Perdelele englezești în interiorul bucătăriei și în camera de zi: decorarea ferestrelor în stilul londonez

Perdelele englezești în interiorul bucătăriei și în camera de zi: decorarea ferestrelor în stilul londonez

Perdelele englezești în interiorul bucătăriei și în camera de zi: decorarea ferestrelor în stilul londonez

Doriți să adăugați la bucătăria familiară puțin farmec solid sau engleză de lux al salonului din Londra? Încercați să alegeți perdelele engleze - în versiunea clasică sau într-o interpretare modernă, adaptată condițiilor reale ale apartamentului sau casei. Se oferă confortul și spiritul serilor tradiționale cu băuturi de ceai.

Perdele în stil englezesc pentru bucătării și camere de zi: stilistica camerelor

Fără îndoială, buzunarele magnifice și pliurile voluminoase - nu pentru bucătăriile laconice accentuate la modă. Dar stilul decorului de ferestre din Londra este perfect în armonie atât în ​​interiorul clasic cât și în retro, bucătăriile ușoare în stilul Provence.

bucătărie

Un pic de rigiditate și confort în engleză: bucătărie cu perdele în stil englezesc

orb

Perdele pentru bucătării retro, camere de zi clasice și săli de mese în stil rustic

London elegant pentru camere spațioase

În formatul tradițional, perdelele englezești sunt o perdea grea pe o căptușeală densă, cu falduri contra lungi marginile pânzei și draperii voluminoase în partea inferioară. Datorită faptului că țesătura este asamblată la margini, flăcările în forma lor asamblată seamănă cu un arc magnific. Partea de mijloc a pânzei formează un semicerc în formă de arc inversat.

orb

Versiune scurtă cu orb romane contrastante

Draperia adevărată din Londra este de 2 ori cu un mecanism de ridicare în centrul fiecăruia. Designul pare destul de greu: chiar și în forma coborâtă, pliurile ar trebui să rămână la baza frunzei, iar în stare ridicată, fereastra trebuie acoperită cu o țesătură cel puțin o treime. Perdelele complet coborâte nu trebuie să cadă sub pervazul ferestrei.

jaluzele

Deschideri delicate în designul clasic

De aceea, opțiunea clasică este preferabilă pentru camere spațioase și luminoase cu mai multe ferestre. Sa creat designul de perdele pentru construcții de ferestre înalte și comparativ înguste, cu un cadru care separă sticla în fragmente mici. Înălțimea tavanului din vile a permis lăsarea jumătății superioare închise. Draperiile grele se ascunderă de ochii cerului întunecat.

jaluzele

Culori saturate in contrast cu mobila alba

Decorate cu perdele de fringă și arc potrivite pentru încăperi spațioase de bucătărie-sufragerie sau case de țară. Volumul care creează materialul necesită o mulțime de zone.

bucătărie

Bucătărie minunată cu textile florale

Un interior stilistic ideal pentru astfel de ferestre de draperie sunt dormitoare de bucătărie în stil englezesc, săli de mese clasice cu mobilier din lemn natural și pereți, tapet tapet în același stil cu decor de material.

draperia translucida

Curse transversale aeriene

Modificați ușor forma și preluați materialele fără un model tradițional, puteți reuși să "lăsați" perdelele englezești în interiorul retro sau țară. Provence, shine-chic și fuziune sunt tendințe la modă, pentru care perdelele în stil englezesc vor deveni un adevărat punct de atracție stilistic.

Tabu: în care bucătării stilul englez se va transforma într-un kitsch

În versiunea standard, perdelele englezești în interior, în stilul high-tech, sunt inadecvate. Variante sunt posibile cu utilizarea de textile cu luciu metalic și pliuri stricte de formă regulată. Este mai bine să nu combinați perdele cu modele orientale strălucitoare, cușcă sau o bandă strictă cu un set de plastic lucios. În bucătăriile minimaliste, obișnuitul "roman" în tonul mobilierului sau pereților va fi mult mai viu.

o perdea

Selecție nereușită: o perdea cu un model lucios și o pliantă contrastantă într-o fereastră mică

Evitați încărcarea excesivă a decorului: faldurile tridimensionale vor face o cameră de apartament deja mică destul de mică. Și în bucătăriile mici - casete cu creioane, mobilier realizat, este mai bine să minimizăm decorarea ferestrelor și să evităm texturi opace.

1
cornișă

Prea mult decor într-un spațiu închis: textile grele, cornișe cu iluminare din spate

Nu închideți o parte semnificativă a ferestrei unice, mai ales într-o cameră cu un plafon foarte scăzut. Dacă vă place decorul în stil englez, copiați designul, iar materialul alege transparent - această soluție va adăuga aer și lumină.

Pentru a vizualiza diafragma ferestrei de mai sus, instalați cornisa practic sub tavan și selectați dimensiunea pânzei astfel încât marginea inferioară să acopere numai partea superioară a cadrului ferestrei.

Alege țesături și culori pentru perdelele de la Londra

Opțiuni pentru cusut perdele pentru bucătărie, camera de zi în stil englez - foarte mult. Dacă există doar 2 pliuri în eșantioanele clasice, atunci în interpretările de proiectare se poate găsi o combinație interesantă: combinația elementelor din perdelele de la Londra, sistemele austriece, romane și franceze.

vopsele colorante

Stripe, model oriental, cușcă și flori: variante de culori

Opțiuni de proiectare: pliuri de aer sau arc greu

Înainte de a decide o achiziție sau de croitorie, este necesar să se decidă asupra proiectului. În funcție de zona ferestrei, interiorul bucătăriei, puteți alege:

 • O cortină scurtă.
orb

Textile scurte lasă deschisă cea mai mare parte a ferestrei: opțiune cu ferestre mari

 • Decor clasic pe pervazul ferestrei.
decorare

Execuție standard și decor: o cârpă deschisă acoperă jumătate din fereastră

 • Lambrequin decorat în stil englezesc.
arc de lambrequin

Bant-lambrequin bazat pe camera de zi engleză, combinată cu jaluzele romane

Canoanele stilului nu prescriu combinarea decorului de bază al ferestrei cu alte materiale textile: perdele, jaluzele, perdele. Dar, în practică, nu întotdeauna o fereastră deschisă pare atractivă.

orb

Clasice: dungă restrânsă, tridimensională

Designerii oferă curajul de a combina mai multe elemente de decor sau de a schimba designul la discreția lor. De exemplu, în loc de o țesătură plată fără asamblare și cu două falduri coase o perdea cu un farmec londonez de materie monofonică, și tuck în centru.

orb

Sugestie pe stilul englez: banda de ridicare în mijloc

Dacă este selectată o opțiune scurtă, jaluzele orizontale sunt opțiunea optimă pentru reglarea iluminării. Deschis, designul este aproape invizibil și nu distrage atenția de la decorul principal.

orb

În combinație cu jaluzele orizontale largi

În bucătăriile spațioase și în camerele de zi cu 2-3 ferestre mari nu vă puteți teama să vă stricați interiorul cu prea mult textile pe ferestre. În confirmare - o combinație elegantă de perdele romane scurte și lungi, ca și pe fotografie:

jaluzele

O soluție de succes pentru deschideri mari de ferestre: ridicarea draperiilor romane și scurte în engleză

Alegerea culorilor: benzi clasice, cușcă, imprimare florală

O gamă vastă de imaginație - în alegerea culorilor. Clasicul: adevăratul spirit al Londrei este cel mai bine transmis de o bandă verticală și de o colorare în două culori într-o cușcă.

jaluzele

Cusca modă albastră-albastră: alegerea practică pentru o bucătărie cu pereți albastri

Modelul geometric din romburi este perfect combinat cu inserții monofonice contrastante în secțiunile pliante ale foliei.

o singură culoare

Rhombuses, franjuri și inserții simple

Și aceasta va arăta ca un material textil în formă asamblată:

orb

Dintre cele două tipuri de țesături

O bandă este o variantă universală a colorării. Puteți alege un material cu dungi multicolore care repetă nuanțele folosite în decorarea interioară.

orb

În dungi strălucitoare

Textile uniforme într-o gamă pastelă restrânsă pot fi combinate cu materialul imprimat. Textile cu un model pentru a aranja în partea centrală, și monofonic - de-a lungul marginilor pânzei.

jaluzele

Motive de peisaj și benzi monofonice de-a lungul marginilor

Dacă există mai multe ferestre, atunci combinarea mai multor elemente ale interiorului va ajuta la umbra generală luminos. De exemplu, tapițerie de o canapea și textile pe ferestre în stil englezesc. Ca un contrast - un material luminos cu o imprimare florală.

jaluzele

Camera de zi cu perdele în stil englezesc

Modelele de flori sunt considerate un favorit în designul de textile pentru ferestre - perdelele de lumanari din lumanari florale luminoase arata inteligente si proaspete.

jaluzele

Pânză cu model de floare

Perdele monocrome din materiale dense - pentru cunoscători de stilistică strictă și consistentă în interiorul bucătăriei.

orb

Aproape invizibilă banda lucioasă pe perdea în culoarea smântânii

Sfaturi pentru alegerea produselor textile

Alegerea de textile pentru decorarea ferestrelor de cusut în stilul londonez, acordați atenție modului în care materialul deține volumul. În același timp, pânza nu ar trebui să fie prea densă, astfel încât arcul să nu se transforme în falduri grele.

jaluzele

Volumul și rezistența la decolorare - principalele criterii pentru alegerea produselor textile

Preferați țesături speciale de perdea - la urma urmei, sub influența soarelui, perdelele colectate vor arde cu dungi neuniforme.

jaluzele

Tesatura naturală este ideală pentru stilul țării

Nu există restricții asupra tipului de produse textile. În camerele clasice de bucătărie, perdelele de țesături dulci de jacquard, shenille sau lână sunt potrivite.

jaluzele

Materialul uniform și dens "deține" forma bine

În interiorul țării și retro, bumbac colorat, chintz este potrivit. Întotdeauna avantajoase detalii de aspect din in, o cabana densa, mai ales cu imitație de noduli într-un design monofonic.

creton

Chintz minunat într-o floare fină: pentru o bucătărie-verandă de țară

Întotdeauna produse cu un aspect ușor de depășit - din fibre naturale sau artificiale.

Fantasy: cum să decorezi perdelele finisate

O perdea sau perdea în stil englezesc nu necesită decorare. Dar puteți dilua severitatea excesivă prin decorul discret. Arată organic:

 • Banda larga de tesatura de o culoare diferita in partea superioara.
orb

Îmbrăcați cu material și cord

 • Un cordon răsucite în jurul conturului faldurilor.

  orb

  Textile cu model original și decor de pompon

  1
  1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
  Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 2 = 5

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map