Hogyan válasszunk ki egy fő vízszűrőt és telepítsük magunkat

Hogyan válasszunk ki egy fő vízszűrőt és telepítsük magunkat

Hogyan válasszunk ki egy fő vízszűrőt és telepítsük magunkat

A csapvíz akkor barna, majd fehér, és a vízforraló pelyhesíti az íztelen mészfehérjét? Belefáradt a vízért fizetni, és nem iszik? Tehát itt az ideje gondolkodni egy fő szűrő telepítésénél - hasonló szűrő segít eltávolítani a mechanikus szennyezőanyagok 99% -át a csapvízből.

Tisztított csapvíz

A tisztított csapvíz kevesebb szennyeződést tartalmaz

Miért van szükség fő szűrőre?

A közvetlenül a vízvezetékre telepített szűrők, a fő. Hagyományosan minden lakásnak két autópálya van - meleg és hideg vízhez. Ezért a fő vízszűrők rendszerint két alkalommal kerülnek telepítésre. Azonban egy nyári ház vagy egy vidéki ház esetében elegendő egy szűrő, feltéve, hogy egy autonóm kúthoz kapcsolódik. Trunk szűrők használhatók:

1) víztisztításhoz. Az igazi ivóvízből érkező csapadékból az artézi kút fölött kell élni. De a víz általában a legközelebbi folyóból származik. A legtöbb települési vízellátó rendszer nem a vegyi anyagok (peszticidek, nehézfémek, rákkeltő anyagok) eltávolítására készült.

A klór egyáltalán nem oldja meg a problémát, csak hozzáadja a káros tulajdonságok vizét. Ismeretes, hogy a csapvízben a klórnak ellenálló baktériumok biztonságosan élhetnek és reprodukálhatók. Ezért egy cserélhető patronos fővíztisztító hatékony megoldást jelenthet számos problémára.

2) A víz ízének javítása. Amit a csapból öntünk, gyakran sztrájkolunk egy csodálatos ízlésű filiszterpalettát. Hidrogén-szulfid miaszmák, trágya ízek, fém és fehérítő - ez a koktél néha alig nevezhető víznek. A szűrőn áthaladva a víz finom lesz, és elveszíti az összes kellemetlen ízlést. Az édes, tiszta vízben főzött, étvágygerjesztő.

3) A bőrre és a hajra gyakorolt ​​fizikai hatások enyhítése. Mi megmosunk csapvízzel, és nem gondoljuk, miért hihetetlenül száraz a bőr, vagy miért kezdődik a kiütés, miért esik el a drága haj. Az egész ügy csak a szennyeződésekben van, amelyek befolyásolják a test fátyolt. Érdemes megtervezni * egy fő szűrőt forró vízhez * a fürdőszobában - és sok probléma a pattanásokkal és a korai ráncokkal eltűnik.

4) A vízvezeték és a berendezés jó állapotban tartása. A szennyeződések, szennyeződések és más kemény részecskék megkarcolják a felületet, a belső tömlőkre telepednek, megnehezítik a háztartási készülékeket. Szívja a piszkos víz vízmelegítők, mosógépek és mosogatógépek, vízforralók.

A főszűrő telepítése

A főszűrő telepítése

A fő szűrő kiválasztása

A hideg vagy forró víz szűrőjének kiválasztásán túl fontos más paraméterek meghatározása is.

 • A tisztítási fok szükséges

  Képernyőszűrő víztisztításhoz

  Képernyőszűrő víztisztításhoz

  1
  1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
  Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

79 + = 83

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map