Perdele romane pentru bucatarie - articole noi in 2017 + interioare foto

Perdele romane pentru bucatarie – articole noi in 2017 + interioare foto

Perdele romane pentru bucatarie - articole noi in 2017 + interioare foto

Accesorii Fabric - cele mai importante elemente de design, pentru că oferă interiorului oricărei încăperi a casei o adevărată confort și căldură acasă. Și, deși bucătăria - camera este deosebit de pretențioasă pentru calitatea materialelor, puteți alege un decor spectaculos pentru ea. Vom vorbi, bineînțeles, despre perdele - elegante, confortabile și practice. Prin urmare, vom analiza detaliat fotografiile și colecțiile gata făcute de una dintre cele mai bune soluții pentru bucătărie - perdele romane, a căror design modern a devenit deosebit de relevant pentru decorarea interioară în 2017.

Cum de a alege jaluzele romane

Roletele de ridicare sunt excelente pentru a proteja bucătăria de iluminarea excesivă și aspectul inutil din exterior. Pentru o cameră cu o fereastră mare sau o ușă de balcon, puteți ridica modele moderne cu fixare pe fiecare frunză - va fi mult mai convenabil să ventilați camera. Pentru bucătării mici cu o singură fereastră, se pot utiliza perdele romane de design clasic, fixate în partea superioară a deschiderii. În bucătăriile combinate cu sufrageria sau sufrageria, este necesar să se combine structurile de ridicare laconice cu perdele, lambrechine sau perdele.

orb

Model pe o fereastră îngustă

foto shakers

Photo blind-uri cu perdele unilaterale

bucătărie

Proiectarea unei bucătării-sufragerie cu ferestre mari

decorarea ferestrelor

Fotografia unui exemplu de fereastră cu ușă de balcon

perdele

Perdele cu două culori în duet cu romanul

bucătărie

Idee de fotografie pentru o bucătărie modernă în spiritul minimalismului

Tipuri de structuri

Pânza densă, pliurile mari pliabile cu un șnur de întindere, au fost inventate chiar și în Roma antică. Potrivit legendei, aceste perdele au folosit oamenii bogați pentru a aduce puțină răcoare în casă, pentru a se proteja de praful omniprezent și de razele fierbinți ale soarelui sudic. Ulterior, structura pliabilă a fost luată ca bază pentru crearea de copertine de protecție împotriva soarelui în Colosseum și navighează pe navele Marinei Imperiale.

Astăzi, cele trei modele de perdele romane sunt cele mai populare:

 1. Clasic - când trageți un cablu sau un lanț, o cârpă uniformă se ridică, formând valuri mari de țesătură care se suprapun reciproc. Rigiditatea construcției este atașată la ghidaje orizontale, datorită cărora faltele sunt perfect uniforme.
orb

În fotografie - un model clasic cu rigidizări

 1. Cascadă - arată ca jaluzelele de țesături. Se îndoaie pe același principiu ca și modelul clasic, însă țesătura, chiar și în starea coborâtă, nu este complet îndreptată, lăsând cozile orizontale.
jaluzele

Modelele Cascade sunt ideale pentru ferestre mari sau pentru decorarea ferestrelor de golf

 1. Cadru fără rame - când nu se utilizează cusăturile, cârpeaua atunci când trageți cablul este pur și simplu asamblată în centru sau prinsă în lateral.
orb

Model fără rame cu pliuri moi semicirculare

Dintre noutățile din 2017, puteți găsi toate cele trei tipuri de desene sau modele:

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (utilizând IJG JPEG v80), calitate = 90
Q11
Q12

Modelele diferă în funcție de tipul mecanismului de ridicare. Cel mai simplu sistem este un șnur atașat la inele sau curele, prin intermediul cărora pânza se ridică manual. Este această opțiune este cel mai adesea ales pentru croitorie perdele romane cu mâinile lor. Perdelele de magazin gata sunt dotate cu un mecanism universal cu lanț rotativ, care funcționează pe principiul jaluzelelor - tensiunea lanțului acționează arborele rotativ și blocurile rotorului. Printre noutățile anului se numără modelele moderne cu un sistem electric de acționare care ridică materialul prin atingerea unui buton de pe consola sau comutator. Costul depinde de modelul și puterea motorului electric.

dulciuri și inele

Cel mai simplu mecanism de ridicare - șnururi și inele

O soluție modernă este o macara electrică pentru "Roma". Fotografia prezintă principalele elemente structurale ale mecanismului

La nota! Animalele de companie pot cumpăra cusătoreasă sistem gata făcute de la streașină și lanțului de ridicare la magazin, și apoi rolete textile self-made nu moare din cauza omologii la cumparat de la magazin, cu toate acestea, costul lor va crește.

Cum să alegeți cea mai bună opțiune

Pentru a facilita alegerea textilă a perdelelor romane în bucătărie, este important să se determine densitatea și capacitatea de a bloca razele solare. De obicei, pentru ferestrele orientate spre est sau spre sud, alegeți textile impenetrabile, dar pentru camere care nu se pot lăuda cu exces de lumină - materiale transparente sau translucide.

Prin transmisia de lumină, textilele de perdea moderne pot fi împărțite în conformitate cu următorul principiu:

 • "Blackout" - ascunde complet camera, fără a lăsa razele soarelui nicio lacună. Dacă vorbim numai despre bucătărie, nu prea are sens să instalați aici perdele atât de strânse, dar pentru camere care sunt combinate cu o cameră de zi sau un dormitor - vă puteți gândi.
 • Dimaut - țesături opace prin care nu mai mult de 30% din lumina exterioară pătrunde în bucătărie. De asemenea, o opțiune foarte dubioasă pentru o cameră non-rezidențială, dar poate fi o salvare reală dacă camera este situată pe partea de sud sau ferestrele au vedere spre bulevardul de noapte.
 • "Zi-noapte" - dungi transparente și impermeabile alternante vă permit să ajustați iluminatul la discreția dvs. Ele pot deveni o bună cortină dentară alternativă, dacă vă place colorarea specifică a "zebrei".
orb

Modelele "de zi-noapte" moderne vor crea un semi-întuneric confortabil în cameră

 • Materiale semipreparate - nu atât de obscure ca și razele soarelui. Pentru bucătărie este considerată cea mai bună opțiune, care, dacă doriți o intimitate completă, puteți adăuga o perdea.

Exemple de imagini ale designului deschiderii ferestrei în bucătărie cu perdele romane translucide:

decorarea ferestrelor în bucătărie

Exemple de exemple de design de ferestre în bucătărie

decorarea ferestrelor

Decorarea ferestrelor în bucătărie

Sfat! În cazul în care bucătăria de la primul etaj sau de la ferestrele sale au vedere spre o vecinătate din apropiere, merită să alegeți textile opace, indiferent de gradul de iluminare a încăperii.

Probele de material

Parametrul cel mai important pentru orice draperie de bucătărie este practic. Iar designul jaluzele romane satisface pe deplin această cerință, este necesar de a alege materialul potrivit, care, fără a pierde aspectul va transporta abur fierbinte nu absoarbe mirosurile și opțiunea de ușor chistitsya.Optimalnym pentru o bucătărie poate deveni textile moderne tratate cu impregnare anti-static și rezistent la apa - acest lucru previne de protecție formarea de ciuperci și nu dă praf, depozitul se acumulează în pliuri și penetrează adânc în fibrele de țesut.

1

Important! Perdelele cu impregnare nu pot fi spălate în mod obișnuit, se recomandă numai curățarea chimică.

Dar există și alte materiale tradiționale și moderne, bine dovedite în microclimatul bucătăriei:

 • Sintetice - pot fi textile fabricate în întregime din fibre artificiale (de exemplu, poliester, acril sau nailon) sau țesături mixte. „Cale de mijloc“ poate fi numit un organza perdea - de aer și, în același timp, materialul dur pe bază de poliester cu adaos de mătase sau de mătase artificială, care creează falduri perfect netede pe perdele romane. Alte versiuni ale texturilor translucide - sifon, tul, voal. Din panza densă puteți să vă uitați la jacquard, crep, turmă sau crep-georgette.
perdele

În fotografie - o cortină organza cu ornament floral

jacard

Jacquard cu un model frumos

 • țesături naturale - jaluzele romane din in, matase, satin sau satin eleganță nobil distins și oferă senzații tactile plăcute. Opțiuni brute pentru interiorul bucătăriei - bumbac imprimat și bumbac. Cu toate acestea, toate materialele naturale, are mai multe dezavantaje semnificative - au blocat în faldurile de textura colorate se estompeze rapid de la soare și frecvente spălări, alb - se poate transforma galben sau poseret. Dar astfel de perdele nu vor provoca alergii, nu vor acumula energie electrică și, cu grija adecvată, îi vor multora pe proprietarii lor cu culori unice.
lenjerie de pat

Lenjeria de lucru poate completa perfect designul camerei în stilul Provence sau eco

Interesant! Pentru producerea unor tipuri de textile perdele (de exemplu, satin și bumbac) se folosește o metodă de mercerizare, care modifică structura fibrelor naturale, dând volumul și stralucirea pânzei. Vopseaua pe astfel de perdele se menține fără a pierde culoarea de mulți ani, iar țesătura nu arde în soare și nu se sparge atunci când se spală.

Combinația de perdele romane și convenționale

Perdelele de ridicare pot fi autosuficiente și un element auxiliar pentru decorarea ferestrelor. În cazul în care de proiectare jaluzele romane pare prea concis, este posibil să se aducă note confortabile ale interiorului, adăugarea altor tipuri de perdele de design. Cea mai bună opțiune pentru bucătărie - o pelmet scurtă sau perdele de aer, care poate fi fie o cârpă de alunecare sau dintr-o bucată ascuns într-o parte, folosind perdele sau draperii grele podhvata.A lui luxuriante mai bine stânga pentru camere de zi - o camera de zi sau dormitor.

decorarea ferestrelor

Lambrequin scurtă este suficient pentru a decora fereastra bucătăriei

O "romcă" translucidă, o perdea din același material, o perdea și un lambrequin - un design sofisticat, dar rafinat, echilibrat de rigiditatea unui interior modern

Floarea "Roma" cu o cortină albă

orb

O soluție modernă neobișnuită - cortina romană și rolele pe o singură fereastră

Un alt non-standard - dublu "Rim"

orb

Idee de fotografie pentru o cameră cu ușă de balcon

Combinările de culori ar trebui să fie armonioase. Neutru arata foarte bine jaluzele romane cu tul de culoare albă sau lăptos, în contrast cu perdele florale luminoase și pânză cu dungi, perdele originale cu imprimare foto. Totul depinde de interiorul bucătăriei, decorarea pereților și a altor materiale textile, leitmotivul de design.

orb

Jaluzele romane într-o singură culoare cu perdele

șah design

Șah design

jaluzele

O combinație interesantă de dungi și culori

Important! Dacă în decor există ornamente ciudate sau un model luminos, perdelele sunt mai bine să aleagă monocrom. Însă pentru pereții monocromați puteți alege materiale textile cu un model de contrast.

Instalarea și îngrijirea jaluzelelor romane

După selectarea materialului și de tipul de proiectare, aveți nevoie pentru a decide ce și cum să se stabilească perdelele, ca și în cazul în care pe fereastra standard Roman nuanțe cu lambrequins sau cortina pot fi agățate pe inele, ochiurile, Velcro sau cârlige, fereastra de dafin în bucătărie trebuie să fie instalat pe fiecare frunză sau design special al cornierului.

Opțiuni de instalare

Perdelele romane din bucătărie arată impresionantă atât în ​​starea redusă, cât și în cea deschisă. Pentru a obține nu numai un element decorativ al interiorului, ci și o protecție eficientă împotriva soarelui și aspectului curios, perdelele ar trebui să acopere complet deschiderea ferestrei sau fiecare frunză individual.

Pentru a face acest lucru, puteți alege orice metodă adecvată de atașare:

 1. În deschiderea ferestrei - produsul este fixat pe partea de sus a ferestrei, sau direct pe cadru folosind bandă dublu adezivă sau un profil îngust al cornișei, ceea ce va permite țesutului cât mai mult posibil să adere la sticlă. Acest exemplu de realizare este bun pentru bucătării mici, spații, unde pervaz este utilizat ca o stație de lucru suplimentară sau o zonă de luat masa, precum și în prepararea compozițiilor complexe de jaluzele romane și perdele, Lambrichene, perdele.
cornice cu Velcro

O cornișă îngustă cu Velcro vă va permite să atașați cortina direct la rama ferestrei

 1. Pe perete - deasupra deschiderii, puteți instala un profil sau o cornișă obișnuită, care va acoperi întreaga fereastră. Această opțiune este aleasă pentru bucătării cu pervaz îngust care nu funcționează în mod practic sau pentru ferestre mici cu ferestre.
o perdea

Cortina pe balamale, acoperind complet deschiderea

Important! Dimensiunea țesăturii pentru o astfel de cortină trebuie să depășească lungimea și lățimea deschiderii cu cel puțin 10 cm, astfel încât să nu se lase în razele soarelui și să nu interfereze cu deschiderea ferestrei.

 1. Pe tavan, cu ajutorul aceleiași bare sau perdele speciale de plafon, perdelele sunt fixate în partea superioară a camerei. Această opțiune este aleasă pentru camere cu o înălțime mare pentru a ridica vizual plafoanele sau ferestre cu deschideri nestandard.
cornișă pentru perdele romane

Plafonul cortinei pentru perdele romane

În bucătăriile cu luminatoare sau ferestre înclinate, este mai ușor să fixați cortina cu cornișe înguste pe fiecare frunză. Acest design nu va interfera cu aerisirea, deschiderea / închiderea ferestrei și nu va permite țesăturii să se îndoaie.

Pentru înregistrarea ferestre arcuite sau zona Oriel poate fi folosit ca un sistem de închidere pe svorku prin intermediul unor curele flexibile și o bordură specială sub orice formă adecvată pentru mărimea deschiderilor și stilul interiorului. Sunt modele rotunde, rectangulare, de șir, care sunt curbate în formă de semicerc sau în unghiuri diferite.

perdele

Perdele pe fereastra de golf

Cum să ai grijă de blind-urile romane

Pentru a curăța pliurile de perdele de praf, puteți aspira sau șterge cârpa cu o cârpă uscată, fără a lăsa urme. Dar de la chiuveta de bucătărie, astfel încât să nu scapi de - trebuie să scoateți cortina de la dispozitivele de fixare, scoateți barele de greutate și spălați manual sau în mașină. Uscat este posibil ca un material separat, iar construcția în formă asamblată.

Caracteristicile de îngrijire depind în mare măsură de materialul selectat. Dacă conține fibre polimerice, poate fi spălată la o temperatură de cel mult 40 de grade, altfel produsul își va pierde strălucirea. Îngrijirea ar trebui să fie utilizată și eliminarea petelor de oxigen sau înălbitorii - acestea pot provoca decolorare sau decolorare. Dar călcarea țesăturilor sintetice nu este necesară, ele pot fi atârnate pe fereastră încă umedă - se îndreaptă perfect fără pierderea formei.

Țesăturile naturale necesită în mod tradițional mai multă atenție și îngrijire:

 • Mătasea și satinul nu pot fi spălate în apă fierbinte, răsucite sau presate pe o mașină de scris la viteză mare. Astfel de perdele trebuie să fie mai întâi uscate, aruncate peste bara transversală și după ce au fost călcate cu grijă cu un fier la căldură minimă (sau folosind tifon).
 • Bumbacul, chintzul și lenjeria sunt strânse. Pentru a evita deformarea, acestea se spală la o temperatură de cel mult 30 de grade și fierul este netezit cu o cârpă umedă. Dacă perdeaua este uscată, trebuie să o aburiți bine.
 • Materialele pictate nu pot fi decolorate - vor distruge iremediabil culoarea lor.
 • Pânza naturală este mai întâi uscată și călită, apoi este colectată într-o structură suspendată (pânza umedă se poate întinde sub greutatea agenților de ponderare).

Perdele romane în interior (fotografie)

Ridicarea perdelele va fi un loc în orice stil, ca IMPART relevante tematice design interior touch pot fi selectate în mod corespunzător colorat, ornamentare sau detalii decorative. După cum se poate vedea în fotografie, în bucătăria modernă, decorată în spiritul high-tech sau minimalist, perdeaua de romane cu falduri verificate în mod clar și textile de culoare închisă sau luminos accent de culoare devine interesant, enlivening design elegant. Materialul este de obicei ales monocrom, dar în designul anului 2017 vor fi relevante și pânze cu imprimare foto în stilul 3D.

perdele

Perdele întunecate în designul interior laconic al bucătăriei moderne

Spațiosul bucătărie-sufragerie, decorate în stiluri istorice, este necesar pe web de mătase imprimate, satin sau tesaturi mixte cu textura frumos, decorat cu franjuri, ciucuri, jabou pufos. Iar simplitatea deliberată a designului va fi corectată de perdele spectaculoase, modelul original lambriken sau fără cadre cu pliuri moi.

perdele

Perdele de lux pentru designul interior al bucătăriei într-un stil clasic

jaluzele

Perdele cu perle de flori

arata foarte organic la fotografii în reviste și în interioarele reale de jaluzele romane în bucătărie, decorate în stilul multor gospodine țară favorit, precum și toate soiurile sale etnice - Provence, un cadru rustic, în engleză, „sat“ opțiuni de design americane și alte. Pentru astfel de perdele, soluția optimă va fi o țesătură cu ornament floral, o cușcă, o mazăre, o bandă. Se pare variante bune și combinații de construcții, de exemplu, obloane glisante confortabile romane sau o perdea, pliată o parte.

perdele în bucătărie

Dungi orizontale și verticale - deși nu sunt o noutate a anului, ci întotdeauna o tendință actualizată

jaluzele romane

Striped Roman draperii cu perdele de zapada in bucatarie, in stilul Provence

Când decorați interiorul, puteți lua notă de ideile pentru proiectarea perdelelor romane pentru bucătărie din colecția noastră de fotografii.

jaluzele

O combinație interesantă - o bandă și o mazăre, acest design va arăta grozav în stiluri de sate pline de suflet

bucătărie

Idee foto pentru un interior modern

jaluzele

Modele cascade cu ornamente florale

jaluzele

Fotografia arată în mod clar modul în care perdelele completează efectiv motivele de decorare, continuând linia generală de proiectare

jaluzele romane

Translucentele perdele romane vor fi o alternativă excelentă la tul în bucătărie, nu numai în stilurile moderne

Fotografie a noutatilor fierbinti ale designului anului 2017:

fotoshtora

Pe o astfel de cortină puteți "scrie" ceva semnificativ

În loc de perdele tradiționale - raffrollo - transparent "Rim"

Imprimarea fotografiilor cu motive naturale este noutatea anului pentru designul exclusivist al bucătăriei. Tehnologiile moderne vă permit să faceți fotografii imprimate pe textile luminoase, clare, cât mai plauzibile posibil.

design de bucătărie

Frumos și modern

design de perdele

Design foto cu iluzie optică

foto shakers

Terenul fotografiei poate fi selectat din colecția producătorului aparatului de fotografiat, care în fiecare an este completat cu mai mult de o sută de noutăți sau vă oferă fotografia cu peisajul favorit

design de bucătărie

Această fotografie completează perfect designul bucătăriei în stil japonez

Important! Aveți grijă cu alegerea ornamentelor și a fotografiilor pentru perdelele romane - sensul imaginii nu trebuie pierdut în pliuri când pliați materialul.

Cum să coaseți perdelele romane cu propriile mâini

Perdelele de ridicare sunt modele destul de simple care pot fi cusute de dvs. fără a recurge la servicii atelier. Pentru a face modelul de jaluzele romane cu mâinile lor, este important să se determine dimensiunea de perdele, loc pentru benzile de streașină și metoda de atașare care formează falduri (incretituri, dantelă, drawstring carcasei). Se determină cantitatea de material pentru a ajuta la măsurători corecte luate - la lățimea deschiderii trebuie adăugat cel puțin 20 cm în lungime și lățime margine, pentru fixarea frunzei - 10 cm este suficient.

schemă

Schemă Perdele romane - fotografia prezintă elementele principale ale designului

În plus față de pânză, veți avea nevoie de:

 • Cornice - puteți face din casă o bucată de lemn, un profil metalic sau o versiune gata făcută în magazinul de hardware.
 • Reiki din pilaci din lemn sau bare de metal, a căror lungime este de 3-4 cm mai mică decât lățimea viitorului "romka". Numărul depinde de falduri și de lungimea produsului - pentru o fereastră standard, sunt suficiente 6-7 bucăți.
 • Cureaua de ponderare.
 • Bandă adezivă pe lățimea perdelelor.
 • Latime decorative de 1-1,5 cm plus 2-3 inele pe fiecare pană (numărul de inele din rând depinde de lățimea perdelelor).
 • 2 tăiați cablul de nylon din calcul pentru fiecare: lungimea orbului plus 1 lățime plus 1 metru.

Pentru a face mai ușor de înțeles instrucțiunile pas cu pas, oferim o fotografie cu un model gata și o diagramă a lucrărilor viitoare.

schemă

Schema de fabricare a perdelelor romane

Modelul simplu al "Romei"

Planul de lucru în etape:

 1. Din țesătură, faceți un model în funcție de dimensiunea ferestrei, făcând o margine de 2 cm pe fiecare parte pentru a prelucra marginile. Pentru perdele dense pot fi cusute sau căptușeală face preforme bilaterală prin coasere două tăiere identice „față“ unul de altul pe trei laturi, este apoi întors pe dos și cusătura de margine rămasă. Modelele de materiale translucide nu au nevoie de astfel de manipulări - ele ar trebui să fie făcute unilaterale.
 2. Răsuciți de două ori cotele, fixați-le cu știfturi sau cu o mână de sudură, de fier și faceți o linie uniformă a mașinii cu o indentare de 0,5 cm de margine.
 3. Marcați locația pliurilor și a inelelor. Pentru a face acest lucru, trebuie să împărțiți panza pe orizontală în secțiuni de aceeași lățime în pași de 20-30cm.
distanța dintre pliuri

Cum se calculează distanța dintre falduri

 1. Acum trebuie să pregătească o panglica de expunere - îndepărtați firul de strângere, ori banda în jumătate pe întreaga lungime, de fier îndoiți de fier și cusatura, lăsând deschis margine doar o parte, care este introdus într-o tijă.

La nota! Puteți face mai ușoare kulisks prin plierea țesăturii pe fiecare linie pentru 1-2 cm și prin coaserea coastei.

 1. Bandă coase partea greșită a marcaje, apoi atașați 2 sonerii pe fiecare linie.
 2. Pe marginile inferioare faceți un buzunar sub ponderare. În partea de sus, atașați o bandă adezivă pentru ao fixa pe cornișă.
 3. În fiecare kuliska plasați un bar rigid și atârnați pânza pe Velcro.
 4. La inelele inferioare legați tăieturile cablurilor, treceți prin rând pe verticală și le aduceți în partea stângă sau dreaptă, fixându-le pe cârlig.

Instrucțiuni video pas cu pas

Am considerat perdele de cusut de cel mai simplu design. Dacă se dorește, modelul poate fi complicat prin decorarea cu lambrequin, frill, fringe, margele de sticlă sau împrumutând idei de decor moderne din noutățile din 2017. Dacă nu există mașină de cusut la domiciliu, este mai bine să cumpărați materialul dorit, să imprimați o fotografie a modelului pe care îl doriți și să încredințați fabricarea de perdele unei croitorești profesionale pentru a fi 100% siguri de rezultat.

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 78 = 88

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map