A konyha mennyezetének kihasználása a konyhában: szakértői értékelés és fotó tények

A konyha mennyezetének kihasználása a konyhában: szakértői értékelés és fotó tények

A konyha mennyezetének kihasználása a konyhában: szakértői értékelés és fotó tények

Mennyezetek reechnye - egy speciális fajta mennyezeti dekoráció, amelyet széles körben használnak az építési piacon. Az ilyen mennyezetek vonzó megjelenésűek, érdekes kialakításúak. Ezenkívül megfizethetőek és könnyen telepíthetők. Egy másik jelentős plusz: a korlátok beillesztése lehetővé teszi a világításhoz, a riasztórendszerekhez és a szellőzéshez kapcsolódó összes kommunikációt. Talán ezért a konyha mennyezeti mennyezetét ilyen gyakran rendelik.

Tető mennyezet: könnyű, színes és merész körvonalú játék

A mennyezeti lécek termékeny talajnak bizonyultak a vonalakkal, színekkel és a könnyed játékkal kapcsolatos tervezési kísérletek során

A mennyezet felület sík, sín formájában. Úgy néz ki, szép és nagyon szép. A léc mennyezet nagyon tartós, korrózióálló, és kellemesen megfizethető. Az ilyen finomanyag kiválóan alkalmas a magas páratartalmú helyiségekben. A mennyezeti állványok alumíniumból készülnek, és még a nedves körülmények között sem rozsdásodik. Ezért moshatók.

A legfőbb lapos mennyezetek

nyitott típusú vasút

nyitott típusú vasút

A konyha és egyéb helyiségek nyílt és zárt lánccal vannak ellátva. A legnépszerűbb design nyílt típus. Használható a rudak között, vagy lehet, hogy nem. Ezzel a mennyezettel számos tervezési megoldást hozhat létre. Végül is a lécek különböző színű betétekkel kombinálhatók.

zárt rack típus

zárt rack típus

Például a lécek fehérek lehetnek, a betétek aranyból készülnek, a lécek fémek, a betétek krómozottak. Zárt pályákban nincs lehetőség betét létrehozására.

A harmadik típus faragott mennyezet. A Reiki ezzel a telepítési móddal szorosan összeszerelve van közöttük. Ez a telepítési módszer megfelel Önnek, ha azt szeretné, hogy a mennyezet úgy nézzen ki, mint egy monolitikus szerkezet.

Ezen túlmenően, megkülönböztetni állvány felső „olasz” és a „német” design. Az első sima vonalakat, lekerekített éleket, sarkokat nem tartalmaz. A német kialakítás téglalap alakú, merev résforma. Álmennyezetek olasz design tökéletes minden szobában, a „német” álmennyezet biztosítja az üzleti tervezés és alkalmas irodák, üzletek és más nyilvános terek, mintsem egy lakás vagy ház.

A rack mennyezet felszerelése egyszerű folyamat

A szalagfödémek felszerelése nem okoz nagy nehézségeket, de még mindig jobb, ha szakemberre bízza

A konyhában a rackbe szerelt mennyezetek használatának előnyei

Először is ellenállnak a hőmérséklet és a magas páratartalom változásainak. Másodszor, az álmennyezeti panelek lefedik a mennyezet hibáit, és nem igénylik a felület előkészítését a telepítéshez. Harmadszor, a sátratestek egyszerűek az ápolás és karbantartás során, tartósak. Negyedszer a lemezek finomanyagként ideálisak egy pontvilágítási rendszer telepítéséhez és többszintű mennyezetek létrehozásához. Ezenkívül a szalagburkolatok teljes mértékben megfelelnek a tűzbiztonság követelményeinek.

Mennyezetek áll a 4 m lécek közé beékelődő lécek (ha mennyezetek léc nyitott típusú), a szerelősín (4 m), amely arra szolgál, rögzítő lécek, vonal trim (3 m hosszú) és szuszpenziók. Szerelésük nagyon egyszerű. A használata álmennyezetek alumínium lamellák csak akkor indokolt a javítás a konyhában, nem az egész lakásban. Amikor szerelési szerkezet tárolt tisztaság a szobában, mert nincs szükség használható folyékony keverékek és a nagy ömlesztett anyag.

Pontvilágítási rendszer a rack mennyezetében

A Reiki ideális pontvilágítási rendszer telepítéséhez és többszintű mennyezetek létrehozásához

Minden panel alumínium szalagból készül, amelynek vastagsága 0,3 mm és 0,5 mm közötti. Az így kapott mennyezet tökéletesen lapos vagy hajlított lehet. Különlegesen hajlított panelekből készíthető. Az anyag lehetővé teszi különböző rajzok létrehozását a mennyezet síkjában. Ehhez a panelek különböző szögben függőleges vagy vízszintes síkban vannak összekötve. A mennyezeten sugárirányban eltérõ paneleket is készíthetünk.

1

A kicsi vastagsága ellenére a konyha, a fürdőszoba és más helyiségek szalagfödémjei javíthatják a szobák akusztikai tulajdonságait. Ha ilyen célra van szüksége, vásároljon speciális perforált paneleket egy hordozóval, hogy elnyelje a hangokat.

A felfüggesztett derékszőnyegek környezetbarát anyagokból készülnek. Nem halmozzák fel a porat, így nem keletkeznek penész vagy gomba. Mennyezetek reechnye használata még olyan helyiségekben, ahol a megnövekedett követelmények a tisztaság (például a kórházak). Szükség esetén a mennyezeti panelek könnyen tisztíthatók szappanos vízben áztatott nedves ruhával.

Sokan nem használják a szalagburkolatokat a konyhában, mert azt hiszik, hogy ellopják a szoba magasságát. Igen, ez így van, a mennyezet egy kicsit alacsonyabb lesz. De egy ilyen mennyezet funkcionalitása elhárítja ezt a hibát. Végtére is, a léc mennyezet tökéletesen elrejti a technikai berendezéseket és csöveket, ugyanakkor könnyű hozzáférést biztosít a világítási és légkondicionáló rendszerhez. Az alumíniumlemez mennyezet elrejti a régi mennyezet hibáit: repedések, foltok.

Tető mennyezetek a kommunikáció és a külső hibák elfedésének eszközeként

A rack mennyezet tökéletesen elrejti a technikai berendezéseket, a csöveket és a régi mennyezet hibáit

A konyha mennyezetének színskálája a konyha számára

A léc mennyezet legnépszerűbb színezése fehér. Sokan biztosak benne, hogy a konyha mennyezetének pontosan fehérnek kell lennie. De a színek kiválasztása nagyon nagy, és ez csak a tulajdonosok és tervezési megoldások vágyától függ a konyhában. Jó látszó mennyezet krómozott (tükör) bevonattal, arany színű és fémes. A felfüggesztett mennyezeti mennyezetek modelleinek és színeinek széles választéka lehetővé teszi, hogy bármilyen tervezési megoldást megvalósítsanak a konyhában.

Kreatív konyhai tervezés rack-mennyezet használatával

A rack mennyezet bőséges lehetőséget kínál a kreatív konyhák tervezéséhez

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 1 = 1

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map