6 tapaa puhdistaa palaneet tai vanhat pannut

6 tapaa puhdistaa palaneet tai vanhat pannut

puhdistaa palanut pannu

Joskus astiat menettää kauneuden ja loisto seurauksena pitkäaikaisen käytön, ja joskus käy niin, että puhdistus on tarpeen, koska meidän huolimattomuudesta - kun pannu on palaneen ja pohja on peitetty haju polttaminen, mikä on mahdotonta puhdistaa tavanomaisilla menetelmillä. Useammin kuin ei, ennen kuin puhdistat Burnt pannulla, me liottaa pohjaan saippuavedellä, ja sitten yrittää pestä polttamalla harjoilla tai kovia sieniä. Usein tätä yksinkertaista menettelyä voidaan rajoittaa. Mutta entä jos poltettua ruokaa ei voida pestä yksinkertaisella liotuksella ja jopa keittämällä? Selvitämme sen.

  • Ennen polttotason puhdistamista yritä ymmärtää, mistä materiaalista se on tehty. Loppujen lopuksi metallit reagoivat eri tavoin kotona valmistettuihin puhdistusaineisiin. Joten suola on haitallista ruostumattomalle teräkselle ja happoa - emalilevyille.

Jos potti on poltettu, voit käyttää tavallisia keinoja säästää lempiruokasi kotona.

Alla perehdymme 6 varmennettuun välineeseen potin puhdistamiseksi.

1. Liima PVA + pyykinpesuaine (72%)

puhdista palanut pannu - ENNEN JA JÄLKEEN

Sopii: kaikenlaisia ​​kattiloita.

resepti: Pestä vanha potteja vaikein lian - monikerroksista musta noki ja rasva - tässä voidaan käyttää tehokkaina Neuvostoliiton resepti - 4 litraa kiehuvaa vettä lisätään 1/3 raastettu osaksi lastut saippuaa ja 1 rkl. l. liimaa PVA: ta ja sitten syntynyt seos kiehuu 30 minuuttia. Liittyvä musta rata lähtee helposti.

Suosittelemme myös katsomaan videota siitä, kuinka pestä poltettu pannu sitruunahapolla.

2. Soodan puhdistaminen

Sopii: puhdistusemalelware ja ruostumaton teräs.

aiheinen: alumiinikannu saattaa tummua.

1

resepti: leivinjauhe voi tehokkaasti puhdistaa pannun sisälle palanut ruokaa ja ulkopuolelta - nokea ja rasvaa. Jos pilaantuminen ei ole liian voimakasta, voit vain hankaa kovaa sienellä soodalla. Jos pilaantuminen on vakavaa, astioita tulee keittää syväsäiliöön vesiliuoksessa, jossa on 1 lasia soodaa.

puhdistaa palanut pannu

Reseptin variaatiot: tehokkaampi ruoka on soodaa. Lisäksi erittäin voimakkaisiin epäpuhtauksiin voit lisätä 1-2 rkl. lusikallinen etikka 9% tai ½ pyykinpesuaineesta 72%.

3. Pöytäsuolan puhdistus

puhdistaa palanut kattila suolalla

Sopii: emali- ja alumiiniset astiat.

aiheinen: pannun puhdistaminen ruostumattomasta teräksestä - suola aiheuttaa metallin tummentumista ja sen korroosiota.

resepti: kastike kastikkeessa kaada kylläinen suolaliuos ja kiehuu hieman yli tunnin ajan. Jos sinun on päästävä eroon hiilestä ja rasvasta astioiden ulkopuolelta, sinun täytyy keittää sitä syvään astiaan.

4. Etikan käyttö

Sopii: ruostumattomasta teräksestä ja alumiinista valmistetut astiat.

aiheinen: emaloituihin astioihin.

vuoka puhdistus etikalla

resepti: Etikka on erinomainen kodin korjaustoimenpide polttamisen estämiseksi. Ennen siivouksen puhdistusta on täytettävä etikalla 9% ja se on 2-3 tuntia. Sitten noudatetaan tavanomaista pesuprosessia.

muunnelmia: Voit myös kiehua vettä kattilassa lisäämällä ½ lasillinen etikkaa ja puolet pyykinpesuaineesta 72% 30-60 min. lian määrän mukaan.

5. Sitruunahappo

Sen avulla, kuten etikan, voit tehokkaasti päästä eroon paitsi hiilivarastoista myös kalkkipitoisista kerrostumista.

Sopii: ruostumattomasta teräksestä ja alumiinista valmistetut astiat.

aiheinen: emaloituihin astioihin.

Sitruunahappo

resepti: puhdistaa palanut potin, kiehuvat vettä siinä (paljon ei tarvita, mikä tärkeintä, kattamaan itse vesi), lisää siellä 2 rkl. lusikalla sitruunahappoa ja keitä saatua liuosta 15 minuutin ajan. Keittämisen jälkeen palanut pohja on puhdistettava tavallisella tavalla.

6. Erityiset keinot rasvan poistamiseksi - Shumanit, Amway, Chister

Sopii: ruostumaton teräs, alumiini ja emaloitu ruukut.

resepti: Poisto monimutkainen ja krooninen saastuminen sopivin välineitä, kuten "bugeja Schumann», «Uuni Cleaner» Amwayn tai 'Chister'. Pestä Poltettu pannulla, voidella nesteen höyryjä sisällä tai ulkoiseen nokea ja rasvaa ja jätetään 10 minuuttia, sitten pyyhi sienellä.

Astian puhdistaminen Amwayn uuninpuhdistimella

  • Shumanit - tehokkain, mutta myös aggressiivisin, keskimääräinen hinta;
  • Chister - hieman vähemmän tehokas puhdistaja ja erittäin aggressiivinen, mutta halvempi kuin muualla;
  • Amwayn puhdistusaine on hieman vähemmän tehokas ja hieman kalliimpi kuin shumanilainen aine, mutta vähemmän aggressiivinen ja hajuton.
Panoksen puhdistaminen erikoistyökaluilla
Panoksen puhdistaminen valkoisella

Nämä työkalut ovat erittäin hyviä selviytymään monimutkaisista epäpuhtauksista, mutta sinun on työskenneltävä niiden kanssa käsineissä - siitä, että nestettä ei pääse iholle, voi syntyä palovamma. Lisäksi Schumann ja Chister on hyvin voimakas haju, joten puhdistus tapahtuu parhaiten on ilmanvaihto, ja laittaa astiat pakkauksessa aikaan liotuksen.

muunnelmia: täysin puhdistaa ruukut ja tavallinen Valkeus. Keskimääräinen vesisäiliö vaatii noin 1 rkl. l. Valkoisuus ja sitten saatu liuos keitetään 30 minuutin ajan. Kiehumisen jälkeen roskat on puhdistettava tavalliseen tapaan, ja sitten kiehuvat uudelleen astioita puhtaalla vedellä, jotta ne poistetaan kokonaan ja valkoisuuden jäljelle jäävät hajut.

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

24 + = 25

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map