centiméter magasságot, amely egy kis konyhával kegyetlen viccet is játszhat. Más típusú felfüggesztett szerkezetekkel ellentétben a konyhában lévő gipszkarton mennyisége befejezi a befejezést - a gitt és a folt. A gipszkarton felületének beszerelése többet fog költeni és több időt vesz igénybe, de ennek eredményeképpen tökéletesen lapos felületet élvezhet a varratok és az ízületek nélkül. A végleges telepítés előtt a gipszkartonnak a tervezési szándéknak megfelelően meg kell vágni és meghajlani. A gipszkarton segítségével a konyha mennyezetén játszhatsz, így lehetőség nyílik az eredeti hajlított és többszintű felületek létrehozására. Ez az, amiért a belsőépítészek szeretnek dolgozni vele.

1

Ha a mennyezet mennyezetében a ház folyamatosan mozog, ami repedések, az egyetlen igazi kiutat felfüggesztett mennyezet. Ebben az esetben a gipszkarton mennyezet behelyezésekor kívánatos, hogy üvegburkolattal vagy üvegszálas tapétával leplezzük.

A gipszkarton olyan anyag, amely könnyen bármilyen formát ölthet

A gipszkarton plaszticitása és egyéb előnyei ma már teljesen használatosak szokatlan kompozíciók létrehozásához a belső térben

Függesztett mennyezet - megfelelő megoldás a konyhában

A hamis mennyezet, amely a helyzetnek megfelelően sikeres, a konyha igazi díszítésévé válik

Ha szükséges, bármelyik álmennyezet, lehetővé magasság elhelyezheti egy további réteg hangszigetelő hab, hab, ásványgyapot vagy más hangelnyelő anyag, amely megvédi a lakásban lakók az idegen zavaró hangokat.

A villanyszerelők telepítése és a felfüggesztett mennyezet feletti szellőztetés megköveteli a pont transzformátorok jelenlétét. Az utóbbi kiválasztásakor tanácsos nem menteni és előnyben részesíteni a jól ismert márkákat. Természetesen többet fognak fizetni, mint olcsó kínai társaik, de biztonsági garanciát fognak kapni a mennyezeten lévő beépített elektromos készülékek használatáért.

Stretch Kitchen mennyezetek

Stretch mennyezet struktúrákat és az összes előnyeinek álmennyezetek gyors és könnyen telepíthető, az eredeti mennyezet felülete nem igényel további feldolgozást, akkor lehet telepíteni szellőztető rendszerek, tűzvédelmi rendszerek és beépített lámpával, látványos megjelenés széles folyó színek és textúrák. A nyújtható mennyezeti burkolatok nagy teherbírású vinilből készülnek, amely nedvességállósággal, rugalmassággal, szilárdsággal és megbízhatósággal rendelkezik. Nem félnek a zsírtól és a szennyeződéstől, és nagyon könnyen tisztíthatóak. A nyújtható mennyezeti szövet nem hagyja, hogy a por átjusson, nedvességre ne essen, és ne okozzon kondenzációt. Ezen kívül képes ellenállni a nagy mennyiségű víz, amely jól jöhet, ha úgy dönt, hogy az árvíz a szomszédok felett.

A feszített mennyezet és a fagerendák kombinációja a konyhában

Ebben a konyhában a feszített mennyezet sikeresen kombinálható dekoratív fagerendákkal, kiemelve a konyha általános stílusát

A húzott konyhai mennyezet lehetővé teszi, hogy összetett térbeli konfigurációkat hozzon létre és különböző vizuális effekteket érjen el. Például egy lakkozott (fényes) mennyezeti bevonat segítségével vizuálisan kibővítheti egy kis konyha helyiségét. Jelzi, hogy a tíz fő Feszített mennyezetek textúrák: szatén és szatén antimikrobás feldolgozás, lakk és lakk perforált, fémből való, moaré, gyöngyház, alatt velúr, utánzás márvány, fa, bőr alá matt. Plusz, minden számla saját egyedi színárnyalatával rendelkezik. Az ilyen széles körű díszítőelemek lehetővé teszik a konyha teljesen stílusának megteremtését a klasszikus és a hi-tech stílusban.

Kihúzható konyha mennyezet - praktikus és dekoratív

A kényelmes konyha mennyezetek egyre inkább megtalálhatók a konyhákban az egyszerű használat és a dekoratív jellemzők miatt

Nyilvánvaló hátránya feszítő bevonatok közé jelentősen csökkenteni lehet a falak magassága 8-10 cm, és nem képes változtatni saját helyzetjelző lámpák, mert az összes ütemezett lyukakat vágott a telepítés során. Ezen túlmenően, szakító struktúrák igényel különösen gondos kezelése - ha megsérül a felület miatt lehetetlen gitt és festék hiba, ki kell cserélnie a teljes mennyezet.

A szobát a mennyezetre tervezték

Ebben a belső térben a mennyezetet egy bizonyos "szubtextus" díszíti - komplex minta teljesíti a zónás konyha-étkező funkcióját

A padlóhoz hasonlóan a mennyezet a konyha arcának nevezhető. Ha a hibákat a falak könnyen elrejthető illetékes elhelyezése bútorok és háztartási gépek, a mennyezet és a padló mindig szem előtt, így befejezni kell alaposan átgondolt és hatékony végrehajtását.

A padló- és mennyezetterv legfontosabb kombinációja a konyharendezéshez

A mennyezeten és a padlón lévő elválasztóvonalak egybeesése a világítással együtt egyértelműen elválasztja az étkezőt a munkaterületről

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 1 = 8

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map