Vanlige dimensjoner av oppvaskmaskiner

Vanlige dimensjoner av oppvaskmaskiner

oppvaskmaskinstørrelser

Kjøpet av oppvaskmaskin er berettiget av flere årsaker. Det forbruker 3-5 ganger mindre vann sammenlignet med vanlig oppvask, mye bedre takler denne oppgaven og sparer tiden. Dimensjoner på oppvaskmaskinen - dette er et av hovedvalgskriteriene, spesielt hvis du vil kjøpe en innebygd eller delvis innebygd modell. La oss finne ut hva som er dimensjonene til ulike typer biler, og hvilke størrelser vil være optimale for kjøkken og familie.

Hovedtyper av utstyr

Noen funksjoner som bør vurderes når du velger og installerer oppvaskmaskiner.

 • Husk at samme størrelse MMP kan ha forskjellig kapasitet.
 • Når du kjøper en oppvaskmaskin, må du kontrollere at dimensjonene som er angitt på prislappen, er korrekte. Faktum er at selgere kan rulle bredde- og høydeverdiene, og de riktige parametrene er bare angitt i ledningsdiagrammet.
 • Ved hjelp av skruestøtter kan standardhøyden endres og justeres i henhold til utstyrets plassering. Takket være denne innebygde oppvaskmaskinen, stemmer nøyaktig med kjøkkenet i høyden. Ofte er denne typen utstyr utstyrt med 3 bein - en bak (skruen som regulerer plasseringen er plassert på sokkelen) og 2 foran.
En frittliggende oppvaskmaskin med et deksel fjernet, for delvis innfelling
 • I de fleste modeller som er beregnet for et fast sted, kan du fjerne dekselet. Hvis du fjerner dekselet fra en frittstående maskin, blir høyden 83, ikke 85 cm - like mye som det innebygde utstyret. En slik maskin kan allerede plasseres uhindret under benken på et standard hodesett, selv om den fremre fasaden ikke kan lukkes med en møblerfasade.
 • Ved plassering er det nødvendig å ta hensyn til ikke bare de tekniske egenskapene eller dens dimensjoner, men også lengden på forbindelsesslangen. Det er regulert at avstanden for avløpsrøret må ikke være mer enn 1500 mm.
 • Et svært nyttig alternativ er høydejusteringen av kurvene, som gjør at du enkelt kan plassere enda store gjenstander.

Hvilke størrelser er tilgjengelige for en innebygd, frittstående, smal og liten oppvaskmaskin?

Typer oppvaskmaskiner

Dimensjoner på en innebygd smal oppvaskmaskin

I dag er dimensjoner PMM omtrent det samme:

 • Høyde - 82 cm;
 • Dybde - 55 cm;
 • Bredde - 45 cm (smale modeller) og 60 cm (full-size modeller);
 • Små oppvaskmaskiner har dimensjoner: 46x45x48 cm (veldig liten) og 450x550x500 (liten).

Og enda, produsenter tilbyr maskiner litt mer eller mindre i størrelse. For eksempel:

 • Smale PMM-modeller har noen ganger en bredde på 46,6 cm og 44,8 cm, høyden kan være høyere enn full størrelse - 84-85 cm og dypere - 57,3 cm.
 • Full størrelse modeller (både innfelt og stasjonær) kan være 56,8 cm og 56,9 cm brede, mens høyden kan være 81,5 cm og til og med 85 cm, og dybden er 62 cm.

Kapasitet av PMM av forskjellige typer

Hvis du velger en oppvaskmaskin som er egnet for installasjon eller for et fast sted, smal og med en standard bredde, liten eller veldig liten, må du ikke bare vurdere dimensjonene, men også evnen til å imøtekomme antall sett av retter du trenger.

1 sett er et sett med bestikk, som er nødvendig for 1 person for en middag. Dette settet inkluderer: 2 plater - dyp og flat, 2 skjeer - stor og liten, samt en kniv, gaffel, tepar og et glass.

Det optimale antall sett beregnes ut fra antall medlemmer i familien og hyppigheten av mottakelser av gjester. I dette tilfellet, husk at for å vaske store panner og panner vil kreve mer plass enn for flere sett med retter. Derfor bør oppvaskmaskinens størrelse velges med en liten margin. Men også overvurdere deres behov for å vaske, er ikke verdt det. For eksempel, for en familie på tre personer, som akkumulerer ca. 10 sett på en dag, vil en smal PMM gjøre.

1

Så, ulike typer maskiner inneholder et annet antall sett av redskaper.

Liten oppvaskmaskin
 1. Bærbar PMM. Vanligvis er minibilen egnet for 1 person eller for en familie på 2 personer, siden den inneholder 5-6 sett med retter. Små oppvaskmaskiner kan settes på benken eller bygges inn i skapet, for eksempel under vasken.
 • Hvis du vil kjøpe en mini PMM for innbygging eller delvis innbøyning, så husk at mange modeller har store utstående knapper på kontrollpanelet, men i den tekniske beskrivelsen blir ikke dimensjonene tatt i betraktning, men noen ganger legger de til en betydelig 1,5 cm.
 1. Smal MMP. Oppvaskmaskin bredde på 45 cm i etterspørselen på grunn av sin kompakthet - redusert bredde lar deg plassere utstyr i små kjøkken. Kan vaske ca 10 sett med retter, og derfor egnet for en gjennomsnittlig familie på 3-4 personer.
 2. Vaskemaskin i full størrelse med en bredde på 60 cm. Kapasiteten til enheten er fra 12 til 15 sett med retter. For en stor familie på 5 personer - dette er det beste valget.
1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

2 + 1 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map