A konyha padlója jó dekorációs elem

A konyha padlója jó dekorációs elem

A konyha padlója jó dekorációs elem

Mindenki álmodik egy gyönyörű és otthonos otthonról, függetlenül attól, hogy ez egy ház vagy egy lakás. Hatalmas erőfeszítés, idő és pénz, amit hajlandóak költeni annak érdekében, hogy otthonunk pontosan úgy alakuljon ki, mint nekünk az álmainkban. Hosszú ideig a technológiák nehézkesek voltak, drágák és időigényesek voltak, így egy lakás vagy ház javítását egy természeti katasztrófával azonosították.

Rengeteg előny, minimális hiányosságokkal

Ma minden megváltozott, és most már sokkal gyorsabban és könnyebbé teheti a kiváló eredményt anélkül, hogy késleltetné ezt a fájdalmas folyamatot. Mint ismeretes, a lényeg minden javítást hozott a földre, vagyis elhagyják a termelési vagy cserélje padló a szobában végül, mielőtt folytatja a kozmetikai célba, így nem árt nekik során egyéb befejező munkák, például a mennyezetre vagy a falra. Még mielőtt a munkát meg kell vizsgálni az összes előnyeit és hátrányait a különböző típusú padló, hogy a megfelelő döntéseket, és kiválasztani a szex végző összes ráruházott feladatokat, kezdve fenntartja a tisztaság a szobában, és befejezve esztétikai komponens.

Kezdetben önterülő padlók szánt gyártócsarnoki, bevásárló csarnokok, raktárak, de azok előnyeit, valamint a folyamatos fejlesztés tervezési ömlesztett emelet megnyílt az út a számukra, és a lakóterületeken.

A sima padló egyszerű mintával megkülönböztető megjelenésűnek tűnik a színek kombinációjának köszönhetően

Az emeleten lévő kép nem nevezhető összetettnek, hanem a kontrasztos színek használata miatt meggyőző esztétikai hatás érhető el, így az elegáns konyha még elegánsabb

Sokan közülük, akik most otthonuk korszerűsítését tervezik, olyan önterülő padlókat választanak ki, amelyek népszerűsítették a felülmúlhatatlan előnyök egész komplexumát. Valaki önterülő padló vonzza nincs ízületek, hogy valaki tetszik fényes felület egy eredeti tervezési minta, míg mások dicsérték az ellenállás a mechanikai sérülésektől és a tartósság az ilyen típusú lefedettség.
És az építő- és javítóvállalatok szakértői, és a fogyasztók általában régóta gondolkodnak, mielőtt az ömlesztett padló súlyos hiányosságait jelentik. A leggyakrabban említésre került az elégedetlenség a fényes felületen, valamint az a tény, hogy az ömlesztett padlókon gumiabroncsokon vagy cipőkön lehet nyomon követni a gumi talpakat. De mivel ez nem szükséges, hogy feladja ígéretes és modern padlóburkolat, mert a fényes padlón - ez csak egy személyes preferencia az ügyfél, a felület lehet, matt, és nyomokban könnyen eltávolítható a segítségével a kezét.

Az ömlesztett padlón lévő ízületek hiánya különbözteti meg a kikészítés egyéb módjaitól

A sima, fényes, könnyen tisztítható felület, és az ízületek hiánya, ahol a szennyeződés eltömődik, minden szerető titkos vágyának megtestesülése

Önterülő padló a konyhában - a praktikus modern háziasszonyok választéka

Az öntözőpad az ideális padlóburkolat a konyhában, és ez a kijelentés semmi kétség, hiszen sok háziasszony kísérletileg megerősítette.

A kép nélküli padló nemcsak praktikus, hanem stílusos is

Az önterülő padlók a kő alatt vonzóak és számos előnnyel rendelkeznek a természetes anyagok padlóján

A konyhában lévő padlónak nincsenek kötései, ami azt jelenti, hogy nincsenek további szemétgyűjtő tartályok a konyhában, az egyik legnehezebb tisztítani. Ezek emeleten van egy nagyon nagy biztonsággal és a tartósság, hogy még a kedvenc öntöttvas serpenyőben, örökölte tőle dédanyja, nem hagy nyomot rajtuk karcolások, repedések vagy horpadás, ami nem a mázas cserép, fa burkolatok, vagy rétegelt. És akkor is, ha hirtelen ilyen gond nem fordul elő, hogy helyrehozza a károsodott terület sokkal könnyebb, mint helyettesíti a repedt cserép vagy linóleum edzett listájában.
Emellett a díszítő önterülő padlók jelentősen bővítik az eredeti konyhai tervezési ötletek megvalósításának lehetőségeit. Például a konyhában lévő padló, amelyet virágpázsit formájában készítenek, még hideg téli napokon is lehetővé teszi a meleg nyári nap érzését.

Padlófeltöltés

Az ilyen mintával ellátott padló lehetővé teszi, hogy a konyhában tartsa a nyári hangulatot az év bármely szakában

Önterülő padló lehetővé teszi, hogy túllépjünk a megszokott stílusban keretek, mert, mint korábban próbált tervezők, hagyományos linóleum, járólap és laminált kényszerítette őket, hogy kövessék a kiválasztott irányba a tervezés a konyhába, hogy hozzon létre egy holisztikus kép egy harmonikus teret.

Virágmintázat a töltőpadon a konyha dekorációjának egyik fő eleme lehet

A szétszórt rózsaszirmok képét a padló önmagában fontos eleme a dekoroknak

A legnépszerűbb parcellák folyékony padlók töltésére

Már tudjuk azonosítani a legnépszerűbb témák a design nagy padló a konyhában - ez szokatlan absztrakt festmények, rajzok mindenféle növények különböző színek és árnyalatok pasztell fényes, töredékek híres művészek festményei. Számos tervező megjegyzi, hogy az egyik legnépszerűbb téma egy tengerparti, vízvonalas strand képe. Ez a konyhai választás nem tekinthető hagyományosnak, de a tengeri stílusban díszített szobák nagyon érdekesek és vonzóak.

Tengeri téma a konstrukció kialakításában egyre népszerűbb

A kék színeket és a tengeri témákat ritkán használják a konyhák díszítésében, de a kísértésnek, hogy ömlesztett padlót készítsenek tengeri partok formájában, nehéz ellenállni

Amellett, hogy minden a kiváló technikai és személyes jellemzők, önterülő padló anyagaként megvalósításához az eredeti tervezési megoldások páratlan többek között a befejező anyagok. A fő dekoráció fa padló vagy laminált bevonat természetes minta a fa, csempe díszíteni a szobát szokatlan geometrikus minta vagy díszítés, rajz linóleum, amellett, hogy a geometriai talán elvont, de mint padlóburkolat kialakítása nem meglepő.

Elrendezési beállítások

Az egyedülálló minta a padlón ma csak az önterülő padló technológiájával hozható létre. A tervezők két lehetőséget kínálnak a padló kialakításához:

1
  1. Használható természetes vagy mesterséges anyagok tervezésénél.
  2. Hozzon létre egy képet 3D effektussal.

Az első esetben meg kell jegyezned, hogy az alapréteg szintén hátteret jelent, és ha a tervezett anyag nem fedezi teljesen, a színt előre kell kiválasztani. A padló dekoratív elemeihez használhatunk héjakat, apró kavicsokat, színes homokot vagy apró darabokat. A fő anyag, a szárított levelek és a virágok vagy mesterséges analógjaik kiegészítéseként különféle formájú üvegek állnak rendelkezésre.

A természetes anyagokból készült padló vonzza természetes szépségét

A padló díszítéséhez használt kövek és sárgás juharlevelek, romantikus őszi hangulatot teremtve

Miután a rajz teljesen díszített, lakkozott és teljesen megszáradt. Bizonyos esetekben a mesterek azt ajánlják, hogy a védőburkolat további rétegét hozzák fel, bár erre nincs szükség.
A második lehetőség a padló feltöltésére egy olyan egyedi háromdimenziós rajz létrehozása, amely minden szobában egyedi légkört teremt.

Az önterülő padlók létrehozásának módjai

Háromdimenziós emelet háromféleképpen hozható létre:

  1. A mintát polimer vagy akril festékekkel kell a háttérre alkalmazni.
  2. A mintát egy speciális szövetre kell felvinni, amely ragasztva van az előkészített padlóhoz, és a tetejét védő réteggel öntik.
  3. A mintát a korábban készített rajz szerint légfúvási technikával alkalmazzák.

Az első és a harmadik esetben a professzionális művészek szolgáltatásait kell igénybe venni, amelyek jelentősen befolyásolhatják a munka költségeit. Ezeket a módszereket a tervezők a legdrágábbnak tartják, valamint az UV-álló anyagok nem olcsóak, de megpróbálják megtakarítani csalódást okozhat az eredményhez.

A padlón lévő híres művészek képei kifinomultságot kölcsönöznek az egész belső térnek

Vannak, akik inkább a földön szeretnek látni eredeti rajzokat vagy fényképeket, hanem képeket vagy festménydarabokat híres művészek

A második esetben minden egy kicsit egyszerűbb és olcsóbb. A kiválasztott rajz előfeldolgozott a számítógépen, majd kinyomtatja a megfelelő méretű banner szövet (általában matt szatén használják erre a célra), vagy egy vinil film öntapadós bázis.

Az eredeti mintával ellátott konyha padlója teljesen átalakítja a szobát

Egy tipikus konyhai történet, amelyet a konyha atipikus színösszeállításában készített, biztosan a reflektorfényben lesz

Fontos! A mintának megfelelő anyagnak kicsit nagyobbnak kell lennie, mint a bevonandó felület területe: mindig levághatja a felesleges textíliát, de a hiányzó darab hozzáadásával a szeme nehezebb lesz.

A kép kinyomtatása a legmegfelelőbb egy olyan nyomdában, amely speciális felszereléssel rendelkezik. Egyébként ez a nyomtatvány lesz a legfontosabb kiadási elem, amikor kiválasztja ezt az opciót egy ömlesztett padló létrehozásához.
Az építő- és javító szervezetek tanácsadói megpróbálják meggyőzni ügyfeleiket arról, hogy saját kezükben lehetetlen díszítő önterülő padlókat létrehozni, de ez nem teljesen igaz. Elvileg maga a technológia nem tartozik a lehetetlen kategóriába, de a szükséges feltételek az anyaggal való munkavégzés minden követelményének való megfelelés, a műveletek sorrendje és az elvégzett munka minőségi ellenőrzése minden szakaszban. Az ellenőrzés egyik legfontosabb követelménye a légbuborékok megjelenésének megakadályozása és azok időben történő megszüntetése, ha azok megjelennek.

Saját kezeinkkel az önszintező padlót készítjük

Nehéz egy videót készíteni arról, hogy a padlót egy személynek készítik, mivel minden munkát a lehető leggyorsabban és rendben kell elvégezni, azonban az interneten elegendő részletes és sikeres anyag található. Rendszerint egy asszisztens segítségével készítik el, aki eltávolítja az egész folyamatot a kamerára. Ezen videók egyikét készítettük el, és néhány bekezdést készítettünk el, de mostanra elhatároztuk, milyen anyagokra és eszközökre lesz szükségünk.

A munka előkészítő fázisa nagyon fontos szerepet játszik, meghatározva a bevonat minőségét

Jelenleg a padló nem tűnik nagyon vonzónak, de az előkészítő szakasz az egyik legösszetettebb és felelős

Mit kell főzni a munkához?

Ne csináljon díszes ömlesztett padlót a saját kezével, a legfontosabb az, hogy gondosan olvassa el az utasításokat, és készítsen elő minden szükséges eszközt munkához. Először is tiszta vödröt vagy más alkalmas edényt kell készíteni az önterülő padlóelemek keveréséhez. Mindezek a manipulációk kényelmesen elvégezhetők egy speciális keverővel ellátott kis sebességű fúróval. A keverék egyenletes elosztása nehezen hozzáférhető helyeken, például a sarkoknál, az ajtóknál, az elemek alatt, meg kell tartani a kényelmes spatulát. Az elkészített keverék felszíni felosztására egy gumibetét vagy bármilyen más alkalmas eszköz használható.

Mit kell figyelni a munka során?

Néha a keverék felületén légbuborékok jelennek meg, amelyeket el kell távolítani, és a levegőztető tűgörgőt sikeresen használják. Mindazok, akik a hengerek segítségével kiegyenlítik a felületet, különleges talpú, tüskével ellátott cipőt kell kapniuk - olyan cipőben kell, hogy a dolgozóknak a még üres padlón kell haladniuk.
A munka befejezése után célszerű szerszámokat és berendezéseket elhelyezni, és erre a célra a legjobb esetben a kézikönyvben és a szokásos rongyokban javasolt oldószert használni.

A videók sorrendje

A padló öntése előtt nagyon óvatosan fel kell készíteni a felületet, mivel a felület minőségi alapozójától kezdve a töltőanyag minősége ezt követően függ.
Miután befejezte a felület feltöltését, közvetlenül a töltőpadló létrehozásának első szakaszába léphet. Ennek a szakasznak a fő tartalma az A és B komponensek alapos keverése, amelyek megfelelő jelöléssel ellátott tartályban vannak, egészen a homogenitásig.

Fontos! Az összes komponenst a keverés után azonnal fel kell használni, és a korábban tárolt tárolóedényekben végtelen ideig hagyni őket. Nem ajánlott, mert tulajdonságaik elveszhetnek, és a minőségi eredmény nem érhető el.

Keverés közben ügyelni kell arra, hogy a sarkokban, a tartály alján és oldalán ne maradjon keverék nélküli anyag. Ezután egy homogén viszkózus massza önthető egy tiszta felületre, és felosztható rajta a legmegfelelőbb szerszámokkal: spatulák vagy rögzített résű mopek. Miután az A és B komponensek keverékét öntjük és a felszínre osztjuk, de mielőtt megszáradna, azt egy tűgörgővel kell feltekerni az esetleges légbuborékok eltávolítására. Ha az anyag viszkozitása elkezd növekedni, a gördítést le kell állítani.

Fotógaléria

A fekete-fehér mintázatú padló nagyon hatásosnak tűnik

Az elegáns fekete-fehér mintázatú öntött padló klasszikus és modern stílusban díszíti a konyhát

Ezek a fényes tulipánok a töltőpadon könnyedén veszi fel a hangsúlyt a belső térben

Tulipánok egyenesen a hűtőszekrényből - fényes akcentussal a konyha kifinomult és visszatartó konstrukciójában

A konyhában a padlót ábrázoló figurák soha nem veszítik el a jelentőségüket

Sokan úgy vélik, hogy a konyhában a legalkalmasabb a gyümölcsök vagy zöldségek, például a hámozott mandarin képek

A természetes anyagokból készült padló nagyon eredetinek és szokatlannak tűnhet

Egy ilyen padló létrehozásához mind a nyomtatott rajzokat, mind a vékony rétegek által elvágott természetes fát használhatja, de ebben az esetben érdemes a megfelelő háttérszínt kiválasztani

A töltőpadló kialakítását hagyományos kavicsokkal jellemzik, magas esztétikai jellemzőkkel

A padló feltöltésének ilyen opciója teljesen indokolt - a kicsi kavicsok kellemes, halvány színűek és a folyópart illúzióját hozzák létre

A tengerre néző inlay padló lehetővé teszi, hogy a trópusi szigetek légkörébe merüljön

A tengerfenékkel ellátott tengerfenék és lakói harmonikusan keveredtek a konyhába, díszítve a trópusi sziget természetének motívumaiban

A padló egy kis konyhában vizuálisan kibővítheti a szobát

Az a vélemény, hogy a padlók csak a nagy szobákban vannak jó, tévedés - a padló díszíti és egy kis konyhát

A padló kialakításának változatai olyan sokszínűek, hogy lehetővé teszik a legmegképesebb ötletek megvalósítását

Dekorációs elemként teljesen különböző anyagokat és tárgyakat használhat, például ebben az esetben, ha az érmék jól láthatóak a lakkrétegben

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

3 + 2 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map